Eşim benden bir şeyler saklıyor sanki

Okudum onceki paylasimlari zaten o zamanda okumustum cevap bile vermemisim bende niye hatirlamiyorum diyorum

20 bin borcu zaten 500 500 ödeyince o para hiç oluyor.

Kredi çekip görümcenin parasını verin. Bankaya ödeyin, banka kabul ederse. Kadın babasının evinde oturuyor. Sizine. Kp mali sizi niye ilgilendiriyor? Yirmi bin lira borç aylık 500 ödenmez. Kadının parası yanar. Çok vicdansız gördüm sizi.

Ben evlenmeden mont botta aldım. Evlenince borç ödeyeceğim için. Ama sizin cebinizden para çıkmasın sakın. Eşiniz alsin. İşi ne....

41 yaşında eşi kendisi 36 yaşında.. Tüm konuları görümce ,onunla evlenmiş adeta, muhtar diyor kadına onun verdiği borç sayesinde evlendiği kadına muhtar, muhtar diyerek dalga geçiyor. 36 yaşında sen biriktirseydin 41 yaşındaki kocan biriktirseydi 20.000 tl yi. Mont alamamışsın 36 yılda kadın gözünü kapatıp 20.000 tl vermiş. Muhtarmış gerçekten aferin parayı elinde tutmuş vermiş, hem borç veriyorsun arkadandan binlerce kadının olduğu yerde dalga geçiliyor. Çok değişik insanlar var.

Son düzenleme:
Zaten düğün takıları böyle zamanlar için. Burdaki mesajlardan anladığım düğün öncesinde birikiminiz yokmuş sanırım, kredi çekmek yerine görümce vermiş size, ee şimdi az da olsa takı var, niye borcunuzu ödemiyorsunuz? Görümce size borç verirken 3 yılda mı verdi? Nasıl aynı miktarı bu kadar süreye yayıp ödemeyi düşünüyorsunuz?

Bir akıllı siz misiniz?

Bu insanlarla ömür boyu muhatap olacaksınız bu sekilde kurnazlık yapmaya kalkarsanız bir daha zor zamanınızda kimse size destek olmaz.

Karının kışlık montu yok ne ya. Onu da mı eşiniz alacak. Üstelik para sizde toplanıyorken.
borcuna sadık olmayanların önde bayrak tutanısınız gerçekten. Keşke görümce yerine sizin kardeşlerden alsaydınız borcu hemen ödeme derdine düşerdiniz.

Çok büyük terbiyesizlik bu.

Muhtara kurban olsun o deyip susayim

Çünkü görümce babasının evinde oturuyormuş. konu sahibinin akıllı akrabaları da o babasının evinde oturuyor sizin borçları ödemenize gerek yok demiş. Halbuki kayın pederin iki evi var birinde kızı birinde kendi oturuyor. Bu durumda kayınpeder borçlu aslında

Adam aptal değilse o duygu sömürüsü onda bile bir sürecik daha işe yarar. Sonra gelsin olaylar...
Gelir zaten.
Ailesi, eşine kardeşin babanın evinde oturuyor size kira için yardım etmeli diyormuş sık sık.

Konu sahibinin bu borcu ödeme diye akıl almis olması büyük ihtimal.

Adam birde yeter diyecektir.

Pardon bu konu sahibi kayınvalidesine ziyarete gittiklerinde alt katında oturan görümceye kapıdan bile selam vermek istemeyen kişi miydi?

Pardon bu konu sahibi kayınvalidesine ziyarete gittiklerinde alt katında oturan görümceye kapıdan bile selam vermek istemeyen kişi miydi?
Evet o, kocası neden kapıyı tıklatıyormuş, o da yasak. Görümceye aşık mı diye düşünmüyor değilim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…