Eşim bebeğimi aldırmak istiyor :( Şoktayım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sakın eşine kızıp ikinci kez bi cana kıyma..yazık yaa..istemiyorsanız kourunun bari..sen bence bebeğini kaybeden arkadaşlarımızın yazdıklarını bi okumalısın..canım benim eşine kızıp aldırayım deme..haaa eğer aldırman kesinleşirse hemen korun ki başka bebişlere kıyma..burda o kadar isteyen varken,bebek hasretiyle yanıp tutuşanlar varken...

canım inşallah eşinle konuşur ve halledersiniz Allah bebeğini size bağışlasın

Kırsal yerde mi yaşıyorsunuz? Korunsanıza yaa kötükedihüso

eşin sanırım bir panikle söyledi bunu, her şey üstüste geldi diye düşünmüş olabilir. vazgeçer bence.

cnm benim eşini ikna etmeye çalış allah cocukla birlikte rızkınıda verir bitanem:çok üzgünüm:

ayyy canım bak bi ker kürtaj omuşsun bunu da aldırırsan belki bidaha bebişn olmaz
senin hamileyim dediğin gün geldi aklıma sakın aldırma canım eşini ikna et bebişler rızkıyla gelir

Kızlar hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim ne deseniz haklısınız biz isteyerek yaptk bu cocugu ve benim zaten maddi manevi cocuguma bakabilecek gücüm var eşimde yaptıgı hatanın farkında sanırım kararından vazgecene kdr kayınvalideme gittm onu bu sekılde yalnızlıkla cezalandırmak istedimki anlasın bu cocugu nekadar istedigimi ve aldırmayacagımı.Simdi perişandır eminim ama acımıyorum iki gündür dünyamı basıma yıktı ben bebegimi Allah kısmet ederse sağlıkla kucagıma alıcam kızlar onu Allahtan baska kimse benden alamaz

Kırsal yerde mi yaşıyorsunuz? Korunsanıza yaa kötükedihüso

buarada ne alaka kırsal yerde yasayan korunmayı bilmiyormu yani ben kırsal yerde yasamıyorum ama sen hakaret edıosun bence orda yasayanlara teselli etmeyi bilmiyorsan böyle seyler yazıpta insanların sinirlerinide zıplatma benim derdim bana yeter zatennn

Slm eşinin sorunları ne kadar olursa olsun çocuk aldırılacak kadar olmamalı maddi manevi belki eşin farklı şeyler düşünüyor olabilir.Sakın bebişini aldırma eğer ekonomik özgürlüğün varsa çocuğuna sen bakarsın.Eşini karşına al konuş aldırmak istemediğini beyan et ve onu çok sevdiğini ikinizin canından kanından olan bebeğini istediğini,baktın tutumu aynı bu insandan ne sana nede bebeğine hayır var,ilkinide aldırmışsın hiç bir tartışma yapmadan eşine diyeceğin tek kelimen olsun ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN seni 2 kez kürtaja zorlayan birinden fayda yok.senağlama

canım hemen parlama.
arkadaş kötü niyetle söylememiş bence. hakaret de değil bu bir gerçek sonuçta.
yani kentlerde doğum kontrol yöntemleri daha fazla biliniyor,kırsal kesimde daha az.

neyse konuya geçeyim,senin durumun da zor, bir arkadaş demiş benim için boşanma sebebi bile olabilirdi diye. ben de aynını düşünüyorum.
ne sebeple olursa olsun çocuğumu istemeyen biri...
(aslında bekara karı boşamak kolay derler o yüzden bana aldanma. evli bile değilim)
eşin seni zora sokuyor ama bence aldırma becerebilirsen o sorumluluğu tek başına al.
eşin de yaptığı hatayı fark eder bence zamanla..

ayy ne fena bi durum...maddi sorunların kurbanı olmamalı daha doğmamış yavrular...bebeğim olsun die gece gündüz dua edenler ne tedavi sürecinden geçen insanlar var...aldırmayın lütfen....şimdi eşin istemz sonrada allah vermez...bölede düşünmek lazım...

