- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
Evladını seven hangi anne bunu söyler ya?
Ne kadar sinirlenirse sinirlensin insan evladı için böyle bir şey söyleyebilir mi?
Allah aşkına anne olan arkadaşlar bana bi cevap verir misiniz? Normal mi şu söz?
Vala bana pek masum gelmedin konu sahibi.
Nasıl bir tesadüfler zinciriyse artık, hep adamın kullanacağı şeyler var elinde.
Ayriyeten evladımın nerede olduğunu bilmicem ve gelecem burada konu açacam öyle mi?
Yok yaaa bu konuda eksik ya da yanlış parçalar var
Çocuğum düşüp tutmaya çalışırken olan videomu bile bana karşı kullanıyor bebeğime döverim bak seni demişim bazen kızdığım olmuş . Bunları kirpip mahkemeye sunmuş. Şeytan. Ben böyle bir şeytanla nasıl yaşadım nasil sevdim. Bebek onda kalsın diye elinden geleni yapıyor
Yaptığının iftira olduğunu savcılığa bildirdim. Darbin bana ait olmadığını bacağında düştüğü için morluk olabileceğini isterse expertiz tutsun. İftira hakkında suç duyurusunda bulundum. Ama bebeğime ulasamiyorum bir iki kere gösterdi bebeğim beni unutmus gibi20 gün oldu ölüyorum artık dayanamıyorum bilmediğim bir şehirdeyim hergun savcı avukat adliye aile içi şiddet burosu polis heryeri geziyorum. Ailesi ataerkil ve çocuklarının her yaptığına onay veriyorlar aramadigim insan kalmadı ne yapicam kafayı yiyorum. Baroya gittim avukat tuttum boşanma davası ve velayet için ugrasiyorum
20 gün oldu ölüyorum artık dayanamıyorum bilmediğim bir şehirdeyim hergun savcı avukat adliye aile içi şiddet burosu polis heryeri geziyorum. Ailesi ataerkil ve çocuklarının her yaptığına onay veriyorlar aramadigim insan kalmadı ne yapicam kafayı yiyorum. Baroya gittim avukat tuttum boşanma davası ve velayet için ugrasiyorum
Yaptığının iftira olduğunu savcılığa bildirdim. Darbin bana ait olmadığını bacağında düştüğü için morluk olabileceğini isterse expertiz tutsun. İftira hakkında suç duyurusunda bulundum. Ama bebeğime ulasamiyorum bir iki kere gösterdi bebeğim beni unutmus gibi
Evladını seven hangi anne bunu söyler ya?
Ne kadar sinirlenirse sinirlensin insan evladı için böyle bir şey söyleyebilir mi?
Allah aşkına anne olan arkadaşlar bana bi cevap verir misiniz? Normal mi şu söz?
Vala bana pek masum gelmedin konu sahibi.
Nasıl bir tesadüfler zinciriyse artık, hep adamın kullanacağı şeyler var elinde.
Ayriyeten evladımın nerede olduğunu bilmicem ve gelecem burada konu açacam öyle mi?
Yok yaaa bu konuda eksik ya da yanlış parçalar var
Şuan bir boşanma asamasi olduğu için bebek anne veya baba ikisinde de kalabilir mis. Yani suça girmiyormus. Polisler bile birşey yapmıyor. Evlilik olduğu için.... Daha boşanma sonuçlanmadgnı içinSize yapılan psikolpjik şiddet için bile suç duyurusunda bulunup, bebek için aram kararı çıkartmanız gerekmez mi? Yani çocuğu size getirmek zorunda, getirmezse bu suça girer. Bir diğer konu kocanın bu şekilde evi terk etmesi de kusurlu hareket.
Şuan bir boşanma asamasi olduğu için bebek anne veya baba ikisinde de kalabilir mis. Yani suça girmiyormus. Polisler bile birşey yapmıyor. Evlilik olduğu için.... Daha boşanma sonuçlanmadgnı için
Şuan bir boşanma asamasi olduğu için bebek anne veya baba ikisinde de kalabilir mis. Yani suça girmiyormus. Polisler bile birşey yapmıyor. Evlilik olduğu için.... Daha boşanma sonuçlanmadgnı için
Ne kadar sinirli olursan ol senden olan bebeyi istemiyorum nasıl bi cümle bi de canımdan çok seviyorum yazmışsınEşimle bir tartışma yaşadık evlenirken benim üzerime alınan senetler ve halen ödemediği borclar vardı. Evlenirken taksitle ödeyeceğini söyledi. Ancak ödemeye yanaşmadı. Ailesinden gelen miras ve arabasini yukselterek 600 bin TL'lik aracı annesi üzerine yapmasi ile kavga ettik. Esim bireysel hareket etmeye başlayinca bende çalışmak istediğimi üzerime olan borçları ödemek istedgimi söyledim.
Bunun üzerine iş görüşmesine gittim eşim bebeğin yanındaydı.
Geldiğimde bebek yanında tartışmamak adına al bebegi dedim o sırada istenmeyen seyler çıktı ağzımdan senin olan bebeği de istemiyorim gibi
Bunun üzerine eşim bebeği alıp gitti.
Birde darp raporu almış.
Kızımın bacağında morluk varmış ben yapmadım kesinlikle
Bunu bana karşı kullanıyor bebeğimi elimden almak istiyor.
Ben eşimle olan evde yaşıyorum hala.
Nafaka ve bebek nafakası talep etmek adına.
İş bulup başka biryere yerlessem bebeğimi almak adına daha iyi mi olur?
Hanımefendi mahkeme geçici velayeti kime verdi ? Siz velayeti talep ettiniz mi ? Velayet konusunda ara karar kuruldu mu ? Süt kuzusu emen bebeği ekstrem bir şey olmadıkça hakimler anneden ayırmazlar genelde.Ben emziriyordum goguslerimi sağıp 4 duvar arasında ağlıyorum. Babası kızına aşık ve onda kalması için elinden geleni yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?