Eşim benden bir şeyler saklıyor sanki

valla öncelik borçtur benim bildiğim. neticede size hibe edilmemiş bir para. ve ihtiyaçları var belli ki.
şahsen ben birine borcum varsa gerekirse bir ay sadece çorba içer gene de borcumu veririm.
eşiniz sizin ödemek istemediğinizi, geçiştirmeye çalıştığınızı düşünüp hatırlatma ihtiyacı duyuyor anlaşılan.

En iyisi kimseden borç almamak ama yeni evlenenler evlerinin 4×4 lük olmasini istediği ve herşeyin en iyisini istediği için borçlar çoğalıyor...

o zaman da borç varken başka şeyleri daha istememek lazım. borcun varsa öncelik borçtur. banka da olsa kişi de olsa.
yani bu bahsettiğiniz herşey mükemmel olsunculuk evlendikten sonra da bitmiyor malesef..
sonra da her ailede geçimsizlikler tavan.

Yahu montunuzu neden nişanlınız alsın size? Madem mont bile alacak paranız yoktu önce çalışıp sonra evlenseydiniz ya. Ben anlamıyorum bu insanları, hayatım boyunca hiçbir erkeğe eyvallahım olmadı çok şükür olmaz da inşallah.

Altınınız ne kadar tutuyorsa şimdilik o kadarını verin. Acil ihtiyaçları var belli ki.

Kalanı da kredi çekin ödeyin. Ya da daha makul taksitlerle tamamlamaya çalışın.

Borcunuz varsa ve karşı tarafın maddi koşulları kötüleştiyse mecburen eski montu giyeceksiniz. Ya da çalışmıyorsanız çalışıp aile bütçenize katkıda bulunacaksınız.

Yahu niye alamasin mont yani.. en fazla ne kadar olabilir ki bi mont 100 150 tl olsun hadi 20 bin mi bu mont yada 5 10 bin mi o 5 10 u gorumceye verince mont alamayacak.. nasil 20 bin le mukayese edebiliyor
Valla daha dun kaz tuyu mont baktim 800 lira uzun olanlar

sanırım aynı kişi, birçok şey tutuyor. o da demiş para benim elimde olmalı diye.
sürekli görümcesini şikayet etmiş. beyaz eşyayı görümcem alıcak, biz onlara borçlanıp sonra ödeyeceğiz, ben böyle istedim demiş.
ben kib ledim.

Ahhahhaaaaaah,ne kadar haklisiiiiin hahhahhhahhhh
Kocan, gorumcenden borc alip benim karsi komsum Sukufe hanim teyzenin kiziyla evlendiyse evet onceligi sen degilsin,ben senden tarafim
Oh olsun kocana,hic acimadim,evlenirken gozleri nereye bakiyordu
Trolsen de iyi ciro yapmissin,aferin

Valla daha dun kaz tuyu mont baktim 800 lira uzun olanlar
100 liralik alabilir cebinde vardir 1000 liralik da alirsin ama memleketteki butun montlar 800 degil herhalde degil mi.. durumun neye ywtiyorsa ona gore alirsin.. hele borcun varsa montu ertelesin bi zahmet

Atsan da okusak bizde destek olsak

Konu kapanmış, üye pasif olmuş öyle bir baskı vardı.

Aaa ben de diyorum herkes ne diyor,ben bu uyeyi hatirladiim
Alt katinda damadini oturtuyor,nasil kizini damadini oturtur diyen uye galiba konu sahibi.
Biri link atsa da goz atsak keske.

Tesekkur ederim

Öyle anlaşıldı çünkü tavas yavas öderiz ödersiniz diye neden saklayayım ödemeyi teklif eden benm zaten
Ödemeyi teklif etmek diye bir şey yok. Adı üstünde borç almışsınız.
Nasıl alınırsa öyle ödenir. Yani toplu aldınız toplu ödemek zorundasınız.

Çünkü hanfendiye göre kocası erkek olduğu için kayınpederin malı=kocasının malı.
Ayy sorma,bu gunlerde cok doluyum zaten,su hastalikli zihniyete ifrit oluyorum.
Beyinlerinin boslugunun onda birini doldurmayacak bir fazlalik yuzunden erkek milleti yuceltiliyor ya
Vallahi amazon kadinlari gibi yasayasim geliyor,iyi ki esim o zihniyette degil,en azindan cok degil,yoksa kibriti cakar dunyaya,geri donup bakmazdim sanirim

Kaz tüyü olmak zorunda mı?
150 200 liraya butiklerde çok güzel montlar, kabanlar var. Ben daha dün bir mağazadan 210 liraya çok güzel bir kaban aldım. Kalitesiz falan da değil aynı mağazadan 2 yıl önce aldığım montu hala giyiyorum mesela. Konu sahibide idarelik 100 150 liralık bir mont alabilir, zor değil. Ancak onunki sadece bahane, nereden ne harcama çıkarsam da görümceme daha az para ödesem diye düşünüyor. Duygu sömürüsü.

100 liralik alabilir cebinde vardir 1000 liralik da alirsin ama memleketteki butun montlar 800 degil herhalde degil mi.. durumun neye ywtiyorsa ona gore alirsin.. hele borcun varsa montu ertelesin bi zahmet
Mont olmasa bot, o olmasa yağmur cizmesi, efendime soyliyim kürk yaka.
Insanın ihtiyaci bitmiyor ki. Bitse öder borcunu.
Borcun sahibi de belki mont alamıyor ama kimin umrunda? Babasinin evinde oturan o neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…