Görümce ile hiç iletişim kurmasın istiyor. Görümce abi parayı ödemeye başlasanız mı dedi sanırım. Eşi de aralar daha da bozulmasın diye söylemiyor konu sahibine. Benden bir şey saklıyor kısmı o, istiyor ki görümce buhar olmak suretiyle yok olsun. tabi ki alacağı ile birlikte
Avukatın montu mu yokKizlar konu sahibi avukatmis
Ahh ahhh şunun görümce ben olacaktım
Avukatın montu mu yok
Avukatın montu mu yok
kız avukat değil, beni çıldırtmak mı istiyorsunuzKışın duruşmaya gidemez mazallah
Cherrycim çok hoş yumuşak görümce olurum tek huyum kımseyı öyle arayıp sormam bunun lafını etmesınler arama konuşmayı sevmem. Nadır gıderım nadır gelsınler ısterımVay koçummm
Hadi ya durum o kadar vahimmYok yahu, forum bankamatik kartının şifresini bilmeyen çalışan kadınlarla dolu. Karakter meselesi bence..
Calissa da farketmez ihtiyaci olmasa da, borcu gorumce alsa kirk kere soylerdi herhalde konu sahibi.. borcun varsa vermek zorundasin.. az vardir azar azar verir tamam ama vermek gerekir yaniÇünkü siz o parayı borç olarak görmüyorsunuz.
Görümceniz babasının evinde oturuyor ya, aklınızın bir köşesinde parayı geri ödemeseniz de olur diyorsunuz.
Borc olduğunda öncelik onu ödemektir. Karşıda ki insanlar çalışmıyorsa hele, ilk sıra onları olmalıdır.
Yok kredi çekmedi .. anlamadm nereden çıktı ki benm görümcemle pek sorunum yok kv aram iyidir sadece ufak pürüzler var o kadar onun haricinde konuşuruz görümcemle kimden bahsettiğinizi anlamadmCerkescim, görümcen bu 20 bin TL'yi kredi mi çekti?
Senin nişanlıyken buraya konu açan, ikinci üyelikten dolayı hesapları iptal edilen bir üye olduğunu düşünüyorum, onlarda da konularının çoğu görümceydi, sizin eşyalar için kredi çekmişti. Ailenizle ilgili yazdığınız durum falan uyuyor @HayatBen
Görümcenle sorunun yok muYok kredi çekmedi .. anlamadm nereden çıktı ki benm görümcemle pek sorunum yok kv aram iyidir sadece ufak pürüzler var o kadar onun haricinde konuşuruz görümcemle kimden bahsettiğinizi anlamadm
Görümcenizle sorunum yok mu diyorsunuzYok kredi çekmedi .. anlamadm nereden çıktı ki benm görümcemle pek sorunum yok kv aram iyidir sadece ufak pürüzler var o kadar onun haricinde konuşuruz görümcemle kimden bahsettiğinizi anlamadm
O kocanin yapacagi en guzel sey para mara saymayacak eline, maasini alinca once hic haber vermeden gitcek bir miktar borcunu verecek laf ederse de kirk defa bu konuyu soyledihini ama kendinin destek olup care olacagina meseleyi kapatmaya calistigini soyleyecek.. baska caresi kalamayan adam bunu yapsa hakli yani.. kenarda altini var ama odeyemezmis mutfaktan kismak zorunda kalirmis.. ayip be.. bir insan borc olatak vermisse geri vermek lazim kul hakki bir kereNe kadar bencil birisiniz. Daha önceki konunuzu da hatırlıyorum. Borcunuz olduğu halde görümcenizden oturduğu ev için kira alsak mi diye dusunuyordunuz hatta kadının kendi evi olduğu halde.
Benim icin öncelikli olan birine olan borcumdur. Kendi giyecegin montu düşünüyorsun da borcunu düşünmüyorsun. Belki o parayla da kadın kendine mont alacak belki evine lazım ?? Kocası da çalışmıyormuş. Bunu dusunecegine kocamın önceliği değilim dıyorsun. Gerçekten bu bencillik fazla. Eşinin yerinde olsam senin gereksiz triplerine tavır koyardım
Herşey tamam da eşim benden birşey saklıyor başlığı ne alakaaylık 500 tl borcu vermek istemiyorum olsa daha yeridir
30 kere sorup durdu eniştem çalışmıyor biraz ödeme yapsak ii olur fln başlarda tamam hayatım yapacaz dediö zaten yapalım ayarlayalım dedim ama sürekli soruyor yok destek olalım fln
Öncelikle borç ödenmelidir. Hele de borçlu olduğunuz kişi zordaysa. Belki de sizden gelecek para ile kıt kanaat geçinecekler. Daha kış da gelmedi illa hemen mont almanıza lüzum yok. Üstelik bırakın kadının erkeğe yapmasını bu konuşma eşim tarafından bana yapılsa bozulurum ve sinirlenirim sırf bu mont dramatizasyonu yüzünden.kızlar selam
Kuruntu mu bilmiyorum yada düşündükçe aklıma yer etmiş bir şey mi onu da bilmiyorum.. sanki eşim benden bir şeyler saklıyor. Biliyorsunuz artık görümceme borcumuz var ve bu ay ödemeye başlayacağız sürekli 30 kere sorup durdu eniştem çalışmıyor biraz ödeme yapsak ii olur fln başlarda tamam hayatım yapacaz dediö zaten yapalım ayarlayalım dedim ama sürekli soruyor yok destek olalım fln belli ki kardesiyle konusuyo ve artık son zamanlarda her şeyde ne yapmam gerekeni söylüyor 500 yatırmak iyi olur şunu yapmalı bnu yapmalı dün dayanamadım tamam yatırcaz ama yeter aptal değilm anlıyorm ya dedim senin karının kışlık montu yok bunu düşündn mü biliyorsun olmadığını dedim kardesinle plan yapıp önüm3 gelme dedim senin kardeşin evet düşünüyorsun ama 2kere olur biter söylemek senin önceliğin kim ayırt et artık dedim gözlerim doldu kalktım vcden döndüğümde sarıldı bi daha da konusunu açmadı.. böle yapınca soğuyorum ve artık bir şey demeyeceğim. Bu arada gelirler bende toplanıyor kendisi öyle istedi.. 4aylık evliyiz .. artık aileyiz ama sanki önceliği ben değilm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?