eşim beni aldatıyor olabilir fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi umrany
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
29 yaşındayım 10 yıllık evliyim canım
ya insan kendi gücünü
acının dibine vurmayınca farketmiyo:1hug:

aynen ben hastalandımda kimse yoktu çevremde eşimde hep şikayet etti ozamanlardan sonra aklını başına topla kendini düşün dedim iyiyken herkez çevrende ama kötü ol kimse kalmaz yeri gelince eşinde

gözün kapalı eşine teslim olmayacaksın maddi manevi
ki ben eşine tapan biriyim
ama bu konular ayrı
ne demişler düşmez kalkmaz bir allah

sen olmassan ben bi hiçim mesajını vermiceksin erkek milletine verdinmi kendi ipini kendin çekersin adam seni kaybetme korkusunu yaşıcak yanlış yaparsam beni bırakır diye düşünücek o zaman bi halt yiyemez erkekler düzenleri bozulsun asla istemezler rahatlarına düşkünler bi kere :dilcikar:

eşim bana karşı öyle bir hata yaparsa intikamım acı olur,intikamımı aldıktan sonra poposuna bi tekme benden sonra yapabilirse yapsın.kendiside benim gözümün nasıl kararttığımı bilir.eşlerin gözünü ilk başta korkutacaksın.

ben çok sıkıntı çektim canım
böyle bir olay yaşamadım allahta hiçbirimize yaşatmasın
anne babam geçinemiyordu
çocukluğum kötü geçti
babam üvey baba gibiydi
evlendim mutlu olurum diye
eşimin ailesi ..... ettiler
eşimin bir ara iş sıkıntısı oldu
evlilik insana çok tecrube kazandırıyor

bi de şu var kızlar;

fikrine güvendiğim bi erkek arkadaşım bana şöle demişti;

"kadın aldatılmaz,
erkek çapkınlık yapar,
aldatmak bi reflextir.."
yani şu demek,

aldatılan kadın asla,
neyim eksikti,sorun benim neremdeydi dememeli...

bakımlı olcaksa da,
mükemmel bi kadın olcaksa da,
kocası için falan değil kendisi için olmalı,

yoksa boşu boşuna yer durursun kendini

evet canım erkekler akıllı veyöneten durumundaki kadınları seviyor pasif tipleri sevmiyor bu bir gerçek çok çirkin bir kadın bile olsa dominant sa mesela kazanır erkek onun gücüne hayran kalıyor

aynen canım ya:1hug:
babam annemi çok döverdi,
annemin gözümün önünde dayaktan bayıldığını bilirim,
annemi korumak için üstün kapandığımda
vücudumun çürükler içinde kaldığını bilirimmafoldumben

babam hastaydı,
şizofrendi
bütün yaptıklarına rağmen hala nefret etmiyorun ondan çünkü hastaydı...

ama çocukluğum genç kızlığım kabus gibi geçti...

eşimin yanında bütün maaşını kendi bakımına harcayan bir sekreyer vardı benden kısa ve aslında benden çirkinde ama çok bakımlı zayıf açık giyinip yakıştırıyo cazibesi var kendine güveniyoçok dardı pantolonu stringi görünüyordu şu ip gibi çamaşırlardan o evlenip ayrıldı oh dedeim

güzeli,m en azından şizofrenmiş bizimkinde tilki aklı var bilerek kötülük yapıyo sadist gibi ama allah bizim yolumuzu açtı artık mutlu olmak bizimde hakkımız canım o günler çok eskide kaldı :içelim:

anam konu nerelere gelmiş sizdemi dertlisiniz kızlar

canım çocuklu bir bayan olarak çocukların babayı yuvaya bağlıyormu sence ne gibi etkileri var evlilikte

canım çocuklu bir bayan olarak çocukların babayı yuvaya bağlıyormu sence ne gibi etkileri var evlilikte

çocuk yuvayı toparlamaz aksine çok güçlü evlilikler bile sendeler çünkü sadece eş olmaktan çıkarsın bide anne olursun ilk zamanlar bütün ilgini sevgini şevkatini çocuga verir tamamen ona yogunlaşırsın böylece herifini ihmal edersin ister istemez buda onun pek hoşuna gitmez adam zaten 9 ay beklemiştir bide lohusalık dönemi çocuktu derrken allak bullak olur yanii eve baglamaz çocuk adamı :hulya: çokmu iç karartıcı oldu kızz aklinialirimsmile

ayvayı yedik desene birde evlilik kurtulsun diye çocuk yaparlar

bizim bebek olunca kocayı ihmal etmiyim bari eee peki benimle kim ilgilenicek kocayla ben bebekle ben hep verici olmak zorundamıyız
çocuk evliliği kurtarsa annemle babamın evliliği kurtulurdu annem 3 tane yaptı sonuncu erkek oda kurtaramadı evliliğidelikafadulden

onada sorumluluklar ver fazla yüz verme mesela benimki gece uyumuyo diye cuma ve c.tesi geceleri o bakardı ben uyurdum hafta içide ben uykusuz kalırdım çocugu tek başımıza yapmadık ya fedakarlık iki taraflı olmalı kaydirigubbakcemile2

ok. canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…