- 25 Haziran 2019
- 1.103
- 2.201
- 83
- 42
wuhuuu konu sahibi sadece sana cevap verdi farkında mısın ?Diğer konuda sormuştum ama cevap yazmadiniz. Bir kez daha sormak isterim.
Gorumceniz bu 20 bin borc disinda, size bir dugun hediyesi takti mi? Saat olur, bilezik olur, yuvarlak kulplu altın olur?
Sulaleyi kurutur konu sahibi, yazik. Hani aileye girince ortalığı toz duman eden tipler vardir ya, aynen oyle.Keşke mont ile kurtarabilse kendini zavallı görümce.
Gorumce dugunde birsey takmamis da ondan. Taksa yazmazdi cevapwuhuuu konu sahibi sadece sana cevap verdi farkında mısın ?
Ne kadar bencilce bir düşünce tarzı. Aldığınız 20.000 TL borç siz 500 TL taksitle ödeyene kadar değerini kaybedecek zaten. İyilik yapmış ama kendi bütçesine zarar vermiş görümceniz.Altını mı bozdurmak istemiyorum zaten çok bir şey yok
Aaaa olur mu? Görümceye ev vermiş babası, orda oturuyormuş. Onun acısı bir şekilde çıkmalı.
Yok kiblemedim, kendi ailesiyle ilgili şeylerde tutuyor, vefat eden baba, herşeye karışan hala.Valla çok dikkatlisiniz siz dedikten sonra baktım,o uyelikteki evleneceğini söylediği tarih ile şimdi kaç aylık evli olduğu tam tutuyor.
O uyelikte 2019 da 33 yaşındayım demiş şimdi ki konularda 34 diyor bu da tam ve daha küçük şeyler de tutuyor kiblediniz mi siz ?
4 aylık evlisin daha ne sogmasi borcunuz varsa tabi ki de ödemek zorundasınız niye devamlı aynı şeyi tekrarlıyor ki sizden mı kaynaklanıyor acaba bunu da düşünün şimdiden önceliği ben değilim diye düşünmeye başlamışsınız sizinle evlendi diye diğer tarafı dusunmemesini mı istiyorsunuz ki belirtmiş eniştesi de çalışmıyormus belli ki onlari da zor durumda bırakmak istemiyorkızlar selam
Kuruntu mu bilmiyorum yada düşündükçe aklıma yer etmiş bir şey mi onu da bilmiyorum.. sanki eşim benden bir şeyler saklıyor. Biliyorsunuz artık görümceme borcumuz var ve bu ay ödemeye başlayacağız sürekli 30 kere sorup durdu eniştem çalışmıyor biraz ödeme yapsak ii olur fln başlarda tamam hayatım yapacaz dediö zaten yapalım ayarlayalım dedim ama sürekli soruyor yok destek olalım fln belli ki kardesiyle konusuyo ve artık son zamanlarda her şeyde ne yapmam gerekeni söylüyor 500 yatırmak iyi olur şunu yapmalı bnu yapmalı dün dayanamadım tamam yatırcaz ama yeter aptal değilm anlıyorm ya dedim senin karının kışlık montu yok bunu düşündn mü biliyorsun olmadığını dedim kardesinle plan yapıp önüm3 gelme dedim senin kardeşin evet düşünüyorsun ama 2kere olur biter söylemek senin önceliğin kim ayırt et artık dedim gözlerim doldu kalktım vcden döndüğümde sarıldı bi daha da konusunu açmadı.. böle yapınca soğuyorum ve artık bir şey demeyeceğim. Bu arada gelirler bende toplanıyor kendisi öyle istedi.. 4aylık evliyiz .. artık aileyiz ama sanki önceliği ben değilm..
