Eşim benden habersiz evi satmak istiyor

Siz bence kesin bir avukatla konuşun. Hazır konuşmuşken boşanma durumundaki haklarınızı da konuşun.
Hadsiz herif. Şiddete karşıyım ama o neden olsun ki diyen ağzı ile burnunun yerini değiştirmek istedim. Terbiyesiz. Ah işte sizin gibi gözleri dolan iyi kalpli insanlara denk geliyor böyleleri de.

Son düzenleme:
Farkında olmadığınız bir problem var aranızda
Herhalde güvensizlik oluştu
Bence geriye dönüp bi düşünün ne olmuş olabilir belli ki bişey olmuş baya kırılmış
Hiç birşey Yok arkadaşım. En ufak bir problemimiz yok. Sadece çocuğumuz yok. Çok güzel giden bir evliliğimiz var. Çok mutluyduk 1 ay öncesine kadar

Bence cok ciddi bir durum bu..bu evlilikten umudunu kesmis gibi esiniz.Ya da baska bir durum var onu sıkıştıran.Evi sattirmayin her ne olursa olsun.Ailesiyle ilgili bir problem olabilir.Üslubu tavirlari da cok kirici ya ne demek haberin neden olsun ki..ben olsam canına okurum benden habersiz ev satmaya kalkacak.

bence ev satılmadan konusun , konusun dedıysem bagırın cagırın!

Hiç birşey Yok arkadaşım. En ufak bir problemimiz yok. Sadece çocuğumuz yok. Çok güzel giden bir evliliğimiz var. Çok mutluyduk 1 ay öncesine kadar
Size gore yok da
Ben esinizin konuşmalarındna sanki öyle anladım
Yani böyle birşey varsa da söylesin
Telafi edilemeyecek bişey yoktur
Çok sinir bozucu

Bence eşinin bir derdi var. Onunla konuşmalısın.

İkinizin ustune olan evi sensiz satamaz da... Vekalet falan vermemissindir insallah. Yatirimin evi arsasi bana fark etmez ama neden gizli is cevriliyor onu anlaman lazim
Sorduğumda senin haberin vardı sesi. Ta aylar öncesi böyle bişeyi söyledi. Ben olumlu bakmadım. Dedim ki o zaman öylesine konuştuk, durum ciddiye bindiyse karşına alıp anlatman lazım değilmiydi dedim. Bana diyoki 1 aydır anlamadıysan senin sorunun. Bende dedikmiş konuşmazsan nasıl anlayabilirim. 1 aydır hiç konuşmuyorsun dedim

Bu konusma normal degil. Esiniz sizi gozden cikarmis gibi konusmus. Altinda baska bir is olmasin.

satış işlemi sırasında öğreneceğini biliyor olmalı eşin.çünkü satışı senin imzan olmadan yapamaz.evliyken edinilen mal ortaktır. ama gizli saklı işlere girmesi hoş değil arsayı niçin alıyor kardeşiyle ortak bir planı mı var? bunları öğren bence.

Sormuyorlar tapuda diye biliyorum.satis yapilabiliyor.

Nasıl bir koca bu ya. Sanki mal sadece onunmuşta. Payını veririz lere kdr gelmiş. Hiç sevmedim bu havaları. Madem öyle satacak evi. Al dügünde takılan altınlarını içinden. Çünkü onlar senin hakkın senden gizli bile yapamaz. Kanunda yeri var eş habersiz hiç bişe yapamaz boşanma sebebi bu. Bence eşinin abisiylede görüş bana böyle böyle dedi derdi ne bunun abi diye sor

Hiç bişey anlatmıyor. Yarın en iyisi abisini arayıp söylemek. Ondan bilgi alabilirim belki. Kimseye söylemeyecektim ama iş bu boyuta geldiğine göre beni gözden çıkardığını düşünüyorum

Hiç bişey anlatmıyor. Yarın en iyisi abisini arayıp söylemek. Ondan bilgi alabilirim belki. Kimseye söylemeyecektim ama iş bu boyuta geldiğine göre beni gözden çıkardığını düşünüyorum
bildiğim kadarıyla tapuya gidip üzerine şerh koydurmanız lazım..o zaman sizin onayınız olmadan satamaz evi..diğer türlü kimse sormuyor eşin rızasını..hay Allah zor bir durum..umurım mantıklı bir sebebi vardıe eşinizin..merak ettim siz çalışıyor musunuz?..

Sormuyorlar tapuda diye biliyorum.satis yapilabiliyor.
karı koca evlilik sürecinde beraber kredi çekip bir ev almışlar. ortak maldır, satış sırasında ikisinin de imzası gerekir diye biliyorum. ancak bir kişiye babasından anasından miras kalmış bir ev ya da yer varsa eşin rızasına gerek yok diye biliyorum.emin değilim ama. avukat arkadaşlar daha iyi bilir sanırım.

Siz yinede bir avukatla konuşun şerh koydurun,eşinizin tavrı çok normal gelmedi.......kendinizi sağlama alın

Hem suçlu hem güçlü. Allah Allah hayata karşı genel tavrida boylemedir eşinizin.

Yani içine kapanık birşey alırken satarken hiç mi danismazdi?

Yakınlarda bir tanidigim ev aldi. Evi satan kisi sadece tapu sahibi geldi. Oyle esi falan gelmedi. Serh koydurmasi lazım.

Çalışmıyorum

Bende böyle biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…