Eşim başka biriyle evlenmek istiyor

Allah onu bildiği gibi yapsın. Şerefsizlik ya bu..
2 konu okudum ikisinde de sinirden başıma sancı girdi.
Ben de aynı durumdayım. Aklım almıyor. Flash tv senaryoları ötesi. Nasıl yaşanır böyle şeyler.
Konu sahibi bir an önce kurtul o adamdan. Onun enerjisinden uzakta kendin huzurla sevgiyle büyüt çocuğunu.

Kardeşim ya hemen boşan az nafaka ile yada bekle onay verme sakın ama o belli ki sana sormadan biri ile evlenecek. Delilleri topla en yüksek tazminat ve nafaka ile aç boşanma davasını en azından çocuğun tedavi olur.

Hiç üzülme böyle yapanları daha ne sınavlar bekliyordur kim bilir. Yeni kadından doğacak çocuğunun sıkıntısı olmayacağının garantisi yok. Allah daha büyük bela verir zaten başlarına. Yazık böyle zihniyetlere.

Ailesinin ve eşinin size söylediği şeyleri delil olarak toplamaya başlayın mesela mesajla bunu bir şekil de size yazmalarını sağlayın.
Sonra da okkalı bir tazminat davası açarak boşanın, o parayı da çocuğunuz için kullanırsınız.
Cehaletlerine yazacak çok şeyim var da, şurda edebim müsaade etmiyor

Başka çocukların günahı ne?

Aman Allahım bunlar nasıl insanlar? Allah kalplerine göre versin!

Başkasıyla evlenmek istiyorsa sizden boşanıp evlensin. Niye sizi ailenize karşı küçük düşürüyor? Neden buna izin veriyorsunuz?

Ayrıca ne malum başkasıyla evlenince çocuğunun sağlıklı olacağı? Hatta evlat sahibi olacağının garantisi mi varmış? Bunlar nasıl büyük hareketler ya? Belki de sizin oğlunuza muhtaç olacak ilerde.

Yani beddua etmek istemiyorum ama çocuğunuzun ve sizin ahınız kalmaz umarım onlarda

Bu konu gerçekten gerçek mi ya? Çocuğu hasta diye bırakıp başkasıyla evlenecek kadar pislik insanmış boşan sana ne faydası var ki

Önceki konularınızı okumuşlar.
Daha öncede aldatılmışsınız ve sessiz kalmışsınız
Şimdi de tüm suçu Kayınvalideye yükleyip eşinizi aklıyorsunuz.
İşler böyle çirkinleşmeden gururunuz bu kadar kırılmadan adam akıllı boşansanız olmuyor muydu ya?
Hala adam bir hı dese koşup gideceksiniz yanına

Çok üzüldüm durumunuza..
Boşan canım al çocuğunu git ve egitimini yaptır tedavisini yaptır.. ve yıllar sonra karşısına çıkar o çocuğu..
Çocuk aynen böyle desin...
Ben artık konuşuyorum ve sana söyleyeceğim şu baba sen insan değilsin hele benim babam hic değilsin...

Şeytan bile merhamete gelir, insanlar bu kadar kötü olamaz. İnsanlar bu kadar zır cahil olamaz, insanlar bu kadar korkusuz olamaz. Yaşamaya hakları yok.

Ne demek senin yüzünden çocuk böyle hiç mi korkmuyorlar yarın öbrügün yatağa düşeriz diye ey Allahım sen yağdır, senin elin çatmaz gücün yetmez belli, Allah sorsun hakkını hemen BOŞANNNNNNN kendi anneni babanı üzme ne olur.

Ne mi yapacaksın boşanacaksın nafakanın alcaksın tazminatı alcaksın bu durumda daha neler yapabilirsin uzmanına avukatına danışacaksın ailesini uyuz eşini bırakıp büyük bir yükten ve dertten kurtulacak kuzucuğuna gereken eğitimi verip mutlu bir yaşam süreceksin. Güçlü ve kararlı olacaksın. Oturup ağlama sırası değil.

Çok üzüldüm inanın. Allah yardımcınız olsun. Siz işe girseniz olmaz mı

sorunun kaynağı eşim dediğin adamın kendisi, boşayacaksın anasının evine geri yollayıp nafakanı tazminatını alacaksın oğlunla hayat kuracaksın başka bi yolu yok evli kalmanın en ufak mantığı yok şu an

Bu sitede her geçen gün bi yaşıma daha giriyorum daha neler duycam diyorum insanları acımasız bilirdim haberlerde vs. ama bu kadarı çok fazla neler var bu sitede Allahım tez zaman da onları islah etsin seni ve oğlunu da onlara muhtaç etmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…