• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatıyor,çok zoruma gitti hiç beklemezdim

insanın eşinden şüphelenmesi hele hele şiddet görmesi çok ağır. Allah sabırlar versin. eşine de bir an önce akıl ve merhamet versin inşAllah.

sizin için dua ediyorum inşAllah en kısa sürede aklı başına gelir, kabahatini ve yuvasının kıymetini anlar. Allah size de sabırlar versin, bir an önce gönlünüzü feraha kavuştursun.

şifresini kırmayı bilen var mı aranızda? hotmail şifresi?
amin canım duaların için sağol,ah bende bir öğrensem şifre kırmayı çok araştırdım ama

insanın eşinden şüphelenmesi hele hele şiddet görmesi çok ağır. Allah sabırlar versin. eşine de bir an önce akıl ve merhamet versin inşAllah.

sizin için dua ediyorum inşAllah en kısa sürede aklı başına gelir, kabahatini ve yuvasının kıymetini anlar. Allah size de sabırlar versin, bir an önce gönlünüzü feraha kavuştursun.

şifresini kırmayı bilen var mı aranızda? hotmail şifresi?
amin canım duaların için sağol,ah bende bir öğrensem şifre kırmayı çok araştırdım ama bulamadım burdan bilen arkadaşlar vardır inşallah

benim anlamadığım biz kadınlar bunu birbirimize nasıl yapıyoruz??? yani evli bir adamı neden baştan çıkarıyoruz. ben de eşimin internette çok fazla vakit geçirmesinden şikayetçiyim. ve geçen gün o tuvaletteyken bir göz atınca fotomodel zımbırtısı birinin ona resimler gönderdiğini fark ettim. ayrıntısıyla araştıramadım çünkü eşim her an çıkıp gelebilirdi. direkt olarak soramıyorum da çünkü bütün kabahatli insanlar gibi alacağım cevap "saçmalama, yok öyle bir şey, yeter ama" gibi çocukça sözler olacak. ama içim içimi kemiriyor.
ben bu kadarcık bir şüpheyle çıldırırken daha fazlasını yaşayan hanımların kimbilir kalpleri nasıl burkuluyordur.

şu şifre olayını bilen varsa yazsın ne olur. ben öğrenirsem yazarım buraya.

biz 2.5 yıllık evliyiz ve severk evlendik suana kadar aslında eşimle abartılacak bir sorunumuz olmadı çok sakin her dediğimi yapan biriydi arada tartışmalarımız olurdu ama özellikle ailesi konusunda bana çok yalan söylüyor aileci biraz tatil günlerinde bile rahat yok tak ablası arar su iş var tak abisi,tak annesi bıktım artık hiç rahat yok neyse yine izin gününde kahvaltı bile yapmadan işim var halledip gelicem sende hazırlan gelip gezeriz dedi bekle bekle yok meğer annesindeymiş telde duydum çıldırdım tabi telde kavga ettik bu saaten sonrada artık gelme dedim eve ama geliceğinide biliyordum ama gelmediiii hiç beklemzdim bu ilk şokumdu yine izin gününde dısarı çıktık gezdik falan dönüşü görümceme gitmek istedim eşimde tamam dedi bende eve giderim eğer bizimkiler sorarsa şimdi iş falan çıkarırlar benim falan yerde olduğumu söyle dedi ben saf inandım aksam seni 8 gibi alırım dedi ok saat 8 oldu aradım eve fare girmiş onunla uğrasıyomuş fareyi çıkarıp gelicem dedi meger yalanmış bende saat 9 gibi taksiye atladım eve geldim yalandan yastıkları falan yere atmış gelceğimi biliyoya meğer chat yapmış aynı gün annesi çok hastaydı niye itmisun diye tartıştık bende diklenince tam burnumun üstüne vurdu kanadı gözlerim morardı hiç böyle olmamıştı benim ailemde burda değil 8 saatlik mesafedeler biryere gidemeyeceğimi biliyo o gün öyle geçti ertesi gün pc yi açtım sohbet günlüklerine bakarken msnde eşimin bir o....... konuşmalarını gördüm bu ikinci sokum mahvoldum ya ne yapıcağımı bilemedim hemen eşimi aradım gayet rahat bir cevapla yakın bir arkadaşı var çocukluk onun üstüne attı yok benim izin günüm olduğunu biliyo iki dakika vev geldi benden rica etti bende birşey diyemem dedi tabi ben aradıktan sonra korktu 10 dakika sonra eve geldi yalan yalan anlattı işte inanmadım tabi ama msn adresi yeni açılmış ve eşimin adı altında buna rağmen arkadaşının üstüne atıyo peki kendi adına neden açmamış diyorum eşi kurcalıyomuş ondan benim adıma açtı diyo istersen çağırayım yüzleşelim bozacının saidi şıracı neyse inanmak istemedim 2 gün çok kötü şeyler yaşadım birde hem kel hem fodul misali eve işten geldiğinde okdar rahatki neymiş benle her konuda tartış diyo aldatma konusunda asla senden güzeli nerde var diyo bakımlı biriyimdir nerdeyse hergün fön çekip makyaj yaparım kokoş değilim ama e fiziğimde iyi çocum olmasına reğmen neyse ben seni asla aldatmam diyo yalan kadınlar anlar sanalda olsa bir kere oldu işte tabi her kadın gibi yediremedim kendime biliyomusunuz ben onunla konuşmadım oda o konuyu açmayayım diye pişkin pişkin rahat rahat tavırlar sergiliyo şimdi ben ne yapayım görüşlerinize ihtiyacım var

