hepsine katılıyorum canım. benimde tek kilitlendiğim nokta maili silmesi. yoksa yanlış anlama derdim konu kapanırdı. şimdi araştırsınlar bakalım maili bugün belli olur. yok derse söyle maili benim adresime göndersin derim. ozaman çıkar herşey ortaya.
evet bence bişey çıkmayacak ya.. eşinizin öyle bişey yapmış olması için nasıl bir dalgınlık içinde olması gerekirr ya düşünsenize.. o maili size yollaması için.. :1shok:
kelebe_k 'in yazdıkları çok mantıklı katılıyorum içine kurt düşürmek istemem ama böyle bir olay yakın çevremde yaşandı neredeyse aynısı anlatayım bizler büyük bir fabrikada çalışıyoruz bende mühendisim orda evli bir beyle yine aynı iş yerinde çalışan bir kızın ilişkisi var diye söylenirdi hep ama ben dedikodu derdim inanmazdım...taki gözümle odalarında öpüştüklerini görene kadar şahit olunca anlatmak zorunda kaldılar kızı dinledikce üzüldüm haline ve bir gün kız evli olan sevgilisine kızıp adamın mailinden adamın ona gönderdiği bir maili adamın karısına göndermiş.kadın öğrensin bilsin diye kendi eliyle kendini ele verdi (gerçi mailin kime atıldığı belli değildi)adamla kadın boşanma aşamasına geldiler arada çocuk olduğu içinde barıştılar.durumuda toparlamak için bizim stajyerlerden birine aynı böyle ben sevgilime attım dedirtildi.o ara gerçeği söylemek çok istedim ama çevremdeki herkes söyleme dedi.araya iş yerindeki personel müdürü girdi durumu yatıştırdı falan filan.kadın dışında herkes biliyordu ama sonra ayrılmışlar kızla kız başka yere memur olarak atandı.sonra bende ayrıldım ordan bilmiyorum daha noldu.sadece aklıma geldi anlattım umarım ters tepki vermezsin.bu olay bir örnek tabiki böyle olacak diil eşin zaten haftasonları akşamları evde olması telefonunu gizlememesi yeterli bile bence
canım kafama takılan bi kaç soru işareti var
1: n ile ü harfi çok alakasız buna bi mantıklı açıklama alamamışsın???
2: stajyer hadi eşinin mailini kullanıyo bu ne samimiyettir ki sevgilisinin muhtemelen müstehcen olan banyodaki fotoğraflarını başkasının mailinden bakıyo. hadi stajyer bakıyo eşin demiyomu mail imi kullanacaksan adam gibi kullan ben evli barklı adamım diye.
3:bu durumlarda erkekler hep birbirini savunur (mu) bence savunur.
başka bişi demek istemiyorum. takip et.......
rahat batıyor bu erkeklere...
tatlım sen takıbe al,birde sana başıma geleni solım,bir erkek arkadaşıma resim yolladım,ama yanlış yere attım,bı an hata ile,sonra bana mail yazdı o kişi kımsınız faln gibilerınde,neyse özür diledim uzatmadım,oda uzatmadı,ama şimdi o erkese karısı sevgilis görse o maili ortalığı kaldırırdı,yanı bir örnek tatlım,birde mailde cevap yazdığı kelimeler onun seçtiği kullandığı tarzmı?anlarsın,ama takıp et...yapıyosada emın ol,yapamaz artık..
her ihanet tavizle başlar taviz tavizi ,tavizde ihaneti doğurur.....
demem o ki hiç n-bi zaman taviz vermemek lazım bu erkeklere ..
her ihanet tavizle başlar taviz tavizi ,tavizde ihaneti doğurur.....
demem o ki hiç n-bi zaman taviz vermemek lazım bu erkeklere ..
alkisalkisalkisyasakkelimeyasakkelime
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
zaten bu konuda asla taviz vermeyeceğimi biliyor. ben hep derim her hatanı affedebilirim insanız tabi ki hatalarımız olabilir. ama beni aldatmanı asla affetmem derdim. çünkü beni aldatıyorsan beni artık sevmiyorsun demektir. ozaman evli kalmamızın bir mantığı kalmıyor derdim. o da ben senden birgün sıkılırsam bunu sana söylerim ilişkimiz biter. ondan sonra başkası girebilir hayatıma derdi. benim çocuğum olsa dahi bu konuda asla taviz vermeyeceğime eminim. benim sevmeyen adamın yanında işim yok benim.
asla afedilmeyecek bişey bu zaten siz kararlı oduğunuz sürece sorun yok umarım herşey istediğiniz gibi olur çünkü hiç bi kadın haketmiyo böyle bi adiliği
ben bu konularda hep şöyle düşünürüm,
eğer eşim birşeyler yapıyorsa öyle veya böyle mutlaka ortaya çıkar, Allahım bana mutlaka bir işaret gönderir...
sizin durumunuz bir işaret olabilir de olmayabilir de...
bence dikkatli olun diğer unsurları da kontrol edin.
yani evinden işine zamanında gelip gidiyorsa telefonu ortadaysa bence eşiniz doğru söylüyodur...
fazla üsteleyip tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmemek lazım
bos yere gunahını almak ıstemem adamın ama...
sız yınede bı sure takıp edın davranıslarını derım.
eger boyle bısey warsa,ki insallah yoktur,bı yerden acık verecektır elbet...
kesinlikle katılıyoum
takip edip görmekten başka çarem yok şuan sanırım. bir kere içime şüphe düştü o kendini aklamadan da çıkmayacak. inşallah sonunda ben yanlış düşünüyor çıkarım.
haklısın canım, takip edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?