• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatıyor,çok zoruma gitti hiç beklemezdim

yenicee

Bundan Böyle İlkbaharr
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
138
1
46
36
Diğer
biz 2.5 yıllık evliyiz ve severk evlendik suana kadar aslında eşimle abartılacak bir sorunumuz olmadı çok sakin her dediğimi yapan biriydi arada tartışmalarımız olurdu ama özellikle ailesi konusunda bana çok yalan söylüyor aileci biraz tatil günlerinde bile rahat yok tak ablası arar su iş var tak abisi,tak annesi bıktım artık hiç rahat yok neyse yine izin gününde kahvaltı bile yapmadan işim var halledip gelicem sende hazırlan gelip gezeriz dedi bekle bekle yok meğer annesindeymiş telde duydum çıldırdım tabi telde kavga ettik bu saaten sonrada artık gelme dedim eve ama geliceğinide biliyordum ama gelmediiii hiç beklemzdim bu ilk şokumdu yine izin gününde dısarı çıktık gezdik falan dönüşü görümceme gitmek istedim eşimde tamam dedi bende eve giderim eğer bizimkiler sorarsa şimdi iş falan çıkarırlar benim falan yerde olduğumu söyle dedi ben saf inandım aksam seni 8 gibi alırım dedi ok saat 8 oldu aradım eve fare girmiş onunla uğrasıyomuş fareyi çıkarıp gelicem dedi meger yalanmış bende saat 9 gibi taksiye atladım eve geldim yalandan yastıkları falan yere atmış gelceğimi biliyoya meğer chat yapmış aynı gün annesi çok hastaydı niye itmisun diye tartıştık bende diklenince tam burnumun üstüne vurdu kanadı gözlerim morardı hiç böyle olmamıştı benim ailemde burda değil 8 saatlik mesafedeler biryere gidemeyeceğimi biliyo o gün öyle geçti ertesi gün pc yi açtım sohbet günlüklerine bakarken msnde eşimin bir o....... konuşmalarını gördüm bu ikinci sokum mahvoldum ya ne yapıcağımı bilemedim hemen eşimi aradım gayet rahat bir cevapla yakın bir arkadaşı var çocukluk onun üstüne attı yok benim izin günüm olduğunu biliyo iki dakika vev geldi benden rica etti bende birşey diyemem dedi tabi ben aradıktan sonra korktu 10 dakika sonra eve geldi yalan yalan anlattı işte inanmadım tabi ama msn adresi yeni açılmış ve eşimin adı altında buna rağmen arkadaşının üstüne atıyo peki kendi adına neden açmamış diyorum eşi kurcalıyomuş ondan benim adıma açtı diyo istersen çağırayım yüzleşelim bozacının saidi şıracı neyse inanmak istemedim 2 gün çok kötü şeyler yaşadım birde hem kel hem fodul misali eve işten geldiğinde okdar rahatki neymiş benle her konuda tartış diyo aldatma konusunda asla senden güzeli nerde var diyo bakımlı biriyimdir nerdeyse hergün fön çekip makyaj yaparım kokoş değilim ama e fiziğimde iyi çocum olmasına reğmen neyse ben seni asla aldatmam diyo yalan kadınlar anlar sanalda olsa bir kere oldu işte tabi her kadın gibi yediremedim kendime biliyomusunuz ben onunla konuşmadım oda o konuyu açmayayım diye pişkin pişkin rahat rahat tavırlar sergiliyo şimdi ben ne yapayım görüşlerinize ihtiyacım var

aldatma sanaldada olsa aldatmadır yaaa bunun sanalı reeli olmaz asla midem kaldırmaz aldatma olayını !!!!! belki biraz katı olacağım ama öle bi adamla asla yan yana durmam

canım yazdıklarının hepsini okudum.öncelikle bir erkeğin ailesi ve eşi arasında git geller yaşaması iyi birşey değil.sende anladığım kadarıyla bunu baya sorun ediyosun.ya sen çok üstelemeyeceksin ya o biraz taviz verecek ailesinden.aile içi geçimsizlik ve soğukluk bir başladımı kolay toparlanmaz.lütfen sende daha hayat dolu ol,kendini yıpratma,onu ne fazla tak ne de çok boşla.yaptığı şeyler yanlış sende haklısın.heleki yalan.bir başladımı zor.umarım güzel bir şekilde konuşarak halledersiniz ve sorunlarınızı çözüme kavuşturursunuz.

