Eşim başkalarının yanında bana bağırıyor

Hislikirpi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
82
25
88
İstanbul
Merhaba
32 yaşında 4 yıllık evliyim birde 26 aylık bir bebeğim var
eşimle bir iyi bir kötü aramız hele cocuk sonrası çok fazla kavga ediyoruz.mizaç olarak ikimizde sinirli yapıdayız.
ama o daha iradesizki başkalarının yanında bana ses yükseltiyor.kendisine iyilikle kötülükle defalarca söyledim başkasının yanında. bana bağırma diye.. her seferinde özür diledi ama hiç bir zaman son olmadı. nasıl bir çözüm bulabilirim.ne yapabilirim yardım rica ediyorum.bu durum çok zoruma gidiyor ve sonrasında çok sinirlenip kavga ediyorum.

açıkçası nerde olduğumuza bağlı eğer onun ailesinin yanındaysak bişey demiyorum sonrasında kıyamet kopuyor tabi.
Babam da boyleydi annem çok çekti inan yaslaninca azaldı... Hep tartisirlardi bu yuzden ama sonuc sadece benim psikolojime etmekti. Sakin kal ve onunla takılma bir karşı tepki ver bakalım

Senden değil seni başkasına yererken o karşıdaki kişi bozacak ve ondan duyacak.Bazen eşlerin dediğini ciddiye almıyor erkekler başkası sağlam seni savunup yakışıksız hareketler yaptığını söylerse çarpılmışa döner.Sen nazının geçtiği bi arkadaşına söyle anlatsınlar anyayı konyayı. Yada tedavi.Öfke kontrol tedavisi.Edep bilmeyen her şekilde edep öğretilir yeterki almak istesin edebi.

Özür dileyip pişman oluyorsa, öfke kontrolü için terapi almaya ikna edebilirsiniz.

Eşiniz ofkelendigi zaman öfkesini bununla doyurmaya alışmış, uzman desteği almadan değişmez .
kesinlikle evet ben çovuktan sonra terapi alıyorum .kendisinede söyledim. beni kim hasta etti diyor yanaşmıyor

onu değiştiremezsin öfke kontrolü yok demekki kendin temkinli davranabilirsin eşinin neye kızıp bağıracağını kestirebilirsin kalabalık ortamlarda o tarz mevzulara kaeışma uzun muhabbetler yapma sana bağırması için sebep oluşturma maalesef böyle madem o değişmiyor halen aynı sen dikkatli davran eşim bana bağırmaz ama dengesiz bi yapısı var nerde ne yapacağı belli olmayan bi tip çok konuşan bi insan olmama rağmen toplumda onunla çok muhalefet olmam dinleyen taraf olurum..offf yani anlayacağın idare eden taraf ona o fırsatı vermeyen tarafım zaten herşeyi o bilir o tecrübeli kim ne derse desin kendi doğusundan şaşmayan bi insan

Benim babam da böyleydi anneme pek değil de bize milletin yanında bağırır azarlardı.Yıllar içinde azaldı şimdi yapmıyor.Gerçe kocaman olduk belki ondandır bilmiyorum yaşlandıkça kayboldu

kesinlikle evet ben çovuktan sonra terapi alıyorum .kendisinede söyledim. beni kim hasta etti diyor yanaşmıyor

Kim hasta ettiyse etti, sonuçta ruhunda bakıma ihtiyacı var.

Yıllar geçiyor , deforme oluyoruz , hepimiz oluyoruz.

Herkesin yılda bir psikolojik tarama yapması şart. Keşke gerçekten şart koşulsa.

Böylece yuva yikimlarinin yüzdesi azalır, şiddetin önüme geçilir, sokakta ah desen silah çekenler azalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…