E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
ayy canım yaaa ..ne kadarlık hamilesin ,isteyerek yapmadınız mı? neden şimdi bu düşünce
bir cana sırf iş güç ayrılıyo diye kıyılmaz ..sakın aldırma ..eşinle konuş adam akıllı
esını ıkna etmeye calıs en azından bebegı aldırmıcanı ıyıce anlamasını sagla :bbo: cok uzuldum cnm ya ıns ıstedıgın olur hayırlısı neyse o olsun dıye dua et sen yuce rabbım yanında olur ıns :bbo: :1no2:
cok sinirlerim bozuldu cnm ya suan sdce sinirden aglıyorum ama tersimde terstir dünyayı basına yıkıcam onun dediğin gbi aldırmıycamı iyice anlaması lazım senağlama
okuyunca inanamadım insan nasıl kendi çocuğunu hele ki daha babalığı hiç yaşamamış zaten birine kıymışınız nasıl aldırmanı teklif eder.benim eşim olsa inan terketme sebebim olabilirdi.ben maddi konular dışında başka hesaplarının da olabileceğini düşünüyorum.insanlar tedavilerle zor bulurken bulan da böle yapıyor demek ki.bu konuda bence çok sağlam durmalısınız bu konunun asla sağlık dışında ertelenmesi söz konusu olamaz.tanımadan eşinizden nefret ettim lütfen bana kızmayın.saık kürtaj sonucu bidaha hiç çocuğunuz olmayabilir bunu da unutmayın ilk çocuğunu aldırdığı için çocuğu olmayan kadınlar var.kaldı ki allah da ii demez bidaha çocuğunuz olmamak üzere sizi cezalandırabilir resmen bu bir cinayet.ilk cocuguma kürtaj olmustum bu iknciydi cnm ama söyle bi durum var yaa eşimde istiyodu aslnda planlıydı babasıyla arası acıldı babasının apartmanında onun evinde oturuyoruz ve eşim babasıyla ortak işyeri işletıyo smdi ise hem evinden hem işyerinden ayrılmak istio kafayı yıycemm ama aldırmamm söyledim onada aldırmıycamı
haklısınız kızlar cocuk oyuncagı değil tabikide ama ikna edicem inş.ama aldırmam kesinlikle ilk bebegime kürtaj oldm ama buna olamam bu günaha giremem birkez daha hem cok istiyorm bebegimn olmasını Allahıma dua ettm verdi bana bebek eşimle konusucam istemezsede ben kendim bakarım yinede aldırmam cocugumu
belki eşinde bir anlık sinirle yaşadıklarından kaynaklanan bunalımda boyle soylemiştir. onun da cok ustune gitmeden '' cocugumuz olsaydı her sorunda kapının onune mi koyacaktık '' tarzında ikna etmeye calışabilirsin bence.. gunah ya kıyma bebişine.. inşallah her açıdan yoluna girer herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?