Aşım az başım kaygısız olsunEn iyisi kimseden borç almamak ama yeni evlenenler evlerinin 4×4 lük olmasini istediği ve herşeyin en iyisini istediği için borçlar çoğalıyor...
En iyisi kimseden borç almamak ama yeni evlenenler evlerinin 4×4 lük olmasini istediği ve herşeyin en iyisini istediği için borçlar çoğalıyor...
Yahu montunuzu neden nişanlınız alsın size? Madem mont bile alacak paranız yoktu önce çalışıp sonra evlenseydiniz ya. Ben anlamıyorum bu insanları, hayatım boyunca hiçbir erkeğe eyvallahım olmadı çok şükür olmaz da inşallah.4yıldr aynı montu giydiğimden artık baya eskidi o yuzden yoksa tabiki evimden eşya getirdim montu o zaman nişanlım alırız dedi diye kalfı normalde düğün yapacaktık pandemi den dolayı ne zaman biteceği konusunda erteleyemedik
20 binlik altın yokuş hanfendi bende herkes aynı seni tutturmuş ben 20 kişiyl3 evlendim başka bir şey yok pandemiden dolayı .. öyle karar kıldı 2 kardws ben ne yapabilirim. Nişanlıyken abisine yardım edeceğini söyledi düğün konusunda brnde o zaman öderiz geri demiştim o
Valla daha dun kaz tuyu mont baktim 800 lira uzun olanlarYahu niye alamasin mont yani.. en fazla ne kadar olabilir ki bi mont 100 150 tl olsun hadi 20 bin mi bu mont yada 5 10 bin mi o 5 10 u gorumceye verince mont alamayacak.. nasil 20 bin le mukayese edebiliyor
Kaz tüyü olmak zorunda mı?Valla daha dun kaz tuyu mont baktim 800 lira uzun olanlar
Valla çok dikkatlisiniz siz dedikten sonra baktım,o uyelikteki evleneceğini söylediği tarih ile şimdi kaç aylık evli olduğu tam tutuyor.
O uyelikte 2019 da 33 yaşındayım demiş şimdi ki konularda 34 diyor bu da tam ve daha küçük şeyler de tutuyor kiblediniz mi siz ?
Atsan da okusak bizde destek olsakYine duygulandımen son gelinlerinin altınını gasp eden görümcenin konusunda hepimiz böyle tek yürek olmuştuk.
Ahhahhaaaaaah,ne kadar haklisiiiiin hahhahhhahhhhkızlar selam
Kuruntu mu bilmiyorum yada düşündükçe aklıma yer etmiş bir şey mi onu da bilmiyorum.. sanki eşim benden bir şeyler saklıyor. Biliyorsunuz artık görümceme borcumuz var ve bu ay ödemeye başlayacağız sürekli 30 kere sorup durdu eniştem çalışmıyor biraz ödeme yapsak ii olur fln başlarda tamam hayatım yapacaz dediö zaten yapalım ayarlayalım dedim ama sürekli soruyor yok destek olalım fln belli ki kardesiyle konusuyo ve artık son zamanlarda her şeyde ne yapmam gerekeni söylüyor 500 yatırmak iyi olur şunu yapmalı bnu yapmalı dün dayanamadım tamam yatırcaz ama yeter aptal değilm anlıyorm ya dedim senin karının kışlık montu yok bunu düşündn mü biliyorsun olmadığını dedim kardesinle plan yapıp önüm3 gelme dedim senin kardeşin evet düşünüyorsun ama 2kere olur biter söylemek senin önceliğin kim ayırt et artık dedim gözlerim doldu kalktım vcden döndüğümde sarıldı bi daha da konusunu açmadı.. böle yapınca soğuyorum ve artık bir şey demeyeceğim. Bu arada gelirler bende toplanıyor kendisi öyle istedi.. 4aylık evliyiz .. artık aileyiz ama sanki önceliği ben değilm..
