- Konu Sahibi Hislikirpi_
-
Soyle oldu en Son. Bahcedeydik o ağaçları suladi biz cay içiyordu sonrasında o cay içmeye geldi ve ben bişey için onu çağırdım. Bana bişeyler söylemiş duymadım tekrar seslendim vs. Ama ben dediklerini duymuyorum vay efendim kopurmeye başladı neden müsade etmiyormusum oturmasına. Başladı bağırıp cagirmayaBağırma konusu ne oluyor. Sen ortam içersinde hassas olduğu bir konuya mı değiniyorsun. Bağırmayı haklı görmüyorum sadece bu olaya yol açan şey ne?
Ya supersiniz. Bayildim sozlere- canım kulaklarını yıkatalım mı? duymuyorsun sanırım, sesinin yükselmesi onu gösteriyor
Veya
- canım burası 3.dünya ülkesi değil, sesi çok çıkan haklı konumuna sokulmuyor!
En olmadı
- canım, bir dahaki sefere daha rahat edebileceğin bir mağaraya gitmeye ne dersin? İstediğin gibi bağırıp özüne dönebilirsin.
Diyebilirsiniz. Lütfen diyin, çekinmeyin. Özür dilerim eşte olsa bir insanın diğer bir insan üstündeki pervasızca tutumuna tahammül edemiyorum
İyice rezil olmak istemiyorum.sonuçta kimseyi sevindiren istemiyorumNeden demiyorsun?Cevap burda saklı bence.Kiyameti orda koparacaksın.Sonradan kopan kiyamet eşini durdurmaz.Yaşattığını yaşaması lazım.
Cocukla ilgili daha çok oluyor.baksana düşecek neden söyle yapmadın vb.Bu bağırmaların konusu ne
Örneğin çocuk bakımı mı
Kendince sizi eksik görüp doğrusunu yapmaya mı kalkıyor
Ya da çocuk düşecek bak eline çikolata almış vs gibi şeyleri bağırarak mı söylüyor
Öğreten talimat veren Adam modu mu
Başkalarının yanında bağırmamak lazım hatta hiç bağırmamak lazım da hep başkalarının yanında ise altında yatan sebebi bulmalı
Yani çocukla az ilgilenip bu sizin göreviniz imajı mı var çevreden bir şey deyince hemen size yansıtma modu mu
Oğlum Kocaman bugün bir akraba saçına taktı eşim de bir saat vs sonra bak Arasından bakıyor topla saçını dedi özetle o kişiden etkilenmişti
Ne zamandır böyleMerhaba
32 yaşında 4 yıllık evliyim birde 26 aylık bir bebeğim var
eşimle bir iyi bir kötü aramız hele cocuk sonrası çok fazla kavga ediyoruz.mizaç olarak ikimizde sinirli yapıdayız.
ama o daha iradesizki başkalarının yanında bana ses yükseltiyor.kendisine iyilikle kötülükle defalarca söyledim başkasının yanında. bana bağırma diye.. her seferinde özür diledi ama hiç bir zaman son olmadı. nasıl bir çözüm bulabilirim.ne yapabilirim yardım rica ediyorum.bu durum çok zoruma gidiyor ve sonrasında çok sinirlenip kavga ediyorum.
Coxuk olduktan sonra .Ne zamandır böyle
Nereye terk edeceğim. Bazen bursa da bazen başka bir yerde olabiliyoruz.çekip gideceğim yerler olmuyor çoğu zamanBağırdığı an ortamı terk ederim.
Evet sizinkide uzucuymus. Ee böyle katlanacakmiyiz. Soguyorum git gide.bosanicam senden diyorum o da lafta .ayrıldım annemler uzulecek. Daha kötü olacak.ama hayat böyle bir insanla nasıl geçer kiYa üzüldüm benim eşim de kırıcı konuşuyor susuyorum takmamaya çalışıyorum ne dediğini bilmiyor diyorum tedavi dlman gerek oda beni takmıyor hayat geçiyor bazen bişe konuyurken yok hayır öyle değil diyip yalancı durumuna topluma düşmek sonra bn ona anlatıyorum kabul etmiyor tartışma sonra bi arkadaş savgilisne inş biz böyle olmayız dedi üzüldüm artık ağız dalaşına girmiyorum susuyorum
Böyle daha çok rezil olmuyor musunuzİyice rezil olmak istemiyorum.sonuçta kimseyi sevindiren istemiyorum
Zamanla geçer boşanma lafını deme bi daha yoksa eşin anlatır bana böyle diyor karım die hoş olmaz zamanla geçer Sn ona tatlı davran öv boşanme ağzina alma yksa tamam derse tükürdünü yalamak olur tm mıEvet sizinkide uzucuymus. Ee böyle katlanacakmiyiz. Soguyorum git gide.bosanicam senden diyorum o da lafta .ayrıldım annemler uzulecek. Daha kötü olacak.ama hayat böyle bir insanla nasıl geçer ki
- canım kulaklarını yıkatalım mı? duymuyorsun sanırım, sesinin yükselmesi onu gösteriyor
Veya
- canım burası 3.dünya ülkesi değil, sesi çok çıkan haklı konumuna sokulmuyor!
En olmadı
- canım, bir dahaki sefere daha rahat edebileceğin bir mağaraya gitmeye ne dersin? İstediğin gibi bağırıp özüne dönebilirsin.
Diyebilirsiniz. Lütfen diyin, çekinmeyin. Özür dilerim eşte olsa bir insanın diğer bir insan üstündeki pervasızca tutumuna tahammül edemiyorum
Sen de haklisin ama iyi bi cinnet,güzel bi ders istiyor eşin.Anne babasinin yaninda mi yapmali acaba?Bilemedim.Senin iyi huylu ve terbiyeli olmanı bu sekilde suistimal etmesi cok kotuİyice rezil olmak istemiyorum.sonuçta kimseyi sevindiren istemiyorum
Terk etmek , bulunduğu ortamdan çıkmak demek.Nereye terk edeceğim. Bazen bursa da bazen başka bir yerde olabiliyoruz.çekip gideceğim yerler olmuyor çoğu zaman
Sayın insanEşime insan icinde bagiran bir insan degilim hic yapmadim ama yazdiklariniz o kadar sinir ziplatici ki özellikle cumleye "canim canim" diye baslamak, kendimi bagiran eş yerine koydurdu o derece ve bu cumleleri duysam karsidakini tokatlamak isterim muhtemelen ama yapmam asagilama ve bagirma olayini 2 katina cikartirdim heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?