şu kırsal kesim korunsanıza yorumu çok ters geldi bana, kusura bakmayın arkadaşım
insanlar korunurken bile %1 ihtimal denk gelebiliyor. lütfen can acıtmayalım
heleki bu durumdaki bir anne adayı için çok ağır geliyor bu tür yorumlar.

sevgili esmer kelebek arkadaşım, bence eşiniz şu an doğru düşünemiyor, hemen sinirlenmeyin. biz bayanlar maalesef heleki böyle bir durumda empati yapmadan direk saldırıya geçiyor ve karşımızdakinin davarnışını en kötü şekilde yorumluyoruz.

eşinizin davranışı tabiiki yanlış, doğru demiyorum. bu kadar çok cçocuğunuz olmasını isterken eminimki ailesine olan sinirinden böyle konuşmuştur.hem 5 haftalık olmuş artık bebeğinize ruh verilmiş olabilir.
aynı durumun farklı bir boyutunda yaşadığım için siiz anlayabiliyorum. bebğinizini aldırırsanız hem eşiniz hem siz bundan çok daha kötü etkileneceksiniz. çünkü pişmanlıklar daha çok canınızı yakacak.
bence eşinizi alın karşınıza tatlı dille konuşun. sonuçta ikiniz bir olduktan sonra birbirnizi çok sevdikten sonra hem çok iyi bir anne babab olursunuz hemde allahın izniyle çok da güzel yetiştirirsiniz.

lütfen aldırma olayını kafanızdan çıakrtın. eşinizide sinrilenmeden ikna edin.
bu ömür boyu bir yük olarak kalır üstünüzde.
eşinizi siz bizden daha iyi tanırsınız, nasıl davranacağınızı daha iyi bilirisniz. onunda içinde ne fırtınalar koptuğunu görmeniz lazım. kim yavrusu olmasını isterken bir anda böyle bir laf eder, dememki çok gerilmişve sinirlenmiş. biraz daha anlayış, biraz daha sabır.

eminim herşey bir anda düzelecek, kendinizi yıprtamayın, bebeğiniz şu an hücer parçlarından oluşmuş olsada sinirinizin ona geçer. hemen folik asitinizi alın başlayın, güzel hayaller kurun, eşinizede anlatın, lütfen en tatlı günlerinizi sıkıntılı geçirmeyin, güzel geçirmeye çalışın

Hakaret etmedim, kürtaja karşıyım ve sinirlendim, buraya yazma hakkını da kendim de görüyorum.
Son olarak bir kk klişesi ile noktamı koyuyorum;
"Yorumlara açık değilsen konu açma!"

Benim tepkim ilk kürtajına...İnsanlar bu kadar çocuk için uğraşırlarken arkadaş 2. kez kürtaj olabilir!!
Kusura bakmayında bana ters gelen bir durumda sırf morali bozulmasın diye pohpohlayamam arkadaşım.Haklarında hayırlısı olsun...
(%1 ihtimal kesin konu sahibinin başına gelmiştir)

kürtaja çok karşıyım
hele hele isteyerek plananarak yapılan bir bebek var ortada
şimdi evdeki hesap çarşiya uymuyor diye o minacik yavruaya nasıl kıyabilir insan

kusura bakmasın kmse çööşşşşş diyorum ben....yaparken aklı nerdeymiş hee...böyle erkekler tam zopalıık...

Yapmayın arkadaşım çok iidüşünün ne yap et eşini ikna et ben 2,5 yıllık evliyim çocuğum olmuyor diye her gördüğüm çocuğu sevip ağlıyorum senağlamaAllah bu güzelliği size vermiş uğraşmanıza gerek kalmadan hemde...Ne kadar şanslı olduğunuzu bir bilseniz tedavi görmeden kendiliğinizden hamile kalabildiğiniz için..

Ailevi işlerinize karışmak gibi olmasın da madem sordun ben de söyliyim;

Sakın aldırmaaa..............

işleri bozul diye coğcunu aldır diyen eşide ilk defa duyyorum nerde biliyorki doğan cocuk rıskıyla gelir derler ya belki işleri düzelir uğurlu gelir sakın aldırma günah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…