Eşim benden bir şeyler saklıyor sanki

Başlık "Kocam benden bir şeyler saklıyor sanki" ama kocası bir şey saklamamış ki. 20.000 TL borç almış, eşinin eniştesi işsizmiş ve ödenmesi gerekiyormuş. Aylık 500 TL vermek nedir ya? Üstelik konu sahibi avukatmış.

Benim anlamadığım nokta şu: Bir avukatın mont alacak 200 TL kadar parası hiç mi olmaz? Trendyol'da gayet güzel ve ucuz montlar var. Bir de montum eskidi demiş de herhalde yamalı falan değildir. Borcun üstüne yatmak için bahane üretmiş.

Aileci erkeklere uyuz olurum ama hanımcı erkekler de onlardan aşağı kalır gibi değil. Hele bir otur, soluklan. 4 aylık evlisin ama adamın 30 yıllık kız kardeşiyle olan münasebetine karışma hakkını kendinde görüyorsun. Adam "Sen hayırdır?" demediyse sevdiği için dememiş. İyi niyetini suistimal etme bence.

Mont dediği de 200-300 bir sey Ne alakaysa borç ödemekle

Mont dediği de 200-300 bir sey Ne alakaysa borç ödemekle
aylık 500 ödeyecek ya mont alacak o paraya , 4 aydır da ödemiyor bu ayda başlamak istemiyor. çünkü mont alacak, ben bu satırları yazarken sıcaklık 29 derece, montu nerede giyecek fikrim yok. her ay bir şey bulur, karının botu yok, karının hırkası yok, böyle böyle görümcenin parasını hiç edecek başarabilirse

Alkış butonu olsa kullanırdım

Ben konuyu anladım arkadaşlar. Konu sahıbının aılesı mal paylaşımında anıye vermış her şeyı ve bu aıle konu sahıbıne görümcene ev verılmış sızde ondan kıra alın şu bu borç odeme gerek yok vs dıye kendınce beyınsızlık savaşı verıyor. Bırıncısı kv kp mallarında sırf evlendınız dıye mırascı olmuyorsunuz. Hayırdır babanın mırascısı falan da değilsiniz. Gorumce hayırdır sen kımsın dış kapının dış mandalı derse öyle boş boş anca bakarsınız. Ikıncısı evladın bıle anne baba ölmeden bır bok dıyemez adamlar ıster görümceyı oturtturur ıster bır yere bağışlar bu evladı bıle enterese etmez. Zıra kaç yaşına gelmışsınız bı halt yapamamışsınız onlarla çalışıp yaptılar sankımmmm Üçünsü borcunuzu görümceye çatır çatır ödeyecen bı zahmet onceden çalışıp montunu alaydın onları bağlamaz. Cüzdanherhalde bu aıle senın ıcın ama adam bır yerden sonra bu bencıllığıne aç gözlülüğüne dayanamaz kendını boşanma aşamasındayım dıye buraya konu açarken bulursun. Böyle devam ederse kp de yeter der. Sen o paragoz bedavacı aılenın başkalarının malı mülküne koca burunlarını sokması gerektiğini belirt. Dramatızeye bağlayıp montum yokkk ki benım dıye ortada gezmeyın koskoca 20 bın yahu sızın almanız gereken beyaz esyaları kadın almjş hayırdır. Sonra kalkıp bızde erkeğe aıt dıyorsunuz ya gülüyorum. Yan gelip yattım şu yaşıma kadar bırıkımım olmadan evlenıp başkalarının sırtından gecınıyorum dıyın sız şuna. Adamada tasmayıtakıp maaşı yonetıyorsunuz borcu odeyemıyor kı söylenıyor umrumuzda değil ya hanı

20 bini ayda 500 mu ödeyeceksiniz
gubah değil mi
pul olacak o para
dovize çevirin bari

ayrica eşiniz neden tekrar ediyor biliyor musunuz ben sizi hiç tanımadığım halde o parayı ödemek istemediğiniz ödememek için bahane üreteceğiniz duygusu bana bile geçti eşiniz de bu yüzden tekrarlıyor

para verip kötü olmak böyle bir şey demek ki

Çünkü hanfendiye göre kocası erkek olduğu için kayınpederin malı=kocasının malı.

Bu arada düğün altınları yok mu? Birine borcunuz varsa, ilk iş onu verirsiniz. Bir de üzerine bizi zorda bırakmadın diye teşekkür edersiniz. Eğer krediyle çekseydiniz, onu çok daha fazlasıyla ödemek zorunda kalırdınız.

kadın Evinizi kUrarken size yardım etmiş. Eşi çalışmıyor. En doğal hakkı parasını istemek.

kavga triple üste çıkmaya çalışıyorsunuz. 20 binlik borç, eşi çalışmayan birine 500 500 ödenmez.

ben görümcenin de düğünden sonra hemen verirler diye hesap ederek size o parayı Verdiğini düşünüyorum. Eşi de sıkışınca istemiş. yok öyle hesap etmemiş, ama sonradan işler değişmiş olsa bile öncelik onun borcunu ödemek olmalı.

Gelir zaten.
Ailesi, eşine kardeşin babanın evinde oturuyor size kira için yardım etmeli diyormuş sık sık.

Konu sahibinin bu borcu ödeme diye akıl almis olması büyük ihtimal.

Adam birde yeter diyecektir.
O aile akıl vereceğine az da para verse.

O aile akıl vereceğine az da para verse.
Veriler mi, yıllarca konu sahibine babasından kalan evin kirasını zorla almışlar. Diğer malların abinin üstüne yapılması da cabası.

Kendileri kız çocuğuna verilen parayı,mali gereksiz gördükleri için görümcemin o evde oturmasına hazmedemiyorlardir.

Konu sahibi de ailesini bu konuda esine karşı konuşturuyor ya pes.

Alnı öpülecek yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…