Bebeğimin sürekli başındayim hep sevkatli bir anne oldum esime öfkeden bunu söyledim yavrumun hep üstüne titredim. Bilmiyorum nasıl çıktı ağzımdan
Geçici velayet daha verilmedi. Boşanma aşamasındayız ikimizde boşanma dilekçelerimizi verdik. Benimki pztesi günü verilecekHanımefendi mahkeme geçici velayeti kime verdi ? Siz velayeti talep ettiniz mi ? Velayet konusunda ara karar kuruldu mu ? Süt kuzusu emen bebeği ekstrem bir şey olmadıkça hakimler anneden ayırmazlar genelde.
Konu kafama oturmadı, hakkınızda hayırlısı olsun.
Ne gbi eksik ne varsa anlatayimHikayede eksik yerler var.
Dilekçenizi verdiniz mi yoksa pazartesi günü mü verecek avukatınız ? Dilekçede velayeti ve bu konuda ivedilikle ara karar kurulmasını talep ettiniz mi?Geçici velayet daha verilmedi. Boşanma aşamasındayız ikimizde boşanma dilekçelerimizi verdik. Benimki pztesi günü verilecek
Arkadaşlar yazmışlar. Adam sürekli kafasında plan yapmış gibi. Sizinde kurduğunuz o cümle falan.Ne gbi eksik ne varsa anlatayim
Her anne bunu mutlaka demiştir keşke denmese ama yorgunluk uykusuzluk yardım almadan çocuk bakmak ve çocuğun hiç durmaması. Bunu söyledim ama asla birşey yapmadım bebegimeBu adam bi günde mi böyle oldu da cocuk yaptınız? İnsan minicik bebeğe seni döverim der mi aklım almıyor? Cocuğum yok bebeği olan anneler söyleyebilr mi insan sinirle seni döverim der mi?
Böyle birşey mi varmış avukatıma hizlandiralim lütfen dedim ara karar kurulmasından haberim yoktu avukatimda yönlendirmediDilekçenizi verdiniz mi yoksa pazartesi günü mü verecek avukatınız ? Dilekçede velayeti ve bu konuda ivedilikle ara karar kurulmasını talep ettiniz mi?
Avukatla bu hafta içi defalarca görüşmeme rağmen bekletti sanırım kendimi anlattığım ve mesajlaşmalarimiz uzun olduğu için hepsini sunmak adına haftasonu hazırlayacak dilekçeyi. Ben hızlandırmak istedikçe elimden birşey gelmiyor cildiriyorumBöyle birşey mi varmış avukatıma hizlandiralim lütfen dedim ara karar kurulmasından haberim yoktu avukatimda yönlendirmedi
Siz gerçekten şiddet uygulamadığınızdan emin misiniz ???Çocuğum düşüp tutmaya çalışırken olan videomu bile bana karşı kullanıyor bebeğime döverim bak seni demişim bazen kızdığım olmuş . Bunları kirpip mahkemeye sunmuş. Şeytan. Ben böyle bir şeytanla nasıl yaşadım nasil sevdim. Bebek onda kalsın diye elinden geleni yapıyor
Evet eminim tabiki!!!!Siz gerçekten şiddet uygulamadığınızdan emin misiniz ???
Neden ki eğer çocuk şiddet görüyorsa çok ta iyi yapmışResmen delil toplamış. Allah korusun böyle sinsilerden ya.
Nedense bana hiç masum gelmedinizEvet eminim tabiki!!!!
Görmüyor. Boşanma aşamasında çocuğu kendi velayetine almak için iftira atıyor anladinizmiNeden ki eğer çocuk şiddet görüyorsa çok ta iyi yapmış
Ya kocan nerede şuan? Telefonu yok mu? Hiç mi barışalım vs demedin? Olay hemen dava noktasına nasıl geldi?Görmüyor. Boşanma aşamasında çocuğu kendi velayetine almak için iftira atıyor anladinizmi
Nedense bana hiç masum gelmediniz
Çünkü onun kültüründe ben başkasıyla evlenirsem kız başkasına baba derse bunları vs düşünüyor olabilir. Asla kimseyle evlenmeyi düşünmüyorum 20 gün öncesine kadar herşeyin esimdi ama boşanma konusunu açtım ve bosanicam diye bunu yaptı.Görmüyor. Boşanma aşamasında çocuğu kendi velayetine almak için iftira atıyor anladinizmi
Bebek bu ya o cümle nasıl kurulur ne siniri be ben de pek inanmadım yok mu sanki bebeğini döven lanet insanlarBu adam bi günde mi böyle oldu da cocuk yaptınız? İnsan minicik bebeğe seni döverim der mi aklım almıyor? Cocuğum yok bebeği olan anneler söyleyebilr mi insan sinirle seni döverim der mi?
Eşin çok planlı hesapçı biri. Hepsini planlamış ve zamanla hayata geçirmiş. Bir an evvel düzgün bir avukat bulmanı öneririm. Yoksa nafaka davasını da kazanır çocuğu da alır bu adam. Şeytan aklı var çok kurnaz.Eşimle bir tartışma yaşadık evlenirken benim üzerime alınan senetler ve halen ödemediği borclar vardı. Evlenirken taksitle ödeyeceğini söyledi. Ancak ödemeye yanaşmadı. Ailesinden gelen miras ve arabasini yukselterek 600 bin TL'lik aracı annesi üzerine yapmasi ile kavga ettik. Esim bireysel hareket etmeye başlayinca bende çalışmak istediğimi üzerime olan borçları ödemek istedgimi söyledim.
Bunun üzerine iş görüşmesine gittim eşim bebeğin yanındaydı.
Geldiğimde bebek yanında tartışmamak adına al bebegi dedim o sırada istenmeyen seyler çıktı ağzımdan senin olan bebeği de istemiyorim gibi
Bunun üzerine eşim bebeği alıp gitti.
Birde darp raporu almış.
Kızımın bacağında morluk varmış ben yapmadım kesinlikle
Bunu bana karşı kullanıyor bebeğimi elimden almak istiyor.
Ben eşimle olan evde yaşıyorum hala.
Nafaka ve bebek nafakası talep etmek adına.
İş bulup başka biryere yerlessem bebeğimi almak adına daha iyi mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?