- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Kızlar şimdi konuştum dedim ki sen evi satmayı öı düşünüyorsun? Evet dedi. Benim neden haberim Yok dedim? Neden olsun ki dedi. Gözlerim sulandı o anda ne diyeceğimi bilemedim. Sonra dedim ki o evi alırken nasıl ikimiz aldıysak satarkende haberim olmalı. İkimizin de hakkı var o evde dedim. Hakkını veririm o zaman dedi. Bir de beni suçluyo. 1 aydır soruyorum neyin var diye, bişey söylemiyorsun. Nasıl anlayabilirim ne olduğunu dedim. Anlamadıysan senin sorunun dedi.
Hiç birşey Yok arkadaşım. En ufak bir problemimiz yok. Sadece çocuğumuz yok. Çok güzel giden bir evliliğimiz var. Çok mutluyduk 1 ay öncesine kadarFarkında olmadığınız bir problem var aranızda
Herhalde güvensizlik oluştu
Bence geriye dönüp bi düşünün ne olmuş olabilir belli ki bişey olmuş baya kırılmış
Bence cok ciddi bir durum bu..bu evlilikten umudunu kesmis gibi esiniz.Ya da baska bir durum var onu sıkıştıran.Evi sattirmayin her ne olursa olsun.Ailesiyle ilgili bir problem olabilir.Üslubu tavirlari da cok kirici ya ne demek haberin neden olsun ki..ben olsam canına okurum benden habersiz ev satmaya kalkacak.Kızlar şimdi konuştum dedim ki sen evi satmayı öı düşünüyorsun? Evet dedi. Benim neden haberim Yok dedim? Neden olsun ki dedi. Gözlerim sulandı o anda ne diyeceğimi bilemedim. Sonra dedim ki o evi alırken nasıl ikimiz aldıysak satarkende haberim olmalı. İkimizin de hakkı var o evde dedim. Hakkını veririm o zaman dedi. Bir de beni suçluyo. 1 aydır soruyorum neyin var diye, bişey söylemiyorsun. Nasıl anlayabilirim ne olduğunu dedim. Anlamadıysan senin sorunun dedi.
Size gore yok daHiç birşey Yok arkadaşım. En ufak bir problemimiz yok. Sadece çocuğumuz yok. Çok güzel giden bir evliliğimiz var. Çok mutluyduk 1 ay öncesine kadar
Bence eşinin bir derdi var. Onunla konuşmalısın.Slm arkadaşlar. Canım biraz sıkkın ve sizlerden fikir istiyorum. Şuanda oturmakta olduğumuz kendimize ait bir evimiz var( çok şükür) . Düğünde takılan takılar ve kredi çekerek yatırım amaçlı bir ev daha aldık. Henüz kredisi bitmedi. Fakat eşim yaklaşık 1 Aydır içine kapandı, benimle konuşmuyor, ilgilenmiyor, sanki bir başkası geldi yerine. Sıkıntın var söyle diyorum ama hiç konuşmuyor. Ev'in içinde iki yabancı gibi olduk. WhatsApp yazışmasından evi satacağını anladım. Abisiyle gizli gizli konuşuyor falan. Bu şekilde anladım. Ama eşim Benimle hiç konuşmadı bu konuyu. Şimdi ben ne yapıcam? Tahminlerime göre arsa almayı düşünüyormuş. Bana söylemeden böyle bir işe kalkışması beni çok üzdü. Resmen hayal kırıklığına uğradım. Asla böyle bişey beklemediğim kocamın bu şekilde davranması güvenimi sarstı. Şuan oturduğumuz ev ikimizin üzerine fakat yarın öbür gün onu da bu şekilde satmak isterim diye çok korkuyorum. Bu durumu bana anlatmadığı gibi benimle konuşulmaz oldu sanki bir tartışma geçmiş aramızda gibi. Ama hiç bişey olmadı ikimizin arasında. Yarın öbür gün çocuğumuz olur diye yatırım amaçlı aldık evi. Benden dolayı çocuğumuz olmuyor. Şimdi fiyorki herhalde çocuk olduğu da yok o yüzden mi satmak istiyor acaba? Ben istemiyorum ama. Arsa işi hiç bilmediğim bir iş. İyi mi olur yoksa ev mi daha iyi. Bu Arada evin içinde kiracı var. Bir fikir verin arkadaşlar. Siz olsanız napardınız
Sorduğumda senin haberin vardı sesi. Ta aylar öncesi böyle bişeyi söyledi. Ben olumlu bakmadım. Dedim ki o zaman öylesine konuştuk, durum ciddiye bindiyse karşına alıp anlatman lazım değilmiydi dedim. Bana diyoki 1 aydır anlamadıysan senin sorunun. Bende dedikmiş konuşmazsan nasıl anlayabilirim. 1 aydır hiç konuşmuyorsun dedimİkinizin ustune olan evi sensiz satamaz da... Vekalet falan vermemissindir insallah. Yatirimin evi arsasi bana fark etmez ama neden gizli is cevriliyor onu anlaman lazim
Bu konusma normal degil. Esiniz sizi gozden cikarmis gibi konusmus. Altinda baska bir is olmasin.Kızlar şimdi konuştum dedim ki sen evi satmayı öı düşünüyorsun? Evet dedi. Benim neden haberim Yok dedim? Neden olsun ki dedi. Gözlerim sulandı o anda ne diyeceğimi bilemedim. Sonra dedim ki o evi alırken nasıl ikimiz aldıysak satarkende haberim olmalı. İkimizin de hakkı var o evde dedim. Hakkını veririm o zaman dedi. Bir de beni suçluyo. 1 aydır soruyorum neyin var diye, bişey söylemiyorsun. Nasıl anlayabilirim ne olduğunu dedim. Anlamadıysan senin sorunun dedi.
