Eşim bebeğimi alıp gitti

Siz de cok masum gelmediniz bana .
Kusura bakmayın ama kavga esnasında kim eşine senin olan bebeği al bebeğini git , istemiyorum der ?

Her sinirlendiğinizden hıncınızı bebeğinizden mi çıkartıyorsunuz da adamın elinde videolar var ?

öfkenizi kontrol edemiyor gibisiniz.
çocuk kaç yaşında?
kırpmış falan ama sonuçta döverim seni demişsiniz. yani herkes çocuğuna kızabilir bir noktaya kadar sesini yükseltebilir ama döverim seni diye tehdit etmek yanlış.
ve yine öfkelenip senide çocuğunu da istemiyorum demişsiniz. bana dense bende çocuğumu alıp çıkar giderim.
sinirlendim ağzımdan istemediğim kelimeler çıktı diye birşey yok. tedavi olun öfkenizi kontrol edemiyorsanız.
orayı burayı aradınız polise niye gitmiyorsunuz eşim çocuğumuzu kaçırdı diye?
iyi bir avukat bulun öncelikle eşiniz gayet planlı davranarak sizden boşanmayı kafaya koyup adımlarını ona göre atmış.

Maalesef öyle laflar eden hatta cocuklari "ceza olarak" babaya birakip giden anneler var

Resmen delil toplamış. Allah korusun böyle sinsilerden ya.

Yaptığının iftira olduğunu savcılığa bildirdim. Darbin bana ait olmadığını bacağında düştüğü için morluk olabileceğini isterse expertiz tutsun. İftira hakkında suç duyurusunda bulundum. Ama bebeğime ulasamiyorum bir iki kere gösterdi bebeğim beni unutmus gibi

Yani biseu demek istemiyorum, suça tesvik gibi olmasin.
Ben olsam ortaligi ayaga kaldirirdim diyeyim ozetle.
Baska biseu demek istemiyorum. Cocuk hanginiz yaninda iyi olacaksa onunla kalir umarim

Size yapılan psikolpjik şiddet için bile suç duyurusunda bulunup, bebek için aram kararı çıkartmanız gerekmez mi? Yani çocuğu size getirmek zorunda, getirmezse bu suça girer. Bir diğer konu kocanın bu şekilde evi terk etmesi de kusurlu hareket.

Şaibeli konu...
Ne olursa olsun isterse kanlı bıçaklı kavga edeyim asla evlâdım için sarf ermeyeceğim kelimeler bunlar.

Ve dahi darp olayı...

Ve video...

Şuan bir boşanma asamasi olduğu için bebek anne veya baba ikisinde de kalabilir mis. Yani suça girmiyormus. Polisler bile birşey yapmıyor. Evlilik olduğu için.... Daha boşanma sonuçlanmadgnı için

avukat tutup karsi dava acarsiniz.videolari kirptiysa bilir kisi tahsis isterseniz kirpilip kirpilmadigi anlaşılır .iyi bir avutka ihtiyaciniz var..

Şuan bir boşanma asamasi olduğu için bebek anne veya baba ikisinde de kalabilir mis. Yani suça girmiyormus. Polisler bile birşey yapmıyor. Evlilik olduğu için.... Daha boşanma sonuçlanmadgnı için

Sen şuan kocanla görüşebiliyor musun?

Şuan için anlamadığım şeyler var, düzgünce anlatırsan bence buradsn sana yardımcı olacak çok kişi çıkar.

Kocan şuan nerede, ona telefonla ulaşabiliyor musun?
Sana boşanma konusunda vs ne dedi?
Gittiğin avukat sana ne dedi?

Kimsenin günahını almak istemem ama adam da durduk yere bu kadar hırslanmamıştır diye düşünüyorum. Bence olayın detaylarında anlatmadiginiz çok başka şeyler var. Baya eksik noktalar var gibi geldi bana. Her ne olursa olsun olan masum bir yavruya oluyor işte yazık çok yazık...

Ne kadar sinirli olursan ol senden olan bebeyi istemiyorum nasıl bi cümle bi de canımdan çok seviyorum yazmışsın

Ben emziriyordum goguslerimi sağıp 4 duvar arasında ağlıyorum. Babası kızına aşık ve onda kalması için elinden geleni yapıyor.
Hanımefendi mahkeme geçici velayeti kime verdi ? Siz velayeti talep ettiniz mi ? Velayet konusunda ara karar kuruldu mu ? Süt kuzusu emen bebeği ekstrem bir şey olmadıkça hakimler anneden ayırmazlar genelde.
Konu kafama oturmadı, hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…