bu dönemdeki bi çok ilşki böyle ya inanamıyorum. onunla konuşma dediğini yapma ceza ver ve ailden birilerine anlat derim ben ole yaptım tehdıt ettim evde onunla yemek yemıyorum uyumuyorum, ütü vs, yapmıyorum , arabanın anahtarını vermiyorum yalnızca ben kullanıyorum... bun abenzer pişman ediyorum şimdilik ayrılam yapamam şimdi... sorunlusun dedim geçmişten vs gelen seylr var sende tedavı olmalısın dedım kabul ettı bakalım bereber gitcez...

konuşmamak işe yaradımı ev işi vs. bu sefer daha çok uzaklaşmasın sendeki değişiklikler neler

nerden biliyorsunuz eşiniz bekar olduğunu söylüyordur belki de.ben evli adamla görüşen bayanı da suçlamıyorum seni eşin düşünmelidir başka bir kadın niye seni düşünsün,muhatabı o kadınlar değil bu durumların o olmasa başkası olacak içi boşalmış evliliklerde adam illaki birini bulacak yanii yapacak birşey yok...kocalarınızı cezalandırarak elinizde tutamazsınız tutsan ne olacak birde adamın gözü başka kadını görmüşse,yüreği atmışsa neyi değiştireceksin,bile bile yaşayıp gideceksin..
Büyük konuşmuyorum ama evlenmeden eşime açıkca söyledim iki şeyin affı ve telafisi yoktur bende diye ihanet ve şiddet..aşkından gebersem asla affedemem,ha başka birine mi akmış gönlü söylesin ihanet etmeden gitsin onunla olsun elini sıkıp mutluluk dilemezsem insanım diye gezmem sokakta,bir kişi bir kişiyle ömrünün sonuna kadar ipotekli kalmak zorunda değil ki,beni sevmekten vazgeçtiği zaman gitmesini isterim sevgisiz bir yaşamı ne kendime nede aşkıma yakıştırırım..

