Arkadaşlar sanırım eşim benden bıktı. Ben demeden ne biyere gidiyoruz ne çay kahve içiyoruz. Sanki hep sıkılıyor hissi veriyor bana, sorduğumda yine başladı diyor. Mesela bugün eve 8 gibi geldi saat 10 öylece oturuyoruz. Uyukluyor falan. Halbuki ben bütün gün akşam olsun diye bekliyorum12 yıllık evliyiz. Sıkıldı heralde diyorum.
Ne yapilirki böyle durumda
Benim tanıdığım kocaların yüzde 90 'ı böyle. Bir de daha yaşlılar var.Hanımlar eski usul ev hanımı ilgi falan beklemiyorlar. Hizmet ediyorlar onlar daha Mutlu. Kocalardan ilgi beklememek lazım herhalde.Arkadaşlar sanırım eşim benden bıktı. Ben demeden ne biyere gidiyoruz ne çay kahve içiyoruz. Sanki hep sıkılıyor hissi veriyor bana, sorduğumda yine başladı diyor. Mesela bugün eve 8 gibi geldi saat 10 öylece oturuyoruz. Uyukluyor falan. Halbuki ben bütün gün akşam olsun diye bekliyorum12 yıllık evliyiz. Sıkıldı heralde diyorum.
valla bizde oyleceee oturuyoz hatta bazen bos bos bakiyoz birbirimize...12 yıl sonra 8 de eve gelen adamdan 10 kadar ne yapmasını bekliyorsunuz ..öylece oturduk yazmışsınızda valla merak ettim..
bizde her akşam öylece oturuyoruz
Arkadaşlar sanırım eşim benden bıktı. Ben demeden ne biyere gidiyoruz ne çay kahve içiyoruz. Sanki hep sıkılıyor hissi veriyor bana, sorduğumda yine başladı diyor. Mesela bugün eve 8 gibi geldi saat 10 öylece oturuyoruz. Uyukluyor falan. Halbuki ben bütün gün akşam olsun diye bekliyorum12 yıllık evliyiz. Sıkıldı heralde diyorum.
Ben 20 yıl çalıştım artık bıraktım çalışmayı. 38 yaşındayım artık iş bulamamSiz evde oturuyorsunuz sanırım, tabi o zaman eşinizle enerjiniz de aynı olmaz. Üzerine vardıkça da uzaklaşır. Yine başladı diyormuş zaten.
Bir mesleğiniz var mı? Sanırım çocuğunuz da yok. Çalışmayı düşünmez misiniz? Diğer türlü bir süre kendinize odaklansanız bile döner dolaşır yine eşinizin üzerine fazla düşersiniz gibi geliyor. Oysa ikiniz de çalışsanız daha dengeli oluyor ilişki.. İkiniz de iş yorgunluğu nedir anlıyorsunuz. Haftasonlarının kıymeti artıyor. Tüm vaktinizi ona harcamayınca o da sizin üzerinize düşmeye başlar belki. Çalışmayı düşünmez misiniz? Siz de hem üretmiş hem de zihninizi oyalamış olursunuz..
Konuşmadan oturduk da onun için garip12 yıl sonra 8 de eve gelen adamdan 10 kadar ne yapmasını bekliyorsunuz ..öylece oturduk yazmışsınızda valla merak ettim..
:))valla bizde oyleceee oturuyoz hatta bazen bos bos bakiyoz birbirimize...
biz ikimzde çalıştığımız için akşam 10 da yorgunluktan yığılıp gidiyoruz bazen12 yıl sonra 8 de eve gelen adamdan 10 kadar ne yapmasını bekliyorsunuz ..öylece oturduk yazmışsınızda valla merak ettim..
Bütün gün evde yalnızım anlamında. O gelince sohbet muhabbet. ..yeni evliyiz diyeceksiniz sandim bir an :)
cocugunuz yokmu emrak ettim.
butun gun esini belliyoruz olman biraz tuhaf geldide.
tabiki insan isterki aksam olsun esimle muhabbet edeyim ama hergun butun gun onu beklemek biraz tuhaf sanki.
hobi edinin. mesela resim yapın.benim vaktim olsa yaparım. birşeyler boyarım. ne stres alır o işler. tahmin bile edilemez yani. hem siz neşelenirsiniz. hemde eşiniz ve çocuğunuz annem mutlu diye sevinir.Ben 20 yıl çalıştım artık bıraktım çalışmayı. 38 yaşındayım artık iş bulamam10 yaşında bir oğlum var. İş dışında neyle uğraşır bayanlar bilmemki. Herkesin dediği gibi sanırım kendim bişeyler bulmaliyim onu rahat birakmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?