Borçlu olduğunuz insanlar zor durumdaysa altınları bozup veya kredi çekip tamamını kapatmak gerek. Ödeyemeyecek durumda iseniz evliliği ertelemeniz gerekirdi o halde.Linç ile alakası yok hamfenfi ben borcumu ödemeyeceğim demedim ödemeyecek durumda linç etmeye çalışmanıza gerek yok
Oncelik is borclardir. Borcum varsa eksik olan esyalarim aklima bile gelmez. Esiniz belli ki borc sevmeyen biri bir de uzerine benim montum yok falan demissiniz. Bu yaptiginoz sey esinizin kendisini yetersiz gormesine sebep olabilir. Sogumanizi gerektiren bir sebepte yok ortada. Ayrica bkrc ikinizin borcu bu oncelikmis sonralikmis meselesi degil ki? 1 senelik evliyim ama evlilik oncesi aldigim kiyafetlerimi giyiyorum 1 senedir eminim sizinde bekarken aldiginiz montunuz vardir. Kimseyi dara sokmaya gerek yok.kızlar selam
Kuruntu mu bilmiyorum yada düşündükçe aklıma yer etmiş bir şey mi onu da bilmiyorum.. sanki eşim benden bir şeyler saklıyor. Biliyorsunuz artık görümceme borcumuz var ve bu ay ödemeye başlayacağız sürekli 30 kere sorup durdu eniştem çalışmıyor biraz ödeme yapsak ii olur fln başlarda tamam hayatım yapacaz dediö zaten yapalım ayarlayalım dedim ama sürekli soruyor yok destek olalım fln belli ki kardesiyle konusuyo ve artık son zamanlarda her şeyde ne yapmam gerekeni söylüyor 500 yatırmak iyi olur şunu yapmalı bnu yapmalı dün dayanamadım tamam yatırcaz ama yeter aptal değilm anlıyorm ya dedim senin karının kışlık montu yok bunu düşündn mü biliyorsun olmadığını dedim kardesinle plan yapıp önüm3 gelme dedim senin kardeşin evet düşünüyorsun ama 2kere olur biter söylemek senin önceliğin kim ayırt et artık dedim gözlerim doldu kalktım vcden döndüğümde sarıldı bi daha da konusunu açmadı.. böle yapınca soğuyorum ve artık bir şey demeyeceğim. Bu arada gelirler bende toplanıyor kendisi öyle istedi.. 4aylık evliyiz .. artık aileyiz ama sanki önceliği ben değilm..
Koca da hata bu sebepten gitse dava acsa hakim hakli der.. o hala eline para sayiyor.. ama sabri da tasar bir yerde.. bizim de kayinpederimizin evi var birak kirasini beklemeyi lafini bile etmiyoruz.. ogluna ilerde ne verirse bize de o kalir anca diyoruz.. millet sahipleri yasarken kirasindan nasiplenmeye niyetli masallah.. ee madem gitsin otursun kayinpederin evinde kv kp de baksin bi zahmet .. o kadin o parayi vermeseydi benim kenarda altinim kalacakmiydi acaba dugun borclarindan demiyor da altinimi veremem diyor.. kenarda altini var mutfaktan kismak zorunda kaliriz diyor alakaya bakEşine yaptığı duygu sömürüsü bizde işe yaramadı tabi
Yaaa siz muhteşem bir gelinsiniz. Ne kadar da düşüncelisinizNe alakası war ben istemedim takmasını hatta ayıp olmasın görümce takmadı demesinler diye eşimn bana taktığı set vardı onda ki bilekliği alıp ona verdim sen takıyomş gibi görün diye. Sizde iyice yerden yere vurdunuz fesatlık hasetkik fln filan
Haset değil isen aldığınız 20 bin TL lik borcu ayda 500 ödemeyi değil aldığınız gibi toplu ödemeyi düşünürsünüz. Paranız yoksa paranız olduğu kadarı ile alışveriş yapar eksiklerini zamanla tamamlarsınız. Lütfen kendinize gelin...Ne alakası war ben istemedim takmasını hatta ayıp olmasın görümce takmadı demesinler diye eşimn bana taktığı set vardı onda ki bilekliği alıp ona verdim sen takıyomş gibi görün diye. Sizde iyice yerden yere vurdunuz fesatlık hasetkik fln filan
20 bin borc vermis zaten. Neyle bilezik alsin size?Ne alakası war ben istemedim takmasını hatta ayıp olmasın görümce takmadı demesinler diye eşimn bana taktığı set vardı onda ki bilekliği alıp ona verdim sen takıyomş gibi görün diye. Sizde iyice yerden yere vurdunuz fesatlık hasetkik fln filan
Hem borçlusunuz hem güçlü. Başka kiminle yapacak borç ödeme planını? Benim bildiğim ödeme planını borçlu ile alacaklı yapar. Borçlu olan eşiniz, alacaklı olan kardeşi. Onunla yapması gayet normal. Hele ki siz "senin karının kışlık montu yooooğğk" diyorken onunla yapması daha mantıklı. 20bin lirayı ayda 500 500 ödemeye çalışmanızda ayrı bir komik, bu insanlar aylık 50bin kazanmıyorsa dişinden tırnağından arttırdıklarıyla biriktirmişlerdir, hiç olur gider o para ayda 500 500 vererek.Kardesıyle plan yapıp önüme sunmadına hastayım
Bence benden birsey mi sakliyor derken sundan korkuyor gorumcesi verin artik diye sikistirip esi gizlice gidip para verir mi diye geliyor aklina.. insallah da oyle yapar..Görümce ile hiç iletişim kurmasın istiyor. Görümce' abi parayı ödemeye başlasanız mı artık 4 ay oldu , dedi sanırım. Eşi de aralar daha da bozulmasın diye söylemiyor konu sahibine. Benden bir şey saklıyor kısmı o, istiyor ki görümce buhar olmak suretiyle yok olsun. tabi ki alacağı ile birlikte
Altınlarınızı gösteriş uğruna saklayıp borç içinde yüzeceğinize, hepsini satıp borcunuzu ödeyebilirsinizLinç ile alakası yok hamfenfi ben borcumu ödemeyeceğim demedim ödemeyecek durumda linç etmeye çalışmanıza gerek yok
İnşallahhhhBence benden birsey mi sakliyor derken sundan korkuyor gorumcesi verin artik diye sikistirip esi gizlice gidip para verir mi diye geliyor aklina.. insallah da oyle yapar..
