Eşim benden bir şeyler saklıyor sanki

Ay üşenip eski konularına bakmamıştım bu ne ya? Bir de tanıdıklar demiş kimse onlar, zaten bence kadının anne babası bile böyle bir şey söyleyemezler. Adam kibar mı saf mı anlayamadım. Size ne demesi gerekirdi.

20 bin vermiş tabiki altın takmayacak ?

Cevap vermediniz kimseye ; size 20 bin borç veren birinden 500 u neden esirgiyorsunuz ?

Nasıl bir ödeme planınız var kendisine parasını hiç etmeden ?
Öyle anlaşıldı çünkü tavas yavas öderiz ödersiniz diye neden saklayayım ödemeyi teklif eden benm zaten

Ben adamın eşinden korktuğunu düşünüyorum. İnsanlara "yok öyle birşey, ablamdan neden para alacakmışım" deseydi konu sahibi evde kavga kıyamet koparırdı ya da tam tersi "evet haklısınız 2 kişilik düşünmem gerek" deseydi bu sefer konu sahibi kardeşinden para alalım diye adamın beynini yerdi adam sessiz kalıp susmayı tercih etmiş, mantıklı hareket jajfjsjshs

Çok haklısın. Hatta benim aklıma şu geldi. Geçen kış ne giydi? Evlenirken bekar evinden getirmedi mi montunu?
4yıldr aynı montu giydiğimden artık baya eskidi o yuzden yoksa tabiki evimden eşya getirdim montu o zaman nişanlım alırız dedi diye kalfı normalde düğün yapacaktık pandemi den dolayı ne zaman biteceği konusunda erteleyemedik

Öyle anlaşıldı çünkü tavas yavas öderiz ödersiniz diye neden saklayayım ödemeyi teklif eden benm zaten
Odemeyi teklif etmek ne demek ben orayi anlayamadim. Borc odenir zaten. Tekliflik birsey değil.
Yavas yavas öderiz diyorsunuz ama ayda 500 lira buhar olup uçar, kadinin onu biriktirip 20 bin etmesi icin 3 yil lazım. Para deger kaybedecek diyoruz.

Kendi altininizi bozdurun 20 bin liralik, verin gorumcenin borcunu. Siz 500 500 biriktirin bakalim 20 bini

20 binlik altın yokuş hanfendi bende herkes aynı seni tutturmuş ben 20 kişiyl3 evlendim başka bir şey yok pandemiden dolayı .. öyle karar kıldı 2 kardws ben ne yapabilirim. Nişanlıyken abisine yardım edeceğini söyledi düğün konusunda brnde o zaman öderiz geri demiştim o

Yahu niye alamasin mont yani.. en fazla ne kadar olabilir ki bi mont 100 150 tl olsun hadi 20 bin mi bu mont yada 5 10 bin mi o 5 10 u gorumceye verince mont alamayacak.. nasil 20 bin le mukayese edebiliyor
Belki de Louis Vuitton’dan veya Chanel’den mont istiyordur bilemeyiz

Düğün de yapsaydınız nasıl olacaktı? Düğünsüz durumumuz yok borcu ödeyemiyoruz diyorsun.

Anlattıklarına bakınca hiç hesap kitap yapmadan evlenmişsiniz gibi geliyor.

Bu arada bu kış benim montum 7 eşimin montu 6 yaşını dolduracak. Sıkıntımız olmamasına rağmen bu sene de giymeye karar verdik, kendimize değil ihtiyaç sahiplerine mont aldık yolladık.

Borcumuzun olduğu dönem de oldu. Yumurta kırıp yedik ama önce borcumuzu ödedik.

Aaaa olur mu? Görümceye ev vermiş babası, orda oturuyormuş. Onun acısı bir şekilde çıkmalı.
Valla insan babasının evinde de gelin hanımın izniyle kalacaksa...ya da gelin hanımdan sonra hak sahibi olacaksa.bir ana baba hangi evladı için uygun görürse onu oturtur evine...

Valla insan babasının evinde de gelin hanımın izniyle kalacaksa...ya da gelin hanımdan sonra hak sahibi olacaksa.bir ana baba hangi evladı için uygun görürse onu oturtur evine...
Sırf bu sebebpten kimseye ev bark bırakmıcam insanların güç bela edindiği eve kendi çocğu bile karışamamalı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…