Eşim benden bir şeyler saklıyor sanki

Diğer konuda sormuştum ama cevap yazmadiniz. Bir kez daha sormak isterim.
Gorumceniz bu 20 bin borc disinda, size bir dugun hediyesi takti mi? Saat olur, bilezik olur, yuvarlak kulplu altın olur?
wuhuuu konu sahibi sadece sana cevap verdi farkında mısın ?

Keşke mont ile kurtarabilse kendini zavallı görümce.
Sulaleyi kurutur konu sahibi, yazik. Hani aileye girince ortalığı toz duman eden tipler vardir ya, aynen oyle.

Sevgili konu sahibi, bence eşiniz iyi bir insan. Aman yeaa kizkardesim nasil olsa yabanci degil borcunu bi ara veririz dememiş. Borc onu rahatsız ediyor, bu guzel bir haslet. Bunun kıymetini bilin.
Siz babanizi cok erken yasta kaybetmişsiniz ve ailenizden miras konusunda haksızlık görmüşsünüz. Gördünüz diye,bunu göstermeyin. Aksine bakin eşinizin ailesine, feyz alın. Ne guzel kizlarina deger veriyorlar, sahip çıkıyorlar. Siz de o evin kizisiniz artik. kendinizi böyle görün. Bugun kizina yapan, yarin ogluna misliyle yapar.
Sizin abiniz sizi degersiz görüyor. Esiniz icin kızkardeşi ne kadar degerli.
Burada kendi hasetliginizi kenara birakip, eşinizin guzel yüreğiyle gururlanın. Eşinizin ailesini kendinize örnek alin. Siz de çocuklarınızı bu şekilde büyütün.
Kimse insanin babasinin yerini tutamaz ama kayinpederinizi baba yerine koyun. Yani fesatlık pesinde olmak yerine katılın o aileye.
Eşinizle de paylaşabilirsiniz. Yasadiklariniz ayip degil. Yaşatanlar utansın.
Benim abimle annem bana boyle boyle yaptı, ben baska turlusunu bilmedigim için gorumceye olan borc konusu moralimi bozuyor, gel bana destek ol psikolojik olarak bu sureci beraber atlatalim deyin

Hayatta tek başarısı evlenmek olup bütün gün oturup KOCİSKOSUNUN ailesiyle kafayı bozan görümcesinden nefret eden ama içim içim kıskanan kadınlar bu işlerden vazgeçin artık yıl olmuş 2020 hayat cok zor saçma sapan bir hayatın içerisindeyiz sizin derdiniz ''GÖRÜMCEME borcumu KOCİŞKOM bana sormadan verelim dedi. ''
Şımarıksınız siz başka bir açıklaması yok. Eşinizi parmağınızda oynatmak istiyorsunuz!!!
Altınlarım kalsın diyorsunuz bir de utanmadan yazık sizin gibilerin zihniyetine.

Altını mı bozdurmak istemiyorum zaten çok bir şey yok
Ne kadar bencilce bir düşünce tarzı. Aldığınız 20.000 TL borç siz 500 TL taksitle ödeyene kadar değerini kaybedecek zaten. İyilik yapmış ama kendi bütçesine zarar vermiş görümceniz.
Birine böyle bir iyilik yapsam, altınlarım köşede dursun deyip verdiğim paranın büyüklüğüne göre cüzi miktarlarda ödemek istese çok kırılır bir daha zırnık koklatmam.
Görümcenizin parasıyla yatırım yapıyorsunuz bu mantıkla. Bu işin hakkı altınlarınızı bozup borcunuzu ödemektir. Belki o kendine altın yapar, parasının değerini artırır. Niye hep bana hep bana.

Aaaa olur mu? Görümceye ev vermiş babası, orda oturuyormuş. Onun acısı bir şekilde çıkmalı.

Sanki evi veren görümcenin babası değil de kendi babası. Öyle içleniyorum ki böyle insanları görüp duyunca herkesin hayatında var böyle biri sanırım. En azından benim (MALESEF)

Yok kiblemedim, kendi ailesiyle ilgili şeylerde tutuyor, vefat eden baba, herşeye karışan hala.
Ama o üyelikten haberi yokmuş kendisinin.

4 aylık evlisin daha ne sogmasi borcunuz varsa tabi ki de ödemek zorundasınız niye devamlı aynı şeyi tekrarlıyor ki sizden mı kaynaklanıyor acaba bunu da düşünün şimdiden önceliği ben değilim diye düşünmeye başlamışsınız sizinle evlendi diye diğer tarafı dusunmemesini mı istiyorsunuz ki belirtmiş eniştesi de çalışmıyormus belli ki onlari da zor durumda bırakmak istemiyor

Kendimizi toparladığımızda ödemeye başlayacaktık daha toparlanamadık ama eşimin ısrarından mutfaktan kesip ödeyeceğiz
Çok bencilsiniz gerçekten de farkında mısınız borç aldığınız kişiler issiz ayrıca kısın zorundasınız

Bırıne toptan 20bın verdiysem 20bın isterim geri.
Neden öldüreyim paramı bes yuz bes yuz.
Aldıysam da oyle alırım.
Hıc olmadı 10 bin 10 bin oderım ya da isterim.
Sızın 20bın tlyı öldürmeye ne hakkınız var konu sahıbı.
Hos bırak öldürmeyi daha odememıssınız bile.
Borcunuzu odeyın, ne eve giren paradan hayır gorursunuz ne evlilikten.
Hele de borc verenler zor durumdaysa montu falan bırakıp parayı odemeye bakın.
Tum samimiyetimle soyluyorum bereketsiz günlere merhaba dersınız.
O insanlar bir sekilde halleder durumlarını ama sizin iki yakanız bir araya gelmez.

