eşim beni aldatıyor olabilir fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi umrany
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi de niye çıplak fotoğraf yollasın. nasıl bir kız ki bu bukadar cesareti var anlamadım valla.

yaniii ...nasıl bir kızkii buu.
Bence konuyu kapatmayın o maili mutlaka görmek istediğini hatta o çocuk ve kızlada yüzleşmek istediğini söyle.

4 5 kıza azmı dıyosun bebegım sen oooo:)kız ısten cıkıcam senın konun yuzunden cıkamıyorum ılk defa ıcıme ısledı resmen bı konu yanı mahsur kaldım hastanede senın yuzunden:) saka saka ne dıcembak sana.benım esımın fabrıkasındada var o mesajlasma zımbırtısından daha dogrusu maıllesme zımbırtısından ı sımdı bu cıbıldak kızın (fotoları olan)senın esının maılıne yollamıs olması gerekıyorkı resımlerı o cocukta stajerde yanlıslıkla cevabı sana atsın .O sırket sıstemınde herkesın kendı sıfresı ve maıl adresı var anladınmı cocuk nıye kocanın maılıne maıl attırsın yada cevabı kocanın maılınden atsın ????Ben gidimmi artık evimeeyvahedigeldismile:)

yaniii ...nasıl bir kızkii buu.
Bence konuyu kapatmayın o maili mutlaka görmek istediğini hatta o çocuk ve kızlada yüzleşmek istediğini söyle.

ozaman bir hafta bekliyeceğim mailin gelmesini diyeyim. yok gelmiyormu mail kardeşim getir stajerle kızı konuşayım derim. yanaşmazsa cep telefonu detayına ulaşmaya çalışırım.

hımmm haklısın canım. neyse sen git evine :)))) çok sağol canım yorumların için bakalım bir hafta falan bekleyeceğim mailin gelmesini. gelmedimi ozaman tekrar konuşuruz bakalım. tekrar sağol opuyorumnanaktan

ozaman bir hafta bekliyeceğim mailin gelmesini diyeyim. yok gelmiyormu mail kardeşim getir stajerle kızı konuşayım derim. yanaşmazsa cep telefonu detayına ulaşmaya çalışırım.

neden bir hafta ki mailin gelmesi...

ben aldattığını sanmıyorum...böyle birşeyi yapsa daha dikkatli olurdu heralde...

olsa olsa internetten bulmuştur ..ama bunu bile yapması iğrenç bişey...

ben aldattığını sanmıyorum...böyle birşeyi yapsa daha dikkatli olurdu heralde...

olsa olsa internetten bulmuştur ..ama bunu bile yapması iğrenç bişey...

kesinlikle bu bile aldatmadır asla kabul etmem

canim ben pek aldatma oldugunu felan sanmiyorum acikcasi , esin güvenini hic sarsacak bi davranista bulunmamis bu güne kadar
ama yinede takip edebilirsin bi süre , maillerine bakma imkanin varsa giden maillere bak derim , stajerin belki attigi baska mailler de vardir

şirket maili olduğu için bakamıyorum canım şirketine gitmem lazım. takip edeceğim bakalım

Canım bizim de şirkette kendimize ait şirket içi mail programımız var. Silinenler öyle kolaycana kurtarılmıyor bence sen o işi unut. Ama madem o mail silinmiş ve madem stajyer şu anda suçlu görünüyor o zaman söyleyin stajyere aynı maili kız arkadaşından bir daha istesin.

Umarım yanlış anlaşılmadır...
Can sıkıcı bi durum...
boshayallersmile

inş.öyle bişey yoktur.
yalnız şüpheli durumlar var ortada.eşiniz ispat etsin bence.yanlışlıkla geldiyse çocuğun tavrını utandı diye yorumlayabiliriz.hani kem küm etti demişsiniz ya.. eşiniz ispat etmeli..

haklısın canım bak bu aklıma hiç gelmemişti. gerçekten bunun için konu açmıştım iyiki varsınız. madem öyle tekrar göndersin bakalım o kız maili. pazartesi tekrar atsın maili sende bana at diyeceğim. bakalım buna ne diyecek.

Umarım yanlış anlaşılmadır...
Can sıkıcı bi durum...
boshayallersmile

inşallah

maili hemen silmese şüpheli bir durum yok gibi gözüküyor ama .. ne yazık ki bu bir sanal aldatma da olabilir,umarım değildir

ama eşin doğruda söylüyor olabilir...
çünü
1-kimse kolay kolay kendi yalanına yanında çalışan stajyeri aret edip kendini aşağılık duruma düşürmez...
2-kimse müdürünün karşısına böyle bir konuda çıkmak istemez...
3-aldatan bir erkek, maili göndermeden önce 10 kere kontrol eder..neticede riske attığı şey evliliği...
4-Ayrıca bu karakterdeki bir erkek, asla maillerinde eşiyle ortak şifre kullanmaz..karakteri müsade etmez.

ama bu benim fikrim....illede içimi rahatlatmak istiyorum diyorsan fazla dallandırıp budaklandırmaya hiç gerek yok....şirkete gidersin ve stajyere söylersinki '' yanımda ara o kızı geçen gün sana attığı maili tekrar atsın '' ....

ne cevap verir ne der bilmiyorum ancak o anki havadan konuşmalardan ve tavırlardan az çok bişeyler yakalarsın zaten...

onu da düşündüm utandı galiba dedim ama sonra sinirim tepeme çıktı. ne hakla o mail adresini kullanır ne hakla ortalığı karıştırır diye düşündüm. bağırdım çağırdım suratıma kapadım telefonu.

şimdi eşim aradı napıyosun diye maili bekliyorum dedim. söyledim bilgi işlem geldi araştırıyor dedi. bakalım nolucak.

kesinlikle çok mantıklı kaydirigubbakcemile5

hepsine katılıyorum canım. benimde tek kilitlendiğim nokta maili silmesi. yoksa yanlış anlama derdim konu kapanırdı. şimdi araştırsınlar bakalım maili bugün belli olur. yok derse söyle maili benim adresime göndersin derim. ozaman çıkar herşey ortaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…