bende aldatılanlardanım.ve eşimi bu kadar severken

7 aylık hamileydim eşim pazar günü çalışacağını söyledi tabi inanmadım iyice araştırdım pazartesi sabahı iş yerine kadar gittim tabi öncesinde pazar gecesi kredi kartı slibi buldum cebinde 70 tl lik pizza fişi çok işkillendim işe gitse iki kişi gidiyoz dedi 70 tl lik pizzayı kimle yiyecek slibi aldım yanıma ertesi gün hem iş yerine gittim hem slibin üstündeki telefonu aradım meğer pizza şubesine bağlı otelleri varmış dedim eşimin kartı çalındı en son orda kullanılmış polise vericem hangi saatte çekildi falan diye eşim adına kayıtlı otel odası çıktı kavga kıyamet yalvarmalar özür dilemeler bide hamilelik kafayı yedim kendi canımdan geçtim bebeğimden geçemedim ona şans verdim ama asla unutmadım unutamam içim hala yanıyo oğlum 7 aylık oldu şimdi olayın üstünden 9 ay geçti hala dün gibi içm acıyo.nasıl diyorum nasıl yapar beni sevdiğini söylüyo nasıl canımı yakar içime ateş düşürür.o gece öğrenince anlattım inkar etmedi.vurdum bir kaç kere hiç sesi çıkmadı karşılıkta vermedi sıkıca sarıldı beni bırakma dedi o haline kıyamadım.rabbim sabır ve dayanma gücü versin oğlumu bana bağışlasın o benim yaşama sebebim olsun.hayatta yaptığım en iyi şey oğlumdu yazdım eşime o zaman ses etmedi ama aradan zaman geçti ben ailemde kaldım bir süre boşanmaya kararlıydım bana telefon geldi arkadaşından çok karamsar ve veda mesajları gibi şeyler paylaşmış internette.ve oğlumun resminin altına hayatta yaptığım en iyi şey sendin seni çok seviyorum yazmış eve bi gittim gece 1 di hali çok kötüydü sarıldım ve oğlunun sana ihtiyacı var dedim.öylece eve döndüm inşallah allahım onu ıslah eder