Eşim benden sıkıldı :(

hobi edinin. mesela resim yapın.benim vaktim olsa yaparım. birşeyler boyarım. ne stres alır o işler. tahmin bile edilemez yani. hem siz neşelenirsiniz. hemde eşiniz ve çocuğunuz annem mutlu diye sevinir.
Resime merakim var aslında. Bir arastirayim bu fikir fena değil.

D denizim0 Belediyenin kursları var onlara katılabilirsiniz bence oğlunuzla dışarı çıkın gündüzleri sizde enerjinizi atmış olursunuz

dışarda sıkıntısı olabilir işle ilgili
sen neşelendirsen

Kurslara bakın derim.. yeni bir dil öğrenebilirsiniz mesela, ilginiz varsa ahşaptı seramikti birşeyler olabilir. Bizim belediyede yogadan müzik enstrümanlarına, korodan ahsaba her sey var. Bir arkadaşım öğretmen belediyede, oradan biliyorum. Ücretsiz oluyor genelde bunlar...

kendine özel bir hayat kur. ille kocanın olmasını bekleme.. evlilikte sürekli karı koca birbirinden bir şey bekler ve kendilerine özel alan yaratmazsa evet sıkılırlar.. kocanın senden şahsen sıkıldığını sanmıorm ama evliliğin monotonluğundan sıkılmış olabilir. bence sen de sıkılmışsındır.. yani sen anlatırken ben sıkıldım mesela..

İşe gir sıkılan eşin değil sensin adama sarmissin

Bütün gün evde yalnızım anlamında. O gelince sohbet muhabbet. ..

Uğraş bul kendine
Mesela buzluğu doldurmaya çalış, köfte, mantı, sarma gibi
Ben mesela şuan iş yerindeyim tarif çıktısı aldım.
akşam survivor izlerken
mercimek köftesi yapıcam akşam eve gittiğimde planlarıma kocayı dahil etme geregi bile duymuyorum

admın genel yapısı ile ilgili olmasın ,bak benımde görüştüğüm biri var,o der gidelim edelim yapalım,bende tamam derim fakat orda sıkılıyor gıbı hislerim oluyor,sonradan anladım adamın yapısında var,bende takmıyorum artık,

Supersin

Doğru tespit vallahi.

12 yıl sonra hala akşamları gelsin diye bekliyor musun?
Ben olsam akşam olup gelcek diye hüzün çökerdi içime
evet bazen bendede olur o.. onun bi grubu var arada gider hadi aksam gitmicenmi sen derim.. gitmemi istiyon herhalde.. hee evet oda gidiyo bu aralar siklasti istemiyom artik gitmeni diyom ee sende yani diyo banada bi karar olmuyo caniimm

evet bazen bendede olur o.. onun bi grubu var arada gider hadi aksam gitmicenmi sen derim.. gitmemi istiyon herhalde.. hee evet oda gidiyo bu aralar siklasti istemiyom artik gitmeni diyom ee sende yani diyo banada bi karar olmuyo caniimm
O an ki ruh halime göre diyosun

Sürekli aynı şeyi sordukça sıkılmamışsa bile sıkılır.enerjinizi yüksek tutsanız birazda kendi kendinize bişeyler yapmaya alışırsanız sorun kalmaz heralde

Bütün gün akşam olsun diye bekleme.

evde oturan kişi akşam olsun kocam gelsin 2 çift laf edelim diye bakıyor sanırım,işten gelen de akşam eve gidip yemek yiyip az dinlensem diye düşünüyor.beklentiler farklı olunca böyle çatışma çıkıyor:)
herkesin dediği gibi gündüz birşeylerle meşgul olsanız...yaşıtız bu arada ayrıca isterseniz iş de bulursunuz ne var yaşımızda
siz çocuğu da büyütmüşsünüz benimki henüz 6 olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…