- Konu Sahibi Hislikirpi_
-
amin inşallah ama pek kuruyacağa benzemiyor. her seferinde onu cezalandırıyorum konuşmuyorum ama bir süre sonra yine. kendine hakim olamıyormuşHuyu kurusun
Alışmış, sende bagirsan diycem amaamin inşallah ama pek kuruyacağa benzemiyor. her seferinde onu cezalandırıyorum konuşmuyorum ama bir süre sonra yine. kendine hakim olamıyormuş
açıkçası nerde olduğumuza bağlı eğer onun ailesinin yanındaysak bişey demiyorum sonrasında kıyamet kopuyor tabi.Alışmış, sende bagirsan diycem ama
bugun tehdit ettim zaten bir daha bu şekilde ysparsan aileden kimseyle görüşmeyeceğim dedimAynı ortama girmemeye çalış eşin de fark etsin durumu
bugun yaptık zaten o şekilde ablamların yanında baya rezil oldukAynı şekilde tepki vermeyi denesen nasıl olur?
Babam da boyleydi annem çok çekti inan yaslaninca azaldı... Hep tartisirlardi bu yuzden ama sonuc sadece benim psikolojime etmekti. Sakin kal ve onunla takılma bir karşı tepki ver bakalımaçıkçası nerde olduğumuza bağlı eğer onun ailesinin yanındaysak bişey demiyorum sonrasında kıyamet kopuyor tabi.
Merhaba
32 yaşında 4 yıllık evliyim birde 26 aylık bir bebeğim var
eşimle bir iyi bir kötü aramız hele cocuk sonrası çok fazla kavga ediyoruz.mizaç olarak ikimizde sinirli yapıdayız.
ama o daha iradesizki başkalarının yanında bana ses yükseltiyor.kendisine iyilikle kötülükle defalarca söyledim başkasının yanında. bana bağırma diye.. her seferarinde özür diledi ama hiç bir zaman son olmadı. nasıl bir çözüm bulabilirim.ne yapabilirim yardım rica ediyorum.bu durum çok zoruma gidiyor ve sonrasında çok sinirlenip kavga ediyorum.
kesinlikle evet ben çovuktan sonra terapi alıyorum .kendisinede söyledim. beni kim hasta etti diyor yanaşmıyorÖzür dileyip pişman oluyorsa, öfke kontrolü için terapi almaya ikna edebilirsiniz.
Eşiniz ofkelendigi zaman öfkesini bununla doyurmaya alışmış, uzman desteği almadan değişmez .
onu değiştiremezsin öfke kontrolü yok demekki kendin temkinli davranabilirsin eşinin neye kızıp bağıracağını kestirebilirsin kalabalık ortamlarda o tarz mevzulara kaeışma uzun muhabbetler yapma sana bağırması için sebep oluşturma maalesef böyle madem o değişmiyor halen aynı sen dikkatli davran eşim bana bağırmaz ama dengesiz bi yapısı var nerde ne yapacağı belli olmayan bi tip çok konuşan bi insan olmama rağmen toplumda onunla çok muhalefet olmam dinleyen taraf olurum..offf yani anlayacağın idare eden taraf ona o fırsatı vermeyen tarafım zaten herşeyi o bilir o tecrübeli kim ne derse desin kendi doğusundan şaşmayan bi insanMerhaba
32 yaşında 4 yıllık evliyim birde 26 aylık bir bebeğim var
eşimle bir iyi bir kötü aramız hele cocuk sonrası çok fazla kavga ediyoruz.mizaç olarak ikimizde sinirli yapıdayız.
ama o daha iradesizki başkalarının yanında bana ses yükseltiyor.kendisine iyilikle kötülükle defalarca söyledim başkasının yanında. bana bağırma diye.. her seferinde özür diledi ama hiç bir zaman son olmadı. nasıl bir çözüm bulabilirim.ne yapabilirim yardım rica ediyorum.bu durum çok zoruma gidiyor ve sonrasında çok sinirlenip kavga ediyorum.
ne kadar uzun mesela 1 hafta filan konuşmadığım oluyor ama sonra barışıyoruzOna empati yapmasini ogretmelisin, uzun bir sure soguk davran, yatak odasinda da yasaklar getirirsen mum olur mum
2 haftaya cikar, keyfim yok de. 1 haftadan sonra hircinlasir ama 2. Haftanin sonuna dogru akillaniyorlar.ne kadar uzun mesela 1 hafta filan konuşmadığım oluyor ama sonra barışıyoruz
kesinlikle evet ben çovuktan sonra terapi alıyorum .kendisinede söyledim. beni kim hasta etti diyor yanaşmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?