Eşim benden bir şeyler saklıyor sanki

İşte helal olsun aradığım yorum. Bir erkek beni bir monta muhtaç bırakıyorsa kocamda olmasın

Bakın annem bana yılan dilli diyor ama haklıyım bence madem kışlık montun yok neden evleniyorsun? Bir mont alamıyorsam ne anladım ben o evlilikten. Aşk meşk geçici.. gülüyorum sadece

36 yaşına kadar yan gelip yatmış, bırak evlilik için birikim yapmayı üstüne bir mont alacak parayı bile kendisi kazanmamış ama gözü eş ailesinin malında görümcenin parasında. Parazit diyoruz böylelerine. Sivri dilse öyle olsun napalım.

Aynen görümce keriz mi? Herhalde isteyecek parasını. En nefret ettiğim insan tipi. Bazen çok salağım diyorum geçen kardeşimden (aynı evdeyiz) üstümde para yoktu kargocu geldi 50 lira aldım gece uyuyamadım gidip atmye hemen çekeyim diye keşke karakterim böyle olsaydı gece başımı yastığa rahat koyardım

İşte helal olsun aradığım yorum. Bir erkek beni bir monta muhtaç bırakıyorsa kocamda olmasın

Bir insan kendi en temel ihtiyaclarinda kimseye muhtac etmemeli. Bastan hesap kitap yalnis yapilmis. Tek kurus borc yapmadan evlendik biz zamaninda. Neden? Cünkü borc morc minnet kimseylen ugrasmak istemedik. Bu yasta bu kadar az hesap kitap bilmemek da olmaz. Ve tabi esi borc meseleyi ilk abla ile konusacak. Abla o parayi kardesine yuva kursun diye vermis sonucta

Herşey tamam da eşim benden birşey saklıyor başlığı ne alakaaylık 500 tl borcu vermek istemiyorum olsa daha yeridir
Görümce ile hiç iletişim kurmasın istiyor. Görümce' abi parayı ödemeye başlasanız mı artık 4 ay oldu , dedi sanırım. Eşi de aralar daha da bozulmasın diye söylemiyor konu sahibine. Benden bir şey saklıyor kısmı o, istiyor ki görümce buhar olmak suretiyle yok olsun. tabi ki alacağı ile birlikte

Bir diğer anlamıda asalak gibi yasamak

Birikim olmamasına rağmen evlenmekte ısrarlılarsa en azından bu kadar borç yapmamalılardı. Insan koltuk takimi almaz, dolap almaz, masa almaz eksiklerini zamanla tamamlamaya çalışır. Hem görümceye borçları var, hem ayrı borçları var ki 500den fazla veremeyiz diyor ama altınlara da dokunmuyorlar. O görümce de bundan sonra senetsiz bir bardak su verirse bunlara bravo yani.

Aynen öyle. Milletin "sirtina giyecek montu yok" ama dügünde evde altinlarda 4/4 olacak. Sonra ese vurucagim kirbaci vurucam kirbaci ben önceligi olayim. Ay bugün cok mu yesilcama bagliyorum ne borclar varsa benden önce biz bunun üstesinden nasil geliriz olmali

Konu sahibinin kocasini bulmali bence hangi sehirde yasiyor acaba ablasina 20000 borcu olan var mi desek kac tane cikacak ki anlairiz boyle boyle

Ahh ahhh şunun görümce ben olacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…