- 9 Ağustos 2023
- 20
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Sabri Sinanan Kadin
-
Ay sonu bütün masrafları toplayıp yarıya bölüyoruz, onun dışında bir şey alınacağı zaman birbirimize soruyoruz, ortak hesap açmadık.Ortak hesabınız yok mu? Sizde eşiniz gibisiniz maalesef.
Sevilesi bir çok yanı var o yüzden görmezden gelmeye çalışıyorum zaten ama yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.Cidden bu adamin nesini seviyorsunuz? Evlat olsa eldivenle sevilir bir tip. Biz de giderleri yarim yarim oderiz ama bu kimseye bir ustunluk saglamaz. Cocuk yokken ayrilmayi dusunun derim.
Evet aylık hesap sırasında ortak yazıyor kira gibi.Kredinin yarisini ayikken istiyor galiba?
Ona da çok bozulur ya.Bari dekontlara kredi ödemesi yaz da yarın bir gün mahkemede ödediğin kısmı kanıtlayabilesin.
Ben de bir öyle düşünüyorum bir de tartışma sırasında canımı acıtmak için mi söylüyor acaba diyorum. Ona göre gerçekte böyle düşünmüyor zaten söylediklerini de hatırlamıyor.Hani hep derler ya sarhoş insan yalan söylemez diye. Böyle bir şeyin doğruluğu yoksa bile eşinizin daha mantıksız saçmalaması gerekmez miydi? Sanki bunlar aslında düşündüğü şeylermiş de alkollü iken dile geliyormuş gibi.
Biliyorum.Ayrilsan kredisini odedigin evde zirnik hakkin yok. Bilgin olsun
Ne gibi mesela?Sevilesi bir çok yanı var o yüzden görmezden gelmeye çalışıyorum zaten ama yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
İnsanlar ekonomik bağımsızlıklarını kazanamadığında da bu tip dertlerden muzdarip olup gidemiyorlar.Burası nasıl bir baskı uyguluyor kadınlar çalışmadığının zannedilmesinden bile korkuyor
Sahip çıkıyor, önce beni düşünüyor,sevdiğini gösteriyor, gelecek planları yapıyor, ev işlerini beraber yapıyoruz, güvenilir, dürüst, çalışkan tam aile babası bir sürü şey var sevdiğim ama içince başka biri oluyor sanki.Ne gibi mesela?
Normal mi değil mi anlayamıyorum çünkü beni kendi düşüncelerine inandırıyor gibi geliyor bazen. Asıl normali buymuş da ben yanlış düşünüyormuşum gibi.Baslik enteresan. Adam alkolikin teki, Ama baslik esim benden kira istiyor..
İçince özüne dönüyor, ezilmiş yerlerini kusuyor siz konduramıyorsunuz. Adam size boşansanız hak iddia edemeyeceğiniz evin kredisini ödetiyor, almasam kira öderdin bir sürü diye, bu adamın ayık hali bu, alkollü haline şaşmamak lazım.Sahip çıkıyor, önce beni düşünüyor,sevdiğini gösteriyor, gelecek planları yapıyor, ev işlerini beraber yapıyoruz, güvenilir, dürüst, çalışkan tam aile babası bir sürü şey var sevdiğim ama içince başka biri oluyor sanki.
Biliyorum, ayrılığı bir çözüm olarak görmek istemiyorum hemen çünkü ciddi bir şey aslında ayrılmak için evlenmiyoruz sonuçta, çaba göstermek gerek ama bazen çok zorlanıyorum alkolü de bir problem olarak görmüyor benim de görmemi istemiyor.Kredi parasını esinize gönderiyorsaniz açıklama kısmına mutlaka evin kredi taksidi diye belirtin. Yarin bir gün boşanma durumunda evde hakkınız olmuyor, kredi ödediğinizi ispatlarsiniz. Böyle bir adamla nasıl ömür geçer bilemem Allah yardımcın olsun. Destek alıp alkolü biraktirabilirsen harika olur.
Bir şey diyemiyorum işte haklısınız ben de öyle düşünüyorum ama ayrılığı bir çözüm olarak göemek istemiyorum.İçince özüne dönüyor, ezilmiş yerlerini kusuyor siz konduramıyorsunuz. Adam size boşansanız hak iddia edemeyeceğiniz evin kredisini ödetiyor, almasam kira öderdin bir sürü diye, bu adamın ayık hali bu, alkollü haline şaşmamak lazım.
Beraber yaptığımız şeyler onları sadece ben üstlenmiyorumMutfakta aşçılık için siz de ücret talep edin. Çamaşır için ayrı ücret,kuru temizleme servisimiz de vardır diyin. Ve bir sürü şey daha.
Öyle muameleye böyle şey işte
Evlenmeden önce alınanlar ayrılırken bölüşülmüyor belki ödeme yaptığımı kantılarsam hakkım olur ödediğim kadarBunu ben de merak ediyorum.bilen birisi cevaplasa iyi olur
Şimdiden her ihtimale hazırlanın, haklarınızı koruyun, bir gün ansızın ocağınız başınıza yıkılırsa kalkamazsınız altından.Bir şey diyemiyorum işte haklısınız ben de öyle düşünüyorum ama ayrılığı bir çözüm olarak göemek istemiyorum.
Ben olsam ben de öyle derdim ama kendin yaşadığında farklı oluyor. Daha yazamadığın sadece senin bildiğin yaşananlar var buralarda yüzeysel yorum yapabiliyoruz sadece yaparken de yargılamamak lazım.Seviyorum sözünden nefret ederim. Böyle bir adam nasıl sevilir
Alkol içmesinde beni rahatsız eden tek şey bu söylediklerim. Onun dışında hayatımı etkileyen bir kısmı yok.Baslik enteresan. Adam alkolikin teki, Ama baslik esim benden kira istiyor..
Soğumak birden bire olmuyor ki.Sevmeyin konu sahibi,sevgi böyle birşey değil.Eminim icmeyince melek gibi adam diyeceksiniz ama içince sizi ne yerine koyduğunu bilinç altını açık ediyor.Boyle adamlardan buz gibi sogumayip büyük bir aşkla bağlanmanız çok acı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?