Eşim Benden Kira İstiyor

Ben de bir öyle düşünüyorum bir de tartışma sırasında canımı acıtmak için mi söylüyor acaba diyorum. Ona göre gerçekte böyle düşünmüyor zaten söylediklerini de hatırlamıyor.

İçince özüne dönüyor, ezilmiş yerlerini kusuyor siz konduramıyorsunuz. Adam size boşansanız hak iddia edemeyeceğiniz evin kredisini ödetiyor, almasam kira öderdin bir sürü diye, bu adamın ayık hali bu, alkollü haline şaşmamak lazım.

Biliyorum, ayrılığı bir çözüm olarak görmek istemiyorum hemen çünkü ciddi bir şey aslında ayrılmak için evlenmiyoruz sonuçta, çaba göstermek gerek ama bazen çok zorlanıyorum alkolü de bir problem olarak görmüyor benim de görmemi istemiyor.

Bir şey diyemiyorum işte haklısınız ben de öyle düşünüyorum ama ayrılığı bir çözüm olarak göemek istemiyorum.

Bir şey diyemiyorum işte haklısınız ben de öyle düşünüyorum ama ayrılığı bir çözüm olarak göemek istemiyorum.
Şimdiden her ihtimale hazırlanın, haklarınızı koruyun, bir gün ansızın ocağınız başınıza yıkılırsa kalkamazsınız altından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…