Eşim Benden Kira İstiyor

Bu ne cimrilik ya insan evlenmeden yıllar önce aldığı evin kredisini eşine ödetir mi, hem alkolik, hem cimri, hem de sana karşı psikolojik şiddet uyguluyor küçümsüyor... Ne demek burası benim evim koltukları ben aldım gidebilirsin falan?! Gerçekten adınız gibi sabrı sinanan kadınmışsınız. Çocuk var mı kaç yıllık evlisiniz? Bence ona karşı sınırlar koymalısınız ruh halinizi korumak adına. Eğer alkol almaya ve bana böyle davranmaya devam edersen yanında beni bulamazsın ya bunu yaparsın ya da bunu gibi onunla konuşun bu konuyu. Üstünü kapatmayın bence

Bir kaç yıllık evliyim çocuğumuz yok. Manipüle mi ediliyorum bilmiyorum. Onun gibi düşünmediğim için benim daha küçük ve gerçek hayat hakkında tecrübesiz olduğumu söylüyor.

Kendinden soğuyacak o kadar şey yapmış ki. Bu adamın neyini seviyorsunuz?

ben

Ben olsam ben de öyle derdim ama kendin yaşadığında farklı oluyor. Daha yazamadığın sadece senin bildiğin yaşananlar var buralarda yüzeysel yorum yapabiliyoruz sadece yaparken de yargılamamak lazım.
Ben amacım yargılamak değil ama değer vermeyen resmen psikolojik şiddet uygulayan biri nasıl sevilir.

Sizi ezen adamın neyini seviyorsunuz?

Alkol etkisi altinda "aslinda hic de aklimda olmayan, soylemek istemediklerimi soyluyorum" temali 1.milyonuncu alkolik yalani.

Hayir.

Arastirmalar gosteriyor ki, alkol soylemek istemediklerinizi degil, aksine soylemek istediklerinizi soyleme konusunda sizi cesaretlendirir.
Keza davranislar yapmak istemedikleri degil, asil yapmak istedikleridir veya "sarhostum, hatirlamiyorum" kismi da büyük yalandir, cunku alkol gecici hafiza kaybi yaratmaz.

Tek dusunmeniz gereken S Sabri Sinanan Kadin bu cümleleri, davranislari hak ediyor musunuz, buna karar vermek.

Hak ettiginizi dusunseydiniz kanimca tanimadiginiz binlerce insanin ortasinda kocanizdan dert yanmazdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…