Çok bencilsiniz gerçekten de farkında mısınız borç aldığınız kişiler issiz ayrıca kısın zorundasınızKendimizi toparladığımızda ödemeye başlayacaktık daha toparlanamadık ama eşimin ısrarından mutfaktan kesip ödeyeceğiz
Olay neValla çok dikkatlisiniz siz dedikten sonra baktım,o uyelikteki evleneceğini söylediği tarih ile şimdi kaç aylık evli olduğu tam tutuyor.
O uyelikte 2019 da 33 yaşındayım demiş şimdi ki konularda 34 diyor bu da tam ve daha küçük şeyler de tutuyor kiblediniz mi siz ?
Burdan Lınc yememek ıcın kacmıs, gorunceden borc yuzunden kacıyor.Konu sahibi linç yememek için kaçtı
Ne alakası war ben istemedim takmasını hatta ayıp olmasın görümce takmadı demesinler diye eşimn bana taktığı set vardı onda ki bilekliği alıp ona verdim sen takıyomş gibi görün diye. Sizde iyice yerden yere vurdunuz fesatlık hasetkik fln filanGorumce dugunde birsey takmamis da ondan. Taksa yazmazdi cevap
Linç ile alakası yok hamfenfi ben borcumu ödemeyeceğim demedim ödemeyecek durumda linç etmeye çalışmanıza gerek yokBurdan Lınc yememek ıcın kacmıs, gorunceden borc yuzunden kacıyor.
İnsallah kocası gider kredi ceker 20 bin TL de oder de, konu sahıbı yaptıgın haksızlığı bu sekilde oder.
Altınları bozdurmamız eşiml3 ortak kararımız ev alacağız bozdurma dedi ondan kaldı borçtan kaçtıgımız yok konu nereden nereye geldi sanki ben borç ödemekten kaçıyor gibi bi durum oldu borç ödemeyi teklif eden benm zatenBen evlendim eşim ailesinden destek alamadı maddi olarak onlarında durumu yoktu 20 bin kredi çekti ark borç almıştı birazda dugun bitti ertesi gün ne takildiysa hepsini borca verdik bankayı bile kapattık neden kafamız rahat olsun huzurlu olalım diye siz altınları bozduramam diyorsunuz eşiniz haklı üst üste demekte çünkü siz borcu odememek için direniyorsunuz nekadar geç o kadar iyi
Zaten odeyeceksınız borc odenmek ıcın alınır.Linç ile alakası yok hamfenfi ben borcumu ödemeyeceğim demedim ödemeyecek durumda linç etmeye çalışmanıza gerek yok
Ya şu mesajı görünce gülmekten gözlerimden yaşlar geldi, ama kendi ağlanacak halime güldüm :)) benim eşim kayinbiraderim ve kayınpederim ortaklar. kazançları ve masrafları da ortak hesaptan alınıp odeniyor. benim "elti" dikkatinizi çekerim görümce olsa can kurban ama "elti" ye ev yapıldı ben kiradayim ve aynı sizin gibi kayınvalide ve kayınpederin parası, istediğine ev alır beni ilgilendirmez modunda dolanırken, "elti" bizim kiramiz yok masrafimiz yok onlar kira ödeyip masraf yapiyor evi kapatıp kayınvalide ve kayınpederle birlikte kalsinlar demiş ..
Bunu ilk duyduğumda o kadar ofkelendimki.. dedimki ben safim ya ben salagim dedim! Onlara ev yapılırken ben sustugum için, yırtık olmadığım için, bana ne onların parası dediğim için ben tam bir salagim dedim.
O zamandan beri şunu sorguluyorum,
Bir anne- baba sizce de iki çocuğuna da eşit imkanlar sunmak zorunda değil mi? Adaleti sağlamak zorunda değil mi?
Konu sahibinin kötü niyetinden ve kötü niyetli bu konusundan bağımsız olarak bu soruyu soruyorum?
Bundan önceki konunuzu hatırlıyor musunuz?Linç ile alakası yok hamfenfi ben borcumu ödemeyeceğim demedim ödemeyecek durumda linç etmeye çalışmanıza gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?