Eşim Benden Kira İstiyor

tam olarak nesini seviyorsunuz?

Sevmeyin konu sahibi,sevgi böyle birşey değil.Eminim icmeyince melek gibi adam diyeceksiniz ama içince sizi ne yerine koyduğunu bilinç altını açık ediyor.Boyle adamlardan buz gibi sogumayip büyük bir aşkla bağlanmanız çok acı.....

Değişik bir bakış açısı evliliğe...
Siz zaten evlisiniz onun size eşi olarak araba alması ve sizin de mevcuttaki evinizin kredisine katki saglamaniz cok normal. Bunlar söz konusu bile olmamalı.
Ama o alkole sığınıp sana araba aldım diyor,siz eşim benden kira istiyor diyorsunuz.değişik...e o halde herkes kendi arabasını,kendi evini ödesin Alman usulü yapın bâri ne diyelim.

Ben olsam kredi ödemesine ortak olmam. Ev eşinizin sizin hiçbir hakkınız yok niye ödüyorsunuz. Ev olmasa kira verirdin falan ne iğrenç laflar eşiniz sineğin yağını hesaplıyor. Hala seviyorsunuz ama sonra bu sevginiz kalmayacak. Kendinize birikim yapın boşanınca dımdızlak ortada kalmayın. Adamın evi arabası varmış ona birşey olmaz.

Bilmediğimden soruyorum. Ev evlenmeden önce alındı ama kredi evlendikten sonra ödeniyor. Bu şartlarda ev ortak mı görünür boşanırken? Eğer tapunun alındığı an önemliyse ben olsam ödemem. Zaten alkoliğin teki. Böyle biriyle evli mi kalınır?

Adamın evlenmeden aldığı evin parasını zaten sen ödüyorsun ne kirası?
BOŞANSANA neyini soruyorsun bize. kendini kullandırtman hoşuna mı gidiyor?
herife bak *mk hem alkolik hemde kadına evini aldırıyor ohhh valla ben o adam(!) olsam sizin gibi bir insanı boşamam. seviyormuşsunda çek bu herifi...

Bildiğim kadarıyla fark etmiyor çünkü kredisi birlikte ödendiği için ortak sayılıyor ama adam çakallık yapıp evi ailesinin üstüne yaparsa bence o iş uzar konu sahibi hiçbir şey talep edemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…