arkadaslar eşim bebegi aldıralım dedi şoktayımm biokadarda üzgünüm eşimin ailesiyle sorunumuz vardı kafayı yemek üzereyim arkadaslarrr ben napıcammm :1no2:
haklısınız kızlar cocuk oyuncagı değil tabikide ama ikna edicem inş.ama aldırmam kesinlikle ilk bebegime kürtaj oldm ama buna olamam bu günaha giremem birkez daha hem cok istiyorm bebegimn olmasını Allahıma dua ettm verdi bana bebek eşimle konusucam istemezsede ben kendim bakarım yinede aldırmam cocugumu
Kırsal yerde mi yaşıyorsunuz? Korunsanıza yaa kötükedihüso
buarada ne alaka kırsal yerde yasayan korunmayı bilmiyormu yani ben kırsal yerde yasamıyorum ama sen hakaret edıosun bence orda yasayanlara teselli etmeyi bilmiyorsan böyle seyler yazıpta insanların sinirlerinide zıplatma benim derdim bana yeter zatennn
buarada ne alaka kırsal yerde yasayan korunmayı bilmiyormu yani ben kırsal yerde yasamıyorum ama sen hakaret edıosun bence orda yasayanlara teselli etmeyi bilmiyorsan böyle seyler yazıpta insanların sinirlerinide zıplatma benim derdim bana yeter zatennn
şu kırsal kesim korunsanıza yorumu çok ters geldi bana, kusura bakmayın arkadaşım
insanlar korunurken bile %1 ihtimal denk gelebiliyor. lütfen can acıtmayalım
heleki bu durumdaki bir anne adayı için çok ağır geliyor bu tür yorumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?