eşimim 10 yıl once tanısdığı bırı var.bir ara sevgili olmuş ayrılmışlar.ama hala görüşüyorlar.ara ara.anlamdın nasıl iş.soruyorum bu kounda artık sıkıldım diyor.sevgili olduğumuzda tlfonda numarası vardı.bu kız kim dedim.10 yıldır tanışdığı kızmış.sil dedim bunu sildi o zaman.sonra evlendik.bilgisayarda tesadufen maillerinin gördüm o ve eskiden hala görüştüğü kız ve bir kaç kıza nerdesin yazmış.bu ne dedim.bıraz tartıstık.biz 2 yıldır tanısıyoruz.ama hep uzaktaydık.bir daha yapma dedim.dün gece bir mesaj geldi.mailine cavabı yazdım dedi.tlf zeki diye kayıt etmiş.o işe gittikten sonra mailine baktım o kız.eşim ona işle ilgili bir şey sormuş.oda cevap vermiş.bende o mailden kıza cevap yazdım.eşimin evli olduğunu soyledim.bir daha eşimle hiçbir şekilde görüşme dedim.eşime soyledim.tartışdık.bana oalyı abartıyorsun dedi.ben oyle olsa onla evlenirdim.onunla hiçbirşeyımız uymuyor dedi.ben senle senı sevmesem evlenirmıyım dedi.ne yapayım...bana yardım edin.kimseye soyeleyemıyorum.

yaparlar yaparlar sonra pişkin pişkin haller davranışlar lütfen ödün vermeyin.ha ayrılın da demem size.aileniz uzaktaymış sanırım.sizi özledm die yanlarına gidin lütfen.bir süre sizin değernzi anlasın.bu ne pervasızlık ya

burnundan kan getirecek bir yumruk!!! atan biri sakin degildir.
ayrica esinizin aldatmama savunmasi da ilginc, senden guzeli var mi? demek senden guzeli bulsa aldatacak bu ne tihaf bi aciklama yahu.

yaparlar yaparlar sonra pişkin pişkin haller davranışlar lütfen ödün vermeyin.ha ayrılın da demem size.aileniz uzaktaymış sanırım.sizi özledm die yanlarına gidin lütfen.bir süre sizin değernzi anlasın.bu ne pervasızlık ya
zaten yenı evliyiz.daha iki ay oldu.2 senedir sevgiliydık söz nişan tanışma iki yıl surdu işte.zaten biribirimize bile alışmadık.görücü üsülü evlendik.toplam 3 ay yanyana gelebildik.bende sürekli o kızı soruyorum.aslında onu huzursuz etmek istiyorum.ona diyorum ki suyu bulandırma.sana samimi olamam zevkle sana hizmet edemem boyle gidersede ayrılırız.bana hep açıklma yapıyor.ama 3 gündür hep içim içimi kemiriyor.her sefernidede ona hissettiklerimi soyluyorum.ilişkimizin yıpranmasındada korkuyorum.belki hala bana alışmamışıtır.ama benim üzülmemide istemiyor.

zaten yenı evliyiz.daha iki ay oldu.2 senedir sevgiliydık söz nişan tanışma iki yıl surdu işte.zaten biribirimize bile alışmadık.görücü üsülü evlendik.toplam 3 ay yanyana gelebildik.bende sürekli o kızı soruyorum.aslında onu huzursuz etmek istiyorum.ona diyorum ki suyu bulandırma.sana samimi olamam zevkle sana hizmet edemem boyle gidersede ayrılırız.bana hep açıklma yapıyor.ama 3 gündür hep içim içimi kemiriyor.her sefernidede ona hissettiklerimi soyluyorum.ilişkimizin yıpranmasındada korkuyorum.belki hala bana alışmamışıtır.ama benim üzülmemide istemiyor.

tavrınızı koyun ortaya.birdaha böyle birşeyle karşılaşmak istemiyorum diyin.yada bana bu şklde atılan mailler görsen hoşuna gidermi ya da ben yapsam sonrada sana abartılacak birşey yok desem diyin.ama tatlı bir diille anlatın lütfen kavga çıkarmadan.

