Eşim başkalarının yanında bana bağırıyor

Konuyu okumadım başlığa yorum yapıyorum , böyle bir adamla birdaha asla toplum içine çıkmam. Küslük falan çözüm değil yani. Çıkma dışarı.Düzeltsin kendini önce.

Başkaları ile beraberken onun söylediği hiçbir konuda siz yorum yapmayın.Hatta mümkünse bir kişi ile ayrı sohbet oluşturun.Kompleksi olabilir eşinizin.Aynı konuda farklı düşünüyorsanız eğer,kendi sözünün üstüne sizin muhalefet olarak anlaşılabilecek farklı söz söylemenizden rahatsız olabilir.Hangi sebeplerden size bağırdığını bilmiyorum.Ne sebeple olursa olsun.Yaptığı çok yakışıksız.Umarım hatasını anlar ve düzeltir.Benim önerim; zaten gereken tepkiyi göstermişsiniz, bundan sonra ona bu ortamı sağlamamak için,toplulukta onunla muhattap olmamanız.

Bu bağırmaların konusu ne

Örneğin çocuk bakımı mı

Kendince sizi eksik görüp doğrusunu yapmaya mı kalkıyor

Ya da çocuk düşecek bak eline çikolata almış vs gibi şeyleri bağırarak mı söylüyor

Öğreten talimat veren Adam modu mu

Başkalarının yanında bağırmamak lazım hatta hiç bağırmamak lazım da hep başkalarının yanında ise altında yatan sebebi bulmalı

Yani çocukla az ilgilenip bu sizin göreviniz imajı mı var çevreden bir şey deyince hemen size yansıtma modu mu

Oğlum Kocaman bugün bir akraba saçına taktı eşim de bir saat vs sonra bak Arasından bakıyor topla saçını dedi özetle o kişiden etkilenmişti

Anne babasının yanında sana bağırınca " hop hayırdır ne oluyor " diye uyarmıyorlar mı? Uyarmazlarsa yaptığını bir halt zanneder hatta onların hoşuna gitsin diye daha fazla yapar. Çok ayıp yaaaa.

En sinir olduğum şeydir. Eşim yapmadı çok şükür böyle bir şey. Hatta ben özellikle derim sen de ben de bir başkasının yanında hata da yapsak bir birimizi yüceltmeliyiz ele karşı.

Ya genelde kmse kari koca arasina girmeyeym mantigjyla bisey demiyorlar sanirim . Kendj farkedip duzeltmek istemeyen insana kimse huyunu degistirtemiyor malesef

Ailenin yanında mi yapıyor himm gereksiz erkek tavrı işte.bizimki de otobüste avm de hastanede simitçi gibi her yerde yersiz bağırır .o kadar çok kavga ettim konuşmadım ki çözüm olarak artık onunla hiç bir yere gitmiyorum ve bu bağırma işi olmuyo diye düşünüyordum ki parka çıktı yine bağırdı hoduk bey çok yazdım kusura bakmayın ama erkekler değişmez ya kabul etcen yada ayrılık

Bağırma konusu ne oluyor. Sen ortam içersinde hassas olduğu bir konuya mı değiniyorsun. Bağırmayı haklı görmüyorum sadece bu olaya yol açan şey ne?

Uzlaşamayacağınızı bildiğiniz konulara girmeyin başkalarımın yanında
Size dediklerini de muhatap almayın

- canım kulaklarını yıkatalım mı? duymuyorsun sanırım, sesinin yükselmesi onu gösteriyor
Veya
- canım burası 3.dünya ülkesi değil, sesi çok çıkan haklı konumuna sokulmuyor!
En olmadı
- canım, bir dahaki sefere daha rahat edebileceğin bir mağaraya gitmeye ne dersin? İstediğin gibi bağırıp özüne dönebilirsin.
Diyebilirsiniz. Lütfen diyin, çekinmeyin. Özür dilerim eşte olsa bir insanın diğer bir insan üstündeki pervasızca tutumuna tahammül edemiyorum

Profesyonel destek alarak, öfke kontrolü eğitimi alınabilir. Siz de sinirliyseniz, bu eğitimi beraber almayı teklif edebilirsiniz.

Güzellikle kırıldığınızı anlatın. Yok anlamıyorsa aynısını sizde yapın ki ona utansın. Ama benim tavsiye edeceğim şey ise, çemkirdi mi size yüzünüzü sallayıp üzülmeyin. Herkes kendine yakışanı yaparmış yaptın yine yapacağını deyin. O ona yeter de artar bile.

Küs yaaa. Onunla bi müddet soğuk konuş konuşma falan.Sessizlik cezası. Bağırmasın ya, yalnizken de bağırmayacak.

Sen de ona bagir baskalarinin yaninda. Ne hissettigini anlasin.

açıkçası nerde olduğumuza bağlı eğer onun ailesinin yanındaysak bişey demiyorum sonrasında kıyamet kopuyor tabi.
Neden demiyorsun?Cevap burda saklı bence.Kiyameti orda koparacaksın.Sonradan kopan kiyamet eşini durdurmaz.Yaşattığını yaşaması lazım.

Siz de başkasının yanında basın kalayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…