Eşim benden parasını saklıyor

Evet kızlar konu sahibi bu durumda ne yapsın? Sorun ortada çözüm? Ben bile kaldım öyle

düğün takılarından bankaya yatırdığı ne olmuş onu anlamadım

Kirayı o ödüyor mutfak masrafları bende.faturalar onda çocuğa ortak harcıyoruz

Siz altınlarınızın parasını kendi hesabınıza atmasını isteyin. Evliliklerde şeffaflık önemlidir.
Madem size hiç birsey anlatmıyorsa siz de hesapları ayırın.
Ayırdım çok oldu

Kripto para almıştır yada ailesine vermiştir. Maaş kartınız onda ise hemen alın vermese bankadan kayıp başvurusu yapıp kartı yenileyin. Artık sana maaş falan yok. Evin idaresi sende deyin. Tel şifresini biliyorsanız gece uyuyunca mobillerine girip bakın ne var ne yok kredi, kredi kartı. E devletten bdkk ya girip hangi bankalarda poliçesi var kontrol edin. İllaki çıkar ortaya bir haltlar yemiş belli

Düğün yaparken arabasını sattı. Ben bu altınlar için arabamı sattım dedi ve aldı.
Aaa yani ele iyi gözüktü "Bakın gelinimize biz neler takıyoruz" dedi ve şovunu yaptıktan sonra geri aldı. Böyle ufak hesaplar peşinde koşan biri için lütfen paranızı biriktirmeyin. Bu adam size ev falan almaz bir de biriktirdiğinize çöker. Yiyin için gezin kendinize harcayın aksine bir de ondan para isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…