Olay ne

Ben evlendim eşim ailesinden destek alamadı maddi olarak onlarında durumu yoktu 20 bin kredi çekti ark borç almıştı birazda dugun bitti ertesi gün ne takildiysa hepsini borca verdik bankayı bile kapattık neden kafamız rahat olsun huzurlu olalım diye siz altınları bozduramam diyorsunuz eşiniz haklı üst üste demekte çünkü siz borcu odememek için direniyorsunuz nekadar geç o kadar iyi

Gorumce dugunde birsey takmamis da ondan. Taksa yazmazdi cevap
Ne alakası war ben istemedim takmasını hatta ayıp olmasın görümce takmadı demesinler diye eşimn bana taktığı set vardı onda ki bilekliği alıp ona verdim sen takıyomş gibi görün diye. Sizde iyice yerden yere vurdunuz fesatlık hasetkik fln filan

Burdan Lınc yememek ıcın kacmıs, gorunceden borc yuzunden kacıyor.
İnsallah kocası gider kredi ceker 20 bin TL de oder de, konu sahıbı yaptıgın haksızlığı bu sekilde oder.
Linç ile alakası yok hamfenfi ben borcumu ödemeyeceğim demedim ödemeyecek durumda linç etmeye çalışmanıza gerek yok

Altınları bozdurmamız eşiml3 ortak kararımız ev alacağız bozdurma dedi ondan kaldı borçtan kaçtıgımız yok konu nereden nereye geldi sanki ben borç ödemekten kaçıyor gibi bi durum oldu borç ödemeyi teklif eden benm zaten

Linç ile alakası yok hamfenfi ben borcumu ödemeyeceğim demedim ödemeyecek durumda linç etmeye çalışmanıza gerek yok
Zaten odeyeceksınız borc odenmek ıcın alınır.
Isı yokusa surersen kocan gıdıp senden gizli kredi ceker o zaman cok daha uzulursun
Borcunu guzellıkle öde.

Tilki cok uyanık bir hayvandır ama hep açtır mesela. Masallara soyle bir bak, hep uyanıklılıgından bahsedilir ama masal sonunda ac kalır.

Borcunu altınlarını bozup öde. Bes yuz bes yuz odeme.ınsanların parasını öldürme.

Eltinizin zihniyeti baya tuhafmış, size kolay gelsin inşallah bundan sonra eşinizin ailesi daha mantıklı muamele ederler.

Sorunuza gelince bence de adaletli olmalılar ama değillerse de ben kendi kararları olduğunu düşünüyorum. Bizim de gelirimiz aynı sizin gibi, kaynım henüz evli değil. Ama özellikle kv'm tarafından çok kayrılır. Eşimin ailesinin durumu masallah baya iyi ama mesela biz evlenirken dugun ya da takı istemedik ama isimize daha çok yarar diye içlerinden gelirse arsa verebileceklerini söyledik tamam dediler, evlendik arsa bulundu ama kv diğer oğluyla ortak olacağını söyledi eşim de bunu kabul etmedi. Düğün hediyesinin bir anlamı kalmıyordu çünkü. Ayrica eşime yakin bir akrabasi baya değerli bir hediye verdi, kv'm onu da kaynımla paylasmasini istedi. Eşim anne babasinin sözlerine çok değer verir asla üzmek istemez, fedakardir, kardeşini çok sever, gözünü kırpmaz canını verir ama bunu da kabul etmedi. Özetle yani birçok ailede oluyor bu durumlar, anne-baba kendilerine göre bir esitlik sağlamaya çalisiyorlar, kv'me gore kaynım sürekli desteklenmeli, diğer oğlu bir sekilde başının çaresine bakar diye düşünüyor. Eşim mantıklı davraniyor diye ben rahatim.

Belki henüz eltim yok diye daha saf düşünüyorum bilmiyorum ama ben kendimde karısmak icin de hak görmüyorum. Ben onların paylaşımlarına müdahale etmem, yorum yapmam ama eşimi de kendi ailemin işlerine karıştırmam.

Bundan önceki konunuzu hatırlıyor musunuz?
Görümcenin babasının evinde oturması ve sizin bununla bağlandı kurup, size kira için yardım etmesi gerekli diyen ailenizin etkisiyle, ne yapmanız gerektiğini bilmiyordunuz.

Eşinizin de borç ödeme konusunda bir isteği yoktu. Orada diğer borçların hafifledigini rahatladıginizi yazıyordunuz birde.

Sizin kafanız bayağı karışık. Burada verilen cevaplara göre, fikriniz değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…