biz 2.5 yıllık evliyiz ve severk evlendik suana kadar aslında eşimle abartılacak bir sorunumuz olmadı çok sakin her dediğimi yapan biriydi arada tartışmalarımız olurdu ama özellikle ailesi konusunda bana çok yalan söylüyor aileci biraz tatil günlerinde bile rahat yok tak ablası arar su iş var tak abisi,tak annesi bıktım artık hiç rahat yok neyse yine izin gününde kahvaltı bile yapmadan işim var halledip gelicem sende hazırlan gelip gezeriz dedi bekle bekle yok meğer annesindeymiş telde duydum çıldırdım tabi telde kavga ettik bu saaten sonrada artık gelme dedim eve ama geliceğinide biliyordum ama gelmediiii hiç beklemzdim bu ilk şokumdu yine izin gününde dısarı çıktık gezdik falan dönüşü görümceme gitmek istedim eşimde tamam dedi bende eve giderim eğer bizimkiler sorarsa şimdi iş falan çıkarırlar benim falan yerde olduğumu söyle dedi ben saf inandım aksam seni 8 gibi alırım dedi ok saat 8 oldu aradım eve fare girmiş onunla uğrasıyomuş fareyi çıkarıp gelicem dedi meger yalanmış bende saat 9 gibi taksiye atladım eve geldim yalandan yastıkları falan yere atmış gelceğimi biliyoya meğer chat yapmış aynı gün annesi çok hastaydı niye itmisun diye tartıştık bende diklenince tam burnumun üstüne vurdu kanadı gözlerim morardı hiç böyle olmamıştı benim ailemde burda değil 8 saatlik mesafedeler biryere gidemeyeceğimi biliyo o gün öyle geçti ertesi gün pc yi açtım sohbet günlüklerine bakarken msnde eşimin bir o....... konuşmalarını gördüm bu ikinci sokum mahvoldum ya ne yapıcağımı bilemedim hemen eşimi aradım gayet rahat bir cevapla yakın bir arkadaşı var çocukluk onun üstüne attı yok benim izin günüm olduğunu biliyo iki dakika vev geldi benden rica etti bende birşey diyemem dedi tabi ben aradıktan sonra korktu 10 dakika sonra eve geldi yalan yalan anlattı işte inanmadım tabi ama msn adresi yeni açılmış ve eşimin adı altında buna rağmen arkadaşının üstüne atıyo peki kendi adına neden açmamış diyorum eşi kurcalıyomuş ondan benim adıma açtı diyo istersen çağırayım yüzleşelim bozacının saidi şıracı neyse inanmak istemedim 2 gün çok kötü şeyler yaşadım birde hem kel hem fodul misali eve işten geldiğinde okdar rahatki neymiş benle her konuda tartış diyo aldatma konusunda asla senden güzeli nerde var diyo bakımlı biriyimdir nerdeyse hergün fön çekip makyaj yaparım kokoş değilim ama e fiziğimde iyi çocum olmasına reğmen neyse ben seni asla aldatmam diyo yalan kadınlar anlar sanalda olsa bir kere oldu işte tabi her kadın gibi yediremedim kendime biliyomusunuz ben onunla konuşmadım oda o konuyu açmayayım diye pişkin pişkin rahat rahat tavırlar sergiliyo şimdi ben ne yapayım görüşlerinize ihtiyacım var

valla diğer sorunları boşverde, nası bir insan kendinden fiziken güçsüz birine bu kadar futursuzca yumruk atabilir
ayrıca evet seni aldatmış, yoksa koşa koşa işten eve gelmezdi, ailesinin evinden kendi evine bile zor gelen adam....
ayrıca bunun biri ikisi olmaz
sanırım çocuk yok??

valla bu kadar pişkin ve yüzsüz olabiliyosa zaten sana saygısıda yok bence bu adama napsan olmaz...

Son düzenleme:
yenicee arkadaşım Allah sabır versin ne diyim yani bu adam hem yalan söylüyo hem şiddet uyguluyo bi de aldatıp zeytinyağı gibi su üzerine çıkıyo.
Başta yapacağın şey seni ciddiye almasını sağlaman,sana bir kez daha vurmasını engellemek için onun gözünü korkutman olmalı.
Seni kaybetmekten korkmalı.Bi ömür sana yalan söyleyecek seni aldatacak korkusuyla nasıl yaşarsın?Evet yaşarsın ama nasıl?
Bu durumu çözmen lazım.
Ailenin yanına git çocuğunu alıp mesela.Babandan amcan dayın falan varsa birileri bu adamın gözünü korkutsun ki sana böyle davranamayacağını anlasın.İçine atıp hasta olursun,kendini düşün.
Sevgini falan bi kenara bırak şimdi :50:

Erkeklerin çoğu zaten bulmuş bunamış vaziyette.Gül gibi karısı varken ne tezek bulurlar şu sanal alemde anlamıyorum.Biri bunlara bi kazık atsa da akılları başlarına gelse :57:

Bi de severek evlenmişsiniz.Sevmese neler olacak kimbilir..Dediğim gibi gözü korkmalı bu adamın
Çık git biraz yalnız kalsın kıymetini anlasın senin

bu adam sizi sevmiyo sevseydi size kıyamazdı sizin gözlerinizi morartmazdı :S

Ne olur sanki cümlelerin sonuna nokta koysanız yahu??
Okunmuyor işte, okunmuyor..
Bazı kelimeler, önceki cümleye mi ait sonrakine mi anlaşılmıyor.

