Aslında satıp satamadığından ziyade habersiz danışmadan bu kararı alması daha mühim değil mi.?Tapuda serh falan mi ne bir seyler koydurabiliyorsunuz. Sizden izin almadan satamiyorlar.
Aslında satıp satamadığından ziyade habersiz danışmadan bu kararı alması daha mühim değil mi.?
Hafta içi bir avukata danışacağım bu konuyu. Benim bildiğim şu anda tapu eşinize ait olsa dahi satılacağı zaman diğer eşin imza vermesi gerekiyor. Yine de bir avukat ile görüşücem. Şu duruma inanamıyorum gerçekten.Tapuda serh falan mi ne bir seyler koydurabiliyorsunuz. Sizden izin almadan satamiyorlar.
Nasıl canım acıdı bir bilsenizAslında satıp satamadığından ziyade habersiz danışmadan bu kararı alması daha mühim değil mi.?
Anladığım kadarıyla tek taraflı özveri sizinkisiKızlar şimdi konuştum dedim ki sen evi satmayı öı düşünüyorsun? Evet dedi. Benim neden haberim Yok dedim? Neden olsun ki dedi. Gözlerim sulandı o anda ne diyeceğimi bilemedim. Sonra dedim ki o evi alırken nasıl ikimiz aldıysak satarkende haberim olmalı. İkimizin de hakkı var o evde dedim. Hakkını veririm o zaman dedi. Bir de beni suçluyo. 1 aydır soruyorum neyin var diye, bişey söylemiyorsun. Nasıl anlayabilirim ne olduğunu dedim. Anlamadıysan senin sorunun dedi.
Kızlar şimdi konuştum dedim ki sen evi satmayı öı düşünüyorsun? Evet dedi. Benim neden haberim Yok dedim? Neden olsun ki dedi. Gözlerim sulandı o anda ne diyeceğimi bilemedim. Sonra dedim ki o evi alırken nasıl ikimiz aldıysak satarkende haberim olmalı. İkimizin de hakkı var o evde dedim. Hakkını veririm o zaman dedi. Bir de beni suçluyo. 1 aydır soruyorum neyin var diye, bişey söylemiyorsun. Nasıl anlayabilirim ne olduğunu dedim. Anlamadıysan senin sorunun dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?