Hayır iyiysen çok iyidir. Diyorum ya çok iyi gidiyordu evliliğimiz . Ama bir sıkıntısı olunca konuşmaz, anlatmaz. Hele bu sefer sanki benim suçum varmış gibi davrandı.Hem suçlu hem güçlü. Allah Allah hayata karşı genel tavrida boylemedir eşinizin.
Yani içine kapanık birşey alırken satarken hiç mi danismazdi?
Biz o evi alırken tapu adamın üzerineydi. Kadını da çağırdılar. İmza attı.Yakınlarda bir tanidigim ev aldi. Evi satan kisi sadece tapu sahibi geldi. Oyle esi falan gelmedi. Serh koydurmasi lazım.
Bütün mesajlarini okudum. Kesinlikle birseyler karistiriyor kocan. Yaptigi emin ol boşanma nedeni. Hemen bir avukatla konuş. Ben esin izni olmadan satamaz diye biliyorum ama emin ol. Satilmadina izin vermeyeceğini de acik bir şekilde eşine söyle. Sakin ha bu tavrin ustune seni kandirmasina da izin verme.Kızlar şimdi konuştum dedim ki sen evi satmayı öı düşünüyorsun? Evet dedi. Benim neden haberim Yok dedim? Neden olsun ki dedi. Gözlerim sulandı o anda ne diyeceğimi bilemedim. Sonra dedim ki o evi alırken nasıl ikimiz aldıysak satarkende haberim olmalı. İkimizin de hakkı var o evde dedim. Hakkını veririm o zaman dedi. Bir de beni suçluyo. 1 aydır soruyorum neyin var diye, bişey söylemiyorsun. Nasıl anlayabilirim ne olduğunu dedim. Anlamadıysan senin sorunun dedi.
evet bizde evinizi sattık..kimse benim onayımı sormadı..mutlaka serh koyulmalı üstüne..tapuda çalışan bi tanıdığımdan duymuştum belli bir ücret karşılığı tapu dairelerinde yapılıyor bu işlem..mutlaka avukata danışın..Yakınlarda bir tanidigim ev aldi. Evi satan kisi sadece tapu sahibi geldi. Oyle esi falan gelmedi. Serh koydurmasi lazım.
hayır canım bizde sattık evimizi kimse benim onayımı sormadı..Biz o evi alırken tapu adamın üzerineydi. Kadını da çağırdılar. İmza attı.
Hayır iyiysen çok iyidir. Diyorum ya çok iyi gidiyordu evliliğimiz . Ama bir sıkıntısı olunca konuşmaz, anlatmaz. Hele bu sefer sanki benim suçum varmış gibi davrandı.
Öyle yapıcam. Zaten sana niye sorayım dediği an onay vereceksem de içimde o istek kalmadı. Çok kırıldımBütün mesajlarini okudum. Kesinlikle birseyler karistiriyor kocan. Yaptigi emin ol boşanma nedeni. Hemen bir avukatla konuş. Ben esin izni olmadan satamaz diye biliyorum ama emin ol. Satilmadina izin vermeyeceğini de acik bir şekilde eşine söyle. Sakin ha bu tavrin ustune seni kandirmasina da izin verme.
Öyle yapıcam. Zaten sana niye sorayım dediği an onay vereceksem de içimde o istek kalmadı. Çok kırıldımBütün mesajlarini okudum. Kesinlikle birseyler karistiriyor kocan. Yaptigi emin ol boşanma nedeni. Hemen bir avukatla konuş. Ben esin izni olmadan satamaz diye biliyorum ama emin ol. Satilmadina izin vermeyeceğini de acik bir şekilde eşine söyle. Sakin ha bu tavrin ustune seni kandirmasina da izin verme.
Öylemi. Neye göre belirleniyor acaba. Bir kişi daha sorulmadı eşe yazmıştıhayır canım bizde sattık evimizi kimse benim onayımı sormadı..
Sadece aile konutu olan evlerde eş rızası aranıyor, yani oturduğunuz evde. Gidip üzerine şerh koyduranız lazım yoksa onayınızın alınması için. Şerh neye göre koyuluyor bilmiyorum.Öylemi. Neye göre belirleniyor acaba. Bir kişi daha sorulmadı eşe yazmıştı
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Zaten gidicem avukata. Diğer ev için şerh koydurayım. Ben iki tapuyu da götürücem avukataBir erkek görüşü almak istedim ve konuyu eşime sordum. Dürüst adam boyle bir şey yapmaz. Ya boşanmak istiyordur mal kacirmaya calisiyordur. Ya karisinin bilmesini istemediği pis bir isi vardir. Doğru adam ihtiyacı olsa zaten ilk karisina söyler dedi. Ayrıca gitsin avukatla konuşsunlar şerh koydursun. Oturdukları evi satamaz aile konutu olduğu için ama kendi üstüne olan diğer evi satabilir çünkü eşlerin sözleşme hürriyeti var dedi. Bu tip durumlarda esin borç altina girmesi, kredi alması, tasinmaz satmasi engellenebiliyormus mal kacirma ve muvazali satisa engel olmak icin ama ayrintilarini avukat bilirmiş.
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Zaten gidicem avukata. Diğer ev için şerh koydurayım. Ben iki tapuyu da götürücem avukata
Şuan çok kırgınım. Soracak gücüm yok. Zaten sana ne diye sorayım ki demiş birine başka bişey sormak içimden gelmiyor. Ben bunu nasıl hazmedicem onu düşünüyorumSadece aile konutu olan evlerde eş rızası aranıyor, yani oturduğunuz evde. Gidip üzerine şerh koyduranız lazım yoksa onayınızın alınması için. Şerh neye göre koyuluyor bilmiyorum.
Çocuk olmadığı için bahanesi olsun da ayrılalım diye böyle yapıyor olabilir demişsiniz. Bu çok çok acı bir şey olur. Ne olur kendinizi bu ihtimali düşünerek çok üzmeden önce ona bunu sorun. Öyle bir şey yoksa boşuna bu acıyı yaşamayın.
Tamam arkadaşım. Çalışmıyorum zatenBunu bence hemen yarın yapın.
Burdaki bilgileri eşiniz de biliyordur ya da 1 aydır birileri söylemiştir.
Şimdi sizin bildiğinizi de öğrendi ki o da elini çabuk tutabilir.
Ne yapın edin tüm işlemleri yarın halledin. Gerekirse işten izin alın hepsi bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?