Eşim başkalarının yanında bana bağırıyor

Bağırma konusu ne oluyor. Sen ortam içersinde hassas olduğu bir konuya mı değiniyorsun. Bağırmayı haklı görmüyorum sadece bu olaya yol açan şey ne?
Soyle oldu en Son. Bahcedeydik o ağaçları suladi biz cay içiyordu sonrasında o cay içmeye geldi ve ben bişey için onu çağırdım. Bana bişeyler söylemiş duymadım tekrar seslendim vs. Ama ben dediklerini duymuyorum vay efendim kopurmeye başladı neden müsade etmiyormusum oturmasına. Başladı bağırıp cagirmaya

Ya supersiniz. Bayildim sozlere

Cocukla ilgili daha çok oluyor.baksana düşecek neden söyle yapmadın vb.

Ne zamandır böyle

Ya üzüldüm benim eşim de kırıcı konuşuyor susuyorum takmamaya çalışıyorum ne dediğini bilmiyor diyorum tedavi dlman gerek oda beni takmıyor hayat geçiyor bazen bişe konuyurken yok hayır öyle değil diyip yalancı durumuna topluma düşmek sonra bn ona anlatıyorum kabul etmiyor tartışma sonra bi arkadaş savgilisne inş biz böyle olmayız dedi üzüldüm artık ağız dalaşına girmiyorum susuyorum

Evet sizinkide uzucuymus. Ee böyle katlanacakmiyiz. Soguyorum git gide.bosanicam senden diyorum o da lafta .ayrıldım annemler uzulecek. Daha kötü olacak.ama hayat böyle bir insanla nasıl geçer ki

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış
Birinin yanında sana bağırınca sen daha çok bağır
Bişey derse cevap vereceğini bilsin tedirgin olsun
Bunu o düzelene kadar yap
bak bir daha “gözünün üstünde kaşın var” diyor mu
Seninki başka türlü yola gelmez

Evet sizinkide uzucuymus. Ee böyle katlanacakmiyiz. Soguyorum git gide.bosanicam senden diyorum o da lafta .ayrıldım annemler uzulecek. Daha kötü olacak.ama hayat böyle bir insanla nasıl geçer ki
Zamanla geçer boşanma lafını deme bi daha yoksa eşin anlatır bana böyle diyor karım die hoş olmaz zamanla geçer Sn ona tatlı davran öv boşanme ağzina alma yksa tamam derse tükürdünü yalamak olur tm mı

Eşime insan icinde bagiran bir insan degilim hic yapmadim ama yazdiklariniz o kadar sinir ziplatici ki özellikle cumleye "canim canim" diye baslamak, kendimi bagiran eş yerine koydurdu o derece ve bu cumleleri duysam karsidakini tokatlamak isterim muhtemelen ama yapmam asagilama ve bagirma olayini 2 katina cikartirdim heralde.

Kendisinin de olduğu bir ortamda özellikle onun ana babasının veya arkadaşlarının yanında lafı buraya getirip “çok şükür (hatta ana babasına ne güzel yetiştirmişsiniz diyerek) eşim bana asla bağırmaz hele toplum içinde küçük düşürmez.ne kalbimi ne onurumu incitmez” diyebilirsiniz.hatta laf ilerlerse,karşıdaki de evet bence de çok mühim filan diyorken, “zaten onu yapan adam komplekslidir milletin yanında şov yapıyordur” diyin tüy dikin. Hemen anlamasa bile kulağına yerleşecektir.

İyice rezil olmak istemiyorum.sonuçta kimseyi sevindiren istemiyorum
Sen de haklisin ama iyi bi cinnet,güzel bi ders istiyor eşin.Anne babasinin yaninda mi yapmali acaba?Bilemedim.Senin iyi huylu ve terbiyeli olmanı bu sekilde suistimal etmesi cok kotu((

Nereye terk edeceğim. Bazen bursa da bazen başka bir yerde olabiliyoruz.çekip gideceğim yerler olmuyor çoğu zaman
Terk etmek , bulunduğu ortamdan çıkmak demek.
Yani o size birinin yanında bağırdı mı ? Kalkın başka odaya geçin. Asla muhatap olmayın kendisi ile.

seni o kadar iyi anliyorum ki. benimde babam milletin icinde showlar yapmaya bayilir bagirarak. Birde ben yurtdisindayim millet anlasin diye ingilizce bagirir. Mekan farketmez sokakta market magaza avm mahalle bakkali ,vs. Kas altindan bakar birde millet donup bakmissa dahada bi bagirir. Ve ben malesef babam oldugu icin ezik ezik susuyorum milletin siritan gulen alayci bakislari altinda ama sen ona bagirabilirsin. Bana evde gostermedigin erkekligini baskalarinin yanindami ispatlamaya calisiyorsun diyebilirsin. Kendi bir kere rezil olunca sanirim bir daha yeltenmez en azindan baskalarinin yaninda.

Sayın insan
Yazdıklarım ironiden ibarettir
Hiçbir insanın başka bir insana bağırma, hakaret etme, aşağılama vb. hareketlerde bulunması asla kabul edilebilir değildir. Buna eşler de dahildir.
İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…