• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bebeğimi alıp gitti

Herhangi bir şiddet yok ortada anlatmaya çalıştığım bu sabahtan beri
emin olun size yardımcı olmak adına bazı konularda netlik olmadığı için.yoksa şuan bebeğinden ayrı kalmış bir anneyi bir anne olarak yargılamak hadim değil. Şuan size bebeğinze çok üzülüyorum.anlamadığım bakıma muhtaç annesine ihtıycı olan bir Çocuğu neden hangi sebeplerden vermiyorlar 15 aylık diyorsunuz, emiyor diyorsunuz yazık

Okurken bir an çocuğumu görememiş uzaklaşmış olduğumu hissettiğim korkunç bir şey Allahım sen koru

Bir tuhaflıklar var bu konuda bakalım ne olacak mahkeme olunca anlaşılır.

Evde şiddet olduğunu gören bir bey iş görüşmesine niye gitsin eşiyle önce ayrılma kararı alması gerekmez miydi niye bayan ayrılalım deyince bu işlere girişti bir de o var? Hanımefendi elbette öyle bir cümle kurduğu için hatalı şuna verebiliyorum ailesinden uzakta bir şehirde belki de çok bunaldı insanız ağzından böyle bir şey çıkmış da olabilir elbette çıkmamalı bir de üzerine borçların olduğu senetler varsa uykusuz ve borçlar korkunç açıkçası

Çocuğum düşüp tutmaya çalışırken olan videomu bile bana karşı kullanıyor bebeğime döverim bak seni demişim bazen kızdığım olmuş . Bunları kirpip mahkemeye sunmuş. Şeytan. Ben böyle bir şeytanla nasıl yaşadım nasil sevdim. Bebek onda kalsın diye elinden geleni yapıyor
Ben inandım eşinize açıkçası

Eşimle bir tartışma yaşadık evlenirken benim üzerime alınan senetler ve halen ödemediği borclar vardı. Evlenirken taksitle ödeyeceğini söyledi. Ancak ödemeye yanaşmadı. Ailesinden gelen miras ve arabasini yukselterek 600 bin TL'lik aracı annesi üzerine yapmasi ile kavga ettik. Esim bireysel hareket etmeye başlayinca bende çalışmak istediğimi üzerime olan borçları ödemek istedgimi söyledim.
Bunun üzerine iş görüşmesine gittim eşim bebeğin yanındaydı.
Geldiğimde bebek yanında tartışmamak adına al bebegi dedim o sırada istenmeyen seyler çıktı ağzımdan senin olan bebeği de istemiyorim gibi😭
Bunun üzerine eşim bebeği alıp gitti.
Birde darp raporu almış.
Kızımın bacağında morluk varmış ben yapmadım kesinlikle😭😭😭😭
Bunu bana karşı kullanıyor bebeğimi elimden almak istiyor.
Ben eşimle olan evde yaşıyorum hala.
Nafaka ve bebek nafakası talep etmek adına.
İş bulup başka biryere yerlessem bebeğimi almak adına daha iyi mi olur?
Hangi kavga yaşanırsa yaşansın, nasıl bir sınır olursa olsun bebeğinin arkasından ağlayacak bir kadın senden olan bebeği istemiyorum al git demez. Dememeli.ikinizde sağlıklı değilsiniz. İnşallah bebek için en doğru karari mahkeme verir.

Yanlış mı anladım bilmiyorum ama sanırım daha tam olarak dava açılmamış ama siz dava olduğu için polisler tarafından falan bişey yapilamiyomus demişsiniz bir mesajınızda. Konuda baya bir tutarsızlık var bence. Birde şöyle bişey var;Bu sitede bir çok konuda yardım buluyoruz evet ama benim elimden evladım alınacak ve ben burda millete laf anlaticam. Böyle bişey aklımın ucundan dahi geçmezdi. Siz burda resmen sohbet ediyorsunuz şöyleydi böyleydi diye. Çok ama çok saçma.

boşuna sormayın takılmış plak gibi aynı şeyleri yazıyor sorulara cevap yok.

darp raporu aldıysa adam uzaklaştırmada vermişlerdir. e 2 kere gösterdi bebeğim beni unutmuş diyor.

birde 15 aylık çocuğa darp raporu alınmış olsa ebevyn için dava falan açılmıyor mu?

adam raporu süs diye almış sanki. uzaklaştırma yok herhangi bir yaptırım yok.

emin olun size yardımcı olmak adına bazı konularda netlik olmadığı için.yoksa şuan bebeğinden ayrı kalmış bir anneyi bir anne olarak yargılamak hadim değil. Şuan size bebeğinze çok üzülüyorum.anlamadığım bakıma muhtaç annesine ihtıycı olan bir Çocuğu neden hangi sebeplerden vermiyorlar 15 aylık diyorsunuz, emiyor diyorsunuz yazık
Şuan ortada açılmış bir dava yok boşanma adına ve velayet davası da yok o yüzden velayet ortak oluyor birisi annesi diğeri babası kaçırma olmuyor.

