Eşim bebeğimi aldırmak istiyor :( Şoktayım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaslar eşim bebegi aldıralım dedi şoktayımm biokadarda üzgünüm eşimin ailesiyle sorunumuz vardı kafayı yemek üzereyim arkadaslarrr ben napıcammm :1no2:

sen cocugun olsun diye ugrasmıyomuydun ilk cocugun degil mi ilk de aldırmak tehlikeliymiş
ikna etmeye calıs bnce esini...

ayy canım yaaa ..ne kadarlık hamilesin ,isteyerek yapmadınız mı? neden şimdi bu düşünce

ilk cocuguma kürtaj olmustum bu iknciydi cnm ama söyle bi durum var yaa eşimde istiyodu aslnda planlıydı babasıyla arası acıldı babasının apartmanında onun evinde oturuyoruz ve eşim babasıyla ortak işyeri işletıyo smdi ise hem evinden hem işyerinden ayrılmak istio kafayı yıycemm ama aldırmamm söyledim onada aldırmıycamı

bir cana sırf iş güç ayrılıyo diye kıyılmaz ..sakın aldırma ..eşinle konuş adam akıllı

esını ıkna etmeye calıs en azından bebegı aldırmıcanı ıyıce anlamasını sagla :bbo: cok uzuldum cnm ya ıns ıstedıgın olur hayırlısı neyse o olsun dıye dua et sen yuce rabbım yanında olur ıns :bbo: :1no2:

bir cana sırf iş güç ayrılıyo diye kıyılmaz ..sakın aldırma ..eşinle konuş adam akıllı

evet haklısn cnm yaa ben resti cektim zaten eşim mantıklı düşünemıyo cok zor günler geciriyo ama bikez daha konuscam inş aldırmak zorunda kalmam hem cok gunah hemde kıyamam ben melegime Allahım yardım etsin :Saruboceq:

cok sinirlerim bozuldu cnm ya suan sdce sinirden aglıyorum ama tersimde terstir dünyayı basına yıkıcam onun dediğin gbi aldırmıycamı iyice anlaması lazım senağlama

cok sinirlerim bozuldu cnm ya suan sdce sinirden aglıyorum ama tersimde terstir dünyayı basına yıkıcam onun dediğin gbi aldırmıycamı iyice anlaması lazım senağlama

yanı yangına korukle gıtmek olmasın sakın yanlıs anlama ama cocuk oyuncagı degılkı bu :bbo: madem ıstedı yaptı sımdıde caymak olmaz :bbo: :1no2:

ne demek ya her sıkıntımızda çocukları ayak bağımı sayıcaz
herşey dört dörtlükmü olması gerekiyo bebek yapmak için
bir kere kürtaj olmuşsun bir daha olursan
ve her şey yoluna girince o zaman olmazsa bebeğin ne olacak arkadaşın dediği gibi
çocuk oyuncağımı bu

haklısınız kızlar cocuk oyuncagı değil tabikide ama ikna edicem inş.ama aldırmam kesinlikle ilk bebegime kürtaj oldm ama buna olamam bu günaha giremem birkez daha hem cok istiyorm bebegimn olmasını Allahıma dua ettm verdi bana bebek eşimle konusucam istemezsede ben kendim bakarım yinede aldırmam cocugumu

okuyunca inanamadım insan nasıl kendi çocuğunu hele ki daha babalığı hiç yaşamamış zaten birine kıymışınız nasıl aldırmanı teklif eder.benim eşim olsa inan terketme sebebim olabilirdi.ben maddi konular dışında başka hesaplarının da olabileceğini düşünüyorum.insanlar tedavilerle zor bulurken bulan da böle yapıyor demek ki.bu konuda bence çok sağlam durmalısınız bu konunun asla sağlık dışında ertelenmesi söz konusu olamaz.tanımadan eşinizden nefret ettim lütfen bana kızmayın.saık kürtaj sonucu bidaha hiç çocuğunuz olmayabilir bunu da unutmayın ilk çocuğunu aldırdığı için çocuğu olmayan kadınlar var.kaldı ki allah da ii demez bidaha çocuğunuz olmamak üzere sizi cezalandırabilir resmen bu bir cinayet.

ya cnm cocuk bu tavuk muyuz 20 günde olsun 9 ay var önünde işi düzelir hem cocuck umuttur her bebek rızkıyla gelir yapma etme bak o kadar hamile kalmak için ugrasıyoruz allah sana vermiş kıyma bu kadar basıt bi sebeple ... ikna et kocanı ama taatlı diie hatta su ara canı sıkkınsa bu konuyla ilgili konusma üstüne gitme zorla hastaneye götürecek degil ya...

canım sakın bak birincisinide kürtaj olmussun belki olmama şansısda var bak bizler nasıl perişan oluyoruz olsun diye eşini ikna etmeye çalış bol şanslar

ya insan nasıl bu kadar acımasız olurda cocuğunu aldırmak ister kusura bakma ama bir can yarattığı var mı acaba ki allahın verdiği canada kıymak istiyo çok zor bir sınavdan geciyosun bu senin için bir imtahan sabır sonu selamettir diyerekden sen eşini ikna et aman kıyma bu cana allahın verdiği canı ancak allah alır sakınaaa

Son düzenleme:
belki eşinde bir anlık sinirle yaşadıklarından kaynaklanan bunalımda boyle soylemiştir. onun da cok ustune gitmeden '' cocugumuz olsaydı her sorunda kapının onune mi koyacaktık '' tarzında ikna etmeye calışabilirsin bence.. gunah ya kıyma bebişine.. inşallah her açıdan yoluna girer herşey.

cilekli cok hakli cnim butun arkadaslarda hakli, bence esin babasi ile yasadigi problem her neyse cocugunu kullanmak istiyor, sizin yuzunuzden biz cocugumuzu aldirmak zorunda kaldik diyebilip guc almak icin klava: yazik degilmi o yavruya, karar senin ama bunun dini boyutuda var, ve keyfi yapmak bunu cinayet, 5 haftalik veya 50 yasinda adam oldrumek arasinda hic fark yok. Allahin size bahsettigi bu mucizelere boyle davranmayin.

:1shok: :1shok: :1ninca: :1ninca:Şokk

okuyunca inanamadım
eşinde bir hoş doğrusu hem istiyor
işler biraz zora girince yok aldıralım diyor
çocuk sahibi olmayı senelerce bekleyen bir sürü insan varken bunları duymak insanı çileden çıkarıyor doğrusu
zaten bir kez kürtaj olmuşssun onda akıllanmadı bunda da mı kürtaj olacaksın
şöyle yap böyl yap demiyeceğim sana
ama yetişkin bireyler olarak düşünün ikinizde
elinizdekilerin kıymetini bilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…