Canım benım
yorumları bıle okumadan dırek cevapa gecmek ıstedım
cunku hayatta kaldıramadıgım tek seydır su erkeklerın pıskınlıklerı
sen aldatmatyı bence at bır kenara en muhımı sana vurmus
o sana asık olan senden guzelı varmı dıyen adam sana el kaldırmıs
ya bır daha yaparsa
cocugunda varmıs
bence cok ıyı dusun
sakın benım yorumlarımı kotuye dusunme ama emın ol ne kadar yuz verırsen ole olur
dusunsene sana hem vuruyor bırde aldattıgını senın ogrendıgını bıldıgı halde pıskın
buda demek oluyorkı erkek tarafından (nasıl olsa karım bılıyor bıseyde olmadı )
ezdırme asla kendını
bence surtsun esının burnu bıraz
senın gıbı bır ınsana el kaldırmak neymıs anlasın
ne demek yumruk atmak ya
!:47: :47: :47:

Ne olur sanki cümlelerin sonuna nokta koysanız yahu??
Okunmuyor işte, okunmuyor..
Bazı kelimeler, önceki cümleye mi ait sonrakine mi anlaşılmıyor.

Ben bunu paylasırken, imla kurallarını düşünemedim.Çünkü; yaşadıklarım çok zor ve aklıma ne geldiyse döktüm işte .....

Canım benım
ya bır daha yaparsa
cocugunda varmıs
bence cok ıyı dusun
sakın benım yorumlarımı kotuye dusunme ama emın ol ne kadar yuz verırsen ole olur
dusunsene sana hem vuruyor bırde aldattıgını senın ogrendıgını bıldıgı halde pıskın
ezdırme asla kendını
ne demek yumruk atmak ya

Teşekkür ediyorum size yorumlarınız benim için önemli

Peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?

aldatma sanaldada olsa aldatmadır yaaa bunun sanalı reeli olmaz asla midem kaldırmaz aldatma olayını !!!!! belki biraz katı olacağım ama öle bi adamla asla yan yana durmam
Daha önece aynı konuları okurken inan bana aldatma ve şiddet konusunda okadar katıyımdırki ve ben gözüde karayımdır ama basına gelince orada bir duvar görüyorsun karsında çocuk dün 45 dklık bir seans aldım,evlilik danışmanından iyide geldi.Eşimin beni sevdiğini ama hayatına biraz heyecanlar sokmak istemesi
Çünkü eşim arkadaşlarıyla hiç takılmaz ya ailesi yada benim yanımdadır 3. bir yere gitmez bu durumdan biraz sıkılmış olabilirmiş 3. kişilerle mutlaka vakit geçirmesi gerekiyormuş sakın ayrılmayı düşünme dedi bakalım bende uyguluyorum ama yüzde vermicem mesafemi koruyorum

Canım benım
ya bır daha yaparsa
cocugunda varmıs
bence cok ıyı dusun
ezdırme asla kendını
ne demek yumruk atmak ya
teşekkür ediyorum canım yorumların için evet senin gibi düşünüyorum biraz burnunu sürtücem
bakalım ne olucak ilerleyen günlerde gelişmeleri yazarım

canım çok haklısın ama, sanırım bekarsın bekara boşamak kolay gelirmiş öyle olmuyo işte

Daha önece aynı konuları okurken inan bana aldatma ve şiddet konusunda okadar katıyımdırki ve ben gözüde karayımdır ama basına gelince orada bir duvar görüyorsun karsında çocuk dün 45 dklık bir seans aldım,evlilik danışmanından iyide geldi.Eşimin beni sevdiğini ama hayatına biraz heyecanlar sokmak istemesi
Çünkü eşim arkadaşlarıyla hiç takılmaz ya ailesi yada benim yanımdadır 3. bir yere gitmez bu durumdan biraz sıkılmış olabilirmiş 3. kişilerle mutlaka vakit geçirmesi gerekiyormuş sakın ayrılmayı düşünme dedi bakalım bende uyguluyorum ama yüzde vermicem mesafemi koruyorum

Nasıl yani?
Sizi aldatmasının sebebi hayatına heyecan katmak istemesi miymiş?
Peki ya şiddettin gerekçesi neymiş?
Allahım ya artık psikologlar bile "dayak yiyin,aldatılın aman sakın ayrılmayın" diyor ya ben iyice pes ettim artık!

bu adamın diploması olduğundan emin misiniz?sizi tamir etmesi gerekiyo,eşinize destek çıkması değil...

Dayak varsa, varlığa tehdit var demektir. Dayak ve şiddet kabul edilemez.
Üstelik arkadaşın çocuğu varmış.
Bekle denilebilirdi belki dayak satırına kadar, ancak kadın daha güçsüz diye hiçbir erkeğin kadını dövmesi ne ahlaka ne delikanlılığa ne kocalığa hiçbirşeye ama hiçbirşeye sığmaz.
Yazık... Yazık olmuş emeklere....

Back
X