100 liralik alabilir cebinde vardir 1000 liralik da alirsin ama memleketteki butun montlar 800 degil herhalde degil mi.. durumun neye ywtiyorsa ona gore alirsin.. hele borcun varsa montu ertelesin bi zahmetValla daha dun kaz tuyu mont baktim 800 lira uzun olanlar
Atsan da okusak bizde destek olsak
Aaa ben de diyorum herkes ne diyor,ben bu uyeyi hatirladiimBen konuyu anladım arkadaşlar. Konu sahıbının aılesı mal paylaşımında anıye vermış her şeyı ve bu aıle konu sahıbıne görümcene ev verılmış sızde ondan kıra alın şu bu borç odeme gerek yok vs dıye kendınce beyınsızlık savaşı verıyor. Bırıncısı kv kp mallarında sırf evlendınız dıye mırascı olmuyorsunuz. Hayırdır babanın mırascısı falan da değilsiniz. Gorumce hayırdır sen kımsın dış kapının dış mandalı derse öyle boş boş anca bakarsınız. Ikıncısı evladın bıle anne baba ölmeden bır bok dıyemez adamlar ıster görümceyı oturtturur ıster bır yere bağışlar bu evladı bıle enterese etmez. Zıra kaç yaşına gelmışsınız bı halt yapamamışsınız onlarla çalışıp yaptılar sankımmmmÜçünsü borcunuzu görümceye çatır çatır ödeyecen bı zahmet onceden çalışıp montunu alaydın onları bağlamaz. Cüzdanherhalde bu aıle senın ıcın ama adam bır yerden sonra bu bencıllığıne aç gözlülüğüne dayanamaz kendını boşanma aşamasındayım dıye buraya konu açarken bulursun. Böyle devam ederse kp de yeter der. Sen o paragoz bedavacı aılenın başkalarının malı mülküne koca burunlarını sokması gerektiğini belirt. Dramatızeye bağlayıp montum yokkk ki benım dıye ortada gezmeyın koskoca 20 bın yahu sızın almanız gereken beyaz esyaları kadın almjş hayırdır. Sonra kalkıp bızde erkeğe aıt dıyorsunuz ya gülüyorum. Yan gelip yattım şu yaşıma kadar bırıkımım olmadan evlenıp başkalarının sırtından gecınıyorum dıyın sız şuna. Adamada tasmayıtakıp maaşı yonetıyorsunuz borcu odeyemıyor kı söylenıyor umrumuzda değil ya hanı
Tesekkur ederimKonu kapanmış, üye pasif olmuşöyle bir baskı vardı.
Gelin meselesi
Selamlar 1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını...www.kadinlarkulubu.com
Ödemeyi teklif etmek diye bir şey yok. Adı üstünde borç almışsınız.Öyle anlaşıldı çünkü tavas yavas öderiz ödersiniz diye neden saklayayım ödemeyi teklif eden benm zaten
Ayy sorma,bu gunlerde cok doluyum zaten,su hastalikli zihniyete ifrit oluyorum.Çünkü hanfendiye göre kocası erkek olduğu için kayınpederin malı=kocasının malı.
Bence değil. Ama konu sahibince zorunda galiba. 20 binlik borçla montu kiyasladigina goreKaz tüyü olmak zorunda mı?
150 200 liraya butiklerde çok güzel montlar, kabanlar var. Ben daha dün bir mağazadan 210 liraya çok güzel bir kaban aldım. Kalitesiz falan da değil aynı mağazadan 2 yıl önce aldığım montu hala giyiyorum mesela. Konu sahibide idarelik 100 150 liralık bir mont alabilir, zor değil. Ancak onunki sadece bahane, nereden ne harcama çıkarsam da görümceme daha az para ödesem diye düşünüyor. Duygu sömürüsü.Kaz tüyü olmak zorunda mı?
Mont olmasa bot, o olmasa yağmur cizmesi, efendime soyliyim kürk yaka.100 liralik alabilir cebinde vardir 1000 liralik da alirsin ama memleketteki butun montlar 800 degil herhalde degil mi.. durumun neye ywtiyorsa ona gore alirsin.. hele borcun varsa montu ertelesin bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?