bende aldatılanlardanım.ve eşimi bu kadar severken :( 7 aylık hamileydim eşim pazar günü çalışacağını söyledi tabi inanmadım iyice araştırdım pazartesi sabahı iş yerine kadar gittim tabi öncesinde pazar gecesi kredi kartı slibi buldum cebinde 70 tl lik pizza fişi çok işkillendim işe gitse iki kişi gidiyoz dedi 70 tl lik pizzayı kimle yiyecek slibi aldım yanıma ertesi gün hem iş yerine gittim hem slibin üstündeki telefonu aradım meğer pizza şubesine bağlı otelleri varmış dedim eşimin kartı çalındı en son orda kullanılmış polise vericem hangi saatte çekildi falan diye eşim adına kayıtlı otel odası çıktı kavga kıyamet yalvarmalar özür dilemeler bide hamilelik kafayı yedim kendi canımdan geçtim bebeğimden geçemedim ona şans verdim ama asla unutmadım unutamam içim hala yanıyo oğlum 7 aylık oldu şimdi olayın üstünden 9 ay geçti hala dün gibi içm acıyo.nasıl diyorum nasıl yapar beni sevdiğini söylüyo nasıl canımı yakar içime ateş düşürür.o gece öğrenince anlattım inkar etmedi.vurdum bir kaç kere hiç sesi çıkmadı karşılıkta vermedi sıkıca sarıldı beni bırakma dedi o haline kıyamadım.rabbim sabır ve dayanma gücü versin oğlumu bana bağışlasın o benim yaşama sebebim olsun.hayatta yaptığım en iyi şey oğlumdu yazdım eşime o zaman ses etmedi ama aradan zaman geçti ben ailemde kaldım bir süre boşanmaya kararlıydım bana telefon geldi arkadaşından çok karamsar ve veda mesajları gibi şeyler paylaşmış internette.ve oğlumun resminin altına hayatta yaptığım en iyi şey sendin seni çok seviyorum yazmış eve bi gittim gece 1 di hali çok kötüydü sarıldım ve oğlunun sana ihtiyacı var dedim.öylece eve döndüm inşallah allahım onu ıslah eder

tavrınızı koyun ortaya.birdaha böyle birşeyle karşılaşmak istemiyorum diyin.yada bana bu şklde atılan mailler görsen hoşuna gidermi ya da ben yapsam sonrada sana abartılacak birşey yok desem diyin.ama tatlı bir diille anlatın lütfen kavga çıkarmadan.
Bende oyle dedim bende onun yaptıklarının aynısı yaparım.eğer aldatılıyorsam zaten kaybedecek birseyım kalmamıştır.bundan sonrası intikam olur.Ama yındede ALLAH kımsenın yuvasının bozlumasına fırsat vermesin.Erkekler cok nankör yaratılmışlar her ne olursa olsun.

mimozagerbera nickli arkadas yazdıklarınız benı gercekten cok uzdu.keşke yasalar boyle yapan erkeklere agır cezalar verse.biz kadınların bunca emeği hiç dıkkate alınmıyor.bir anda değersiz bır kadınla onca seyi bitirıyorlar.bu nasıl bır nefıs.sonra pişmanlık.Allah inşallah ıslah eder.
ben bıraz baktım
Aldatan eşin ilişkide bulunduğu üçüncü kişiye manevi tazminat davası açabilir.bu da yıne iyi birşey.boyle evli adamlar zına yapıyor ve gunahıda cok buyuk.
Sonra bız eşimize hızmet etmek istemiyoruz içimizdeki kinden dolayı surekli soylenıyoruz dırdırcı oluyoruz.dokunmak istemiyoruz kaçan oluyoruz yok bu seferde huzur veren kadın değil sorun cıkaran oluyoruz.Allah yardımcımız olsun.bol bol dua et.iki rekat hacet namazı kıl.en az ayda bir kere.Evlilik başlı başına bir imtihan

