- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 40
- Konu Sahibi benmesela01
-
Arabanın alındığı tarihe bakılıyor sonuçta alındığı tarih belli evlendikten sonra alındığı ispatlanır. evlendikten sonra alındığı için ortak oluyor ha sizin altınlarınız gitmiş kredi kapandıktan sonra siz bir miktar yüksek alabilirsiniz.30-20 gibi ama eşiniz satış iptal davasıda açabilir.
Hayır 2012 yılında boşanmışlar 2010 yılında abisine satış gibi göstermiş.Evi de 2005 yıllarında almış sanırımKayınvalideniz evi 2002 den önce mi almıştı acaba alındığı tarihte önemli çünkü.
Bence yarın polise gidip şikayet edin görüldüğü yerde bağlanır.ne diyeyim hayırlsı olsun ben bitane daha araba alırım onun olsa bile bu araba. bir evliliğin bozulmasına hiçbi şey değmez ama çok gururuma dokundu. Allah buyuk
Buradan bisey çıkarabileceğini sanmiyorum... Kaldiki evin Nesine harcadiniz.. diyelim mutfağı tadilat ettiniz... Mutfak ile ev ayrımını adalet nasil yapacak.. veya cektiginiz kredi büyük ihtimal ihtiyaç kredisi dir, onun da karşılığı evde olmaz... (Çünkü ipotek yok. Ev veya araç kredisi gibi)
Eğer herşeyi kafaya koyduysaniz ve geri dönüşü yok diyorsanız, yapacağınız şey boşanma davası acip, borçları da ekleyip kredileri odememek.. dolayısıyla borcda ortak olduğundan paranın geriye kalaninin yarısını kurtarirsiniz
Bence yarın polise gidip şikayet edin görüldüğü yerde bağlanır.
Eşiniz iş için şehir dışına gitti demiştiniz o yüzden eşya almış olabilir mi yanına?
Dekont göndermenin bi esprisi yok ki..mutfağı ve banyoyu tadilat ettirdim. eski fotoğrafları da var bu alanların. eşime yolladığım para dekontları da mevcut. ama dediğiniz gibi de artık inceldiği yerden kopsun ne paraymıs
Şuana kadar bir haber bir görüşme bir mesaj falan da yok mu peki?
evet karartmayayım kalbimi ama esıme de guvenemıceksem kime guvenıcem. ben bu arabayı da dedım aıleyız bosver kımın ustune olursa olsun sonra seytan durttu galıba dedım 1 kuruş vermemıs benım olsun dedım. Allahın sevdıgı kuluymuşum bu acıdan :)Dekont göndermenin bi esprisi yok ki..
burada mesele ;
Boşanacak misiniz?
A) EVET; ise
Anlasarak, Kredi zaten benim uzerime, oderim arabada bende kalir diyebilirsiniz..
Anlasamama durumunda zarar kar artık ne denk gelirse mevcut durumu bolusursunuz..
Ki adam maaşaAllah hazıra konmaya alışmış, yanasacak, hak gozetecek birine benzemiyor...
B) HAYİR ise;
Zaten sorun yok.. evliliği düzeltmeye bakarsanız..
C) Şimdilik HAYİR, Ama sonra EVET ise..
(Hani şu 2 sene katlanan teyze gibi:))
Bunu tavsiye etmem, kötü ile kötü olup kalbiniz karartmayin...
Anne baba gibi birinci dereceden akraba olmayan birinin üzerine hemen satışını verin. Ve bunu dava açılmadan yapın. Satiş iptali isteyebilir ama banka kayıtlarıyla ve düğün videonuzla altınlarınızı ispatlarsanız alamaz. Sakin davranmaya çalışın ve zaman kazanın. Güvendiğiniz bi kuzeninizin üzerine yapabilirsinizpeki ben satabilir miyim eşimin izni olmadan ?
Annesinin üzerinede yapsa eşi satış iptal davası açabilir.Mal kaçırdı der boşanma anında.Satışı iptal oluyor.
2002 den sonra alınan mallar ortak mal kapsamına giriyor evlendikten sonra alındığı için evlenmeden önce almış olsaydı hak iddia edemezdi kocası,mesela kocası evi evlenmeden önce almış konu sahibi ondan hak alamıyor.Bu nedir ya? Erkek herşey takep etsin oh ne güzel kadın kenara çekilsin. Avukatla görüşmesinde fayda var bence böyle bir durum saçma bence.
2002 den sonra alınan mallar ortak mal kapsamına giriyor evlendikten sonra alındığı için evlenmeden önce almış olsaydı hak iddia edemezdi kocası,mesela kocası evi evlenmeden önce almış konu sahibi ondan hak alamıyor.
Mal kaçırıyor diye satış iptal davası açabiliyor kocası o zaman çünkü araba evliyken alınmış.Satış iptal olur o zaman.Tamam onları biliyorum zaten. Ama araba kendi üzerinde olduğu için annesine devredebilir. O zaman hak talep edemez diye biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?