Bebeğime ulaşmak adına aramadigim akrabası kalmadı babanne bakmaz zaten öyle bir kadın değil. Yaşlı ve asla bakım olayını ustlenmez. Eşim kendi bakıyormus nereye gittiğini nerde olduğunu asla söylemiyor. Şuan acidan yaniyorumbebeğe kim bakıyor babanne mi?
Al bebeği de senin olan hiç bir şeyi istemiyorum denir mi Allah aşkınıza? Nereden geliyor aklınıza böyle şeyler? E almış gitmiş. Düştüğünde tuttuğunuz videonun neresini kırpıp bir şey çıkarmış olabilir ki??Kızımı canımdan çok seviyorum asla kızıma birşey yapmadim
Evladını seven hangi anne bunu söyler ya?sırada istenmeyen seyler çıktı ağzımdan senin olan bebeği de istemiyorim gibi
Bu zamana kadar gitmedigim polis savcı avukat kalmadı çocuğun babası olduğu için kimse birşey yapmıyor. Aileden kimse aracı olmuyor. Ailesiyle arası yok aramadigim aglamadigim insan kalmadı. Halimi bir bilseniz arkamda ailem yok. Hergun ağlıyor ölüyorum acidan.Evladını seven hangi anne bunu söyler ya?
Ne kadar sinirlenirse sinirlensin insan evladı için böyle bir şey söyleyebilir mi?
Allah aşkına anne olan arkadaşlar bana bi cevap verir misiniz? Normal mi şu söz?
Vala bana pek masum gelmedin konu sahibi.
Nasıl bir tesadüfler zinciriyse artık, hep adamın kullanacağı şeyler var elinde.
Ayriyeten evladımın nerede olduğunu bilmicem ve gelecem burada konu açacam öyle mi?
Yok yaaa bu konuda eksik ya da yanlış parçalar var
Bu zamana kadar gitmedigim polis savcı avukat kalmadı çocuğun babası olduğu için kimse birşey yapmıyor. Aileden kimse aracı olmuyor. Ailesiyle arası yok aramadigim aglamadigim insan kalmadı. Halimi bir bilseniz arkamda ailem yok. Hergun ağlıyor ölüyorum acidan.
Bebeğime ulaşmak adına aramadigim akrabası kalmadı babanne bakmaz zaten öyle bir kadın değil. Yaşlı ve asla bakım olayını ustlenmez. Eşim kendi bakıyormus nereye gittiğini nerde olduğunu asla söylemiyor. Şuan acidan yaniyorum
20 gün oldu ölüyorum artık dayanamıyorum bilmediğim bir şehirdeyim hergun savcı avukat adliye aile içi şiddet burosu polis heryeri geziyorum. Ailesi ataerkil ve çocuklarının her yaptığına onay veriyorlar aramadigim insan kalmadı ne yapicam kafayı yiyorum. Baroya gittim avukat tuttum boşanma davası ve velayet için ugrasiyorumBebek ne zamandir sizinle beraber degil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?