- 5 Ağustos 2009
- 528
- 965
- 628
Mont dediği de 200-300 bir seyÖncelikle borç ödenmelidir. Hele de borçlu olduğunuz kişi zordaysa. Belki de sizden gelecek para ile kıt kanaat geçinecekler. Daha kış da gelmedi illa hemen mont almanıza lüzum yok. Üstelik bırakın kadının erkeğe yapmasını bu konuşma eşim tarafından bana yapılsa bozulurum ve sinirlenirim sırf bu mont dramatizasyonu yüzünden.
Kış gelene dek biriktirilemeyecek bi para değil. Üstelik yeni evlilerse o kadarını da ayarlayabiliyor olmaları gerekmez mi?Mont dediği de 200-300 bir seyNe alakaysa borç ödemekle
aylık 500 ödeyecek ya mont alacak o paraya , 4 aydır da ödemiyor bu ayda başlamak istemiyor. çünkü mont alacak, ben bu satırları yazarken sıcaklık 29 derece, montu nerede giyecek fikrim yok. her ay bir şey bulur, karının botu yok, karının hırkası yok, böyle böyle görümcenin parasını hiç edecek başarabilirseMont dediği de 200-300 bir seyNe alakaysa borç ödemekle
Alkış butonu olsa kullanırdımKoca peşinde olmaktan önce çalışıp kendimize biraz da olsa bir gelecek hazırlasak? Sonra evlenince adamın ve adamın ailesinin mal varlığını bize ait sanıyoruz. Kimse aptal değil. Herkes çalışacak kendi kazanacak. Montunu da kendisi alacak
Kardeşinin ona borcu varsa onunla konuşur. Kalkıp sizinle konuşması abes olan şey.Kardesiyle plan yapıp benm uymamı beklemesine hastayım ödeyecek olwn biziz benmle konuşması lazım
Doğru olan budur ama. Plan tabii ki ikisi arasında yapılır. Eşinin bu konuyu sana sorması gerekmiyor, söylemesi yeter ki söylemiş de zaten.Kardesiyle plan yapıp benm uymamı beklemesine hastayım ödeyecek olwn biziz benmle konuşması lazım
Çünkü hanfendiye göre kocası erkek olduğu için kayınpederin malı=kocasının malı.Kredi çekip görümcenin parasını verin. Bankaya ödeyin, banka kabul ederse. Kadın babasının evinde oturuyor. Sizine. Kp mali sizi niye ilgilendiriyor? Yirmi bin lira borç aylık 500 ödenmez. Kadının parası yanar. Çok vicdansız gördüm sizi.
Ben evlenmeden mont botta aldım. Evlenince borç ödeyeceğim için. Ama sizin cebinizden para çıkmasın sakın. Eşiniz alsin. İşi ne....
Altınları bozmak istemiyormuş canı ..Bu arada düğün altınları yok mu? Birine borcunuz varsa, ilk iş onu verirsiniz..
O aile akıl vereceğine az da para verse.Gelir zaten.
Ailesi, eşine kardeşin babanın evinde oturuyor size kira için yardım etmeli diyormuş sık sık.
Konu sahibinin bu borcu ödeme diye akıl almis olması büyük ihtimal.
Adam birde yeter diyecektir.
Veriler mi, yıllarca konu sahibine babasından kalan evin kirasını zorla almışlar. Diğer malların abinin üstüne yapılması da cabası.O aile akıl vereceğine az da para verse.
Alnı öpülecek yorumBen konuyu anladım arkadaşlar. Konu sahıbının aılesı mal paylaşımında anıye vermış her şeyı ve bu aıle konu sahıbıne görümcene ev verılmış sızde ondan kıra alın şu bu borç odeme gerek yok vs dıye kendınce beyınsızlık savaşı verıyor. Bırıncısı kv kp mallarında sırf evlendınız dıye mırascı olmuyorsunuz. Hayırdır babanın mırascısı falan da değilsiniz. Gorumce hayırdır sen kımsın dış kapının dış mandalı derse öyle boş boş anca bakarsınız. Ikıncısı evladın bıle anne baba ölmeden bır bok dıyemez adamlar ıster görümceyı oturtturur ıster bır yere bağışlar bu evladı bıle enterese etmez. Zıra kaç yaşına gelmışsınız bı halt yapamamışsınız onlarla çalışıp yaptılar sankımmmmÜçünsü borcunuzu görümceye çatır çatır ödeyecen bı zahmet onceden çalışıp montunu alaydın onları bağlamaz. Cüzdanherhalde bu aıle senın ıcın ama adam bır yerden sonra bu bencıllığıne aç gözlülüğüne dayanamaz kendını boşanma aşamasındayım dıye buraya konu açarken bulursun. Böyle devam ederse kp de yeter der. Sen o paragoz bedavacı aılenın başkalarının malı mülküne koca burunlarını sokması gerektiğini belirt. Dramatızeye bağlayıp montum yokkk ki benım dıye ortada gezmeyın koskoca 20 bın yahu sızın almanız gereken beyaz esyaları kadın almjş hayırdır. Sonra kalkıp bızde erkeğe aıt dıyorsunuz ya gülüyorum. Yan gelip yattım şu yaşıma kadar bırıkımım olmadan evlenıp başkalarının sırtından gecınıyorum dıyın sız şuna. Adamada tasmayıtakıp maaşı yonetıyorsunuz borcu odeyemıyor kı söylenıyor umrumuzda değil ya hanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?