Derdim altınlar değil de bu adam cimri mi yalancı mı çözemedimEn azından burda iyi birsey.
O zaman altınların parası gitmiştir , soğuk bir su için, geri geleceğini de düşünmüyorum.
YalancıDerdim altınlar değil de bu adam cimri mi yalancı mı çözemedim
Ev alma konusunda ciddi misinizAaa yani ele iyi gözüktü "Bakın gelinimize biz neler takıyoruz" dedi ve şovunu yaptıktan sonra geri aldı. Böyle ufak hesaplar peşinde koşan biri için lütfen paranızı biriktirmeyin. Bu adam size ev falan almaz bir de biriktirdiğinize çöker. Yiyin için gezin kendinize harcayın aksine bir de ondan para isteyin.
Kesinlikle yalancıYalancı
Erkeklere elini verirsen kolunu kaptirirsin o yuzden ne kadar kendini çekersen o kadar iyi hem daha kıymetli oluyosun hemde sorumluluğunu bilmek zorundalarAnladım ki erkeklere iyilik yaramıyor. Hep dişli olacaksın. Ben evliliğin ilk yıllarında iyi oldum ve ezildim artık öyle değilim
Derdim altınlar değil de bu adam cimri mi yalancı mı çözemedim
Evet ciddiyim çünkü eşiniz alacak olsa bunca yıldır para kaçırmaz aksine sizi teşvik eder. Benim babam da böyle ev almamak için her bahaneyi öne sürüyor "kıza çeyiz yapacağız" demek de dahil... Böyle insanlarda borç ya da bahane bitmez.Ev alma konusunda ciddi misiniz
aaa eşe güvenilmez miii ayrı gayrı mı olur diyenlere bu konu ders olsunnnn.ben ayrı hesabınız olsun deyince kızıyorlardıYani sizin hesabınızda neden kalmadı sonuçta sizin altınlarınız
Evet ben böyle bi konu açmıştım sizde desteklemistiniz gizli birikim yapiyorum diyeaaa eşe güvenilmez miii ayrı gayrı mı olur diyenlere bu konu ders olsunnnn.ben ayrı hesabınız olsun deyince kızıyorlardı
Paranızı altıniniza da sahip çıkın sizin çünkü sizin guvenceniz gün sonunda erkeğe bisey olmuyo bizim toplumda hep kadınlar eziliyor o yuzden güçlü ve dimdik durucaz mecburEvet ben böyle bi konu açmıştım sizde desteklemistiniz gizli birikim yapiyorum diye
Kızlar herseyinizi kocaniza söylemeyin bu devran hep böyle gitmiyo
Yalan söyleyen insan sinirlenir miYalancı
Maaş kartım onda değil. Hiç vermedim. Beni üzen ev işini bana yıkmak istemesiKripto para almıştır yada ailesine vermiştir. Maaş kartınız onda ise hemen alın vermese bankadan kayıp başvurusu yapıp kartı yenileyin. Artık sana maaş falan yok. Evin idaresi sende deyin. Tel şifresini biliyorsanız gece uyuyunca mobillerine girip bakın ne var ne yok kredi, kredi kartı. E devletten bdkk ya girip hangi bankalarda poliçesi var kontrol edin. İllaki çıkar ortaya bir haltlar yemiş belli
Evliliğin ilk yıllariydi hep iyi niyetŞaka mı yapıyorsunuz?
Ve siz bunu söyleyen adama da maaşınızı verdiniz .
İşte yalan söyleyip işin içinden çıkamadığı için sinirleniyor .Yalan söyleyen insan sinirlenir mi
Maaş kartım onda değil. Hiç vermedim. Beni üzen ev işini bana yıkmak istemesi
Eşiniz evi ailesinden birinin üstüne yapacak kadar kurnaz biri. Gözünüzü dört açın.Maaş kartım onda değil. Hiç vermedim. Beni üzen ev işini bana yıkmak istemesi
Hiç umutlanmayayım öyleyseEvet ciddiyim çünkü eşiniz alacak olsa bunca yıldır para kaçırmaz aksine sizi teşvik eder. Benim babam da böyle ev almamak için her bahaneyi öne sürüyor "kıza çeyiz yapacağız" demek de dahil... Böyle insanlarda borç ya da bahane bitmez.
Onu ben yapmayı düşünüyorum artıkEşiniz evi ailesinden birinin üstüne yapacak kadar kurnaz biri. Gözünüzü dört açın.
Aynen katılıyorum çok haklısınızEvet ben böyle bi konu açmıştım sizde desteklemistiniz gizli birikim yapiyorum diye
Kızlar herseyinizi kocaniza söylemeyin bu devran hep böyle gitmiyo
Sana verdigim altın paralarını nerde yedin onları peşinata saySlm kadınlar kulübü üyeleri, ben 7 yıllık evliyim ve çalışıyorum. Eşimde çalışıyor. 1 çocuğumuz var 6 yaşında. Ben 4 yıldır çalışıyorum.benim derdim şu ki bir türlü eşimin neden böyle davrandığını anlayamıyorum. Biz hep kirada oturduk. Şimdi ev sahibi olmak istiyorum ama ne zaman ev konusu açılsa sinirleniyor ve konuyu kapatmaya çalışıyor. Param yok diyor. Şimdi para mevzusu bizde böyle oldu. Ben bütün düğün takılarımı ona verdim o fa bozdurdu bankaya yatırdı. İlk zamanlar kazandığımı da ona veriyordum. Salaklık işte.ben ona hiçbir zaman ne kadar paran var diye sormadım ama şimdi ev alsın istiyorum ama param yok diyor hatta bana peşinatı sen öde diyor
.kredi miktarını yine paylaşırız diyor. Galiba ben onun gözünde tam bir salağım. Ben de olmaz dedim .kirada oturmaya devam yani böyle bir koca normal mi sizce?
Peki böyle bir insan yola gelir mi ya da nasıl davranılmalı?ben şaşırdım çünkühem cimri hem yalancı.
evin peşinatınıda sen ver demiş bir uyanık kendisi sanki.
Tamam sizde kredi çekin peşinat yapıp ev alın. En azından evin kredisini ödersiniz. Ama evi annenizin üzerine yapın. Hesap sormaya kalkarsa altınlarımı aldın harcadın sana mı güvencem deyin. Dinsizin hakkından imansız gelirYalan söyleyen insan sinirlenir mi
Maaş kartım onda değil. Hiç vermedim. Beni üzen ev işini bana yıkmak istemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?