Peeesss.
Görümce size para verince siz sanki kendi evinizde oturuyor gibi oluyorsunuz, görümcenizde kira veriyor gibi oluyor. Mantık nerede? Oldu olacak kp ile kvden de para isteyin. Neden bizim evimizde oturuyorsunuz çıkın gidin diyin. Yada yok yok demeyin, ciddiye alıp demeye kalkarsınız falan skfjsjdjd.
Öyle anlaşıldı çünkü tavas yavas öderiz ödersiniz diye neden saklayayım ödemeyi teklif eden benm zaten20 bin vermiş tabiki altın takmayacak ?
Cevap vermediniz kimseye ; size 20 bin borç veren birinden 500 u neden esirgiyorsunuz ?
Nasıl bir ödeme planınız var kendisine parasını hiç etmeden ?
Ben adamın eşinden korktuğunu düşünüyorum. İnsanlara "yok öyle birşey, ablamdan neden para alacakmışım" deseydi konu sahibi evde kavga kıyamet koparırdı ya da tam tersi "evet haklısınız 2 kişilik düşünmem gerek" deseydi bu sefer konu sahibi kardeşinden para alalım diye adamın beynini yerdiAy üşenip eski konularına bakmamıştım bu ne ya? Bir de tanıdıklar demiş kimse onlar, zaten bence kadının anne babası bile böyle bir şey söyleyemezler. Adam kibar mı saf mı anlayamadım. Size ne demesi gerekirdi.
4yıldr aynı montu giydiğimden artık baya eskidi o yuzden yoksa tabiki evimden eşya getirdim montu o zaman nişanlım alırız dedi diye kalfı normalde düğün yapacaktık pandemi den dolayı ne zaman biteceği konusunda erteleyemedikÇok haklısın. Hatta benim aklıma şu geldi. Geçen kış ne giydi? Evlenirken bekar evinden getirmedi mi montunu?
Odemeyi teklif etmek ne demek ben orayi anlayamadim. Borc odenir zaten. Tekliflik birsey değil.Öyle anlaşıldı çünkü tavas yavas öderiz ödersiniz diye neden saklayayım ödemeyi teklif eden benm zaten
Çok fazla altın yok 20 kişiyle evlendik pandemidem dolayı fazla erteleyemedik rapor süresi bitince evi de tutmuştuk boşuna kira vermeyelim diye evlenelim dedikOnerimizi sordunuz biz de dile getirdik yanlis anlamayin
20 binlik altın yokuş hanfendi bende herkes aynı seni tutturmuş ben 20 kişiyl3 evlendim başka bir şey yok pandemiden dolayı .. öyle karar kıldı 2 kardws ben ne yapabilirim. Nişanlıyken abisine yardım edeceğini söyledi düğün konusunda brnde o zaman öderiz geri demiştim oOdemeyi teklif etmek ne demek ben orayi anlayamadim. Borc odenir zaten. Tekliflik birsey değil.
Yavas yavas öderiz diyorsunuz ama ayda 500 lira buhar olup uçar, kadinin onu biriktirip 20 bin etmesi icin 3 yil lazım. Para deger kaybedecek diyoruz.
Kendi altininizi bozdurun 20 bin liralik, verin gorumcenin borcunu. Siz 500 500 biriktirin bakalim 20 bini
Pandemiden dolayı eşinn işleri durmuş sanırım o yuzdenDaha yeni
Ödemeyin kalsın diyen görümce ne ara eşi çalışmayan ve evi idare edemeyen bir duruma düştü
Belki de Louis Vuitton’dan veya Chanel’den mont istiyordur bilemeyizYahu niye alamasin mont yani.. en fazla ne kadar olabilir ki bi mont 100 150 tl olsun hadi 20 bin mi bu mont yada 5 10 bin mi o 5 10 u gorumceye verince mont alamayacak.. nasil 20 bin le mukayese edebiliyor
Düğün de yapsaydınız nasıl olacaktı? Düğünsüz durumumuz yok borcu ödeyemiyoruz diyorsun.4yıldr aynı montu giydiğimden artık baya eskidi o yuzden yoksa tabiki evimden eşya getirdim montu o zaman nişanlım alırız dedi diye kalfı normalde düğün yapacaktık pandemi den dolayı ne zaman biteceği konusunda erteleyemedik
Öyle anlaşıldı çünkü tavas yavas öderiz ödersiniz diye neden saklayayım ödemeyi teklif eden benm zaten
Ayranı yok içmeye... diyon yaniBelki de Louis Vuitton’dan veya Chanel’den mont istiyordur bilemeyiz
Valla insan babasının evinde de gelin hanımın izniyle kalacaksa...ya da gelin hanımdan sonra hak sahibi olacaksa.bir ana baba hangi evladı için uygun görürse onu oturtur evine...Aaaa olur mu? Görümceye ev vermiş babası, orda oturuyormuş. Onun acısı bir şekilde çıkmalı.
Sırf bu sebebpten kimseye ev bark bırakmıcam insanların güç bela edindiği eve kendi çocğu bile karışamamalı ...Valla insan babasının evinde de gelin hanımın izniyle kalacaksa...ya da gelin hanımdan sonra hak sahibi olacaksa.bir ana baba hangi evladı için uygun görürse onu oturtur evine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?