Ha boşanma davası açılır ( eşi dilekçe vermiş konu sahibi de pazartesi verecekmiş)geçici velayet kararı bebek anneye verilirse ve baba götürüp geri getirmezse o zaman şikayet edebilir .

Esim bebegimi alip gidecek ben gelip nafakaydi cart curt soracağım, yırtar alirim ya. Polisle dayanirim kapisina.
Videolarda o sözleri soyleyis tarzinizdan anlasilir niyetiniz, yoksa hangimiz sakasina söylemiyoruz ki?
Şakasına bebeğinize döverim bak seni mi diyorsunuz?

Çocuk şiddet görüyorsa müdahale edilmeli ama sessiz kalıp videoya çekmek sonra da bunu delil olarak kullanmak çocuğu düşünmekten değil de eşten intikam almak için yapılan bir şey bence. Sonuçta o videodan sonra karı koca gibi yaşayıp devam etmişler, çocuğun menfaatine mi?

Kocam çocuklarımıza şiddet uygulasa müdahale eder, darp raporu alıp şikayet etmeye giderim mesela ben olsam.
Video olmadan mahkemeyi annenin çocuğa şiddet uyguladığına zor ikna eder. Anne ben değil babası uyguladı bile diyebilir videoya karşı. Velayet de puf olur uçar. Babanın küçücük bebeğin velayetini almak için annenin kusurlu olduğunu kanıtla ispatlaması gerekiyor.

Şuan ortada açılmış bir dava yok boşanma adına ve velayet davası da yok o yüzden velayet ortak oluyor birisi annesi diğeri babası kaçırma olmuyor.

Ha boşanma davası açılır ( eşi dilekçe vermiş konu sahibi de pazartesi verecekmiş)geçici velayet kararı bebek anneye verilirse ve baba götürüp geri getirmezse o zaman şikayet edebilir .
Çocuğun şuan anne bakımına ihtiyacı vardır.süt emiyor . 15 aylık o bakımdan her şekilde anneye verilmesi gerek diye düşünüyorum tabi bu konularda bilgi sahibi değilim süreç nasıl işliyor dediğiniz gibi.

Evimizde kameramiz vardı hergun ben kamerayı takar eşimin bebeği görmesini isterdim. Biz evdeyken bizi izlemesi hoşuma giderdi. Bu denli bana kullanacagini dusunmemistim
Bu gerçekten uydurma. Evde kamera varsa takılıdır zaten izlesin bizi diye kamera takılmaz. Bi zaten boşanmak istiyordu bunu bahane etti diyorsun Bi boşanmak istediğim için kızdı çocuğu götürdü diyorsun. Ben hiç inanmadım kusura bakma. Çocuğuna kötü davranmasan adam neden sizi kameraya alsın. Aferin babaya çocuğunu kurtarmış.

Konu sahibi anlatmadiginiz seyler var, esinizin mahkemeyi kandirmak icin videolari kirptigini soyluyorsunuz. Bence siz de bizi kandirmak icin konuyu kirpmis gibi gorunuyorsunuz.

İs aramaya ciktiniz, bebege esiniz bakti. Geri geldinizde, guya bebek tartismaya sahit olmasin diye al bebegi dediniz, sonra da senden olan bebegi de istemiyorum dediniz. Sahit olmasini istemiyorsaniz, siz neden bebegi alip cik git demediniz ?

Videolar kirpilmis, kizdigim, doverim seni dedigim, duserken tutmaya calistigim video var vs. diyorsunuz. O delilleri inceleyenler de aptal degil. Vucut dilinizden, yuz ifadenizden neyin ne olduğunu anlayacak kapasitede uzman insanlar.

15 aylik bebege kizdiniz, doverim seni mi dediniz. Bence o videolardan bir degil onlarcasi vardir esinizin elinde. Morlukları siz yapmadiysaniz bile bu da psikolojik siddet. Dusmustur olmustur nasil bir cumle ? Dusunce bakmiyor musunuz bi yerine bisey olmus mu diye, veya bez degisirken banyo yaptirirken de gormediniz. Bence esiniz pedagoga da gitmeli ve bence gidecek de.
Bana da büyük ihtimalle eşine kızıp kızıp sinirini çocuğundan çıkarıyor gibi geldi yazık olan hep o masum yavrulara oluyor

Hepimiz yalandan döverim seni bak diyoruz ama asla dovmuyoruz korkunç bir plan elinizi çabuk tutun avukat bulun iyi bi tane anneden bebeği hiçbir kuvvet ayıramaz gerçekten şiddet uyguladığınız ben düşünmüyorum kötü yolda olmadığı sürece ve şiddet uygulamıyorsa Allah o şeytanlara fırsat vermesin bebeğinizden ayrılmasıniz umarim
Yalandan döverim seni mi diyorsunuz? Bir de bunu genelliyor musunuz? Bu nasıl bir söylem ya.

Back
X