Sormuyorlar tapuda diye biliyorum.satis yapilabiliyor.satış işlemi sırasında öğreneceğini biliyor olmalı eşin.çünkü satışı senin imzan olmadan yapamaz.evliyken edinilen mal ortaktır. ama gizli saklı işlere girmesi hoş değil arsayı niçin alıyor kardeşiyle ortak bir planı mı var? bunları öğren bence.
Hiç bişey anlatmıyor. Yarın en iyisi abisini arayıp söylemek. Ondan bilgi alabilirim belki. Kimseye söylemeyecektim ama iş bu boyuta geldiğine göre beni gözden çıkardığını düşünüyorumsatış işlemi sırasında öğreneceğini biliyor olmalı eşin.çünkü satışı senin imzan olmadan yapamaz.evliyken edinilen mal ortaktır. ama gizli saklı işlere girmesi hoş değil arsayı niçin alıyor kardeşiyle ortak bir planı mı var? bunları öğren bence.
bildiğim kadarıyla tapuya gidip üzerine şerh koydurmanız lazım..o zaman sizin onayınız olmadan satamaz evi..diğer türlü kimse sormuyor eşin rızasını..hay Allah zor bir durum..umurım mantıklı bir sebebi vardıe eşinizin..merak ettim siz çalışıyor musunuz?..Hiç bişey anlatmıyor. Yarın en iyisi abisini arayıp söylemek. Ondan bilgi alabilirim belki. Kimseye söylemeyecektim ama iş bu boyuta geldiğine göre beni gözden çıkardığını düşünüyorum
karı koca evlilik sürecinde beraber kredi çekip bir ev almışlar. ortak maldır, satış sırasında ikisinin de imzası gerekir diye biliyorum. ancak bir kişiye babasından anasından miras kalmış bir ev ya da yer varsa eşin rızasına gerek yok diye biliyorum.emin değilim ama. avukat arkadaşlar daha iyi bilir sanırım.Sormuyorlar tapuda diye biliyorum.satis yapilabiliyor.
Kızlar şimdi konuştum dedim ki sen evi satmayı öı düşünüyorsun? Evet dedi. Benim neden haberim Yok dedim? Neden olsun ki dedi. Gözlerim sulandı o anda ne diyeceğimi bilemedim. Sonra dedim ki o evi alırken nasıl ikimiz aldıysak satarkende haberim olmalı. İkimizin de hakkı var o evde dedim. Hakkını veririm o zaman dedi. Bir de beni suçluyo. 1 aydır soruyorum neyin var diye, bişey söylemiyorsun. Nasıl anlayabilirim ne olduğunu dedim. Anlamadıysan senin sorunun dedi.
Yakınlarda bir tanidigim ev aldi. Evi satan kisi sadece tapu sahibi geldi. Oyle esi falan gelmedi. Serh koydurmasi lazım.karı koca evlilik sürecinde beraber kredi çekip bir ev almışlar. ortak maldır, satış sırasında ikisinin de imzası gerekir diye biliyorum. ancak bir kişiye babasından anasından miras kalmış bir ev ya da yer varsa eşin rızasına gerek yok diye biliyorum.emin değilim ama. avukat arkadaşlar daha iyi bilir sanırım.
Çalışmıyorumbildiğim kadarıyla tapuya gidip üzerine şerh koydurmanız lazım..o zaman sizin onayınız olmadan satamaz evi..diğer türlü kimse sormuyor eşin rızasını..hay Allah zor bir durum..umurım mantıklı bir sebebi vardıe eşinizin..merak ettim siz çalışıyor musunuz?..
Bende böyle biliyorum.karı koca evlilik sürecinde beraber kredi çekip bir ev almışlar. ortak maldır, satış sırasında ikisinin de imzası gerekir diye biliyorum. ancak bir kişiye babasından anasından miras kalmış bir ev ya da yer varsa eşin rızasına gerek yok diye biliyorum.emin değilim ama. avukat arkadaşlar daha iyi bilir sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?