eşim beni aldatıyor olabilir fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi umrany
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet bence bişey çıkmayacak ya.. eşinizin öyle bişey yapmış olması için nasıl bir dalgınlık içinde olması gerekirr ya düşünsenize.. o maili size yollaması için.. :1shok:

kelebe_k 'in yazdıkları çok mantıklı katılıyorum içine kurt düşürmek istemem ama böyle bir olay yakın çevremde yaşandı neredeyse aynısı anlatayım bizler büyük bir fabrikada çalışıyoruz bende mühendisim orda evli bir beyle yine aynı iş yerinde çalışan bir kızın ilişkisi var diye söylenirdi hep ama ben dedikodu derdim inanmazdım...taki gözümle odalarında öpüştüklerini görene kadar şahit olunca anlatmak zorunda kaldılar kızı dinledikce üzüldüm haline ve bir gün kız evli olan sevgilisine kızıp adamın mailinden adamın ona gönderdiği bir maili adamın karısına göndermiş.kadın öğrensin bilsin diye kendi eliyle kendini ele verdi (gerçi mailin kime atıldığı belli değildi)adamla kadın boşanma aşamasına geldiler arada çocuk olduğu içinde barıştılar.durumuda toparlamak için bizim stajyerlerden birine aynı böyle ben sevgilime attım dedirtildi.o ara gerçeği söylemek çok istedim ama çevremdeki herkes söyleme dedi.araya iş yerindeki personel müdürü girdi durumu yatıştırdı falan filan.kadın dışında herkes biliyordu ama sonra ayrılmışlar kızla kız başka yere memur olarak atandı.sonra bende ayrıldım ordan bilmiyorum daha noldu.sadece aklıma geldi anlattım umarım ters tepki vermezsin.bu olay bir örnek tabiki böyle olacak diil eşin zaten haftasonları akşamları evde olması telefonunu gizlememesi yeterli bile bence

canım kafama takılan bi kaç soru işareti var
1: n ile ü harfi çok alakasız buna bi mantıklı açıklama alamamışsın???
2: stajyer hadi eşinin mailini kullanıyo bu ne samimiyettir ki sevgilisinin muhtemelen müstehcen olan banyodaki fotoğraflarını başkasının mailinden bakıyo. hadi stajyer bakıyo eşin demiyomu mail imi kullanacaksan adam gibi kullan ben evli barklı adamım diye.
3:bu durumlarda erkekler hep birbirini savunur (mu) bence savunur.

başka bişi demek istemiyorum. takip et.......

evet bence bişey çıkmayacak ya.. eşinizin öyle bişey yapmış olması için nasıl bir dalgınlık içinde olması gerekirr ya düşünsenize.. o maili size yollaması için.. :1shok:

Haklısın

neden ters tepki vereyim canım. akıl akıldan üstündür. ben sağlıklı düşünemiyor olabilirim şuan. onun için sizin fikirlerinize ihtiyacım var yazdım. şimdi düşünüyorum. eğer ona ilgisi olan birisi olsaydı ve bu maili atsaydı eşim asla kabul etmez peşine düşerdi. o kadınla ilişkisi olması lazım ki stajerle konuşsun. bir de müdürü ile hep tartışır anlaşamıyorlar hiç. adam açığını yakalasa üstünü örtecek tipte değil. tek seçenek kalıyor. stajerle konuşup herkese ben attım de demiş olabilir. işte düğümü çözecek tek kanıt kızın maili. mutlaka saatten, tarihten, yazdığı mesajdan bişey yakalarım diye düşünüyorum.

harf konusunda şunu düşündüm. Ü türkçe karakter olduğu için U harfine basması lazım. NURDAN mış ya adı. N ye tam basamazsa U ya basmıştır benim adım çıkmıştır diye düşündüm. ama insan hiç mi kontrol etmez maili göndermeden.

eşimin dediğine göre normal mail gönderiyor diye biliyormuş. hatta departmanda başkalarının bilgisayarından da atıyor dedi. kızdım bağırdım falan dedi ama iş bu aşamaya geldikten sonra bunun bir önemi yok benim için. bundan sonra aklayacak kendisini

rahat batıyor bu erkeklere...