Peeesss.şimdi kızlar :)
Ben evlenelim 4 ay oldu ve 1 tane borcumuz kaldı onu da yavas yavas ödüyoruz. Bir tane buyuk borcumuz görümceme kaldı beyaz eşya ve düğüne yardım kısmı ile istemiyoruz dediler eşi ile ama biz yani ben ödeyelim dedim eşime. 20bin ...
Şimdi söyle kp 2 dairesi var dubleks biri görümcemn biri eşimin . Görümcem oturuyor kendi dairesinde,eşimn dairesinde de anne babası doğal olarak, biz de kiradayız. Tanıdık bir kaç kişi eşimde varken şey dedi normalde görümcem bize aylık bi miktar para vermesi gerekiyormuş çünkü o kendi dairesinde oturdugu için bizim dairede de anne baba oturduğu için kiradayız diye boşuna borç ödemeyin o şekilde dengeleyin dediler .. sizce böyle mi olmalı ? Ben ses etmedim eşim ben bekardım diye istemedim dedi ama sonra tanıdıklar o zaman evet ama şimdi çift düşünmen lazım dediler adaletli kısım budur dediler. ben bir şey demedim .. Siz ne diyorsunuz? Sizce nasıl olmalı ? Çünkü bende ona göre hareket edeceğim ?
Bundan siz niye utandınız ki. Takmayan o. Kendisi utansınNe alakası war ben istemedim takmasını hatta ayıp olmasın görümce takmadı demesinler diye eşimn bana taktığı set vardı onda ki bilekliği alıp ona verdim sen takıyomş gibi görün diye. Sizde iyice yerden yere vurdunuz fesatlık hasetkik fln filan
Ne alakası war ben istemedim takmasını hatta ayıp olmasın görümce takmadı demesinler diye eşimn bana taktığı set vardı onda ki bilekliği alıp ona verdim sen takıyomş gibi görün diye. Sizde iyice yerden yere vurdunuz fesatlık hasetkik fln filan
Yahu niye alamasin mont yani.. en fazla ne kadar olabilir ki bi mont 100 150 tl olsun hadi 20 bin mi bu mont yada 5 10 bin mi o 5 10 u gorumceye verince mont alamayacak.. nasil 20 bin le mukayese edebiliyorÖncelikle borç ödenmelidir. Hele de borçlu olduğunuz kişi zordaysa. Belki de sizden gelecek para ile kıt kanaat geçinecekler. Daha kış da gelmedi illa hemen mont almanıza lüzum yok. Üstelik bırakın kadının erkeğe yapmasını bu konuşma eşim tarafından bana yapılsa bozulurum ve sinirlenirim sırf bu mont dramatizasyonu yüzünden.
Çok haklısın. Hatta benim aklıma şu geldi. Geçen kış ne giydi? Evlenirken bekar evinden getirmedi mi montunu?Yahu niye alamasin mont yani.. en fazla ne kadar olabilir ki bi mont 100 150 tl olsun hadi 20 bin mi bu mont yada 5 10 bin mi o 5 10 u gorumceye verince mont alamayacak.. nasil 20 bin le mukayese edebiliyor
Yok canim o gitsin alsin montunu, yarin birgun o hak coluk cocugundan cikarsa görür montun orekesiniÇok haklısın. Hatta benim aklıma şu geldi. Geçen kış ne giydi? Evlenirken bekar evinden getirmedi mi montunu?
Var kenarda duruyormus altinlari o gorumce o parayi vermese o altinlar durabilecekmiydi bakam kenardaBu arada düğün altınları yok mu
Allah korusun benim yüzümden başkasının günahına girmek!Yok canim o gitsin alsin montunu, yarin birgun o hak coluk cocugundan cikarsa görür montun orekesini
Bende mont meselesini anlamadım..mont mu yırtılmış,mont mu kaybolmuş ne olmuş var olan monta...yoksa sadece çeşit olsun diye mi alınıyor?Defalarca söyleyecek tabiki. Kocası da çalışmiyormuş ve borcunuz var. Ödemek zorundasiniz.
Her ay belli bir miktar ayarlayıp ve mutlaka vermek zorundasınız.
Gelir sizde birikiyor diye bu hakimiyeti kurmaya hakkınız yok.
Para bende diyen kötü kocalara benziyorsunuz böyle. Kocanizi pasiflestirmeyin.
Daha 4 aylık evlisiniz. Kışlık montunuz neden yok ? Buraya da takıldım ben. Hiç mi yok evlenmeden önce getirdiğiniz kiyafetler ?
Ayrıca sizin kışlık montunuzu neden ortaya atıyorsunuz ödeyecek borcu hatırlatınca ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?