- 11 Nisan 2022
- 2.011
- 7.285
- 108
Banka hesaplarını göstermeden sana ev konusunda yardımcı olmayacağım dedim yine de göstermedi
Var var bi terslik belli .Banka hesaplarını göstermeden sana ev konusunda yardımcı olmayacağım dedim yine de göstermedi
O paralar altınlar gitmiş bence gösterecek bişey yok büyük ihtimalleBanka hesaplarını göstermeden sana ev konusunda yardımcı olmayacağım dedim yine de göstermedi
Gerçekten ortalık karışık, inşallah karı kızla yemiyordur diyorum başka birşey demiyorum.Banka hesaplarını göstermeden sana ev konusunda yardımcı olmayacağım dedim yine de göstermedi
Düğün yaparken arabasını sattı. Ben bu altınlar için arabamı sattım dedi ve aldı.
Düğün yaparken arabasını sattı. Ben bu altınlar için arabamı sattım dedi
Kirayı o ödüyor mutfak masrafları bende.faturalar onda çocuğa ortak harcıyoruzAltınları sizden, düğün için arabamı sattım diye almasından belli sıkıntı olduğu.
Siz bu kocaya niye maaş verdiniz?
Şuan nasıl yapıyorsunuz peki evin giderlerini, çocuğun ihtiyaçlarını vs.?
Artık maaşını eline vermiyosun sanırım en azından burda iyi yapiyosunKirayı o ödüyor mutfak masrafları bende.faturalar onda çocuğa ortak harcıyoruz
Diyorum .umrunda değilAltınların parasını benim hesabıma at diye neden demiyorsunuz?
Param yok dediğinde altınlar ne oldu demeniz lazımdı.
Bence ortada yok.
Aynı şeyleri söyledim ona defalarca hatta boşanma davası açtım. Sonra vazgeçirdi beni ama yine aynıDüğün yapamıyorsa evlenmesin o zman altinlar sizin hakkiniz
Ayırdım çok olduSiz altınlarınızın parasını kendi hesabınıza atmasını isteyin. Evliliklerde şeffaflık önemlidir.
Madem size hiç birsey anlatmıyorsa siz de hesapları ayırın.
En azından burda iyi birsey.Ayırdım çok oldu
Anladım ki erkeklere iyilik yaramıyor. Hep dişli olacaksın. Ben evliliğin ilk yıllarında iyi oldum ve ezildim artık öyle değilimArtık maaşını eline vermiyosun sanırım en azından burda iyi yapiyosun
Aaa yani ele iyi gözüktü "Bakın gelinimize biz neler takıyoruz" dedi ve şovunu yaptıktan sonra geri aldı. Böyle ufak hesaplar peşinde koşan biri için lütfen paranızı biriktirmeyin. Bu adam size ev falan almaz bir de biriktirdiğinize çöker. Yiyin için gezin kendinize harcayın aksine bir de ondan para isteyin.Düğün yaparken arabasını sattı. Ben bu altınlar için arabamı sattım dedi ve aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?