bende aldatılanlardanım.ve eşimi bu kadar severken :( 7 aylık hamileydim eşim pazar günü çalışacağını söyledi tabi inanmadım iyice araştırdım pazartesi sabahı iş yerine kadar gittim tabi öncesinde pazar gecesi kredi kartı slibi buldum cebinde 70 tl lik pizza fişi çok işkillendim işe gitse iki kişi gidiyoz dedi 70 tl lik pizzayı kimle yiyecek slibi aldım yanıma ertesi gün hem iş yerine gittim hem slibin üstündeki telefonu aradım meğer pizza şubesine bağlı otelleri varmış dedim eşimin kartı çalındı en son orda kullanılmış polise vericem hangi saatte çekildi falan diye eşim adına kayıtlı otel odası çıktı kavga kıyamet yalvarmalar özür dilemeler bide hamilelik kafayı yedim kendi canımdan geçtim bebeğimden geçemedim ona şans verdim ama asla unutmadım unutamam içim hala yanıyo oğlum 7 aylık oldu şimdi olayın üstünden 9 ay geçti hala dün gibi içm acıyo.nasıl diyorum nasıl yapar beni sevdiğini söylüyo nasıl canımı yakar içime ateş düşürür.o gece öğrenince anlattım inkar etmedi.vurdum bir kaç kere hiç sesi çıkmadı karşılıkta vermedi sıkıca sarıldı beni bırakma dedi o haline kıyamadım.rabbim sabır ve dayanma gücü versin oğlumu bana bağışlasın o benim yaşama sebebim olsun.hayatta yaptığım en iyi şey oğlumdu yazdım eşime o zaman ses etmedi ama aradan zaman geçti ben ailemde kaldım bir süre boşanmaya kararlıydım bana telefon geldi arkadaşından çok karamsar ve veda mesajları gibi şeyler paylaşmış internette.ve oğlumun resminin altına hayatta yaptığım en iyi şey sendin seni çok seviyorum yazmış eve bi gittim gece 1 di hali çok kötüydü sarıldım ve oğlunun sana ihtiyacı var dedim.öylece eve döndüm inşallah allahım onu ıslah eder

çok üzüdüm okadr haklısınızki malesef yapılan hiçbirşey asla ama asla unutlmuyor.ne kadr özürlerde dilense hep içinin bir tarafı buruk kalıyor.Rabbim kimseyi şaşırtmaın.İnşallah o da hatasnı anlamıştır ve tekrarlamaz.

Ne diyeceğimi şaşırdım.
Çok cesurmusun, sabırlımısın, yoksa yanlışmı yaptn ne bileyim çok şaşırdım ne denirki
Umarım yanlış bir karar almamışsındır
Rabbim yardımcın olsun

kızlar bende doğru bir karar verdiğimden emin değilim içimden düzelmez bu böyle gider diyorum aslında ama oğlum var onun için son şansını verdim eşime ama tekrarlarsa ve beni üzerse ikinci bir şansı olmayacak boşanma davası bile açmıştım o kadar kararlıydım onu da evden kovmuştum diş fırçasına kadar doldurdum yolladım evden kapıyı kilitledim bende annemde kaldım tam bir ay ayrı kaldık ama oğluma kıyamadım daha çok minik baba şevkatine ihtiyacı var.keşke hiç yaşanmasa başa gelebilecek en kötü şey ölümden sonra.rabbim sabır versin arada namaz kılıp dua ediyorum eşimi ıslah et yuvamı kurtar allahım olmayacaksa da içimi soğut diye.bide eve dönmeden önce bi dua var onu okudum namaz kıldım ve parmağıma eve dön eve dönme diye seçim yapıp oğluma uzattım 3 kere ikisinde de eve dön seçtiğimi tuttu ve buna benzer şeyler denedim.kimse aldatılmayı haketmiyo.bende biriyle birşey yaşanacaksa var olan ilişkinin bitmesi taraftarıyım.ve çok soğuk kanlıyım onu anladım.içim o kadar yanarken aradım kızın numarasını buldum neymiş neyin nesiymiş onu sordum kendimi tanıttım kız benden özür diledi ne desen haklısın benim için değmez yuvanı bozma benim daha işim olmaz aramızda aşk sevgi yok dedi.tek dediğim gittiğin yol yol değil gün gelir seninde için yanar yuva yıkanın yuvası olmaz rabbim benim içimin yandığı kadar yaksın içini.nasıl konuştum hala anlamıyorum aslında saçını başını yolmak ağzını kırmak isterdim nasılda sakin oldum bilmem.

