İşte helal olsun aradığım yorum. Bir erkek beni bir monta muhtaç bırakıyorsa kocamda olmasınSimdi gözümde yesilcam sahnesi canlandi "Türkan Soray "Senin esinin bir montu bile yok haberin var mi" diye haykirdi esine ve yaslar süzüldükce süzüldü yanaklarindan. Keske su evlenecek olan gencler büyümeden ve kendi ayaklarinin üzerinde durmadan evlenmese.
Herşey tamam da eşim benden birşey saklıyor başlığı ne alakaYani derler ya evden ceketimi alıp çıktım... konu sahibesi sadece üstündeki ceketle gelmiş dicem ama o da yokmuş
Ben de sandım ki maaşı başkaları ile yiyorHerşey tamam da eşim benden birşey saklıyor başlığı ne alakaaylık 500 tl borcu vermek istemiyorum olsa daha yeridir
Bakın annem bana yılan dilli diyor ama haklıyım bence madem kışlık montun yok neden evleniyorsun? Bir mont alamıyorsam ne anladım ben o evlilikten. Aşk meşk geçici.. gülüyorum sadece
Aynen görümce keriz mi? Herhalde isteyecek parasını. En nefret ettiğim insan tipi. Bazen çok salağım diyorum geçen kardeşimden (aynı evdeyiz) üstümde para yoktu kargocu geldi 50 lira aldım gece uyuyamadım gidip atmye hemen çekeyim diye36 yaşına kadar yan gelip yatmış, bırak evlilik için birikim yapmayı üstüne bir mont alacak parayı bile kendisi kazanmamış ama gözü eş ailesinin malında görümcenin parasında. Parazit diyoruz böylelerine. Sivri dilse öyle olsun napalım.
İşte helal olsun aradığım yorum. Bir erkek beni bir monta muhtaç bırakıyorsa kocamda olmasın
Görümce ile hiç iletişim kurmasın istiyor. Görümce' abi parayı ödemeye başlasanız mı artık 4 ay oldu , dedi sanırım. Eşi de aralar daha da bozulmasın diye söylemiyor konu sahibine. Benden bir şey saklıyor kısmı o, istiyor ki görümce buhar olmak suretiyle yok olsun. tabi ki alacağı ile birlikteHerşey tamam da eşim benden birşey saklıyor başlığı ne alakaaylık 500 tl borcu vermek istemiyorum olsa daha yeridir
Bir diğer anlamıda asalak gibi yasamak36 yaşına kadar yan gelip yatmış, bırak evlilik için birikim yapmayı üstüne bir mont alacak parayı bile kendisi kazanmamış ama gözü eş ailesinin malında görümcenin parasında. Parazit diyoruz böylelerine. Sivri dilse öyle olsun napalım.
yoo şirket konusu da var konularının içinde atacaklardı , çıkacaktı falan filan. Avukat falan değil. Tahammül sınırım bitti artıkKizlar konu sahibi avukatmis
Bir insan kendi en temel ihtiyaclarinda kimseye muhtac etmemeli. Bastan hesap kitap yalnis yapilmis. Tek kurus borc yapmadan evlendik biz zamaninda. Neden? Cünkü borc morc minnet kimseylen ugrasmak istemedik. Bu yasta bu kadar az hesap kitap bilmemek da olmaz. Ve tabi esi borc meseleyi ilk abla ile konusacak. Abla o parayi kardesine yuva kursun diye vermis sonucta
Calisiyor calismasa dili bu kadar uzamazdiyoo şirket konusu da var konularının içinde atacaklardı , çıkacaktı falan filan. Avukat falan değil. Tahammül sınırım bitti artık
Kizlar konu sahibi avukatmis
Birikim olmamasına rağmen evlenmekte ısrarlılarsa en azından bu kadar borç yapmamalılardı. Insan koltuk takimi almaz, dolap almaz, masa almaz eksiklerini zamanla tamamlamaya çalışır. Hem görümceye borçları var, hem ayrı borçları var ki 500den fazla veremeyiz diyor ama altınlara da dokunmuyorlar. O görümce de bundan sonra senetsiz bir bardak su verirse bunlara bravo yani.
Yok yahu, forum bankamatik kartının şifresini bilmeyen çalışan kadınlarla dolu. Karakter meselesi bence..Calisiyor calismasa dili bu kadar uzamazdi
Ahh ahhh şunun görümce ben olacaktım36 yaşına kadar yan gelip yatmış, bırak evlilik için birikim yapmayı üstüne bir mont alacak parayı bile kendisi kazanmamış ama gözü eş ailesinin malında görümcenin parasında. Parazit diyoruz böylelerine. Sivri dilse öyle olsun napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?