Eşim benden parasını saklıyor

En azından burda iyi birsey.

O zaman altınların parası gitmiştir , soğuk bir su için, geri geleceğini de düşünmüyorum.
Derdim altınlar değil de bu adam cimri mi yalancı mı çözemedim

Ev alma konusunda ciddi misiniz

Anladım ki erkeklere iyilik yaramıyor. Hep dişli olacaksın. Ben evliliğin ilk yıllarında iyi oldum ve ezildim artık öyle değilim
Erkeklere elini verirsen kolunu kaptirirsin o yuzden ne kadar kendini çekersen o kadar iyi hem daha kıymetli oluyosun hemde sorumluluğunu bilmek zorundalar

Ev alma konusunda ciddi misiniz
Evet ciddiyim çünkü eşiniz alacak olsa bunca yıldır para kaçırmaz aksine sizi teşvik eder. Benim babam da böyle ev almamak için her bahaneyi öne sürüyor "kıza çeyiz yapacağız" demek de dahil... Böyle insanlarda borç ya da bahane bitmez.

aaa eşe güvenilmez miii ayrı gayrı mı olur diyenlere bu konu ders olsunnnn.ben ayrı hesabınız olsun deyince kızıyorlardı
Evet ben böyle bi konu açmıştım sizde desteklemistiniz gizli birikim yapiyorum diye
Kızlar herseyinizi kocaniza söylemeyin bu devran hep böyle gitmiyo

Evet ben böyle bi konu açmıştım sizde desteklemistiniz gizli birikim yapiyorum diye
Paranızı altıniniza da sahip çıkın sizin çünkü sizin guvenceniz gün sonunda erkeğe bisey olmuyo bizim toplumda hep kadınlar eziliyor o yuzden güçlü ve dimdik durucaz mecbur

Yalan söyleyen insan sinirlenir mi
Maaş kartım onda değil. Hiç vermedim. Beni üzen ev işini bana yıkmak istemesi

Hiç umutlanmayayım öyleyse

Aynen katılıyorum çok haklısınız

Sana verdigim altın paralarını nerde yedin onları peşinata say

deyin

hem cimri hem yalancı.
evin peşinatınıda sen ver demiş bir uyanık kendisi sanki.
Peki böyle bir insan yola gelir mi ya da nasıl davranılmalı?ben şaşırdım çünkü

Yalan söyleyen insan sinirlenir mi

Maaş kartım onda değil. Hiç vermedim. Beni üzen ev işini bana yıkmak istemesi
Tamam sizde kredi çekin peşinat yapıp ev alın. En azından evin kredisini ödersiniz. Ama evi annenizin üzerine yapın. Hesap sormaya kalkarsa altınlarımı aldın harcadın sana mı güvencem deyin. Dinsizin hakkından imansız gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…