Eşim beni 1.5 yıl boyunca aynı kadınla aldatmıs

Şu ana kadar yazılanları okumadım ama kk kadınlarını tanıyorum ve aynı şeyleri yazacağımdan eminim.
Arkadaşım sen çalışan bir kadınsın hem de memursun, biraz gururlu ol ya hala soruyorsun ne yapmalıyım diye? Boşan ve çocuklarınla yeni bir hayat kur. Boşanmadın diyelim o adamla nasıl yaşayacaksın aynı çatı altında, aynı yatağa nasıl gireceksin?

Bak eğer işin gücün olmasa bile Birak derdim ki sen memursun yahu elinde paran da var neyi çekeceksin

Boşan yada affet diye bişey diyemem ama bu saatten sonra o karaktersiz kocanla ne kadar saglikli bi evliligin olacak? ona baktiginda o sana dokundugunda hicmi o kadin aklina gelmicek onada mi bunlari yapti onadami bunlari soyledi diye hicmi dusunmuceksin? tamam cocuklarin olabilir ama calisan ayakalri uzerinde durabilecek bi kadinsin. Tabiki boşanmanın da zorlukları olacaktır ama şimdi otur bi düşün tek başına mücadele etmekmi? yoksa bole bi igrencligi yutup kocanın her yüzüne baktığında acı çekip nefretle dolmak mi? karar senin...

yazdığın başlığı bir kaç kere oku tekrar ve tekrar.
ne hissediyorsun.?
hiç tarttın mı kendini?
yapmadıysan otur bir dinle kendini.
ayşeyi fatmayı karıştırmadan.
kalanı senin bileceğin şey

ahh canım için yanıyor yüregin kanıyor biliyorum ama cocukların için o kana tuz basıp güçlü olacaksın ayrılıp ayrılmamak sana kalmış.Fakat güçlü ol hislerini dinle doğru yolu bulursun.

Birtakım egolarınız için çocukları bahane etmekten vazgeçin. Hangi çocuk böyle bir ortamda bulunmak ister? Aldatılan kadın ne kadar sağlıklı, mutlu olur da çocuklarını huzurlu bir ortamda büyütür? Siz bir kadın olarak eşinizin aldattığını nasıl hissediyorsanız, çocuklar da belli bir yaştan sonra babalarının yediği haltları emin olun hissediyorlar. Sonra da aldatıldığı halde boşanmayan annelerini aciz, ezik diye suçluyorlar. Burada çok gördük böyle konular.

Kısacası birtakım egolarınız için çocukları bahane etmekten vazgeçin, ki zaten egolarınızdan dolayı boşanmaya yanaşmadığınızı da itiraf etmişsiniz. Siz egolarınız için boşanmayın ama yakalandığı halde hala o kadından özürler dileyen kocayı siz boşamasanız da emin olun o sizi boşayacaktır zaten. Sonra da aldatıldığı halde egolarınız için boşanmayan ama aldatan adam tarafından terk edilen kadın olarak paramparça olmuş egolarınızla, gururunuzla baş başa kalırsınız artık.

Kadına ve adama tazmınat davası, eşinize karsı bosanma davası.. Oldu da bitti maşallah..

Bosanmayacaksan neyi soruyorsun onu anlamadim. Adam seni aldatacak sineye cekeceksin sonra adam 3. Cocugu sevgilisinden yapacak ve diger kadin istedi diye size tekmeyi basacak sonra onunla evlenecek o egolariniz bile sizi kurtarmaya yetmeyecek. Adamin rotasi belli affetseniz bile adam yine ayni kadina kumaniza gidecek o olmazsa baska birine gidecek bu igrenclikleri goruyorsunuz ve hala seviyorum da dul kadin diyeceklerde benim egolarim varda diye konusuyorsunuz. Yuh diyorum.

Belki şu durumunuzda sizi ilgilendirmeyen ve boş bir soru olarak algılanacak fakat ben yine de sormak istiyorum.
Eşiniz küçükken kaç farklı kadın tarafından büyütülmüş? Yani anne-bakıcı-babaanne vs.

Geçen KKda bir yazı okudum da aldatmanın sebebi olarak farklı kadınlar tarafından büyütülme referans gösteriliyordu.

Konunuza gelince çok üzüldüm. Yaptığı şey bana kalırsa affedilmemeli. Çocuklarınız var evet ama siz sağlıklı bir şekilde büyütemezsiniz aynı evin içinde, eşiniz ve kafanızdaki düşüncelerle.

Allah sabır versin.

Sen affetsen kocan belli süre geçip aldatmadan dava açamayacağın günler geldiğinde kendi seni terk edecek... Çok daha cüz i bir nafaka ve tazminatsız boşanacak.
Allah aşkına 1.5 yıldır sadece cinselliğinden hoşlandığı bir bayanla çıkılır mı? Hem diyorsun tv de izlediği program giyimi kuşamı her şeyi değişti. Cinsellikten çok çok daha fazlası var aralarında. Tabi ki cinsellik de süperdir. Yasak aşklarda hep bu böyledir zaten. Siz en son ne zaman seviştiniz? Baksana kocan seninle aynı yatakta bile yatmıyor diğer kadına saygısından. Ciddi ciddi bana cevap yazmanı istiyorum.

Aklıma senin gibi bir örnek geliyor ama kullanıcı adını unuttum. bir kızı bir oğlu vardı. Onun kocası da otellerde fln aldatıyordu. Çocuğunun spor okulunda ki velilerden bir kadınla. Önce boşanmadı psikolojisi çok çok kötü şu an hayatı da. Dediğimizde boşansa eminim bu halinden iyi olacaktı.

şimdi hatırladım nice1985 in konularını oku bence.

sen affedersen büyüklük değil ahmaklık sende kalacak. affetme bir yapan bir daha yapar... bi kaç sene sonra kucağında bebekle bir kadın cıkar karşına o zman kafana vurursun işte

Kadının gönderdiklerini delil olarak kullanın ve dava acin bir an önce derim .

Pişman adam aynı anda hem sana yalan söyleyip hem ona söylemez sen diyorsun ayrıldıktan sonra bile konuşmuşlar diye adam arsız aymazın teki bence güçlü ol arkadaşların dediği gibi tazminat nafaka herşeyi al dön arkanı git çocuklarınla

1.5 sene seni aldatmış. Yediği tüm haltlar ortadayken hala dansöz gibi kıvırıyor. Karakter yoksunu bu insanla aynı havayı solumak bile insanı zehirler

boşanın boşanmayın diyemem karar sizin
pişman olan adam ailesinin yanındayken hala o kadınla fingirdeşir mi?
birde barışınca aynı yatağı paylaşmak durumundasınız..
bilemedim.. Allah yardımcınız olsun

İstersen bikaç ay yalnız kal biraz kafanı toparla, şimdi sağlıklı düsünemiyosun, sen adama inanmak istiyosun hala, kimsenin lafına gelme, sakince düşün sonra kendin karar ver, migden alıyorsa çocukları bahane edip tekrar dene, ha ama ufak bir tavsiye sana bunları yapan adam hersey normallestiginde yine fazlasıyla yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…