Eşim bebeğimi alıp gitti

Bebeğimin sürekli başındayim hep sevkatli bir anne oldum esime öfkeden bunu söyledim yavrumun hep üstüne titredim. Bilmiyorum nasıl çıktı ağzımdan

Bebeğimin sürekli başındayim hep sevkatli bir anne oldum esime öfkeden bunu söyledim yavrumun hep üstüne titredim. Bilmiyorum nasıl çıktı ağzımdan

Soru soruyoruz, düzgünce yanıtlamadan yazıp duruyorsun. Böyle hiçkimse bir şey anlamıyor.

Geçici velayet daha verilmedi. Boşanma aşamasındayız ikimizde boşanma dilekçelerimizi verdik. Benimki pztesi günü verilecek

Bu adam bi günde mi böyle oldu da cocuk yaptınız? İnsan minicik bebeğe seni döverim der mi aklım almıyor? Cocuğum yok bebeği olan anneler söyleyebilr mi insan sinirle seni döverim der mi?

Geçici velayet daha verilmedi. Boşanma aşamasındayız ikimizde boşanma dilekçelerimizi verdik. Benimki pztesi günü verilecek
Dilekçenizi verdiniz mi yoksa pazartesi günü mü verecek avukatınız ? Dilekçede velayeti ve bu konuda ivedilikle ara karar kurulmasını talep ettiniz mi?

Bu adam bi günde mi böyle oldu da cocuk yaptınız? İnsan minicik bebeğe seni döverim der mi aklım almıyor? Cocuğum yok bebeği olan anneler söyleyebilr mi insan sinirle seni döverim der mi?
Her anne bunu mutlaka demiştir keşke denmese ama yorgunluk uykusuzluk yardım almadan çocuk bakmak ve çocuğun hiç durmaması. Bunu söyledim ama asla birşey yapmadım bebegime

Dilekçenizi verdiniz mi yoksa pazartesi günü mü verecek avukatınız ? Dilekçede velayeti ve bu konuda ivedilikle ara karar kurulmasını talep ettiniz mi?
Böyle birşey mi varmış avukatıma hizlandiralim lütfen dedim ara karar kurulmasından haberim yoktu avukatimda yönlendirmedi

Böyle birşey mi varmış avukatıma hizlandiralim lütfen dedim ara karar kurulmasından haberim yoktu avukatimda yönlendirmedi
Avukatla bu hafta içi defalarca görüşmeme rağmen bekletti sanırım kendimi anlattığım ve mesajlaşmalarimiz uzun olduğu için hepsini sunmak adına haftasonu hazırlayacak dilekçeyi. Ben hızlandırmak istedikçe elimden birşey gelmiyor cildiriyorum

Siz gerçekten şiddet uygulamadığınızdan emin misiniz ???

Şiddet uygulayan insan hergun niye kendini anlatmak için kmlerce yol yürür ve birilerine ulaşmaya çalışır??

Görmüyor. Boşanma aşamasında çocuğu kendi velayetine almak için iftira atıyor anladinizmi
Ya kocan nerede şuan? Telefonu yok mu? Hiç mi barışalım vs demedin? Olay hemen dava noktasına nasıl geldi?

Nedense bana hiç masum gelmediniz

Görmüyor. Boşanma aşamasında çocuğu kendi velayetine almak için iftira atıyor anladinizmi
Çünkü onun kültüründe ben başkasıyla evlenirsem kız başkasına baba derse bunları vs düşünüyor olabilir. Asla kimseyle evlenmeyi düşünmüyorum 20 gün öncesine kadar herşeyin esimdi ama boşanma konusunu açtım ve bosanicam diye bunu yaptı.

Bebek bu ya o cümle nasıl kurulur ne siniri be ben de pek inanmadım yok mu sanki bebeğini döven lanet insanlar

Eşin çok planlı hesapçı biri. Hepsini planlamış ve zamanla hayata geçirmiş. Bir an evvel düzgün bir avukat bulmanı öneririm. Yoksa nafaka davasını da kazanır çocuğu da alır bu adam. Şeytan aklı var çok kurnaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…