kızlar bende doğru bir karar verdiğimden emin değilim içimden düzelmez bu böyle gider diyorum aslında ama oğlum var onun için son şansını verdim eşime ama tekrarlarsa ve beni üzerse ikinci bir şansı olmayacak boşanma davası bile açmıştım o kadar kararlıydım onu da evden kovmuştum diş fırçasına kadar doldurdum yolladım evden kapıyı kilitledim bende annemde kaldım tam bir ay ayrı kaldık ama oğluma kıyamadım daha çok minik baba şevkatine ihtiyacı var.keşke hiç yaşanmasa başa gelebilecek en kötü şey ölümden sonra.rabbim sabır versin arada namaz kılıp dua ediyorum eşimi ıslah et yuvamı kurtar allahım olmayacaksa da içimi soğut diye.bide eve dönmeden önce bi dua var onu okudum namaz kıldım ve parmağıma eve dön eve dönme diye seçim yapıp oğluma uzattım 3 kere ikisinde de eve dön seçtiğimi tuttu ve buna benzer şeyler denedim.kimse aldatılmayı haketmiyo.bende biriyle birşey yaşanacaksa var olan ilişkinin bitmesi taraftarıyım.ve çok soğuk kanlıyım onu anladım.içim o kadar yanarken aradım kızın numarasını buldum neymiş neyin nesiymiş onu sordum kendimi tanıttım kız benden özür diledi ne desen haklısın benim için değmez yuvanı bozma benim daha işim olmaz aramızda aşk sevgi yok dedi.tek dediğim gittiğin yol yol değil gün gelir seninde için yanar yuva yıkanın yuvası olmaz rabbim benim içimin yandığı kadar yaksın içini.nasıl konuştum hala anlamıyorum aslında saçını başını yolmak ağzını kırmak isterdim nasılda sakin oldum bilmem.

:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27: yazı tura da attırsaydınız bebeğe :27::27::27::27:

ne diyim demek ki insan böyle çaresiz anların da hiç olmucak şeyler de yapabiliyomuş..
umarım hakkınızda hayırlısı olur, eşiniz bundan snr sizi üzecek bişey yapmaz.
çnk otel odası mevzusu çok çok ağır. erkekler nası ve niye böyle aşağılık şeyler yapar..
nası midesi kaldırır bunu. insanın aklına herşey geliyo, acaba siz hiç öğrenmeseydiniz
devam edecekmiydi? ya da bunun öncesi oldu mu?
ve tabi bir de eşinize akıl veren, sana kız bulim bak karın hamile malum vs. diyen o aracıyı da Allah nasıl
biliyosa öyle yapsın..

arkadaşların yazılarını okuyamadım ama ınankı okurken neden se gülme krızıne gırdım sanrım basımdan böyle seyler gectıgı ıcın klasık geldı.yanlıs anlamayın sıze degıl esınızın kendnı savunmasına güldüm vede fare olayı yıktı benı sıze sunu yapın bunu yapın dıyemıycegım kelin merhemi olsa kendi başına sürer,ama arkadaşım net facıası genetik oldu ülkemizde aldatılmalar falan açıkçası ben de nette yakaladım esımı ama encok zoruma giden sey aldatmasıda degıl pişkinliği aldatmadım kı dıyor ya adam gözümle gördüğüm halde ınanın çok seyler var hayatta umarım sızın ıcınde hayırlısı olur ve esınız tekrarlamaz ama size vurduğunu yazmışsınız sanırım bu konuyu onemseyın bence en önemlisi sizsinşz burada öyle düşünüyorum ben..

kendimden biliyorum eşimi geçen yıl affettim boşanma eşiğinden döndük boşanma günü davaya gitmedik keşke gitseydim diyorum şuan bu durumda olmazdım hamile kaldım düşük yaptı eşimin internet üzerinden benim yakaladığım kadarıyla daha bilmediğim neler var bilemiyorum buna rağman inkar etti ve daha bugün paralı bir siteye üye olduğunu öğrendim hemde geçen yıl ağustos ayında üye olmuş ve kızlarla yazışıyor kendini bekar yazmış ve benim çektiğim bir fotoğrafta profil resmi olarak konulmuş yazışmalar silinmiş bir çok kadına yazmış allahtan cevap gelmemiş yani bir kez oldumu oluyor onu demek istiyorum ne yapman gerektiğini en iyi sen bilirsin benim bildiğim tek şey bir şey olmuşsa hep oluyor artarak devam eidyor... allah yardımcımız olsun

Back
X