Eşim benden sıkıldı :(

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Arkadaşlar sanırım eşim benden bıktı. Ben demeden ne biyere gidiyoruz ne çay kahve içiyoruz. Sanki hep sıkılıyor hissi veriyor bana, sorduğumda yine başladı diyor. Mesela bugün eve 8 gibi geldi saat 10 öylece oturuyoruz. Uyukluyor falan. Halbuki ben bütün gün akşam olsun diye bekliyorum 12 yıllık evliyiz. Sıkıldı heralde diyorum.
Ne yapilirki böyle durumda

Geri çekilir , söylenme bırakılır , planlar yalnız yapılır. Özetle kendine odaklan . Hızla sana geri döner.

Bir arkadasim var
Surekli olarak sevgilisine
Beni seviyo musun ? diye sorar..
Bir yere gidelim atiyorum deniz kenari
Hop hadi bana bu manzarada guzel bisiler soyle ..
Surekli benle bir seyler yap
Neden boyle
Neden soyle
Ne zaman bi seyler yapcaz
Benle konus
Diye diye adamin beynini yedi..
Cok itici duruyor cidden
Siz oylesiniz demiyorum ama kendiniz icin bir seyler yapsaniz ..

Benden sıkılıyor musun diye sormayın bence.belki kendi ruh dünyasında sıkkındır,insan bazen kendinden bile sıkılabilir çünkü :) dönem dönem normal bunlar.

Odak noktanızı eşinizden kendinize çevirin,hobileriniz ile ilgilenin.
Bir kaç gün rahat bırakın,sonra gözlemleyin bakalım ya da bir film açıp beraber sıkılın bu da güzel bi şey :)

Yani sıkılma gibi bir lüksü olmamali eşinin eger boylee olduğunu düşünüyorsan da sen evde ona biraz ilgi göster evdede insan güzel vakit geçirebilir beence. Agız tadiyla eşimle içtiğim çayın , kahvenin tadı hiç biryerde yok bence.

Benim tanıdığım kocaların yüzde 90 'ı böyle. Bir de daha yaşlılar var.Hanımlar eski usul ev hanımı ilgi falan beklemiyorlar. Hizmet ediyorlar onlar daha Mutlu. Kocalardan ilgi beklememek lazım herhalde.

Siz evde oturuyorsunuz sanırım, tabi o zaman eşinizle enerjiniz de aynı olmaz. Üzerine vardıkça da uzaklaşır. Yine başladı diyormuş zaten.

Bir mesleğiniz var mı? Sanırım çocuğunuz da yok. Çalışmayı düşünmez misiniz? Diğer türlü bir süre kendinize odaklansanız bile döner dolaşır yine eşinizin üzerine fazla düşersiniz gibi geliyor. Oysa ikiniz de çalışsanız daha dengeli oluyor ilişki.. İkiniz de iş yorgunluğu nedir anlıyorsunuz. Haftasonlarının kıymeti artıyor. Tüm vaktinizi ona harcamayınca o da sizin üzerinize düşmeye başlar belki. Çalışmayı düşünmez misiniz? Siz de hem üretmiş hem de zihninizi oyalamış olursunuz..

Eşiniz tipik erkek.
Sizin enerjiniz fazla sadece.
Sıkı can iydir.
Darlamayın adamı.

Ben 20 yıl çalıştım artık bıraktım çalışmayı. 38 yaşındayım artık iş bulamam 10 yaşında bir oğlum var. İş dışında neyle uğraşır bayanlar bilmemki. Herkesin dediği gibi sanırım kendim bişeyler bulmaliyim onu rahat birakmaliyim.

12 yıl sonra 8 de eve gelen adamdan 10 kadar ne yapmasını bekliyorsunuz ..öylece oturduk yazmışsınızda valla merak ettim..
bizde her akşam öylece oturuyoruz
biz ikimzde çalıştığımız için akşam 10 da yorgunluktan yığılıp gidiyoruz bazen normal bence sorun yok.

yeni evliyiz diyeceksiniz sandim bir an :)
cocugunuz yokmu emrak ettim.
butun gun esini belliyoruz olman biraz tuhaf geldide.
tabiki insan isterki aksam olsun esimle muhabbet edeyim ama hergun butun gun onu beklemek biraz tuhaf sanki.
Bütün gün evde yalnızım anlamında. O gelince sohbet muhabbet. ..

hobi edinin. mesela resim yapın.benim vaktim olsa yaparım. birşeyler boyarım. ne stres alır o işler. tahmin bile edilemez yani. hem siz neşelenirsiniz. hemde eşiniz ve çocuğunuz annem mutlu diye sevinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…