E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Benim tepkim ilk kürtajına...İnsanlar bu kadar çocuk için uğraşırlarken arkadaş 2. kez kürtaj olabilir!!
Kusura bakmayında bana ters gelen bir durumda sırf morali bozulmasın diye pohpohlayamam arkadaşım.Haklarında hayırlısı olsun...
(%1 ihtimal kesin konu sahibinin başına gelmiştir)
arkadaslar herkese cok tesekkÜr edıyorum fİkİrlerİnİz İÇİn yasadıgım gÜnler hİÇ kolay degİl ben bebegİmİ aldırmıycam ona ÖmrÜmÜ adarım gerekİrse allah herkese herseyİn hayırlısını versİn maddİ manevİ bebegİme bakacak gÜce sahİbİm İnsan bİyerden kaybedıyorsa bİyerden kazanıyor İŞte İnŞallah saglıcakla kucagıma alırım bebegİmİ tek İstegİm sadece bu
arkadaslar eşim bebegi aldıralım dedi şoktayımm biokadarda üzgünüm eşimin ailesiyle sorunumuz vardı kafayı yemek üzereyim arkadaslarrr ben napıcammm :1no2:[/QUOTE
Çok üzüldüm senin adına:teselli:,bir doğum uzmanına danışmanız eşinle birlikte çok iyi olur:teselli:,öncelikle ilk hamilelikte kürtaj önermıyorlar benim bildiği kadar,sebebi de ilerde sen bir daha hamile kalmayabilirsin:1shok:,riski çok yüksek; belki bu danışmadan sonra senin eşin vazgeçer bu istekten:Saruboceq:ve birtanem bir sorun bence çok büyük bir sorun daha var,erğe benim anladığı kadar ile sen bebeği istiyorsan,ama eşin karşiysa,ve sen kürtaji yaparsan,eşinden soğursun,affetmiyebilirsin:çok üzgünüm:, bu konuyu sizin ikinizin oturup detayli konuşman lazım canım,ve bir doğum uzmanı ile görüşün:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?