- Konu Sahibi Sabri Sinanan Kadin
-
Burası nasıl bir baskı uyguluyor kadınlar çalışmadığının zannedilmesinden bile korkuyorYanlış anlaşılmasın ben çalışan bir kadınım
Merhaba, eşimin alkol problemi var, çok sık tüketiyor ve çok sarhoş oluyor. Böyle zamanlarda normalde ben istemeden kendi isteyerek yaptığı iyilikleri aldığı şeyleri kafama kakıyor. Yanlış anlaşılmasın ben çalışan bir kadınım kazancım iyi, eşimin de benimle evlenmeden önce evi arabası vardı çok şükür durumumuz iyi. Evlenirken ben çalışmaya daha başlamıştım kendisi tüm masrafları üstlenmek, ailelere yük olmamak istedi evin içidir çeyizdir vs. dışında ben de karışmadım. Şimdi alkollüyken tartıştığımızda, "burası benim evim gidebilirsin, bu koltukları ben aldım, sana araba aldım daha ne istiyorsun ver anahtarı o zaman, ehliyetin bile yoktu senin" gibi incitici ve ezmeye yönelik lafları oluyor.Ertesi gün ise gerçekte öyle düşünmediğini söylüyor. Benim aile evinde de durumun iyiydi ama sanki beni karanlıklardan kurtarmış gibi davranıyor. Her şeyi yarı yarıya ödüyoruz ev arkadaşı gibi, şu an oturduğumuz kendi evi, evlenmeden bir kaç yıl önce almış, onun kredisinin yarısını bile bana ödetiyor çünkü o zamanında evi almasaymış şimdi bir sürü kira ödüyor olurmuşum.Sevmesem bırakıp gideceğim ama bu durum da beni zorluyor.
Sevmeyin konu sahibi,sevgi böyle birşey değil.Eminim icmeyince melek gibi adam diyeceksiniz ama içince sizi ne yerine koyduğunu bilinç altını açık ediyor.Boyle adamlardan buz gibi sogumayip büyük bir aşkla bağlanmanız çok acı.....Merhaba, eşimin alkol problemi var, çok sık tüketiyor ve çok sarhoş oluyor. Böyle zamanlarda normalde ben istemeden kendi isteyerek yaptığı iyilikleri aldığı şeyleri kafama kakıyor. Yanlış anlaşılmasın ben çalışan bir kadınım kazancım iyi, eşimin de benimle evlenmeden önce evi arabası vardı çok şükür durumumuz iyi. Evlenirken ben çalışmaya daha başlamıştım kendisi tüm masrafları üstlenmek, ailelere yük olmamak istedi evin içidir çeyizdir vs. dışında ben de karışmadım. Şimdi alkollüyken tartıştığımızda, "burası benim evim gidebilirsin, bu koltukları ben aldım, sana araba aldım daha ne istiyorsun ver anahtarı o zaman, ehliyetin bile yoktu senin" gibi incitici ve ezmeye yönelik lafları oluyor.Ertesi gün ise gerçekte öyle düşünmediğini söylüyor. Benim aile evinde de durumun iyiydi ama sanki beni karanlıklardan kurtarmış gibi davranıyor. Her şeyi yarı yarıya ödüyoruz ev arkadaşı gibi, şu an oturduğumuz kendi evi, evlenmeden bir kaç yıl önce almış, onun kredisinin yarısını bile bana ödetiyor çünkü o zamanında evi almasaymış şimdi bir sürü kira ödüyor olurmuşum.Sevmesem bırakıp gideceğim ama bu durum da beni zorluyor.
Değişik bir bakış açısı evliliğe...Merhaba, eşimin alkol problemi var, çok sık tüketiyor ve çok sarhoş oluyor. Böyle zamanlarda normalde ben istemeden kendi isteyerek yaptığı iyilikleri aldığı şeyleri kafama kakıyor. Yanlış anlaşılmasın ben çalışan bir kadınım kazancım iyi, eşimin de benimle evlenmeden önce evi arabası vardı çok şükür durumumuz iyi. Evlenirken ben çalışmaya daha başlamıştım kendisi tüm masrafları üstlenmek, ailelere yük olmamak istedi evin içidir çeyizdir vs. dışında ben de karışmadım. Şimdi alkollüyken tartıştığımızda, "burası benim evim gidebilirsin, bu koltukları ben aldım, sana araba aldım daha ne istiyorsun ver anahtarı o zaman, ehliyetin bile yoktu senin" gibi incitici ve ezmeye yönelik lafları oluyor.Ertesi gün ise gerçekte öyle düşünmediğini söylüyor. Benim aile evinde de durumun iyiydi ama sanki beni karanlıklardan kurtarmış gibi davranıyor. Her şeyi yarı yarıya ödüyoruz ev arkadaşı gibi, şu an oturduğumuz kendi evi, evlenmeden bir kaç yıl önce almış, onun kredisinin yarısını bile bana ödetiyor çünkü o zamanında evi almasaymış şimdi bir sürü kira ödüyor olurmuşum.Sevmesem bırakıp gideceğim ama bu durum da beni zorluyor.
Bildiğim kadarıyla fark etmiyor çünkü kredisi birlikte ödendiği için ortak sayılıyor ama adam çakallık yapıp evi ailesinin üstüne yaparsa bence o iş uzar konu sahibi hiçbir şey talep edemezBilmediğimden soruyorum. Ev evlenmeden önce alındı ama kredi evlendikten sonra ödeniyor. Bu şartlarda ev ortak mı görünür boşanırken? Eğer tapunun alındığı an önemliyse ben olsam ödemem. Zaten alkoliğin teki. Böyle biriyle evli mi kalınır?
Cocugu 4,5 ay baba taşısın adalet bunu gerektirir.Bence çocuk dogurdugum için kocamdan doğurma ücreti talep edeceğim . Ne iyi valla biz doğuruyoruz onlar bedavadan çocuk sahibi oluyor
Hatta bence onlara da hormon yüklensin emzirsinler bizim goguslerimiz yara oluyor çocuk diş cikariyor yine yara bere içindeyimCocugu 4,5 ay baba taşısın adalet bunu gerektirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?