Eşim başkalarının yanında bana bağırıyor

Sayın insan
Yazdıklarım ironiden ibarettir
Hiçbir insanın başka bir insana bağırma, hakaret etme, aşağılama vb. hareketlerde bulunması asla kabul edilebilir değildir. Buna eşler de dahildir.
İyi günler

Zaten herkes yapamacagi, yapmayacagi şeyleri iş olsun diye, ironi olsun diye yaziyor. İyi gunler.

Üzgünüm ama başından beri ailesinin yanında size bağırmasına anında cevap vermediğiniz için artık düzeltemezsiniz. Böyle durumlarda ilk anda, size bağırdığı esnada onu bozmanız gerekiyordu.

Eşim de bana ilk zamanlar bir iki kere başkalarının yanında sesini yükseltti, anında, yine herkesin içinde uyarısını aldı. Maksimum 2 kere olmuştur, bir daha cesaret edemedi. Bana karşı saygı sınırını geçtiğinde neler olduğunu çok iyi öğrendi çünkü. Kendinizi ezdirmeyin!

Valla zamanla bu yaşlı kalası yonta yonta bir kıvama getireceksiniz artık. Biraz zor olacak orası kesin.

Haklısınız ablamda aynısını söyledi .ilk yaptığında izin vermeyecektin dedi. Çok uzgunum

Benim koca bağırmaz ama ruh hastası olduğu için kalabalık ortamlarda (avm, pazar, market, mağaza) mağarasından çıkıp topluma karıştığı için gergin oluyor. Tuhaf ruhat tripler, sert bir üslup. Dün bizim sıpayı oyun merkezine götürdük. Ortam kalabalık ya, mağarasını özledi tabi. Bir şey sordum yüzüme bakmadan cevap verdi. Geçtim başka yere oturdum. Yine bir muhabbet oldu sert bir üslupla cevap verdi. Yine sakin kaldım. En son bir kez daha el kol hareketiyle konuşunca "bana bak ya mağaranda otur ve benimle dışarı çıkma, o elini kolunu oynatıp ergen gibi tavırlara girme ya da insan ol. Ben çıkarsam insanlıktan avm falan dinlemem rezil ederim seni. Yettin artık" diye höykürdüm. Delirdiğimde tazmanya canavarına dönüşeceğimi bildiği için alttan aldı. İnsana dönüştü. Yapmanız gereken bu. Bazıları bu dilden anlıyor. Aman empati kurmasını sağlayayım, aman kırıldığımı söyleyeyim deyince olmuyor. Az biraz delirmek lazım.

Hiç muhattaba almayın o ortamda susun dinleyin kendisi farketmeli bunu farkettirin.

Mağarasını özledi dedi ya la

Mağarasını özledi dedi ya la

Tabi, ilk insanlardan eşim kaldı bir tek. Atalarına nankörlük etmemek için aynı yaşam tarzını sürdürüyor. Sadece taş duvarları kazımak yerine telefon ekranını parmaklıyor. Başka kabilelerden insanların arasında geriliyor. İletişim kuramıyor. Mağarası diğerleri tarafından keşfedilince de geriliyor mesela. Bir köşeye sinip ölü taklidi yapıyor, insanlar uzaklaşınca mağaradan çıkıyor. Değişik bir yaşam formu. Belgeselcileri çağırmayı planlıyorum. Üç beş kuruş para kazanırım, hayrı dokunur belki.

Sinirlerinizimi aldirdiniz? Nasil katlaniyorsunuz

Baskalarinin yaninda cocuk gibi bagirinca seni ezip kendini yukari cikardigini mi saniyor ki? Ya da erkekligini mi ispatliyor aklinca? Bazi erkekler ailesinin yanindayken yapar boyle. Aslinda rezil oldugunun farkinda degil. Herkes gider birgun yine siz basbasa kalirsiniz. Bunu bir anlasa.

Başkalarının yanında bağırdığı gibi yine o kişilerin yanında dileyecek özürünü.
Yok öyle herkesin içinde bağır sonra yalnızken özür dile..bunun bir anlamı yok ki..
Bunu ona söyleyin yapmaz sa birdaha onunla aynı ortama girmeyin

Bana bagirana ben ortama cogu zaman aldirmaksizin geri bagiririm. Bi kez esim kendi ailesini yaninda oyle bi sacmaladi, sandiki efendiligimden suscam... kendi zararli cikti ama

Butun herkesin icinde yaptiginda sende herkesin icinde uyar o utansin

Benimde eşim bana bağırıyordu çünkü yedi ceddi böyleydi birgün avm de bu bagırınca ben de batırdım rezil insan bu nedir yahu öküz gibi davranıyorsun ayı türevinde laflar ettim şok oldu bir kez daha tanıdık ortamda yapacaktı aaa sakin n oluyor hop şişşşt bi dk niye bagrıyosun biz seni duyuyoruz psikolojin mi bozuk hayırdır dedim dahada bagıramadı. Yeminim var bir bagırsın kavgayı ben bascam kalayı

Bende diyorum yok anlamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…