katılıyorum

tatlım sen takıbe al,birde sana başıma geleni solım,bir erkek arkadaşıma resim yolladım,ama yanlış yere attım,bı an hata ile,sonra bana mail yazdı o kişi kımsınız faln gibilerınde,neyse özür diledim uzatmadım,oda uzatmadı,ama şimdi o erkese karısı sevgilis görse o maili ortalığı kaldırırdı,yanı bir örnek tatlım,birde mailde cevap yazdığı kelimeler onun seçtiği kullandığı tarzmı?anlarsın,ama takıp et...yapıyosada emın ol,yapamaz artık..

her ihanet tavizle başlar taviz tavizi ,tavizde ihaneti doğurur.....
demem o ki hiç bi zaman taviz vermemek lazım bu erkeklere ..

Son düzenleme:

bebeğim yazmıştı pek kullanmaz o kelimeyi. ordan o yazmamıştır fikrine kapıldım. ama maili silmesi şuan kendisini çok kötü bir durumda bıraktı. artık kesinlikle takip edeceğim canım zaten içime kurt düştü bikere o kendini aklamadan düzelemem.

alkisalkisalkisyasakkelimeyasakkelime
demem o ki hiç n-bi zaman taviz vermemek lazım bu erkeklere ..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

demem o ki hiç n-bi zaman taviz vermemek lazım bu erkeklere ..

zaten bu konuda asla taviz vermeyeceğimi biliyor. ben hep derim her hatanı affedebilirim insanız tabi ki hatalarımız olabilir. ama beni aldatmanı asla affetmem derdim. çünkü beni aldatıyorsan beni artık sevmiyorsun demektir. ozaman evli kalmamızın bir mantığı kalmıyor derdim. o da ben senden birgün sıkılırsam bunu sana söylerim ilişkimiz biter. ondan sonra başkası girebilir hayatıma derdi. benim çocuğum olsa dahi bu konuda asla taviz vermeyeceğime eminim. beni sevmeyen adamın yanında işim yok benim.

Son düzenleyen: Moderatör:

asla afedilmeyecek bişey bu zaten siz kararlı oduğunuz sürece sorun yok umarım herşey istediğiniz gibi olur çünkü hiç bi kadın haketmiyo böyle bi adiliği

ben bu konularda hep şöyle düşünürüm,
eğer eşim birşeyler yapıyorsa öyle veya böyle mutlaka ortaya çıkar, Allahım bana mutlaka bir işaret gönderir...
sizin durumunuz bir işaret olabilir de olmayabilir de...
bence dikkatli olun diğer unsurları da kontrol edin.
yani evinden işine zamanında gelip gidiyorsa telefonu ortadaysa bence eşiniz doğru söylüyodur...
fazla üsteleyip tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmemek lazım

asla afedilmeyecek bişey bu zaten siz kararlı oduğunuz sürece sorun yok umarım herşey istediğiniz gibi olur çünkü hiç bi kadın haketmiyo böyle bi adiliği

kesinlikle katılıyoum

takip edip görmekten başka çarem yok şuan sanırım. bir kere içime şüphe düştü o kendini aklamadan da çıkmayacak. inşallah sonunda ben yanlış düşünüyor çıkarım.

bos yere gunahını almak ıstemem adamın ama...
sız yınede bı sure takıp edın davranıslarını derım.
eger boyle bısey warsa,ki insallah yoktur,bı yerden acık verecektır elbet...

bos yere gunahını almak ıstemem adamın ama...
sız yınede bı sure takıp edın davranıslarını derım.
eger boyle bısey warsa,ki insallah yoktur,bı yerden acık verecektır elbet...

haklısın canım, takip edeceğim

inşallah öyledir.
ama bence bu durumdan bir "sanal ihanet" çıkacak.
ona maili görmek istediğinizi söylediğiniz halde, "konunun kapandığını sanmıştım" diyerek silmesi bile yeterli.
silerken, o mailin, sizin ona inanmanızı sağlayacak tek delil olduğunu idrak edememesi imkansız çünkü.

haklısın canım, takip edeceğim

sürekli böyle bi duyguyla yaşamakta çok zor şuan napıyo nediyo tlefonuna bakayım bişey varmı ...
insan paranoyak olur çıkar valla ... siz yinede kendinizi çok üzmeyin

böyle herifler cocuk haketmiyor...eyer gercekten ihanet varsa yol yakinken caresine bakin daha fazla yara almadan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…