Eşim benden bir şeyler saklıyor sanki

Kizlar konu sahibi avukatmis
Avukatın montu mu yok

Cherrycim çok hoş yumuşak görümce olurum tek huyum kımseyı öyle arayıp sormam bunun lafını etmesınler arama konuşmayı sevmem. Nadır gıderım nadır gelsınler ısterım amma bunun gıbı babamın malında hak talep ederse kolundan kardeşimde dahıl beraber usulca tutar kapının onune koyarım. Gidip çalışıp olgunlaşsınlar daha mont alamayan 36 yaşında kadın mı olur. Yan gelip yatmış anca

Son düzenleme:
Calissa da farketmez ihtiyaci olmasa da, borcu gorumce alsa kirk kere soylerdi herhalde konu sahibi.. borcun varsa vermek zorundasin.. az vardir azar azar verir tamam ama vermek gerekir yani

Hanımefendi 4 aylık evli olduğunu belirtmiş; çok ilginç. Sadece 4 aylık evli ve en az 30 yıllık abi-kız kardeş ilişkisini yönetme hakkını kendinde görüyor. Aile-eş arasındaki çizgiyi ayarlayamayan erkeklere sinir olurum, aileci erkek sevmem, ama bu ailesini düşünmeyen-sevmeyen erkek anlamına da gelmiyor tabi ki tüm üyelerin bildiği üzere. Size ne hanımefendi kızkardeşi abisiyle dertleştiyse? Ben abimle dertleşmek için onun eşinden icazet mi alacağım bir sorunum olduğunda? Bir de aile evinde ben de kardeşlerden biri oturacağı zaman önceliğin kadına verilmesi gerektiğini düşünüyorum çalışan bir kadın olarak. Çünkü çalışan kadın bile olsa dünyanın binbir türlü hali var ve bir erkeğin iş seçenekleri bu konuda daha geniş yelpazede olabilecekken kadınınki daha sınırlı olabiliyor. Yani görümcenizin o evde (babasının evi!) oturmasında yanlış bir şey yok, yanlış olan olgu sizin bakış açınızda. Ayrıca mont meselesini ajitasyon amaçlı gündeme getirmişsiniz, o konu konuşulurken araya sıkıştırıp laf sokayım tarzı ergence bir davranıştan daha öte asla değil yaptığınız. Son olarak, altınlarımı bozdurmak istemiyorum demişsiniz (Yani zaten halihazırda az da olsa bir birikiminiz var), altınlar/yatırımlar zaten zor günler içindir hanımefendi. Ancak sanırım sizin için 'zor gün' demek sadece 'Kendiniz' demek. İnsanlar bir de işsiz kalmışken hala olaya başka bir gezegenden gelmişcesine yabancı/kayıtsız kalabiliyorsunuz, bu da sizin vicdan katsayınızla ilgili.

Yok kredi çekmedi .. anlamadm nereden çıktı ki benm görümcemle pek sorunum yok kv aram iyidir sadece ufak pürüzler var o kadar onun haricinde konuşuruz görümcemle kimden bahsettiğinizi anlamadm

Konu sahibinin ailesinin kendisine yaptığı ikincilikten dolayı psikolojisi bozuk gibi, altınlarından başka parası olduğuna da eminim ama ispat edemem. Aslında görümceye verecekleri borcu değil 500 den daha yüksek meblağlalardan da ödeyebilir ama elindeki paradan ayrılamıyor.

Yok kredi çekmedi .. anlamadm nereden çıktı ki benm görümcemle pek sorunum yok kv aram iyidir sadece ufak pürüzler var o kadar onun haricinde konuşuruz görümcemle kimden bahsettiğinizi anlamadm
Görümcenizle sorunum yok mu diyorsunuz

Bahsettiğim üyeyi bilmiyorsunuz demek, öyle olsun.

O kocanin yapacagi en guzel sey para mara saymayacak eline, maasini alinca once hic haber vermeden gitcek bir miktar borcunu verecek laf ederse de kirk defa bu konuyu soyledihini ama kendinin destek olup care olacagina meseleyi kapatmaya calistigini soyleyecek.. baska caresi kalamayan adam bunu yapsa hakli yani.. kenarda altini var ama odeyemezmis mutfaktan kismak zorunda kalirmis.. ayip be.. bir insan borc olatak vermisse geri vermek lazim kul hakki bir kere

Herşey tamam da eşim benden birşey saklıyor başlığı ne alakaaylık 500 tl borcu vermek istemiyorum olsa daha yeridir

Ödeme yapılacağı konuşulduğu halde, kazık kadar adamın çocuk gibi " hadi anne,ne zaman vericen anne, ver anne, vermiycenmi anne " demesine benzemiş bir tek kendini yere atıp " verelim verelim" diye tutturması kalmış.
Bir şeyler saklaması kısmı doğru gibi geliyor, buna sebepte karısına açıkça ifade edemeyişi.

30 kere sorup durdu eniştem çalışmıyor biraz ödeme yapsak ii olur fln başlarda tamam hayatım yapacaz dediö zaten yapalım ayarlayalım dedim ama sürekli soruyor yok destek olalım fln

Her olayda böyle küçük emrah'a mi bağlıyorsunuz acaba ' menim kışın giyecek yeni montum yookk '. Yani evlenirken de ekonominin durumu beliymiş , o kadar borç masraf yapmadan düşünüp ayağınızı yorganınıza göre uzatsaydınız keşke. Borcunuz bankaya olsa bu kadar nazlanamazdınız tabi ama görümce olunca aç kalsa da olur siz önce bi mont giyin de . Kocanız sizin ödemeye niyetiniz olmadığını düşündü belliki çünkü insanın içi rahat etmez karşıdaki işsiz kalmışsa 3 demişse 5 vermeye çalışır ama sizde ver artık denmese verecek göz yok gibi gibi,

Öncelikle borç ödenmelidir. Hele de borçlu olduğunuz kişi zordaysa. Belki de sizden gelecek para ile kıt kanaat geçinecekler. Daha kış da gelmedi illa hemen mont almanıza lüzum yok. Üstelik bırakın kadının erkeğe yapmasını bu konuşma eşim tarafından bana yapılsa bozulurum ve sinirlenirim sırf bu mont dramatizasyonu yüzünden.

Böyle şeyleri okuyunca babamın erkek kardeşlerimin üstüne hiçbir şey yapmamasını umuyorum. Elin kızı onlarla evlenince gelip anne babamın çalışarak edindiği şeyleri sahiplenecek öyle mi? Asla izin vermem. Çok istiyorsanız kendiniz çalışın ev araba sahibi olun. Yok öyle bedavadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…