Eşim benden bir şeyler saklıyor sanki

Linç ile alakası yok hamfenfi ben borcumu ödemeyeceğim demedim ödemeyecek durumda linç etmeye çalışmanıza gerek yok
Borçlu olduğunuz insanlar zor durumdaysa altınları bozup veya kredi çekip tamamını kapatmak gerek. Ödeyemeyecek durumda iseniz evliliği ertelemeniz gerekirdi o halde.

Oncelik is borclardir. Borcum varsa eksik olan esyalarim aklima bile gelmez. Esiniz belli ki borc sevmeyen biri bir de uzerine benim montum yok falan demissiniz. Bu yaptiginoz sey esinizin kendisini yetersiz gormesine sebep olabilir. Sogumanizi gerektiren bir sebepte yok ortada. Ayrica bkrc ikinizin borcu bu oncelikmis sonralikmis meselesi degil ki? 1 senelik evliyim ama evlilik oncesi aldigim kiyafetlerimi giyiyorum 1 senedir eminim sizinde bekarken aldiginiz montunuz vardir. Kimseyi dara sokmaya gerek yok.

Eşine yaptığı duygu sömürüsü bizde işe yaramadı tabi
Koca da hata bu sebepten gitse dava acsa hakim hakli der.. o hala eline para sayiyor.. ama sabri da tasar bir yerde.. bizim de kayinpederimizin evi var birak kirasini beklemeyi lafini bile etmiyoruz.. ogluna ilerde ne verirse bize de o kalir anca diyoruz.. millet sahipleri yasarken kirasindan nasiplenmeye niyetli masallah.. ee madem gitsin otursun kayinpederin evinde kv kp de baksin bi zahmet .. o kadin o parayi vermeseydi benim kenarda altinim kalacakmiydi acaba dugun borclarindan demiyor da altinimi veremem diyor.. kenarda altini var mutfaktan kismak zorunda kaliriz diyor alakaya bak

Yaaa siz muhteşem bir gelinsiniz. Ne kadar da düşüncelisiniz Görümceniz rezil olmasın diye bile uğraşmışsınız. Sizin gibisi zor bulunur. Kocanız da çok ayıp etmiş tabi ki kardeşine borcunu vermek istemesi için bile sizden destur almalıydı.Çok ayıpladım gerçekten kocanızı
Bence sizde daha fazla kira talep edin görümcenizden borcunuzu ödemeyin hem de kayınvalidenize gittiğinizde de selam vermeyin sakın ha sizin selamınızı ve paranızı haketmiyorlar çünkü !!!!!
Denmesini bekliyorsunuz galiba ama malesef!!!!!

Haset değil isen aldığınız 20 bin TL lik borcu ayda 500 ödemeyi değil aldığınız gibi toplu ödemeyi düşünürsünüz. Paranız yoksa paranız olduğu kadarı ile alışveriş yapar eksiklerini zamanla tamamlarsınız. Lütfen kendinize gelin...

20 bin borc vermis zaten. Neyle bilezik alsin size?
Ben kendimce, sizin neden bu sekilde düşündüğünüzü size anlatmaya çalıştım. yani borcunuz var ve odemek icinizden gelmiyor resmen. Esiniz sık soyleyince sinirleniyorsunuz. 500 500 odemek gibi, akillaea ziyan bir taksitlendirme pesindesiniz.
Bunun sebebi de, vefat eden babanizdan kalan mirasi annenizin ve abinizin sizden esirgemesi. Babasiz buyumek ne kadar zorsa, hakkiniz olanın abinize yedirilmesi de o kadar zordur eminim.
Borcu odemek istemeyişiniz, gorumcenin oturduğu evden yarim kira alsaniz çok mutlu olacak olmaniz, esiniz kizkardesine kapidan nasilsin dediginde sinirlenmeniz; hep sizin kendi evinizde göremediğiniz sevgiden. Ve bunun suclusu kesinlikle siz değilsiniz.
Şunu soylemek istiyorum, lütfen size deger veren eşinize tutunun, gecmisinize bakarak geleceginizi de yanlis fikirlerle, kiskanclikla, karanlikla geçirmeyin.
Birakin esiniz borcun tamamini kapatsin. Kafaniz rahat etsin, hayatınıza bakın

Kardesıyle plan yapıp önüme sunmadına hastayım
Hem borçlusunuz hem güçlü. Başka kiminle yapacak borç ödeme planını? Benim bildiğim ödeme planını borçlu ile alacaklı yapar. Borçlu olan eşiniz, alacaklı olan kardeşi. Onunla yapması gayet normal. Hele ki siz "senin karının kışlık montu yooooğğk" diyorken onunla yapması daha mantıklı. 20bin lirayı ayda 500 500 ödemeye çalışmanızda ayrı bir komik, bu insanlar aylık 50bin kazanmıyorsa dişinden tırnağından arttırdıklarıyla biriktirmişlerdir, hiç olur gider o para ayda 500 500 vererek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence benden birsey mi sakliyor derken sundan korkuyor gorumcesi verin artik diye sikistirip esi gizlice gidip para verir mi diye geliyor aklina.. insallah da oyle yapar..

Peeesss.
Görümce size para verince siz sanki kendi evinizde oturuyor gibi oluyorsunuz, görümcenizde kira veriyor gibi oluyor. Mantık nerede? Oldu olacak kp ile kvden de para isteyin. Neden bizim evimizde oturuyorsunuz çıkın gidin diyin. Yada yok yok demeyin, ciddiye alıp demeye kalkarsınız falan skfjsjdjd.

Bundan siz niye utandınız ki. Takmayan o. Kendisi utansın

Elaleme borcu olanin kislik montu olmamali zaten. Demek ki cok savruksunuz ki adam ikide bir hatirlatma geciyor. Bizim ailede de var boyle parayi cebine koyup da sonradan odemeyen ama cani istedigi gibi yasamaya devam eden acayip sinir bir durum.

20 bin vermiş tabiki altın takmayacak ?

Cevap vermediniz kimseye ; size 20 bin borç veren birinden 500 u neden esirgiyorsunuz ?

Nasıl bir ödeme planınız var kendisine parasını hiç etmeden ?

Yahu niye alamasin mont yani.. en fazla ne kadar olabilir ki bi mont 100 150 tl olsun hadi 20 bin mi bu mont yada 5 10 bin mi o 5 10 u gorumceye verince mont alamayacak.. nasil 20 bin le mukayese edebiliyor

Yahu niye alamasin mont yani.. en fazla ne kadar olabilir ki bi mont 100 150 tl olsun hadi 20 bin mi bu mont yada 5 10 bin mi o 5 10 u gorumceye verince mont alamayacak.. nasil 20 bin le mukayese edebiliyor
Çok haklısın. Hatta benim aklıma şu geldi. Geçen kış ne giydi? Evlenirken bekar evinden getirmedi mi montunu?

Bende mont meselesini anlamadım..mont mu yırtılmış,mont mu kaybolmuş ne olmuş var olan monta...yoksa sadece çeşit olsun diye mi alınıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…