eşim beni aldatıyor olabilir fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi umrany
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

stajerin kız arkadaşı da maili silmiş olur.guclubacismilesonuç alınır mı bilmiyorum.

kesinlikle katılıyorum canım maili silmesi çok saçma

sürekli böyle bi duyguyla yaşamakta çok zor şuan napıyo nediyo tlefonuna bakayım bişey varmı ...
insan paranoyak olur çıkar valla ... siz yinede kendinizi çok üzmeyin

üzülmemeye çalışacağım. bence o üzülsün beni kaybedeceği için. çok tuhaf şekilde metanetliyim şuan. tek amacım konuyu çözmek

böyle herifler cocuk haketmiyor...eyer gercekten ihanet varsa yol yakinken caresine bakin daha fazla yara almadan ..

zaten bu konu çözülene kadar tedaviyi bırakıyorum bunu da söyleyeceğim kendisine. ne zaman kendini aklar ozaman tedaviye devam ederiz.

ozaman yüzleştirecek başka çaresi kalmıyor

ben tam olarak anlayamadım sanırım.
dümenden biri çıkarılamaz mı karşınıza?
yani bu durumda yüzleşmek ne kadar tatmin edici olabilir ki?
ayak üstü kırk yalan söyleyecek insan çok...

ben tam olarak anlayamadım sanırım.
dümenden biri çıkarılamaz mı karşınıza?
yani bu durumda yüzleşmek ne kadar tatmin edici olabilir ki?
ayak üstü kırk yalan söyleyecek insan çok...

ben şirketine giderim kızı da oraya çağırtırım. ayrıca bu çektiği resimler telefonunda ya da bilgisayarında mutlaka vardır bu kızın. mutlaka yalan söylerseler bi şekilde ortaya çıkarılıbilir diye düşünüyorum.

canım benim çok üzüldüm senin adına. benzer bi durum benim eski ilişkimde başıma geldi. ama senin için durum çok daha zor çünkü evlisin!

böyle bir durumda hiçkimse bir yuvanın yıkılmasını istemez. ve bunun olmaması için bir takım yalanlara alet olur. bunu ister istemez yapar. buna o stajer de oranın müdürü de alet olur. hele de eşin işinde sevilen biriyse ohoooo....

ben tabikide kesinlikle evliliğine nokta koymanı dilemem asla. hele de kesin kez şudur diye bişe bulmadan... fakat anlattıkların benim kafamda hemen hemen net bir profil oluşturdu diyebilirim... ayrıca stajer bile olsa işle ilgili kullanılan bir mail adresine kolay kolay kimse o tarz bir mail göndermez ve hiçkimsede kolay kolay öyle bir cevap yazmaz. bu kısma zaten hiç inanmadım. ayrıca kızın adının orda çıkması için kişi listesinde ekli olması gerekir. senin adınla onun adının hiç alakası olmadığını gördüğümdede bunun bir yalan olduğunu düşündüm zaten... ayrıca o maili sana atıcağını söyleyen ve böyle bir konuda gerçekten suçsuz olan biri kendisini aklamak için o maili sen ona söylemeden sana yollardı.

bazı arkadaşlar şimdiye kadar anlardın telefon mail gelebilir demişler... ama aldatma varsa eğer karşı taraf evli olduğunu biliyorsa bunu zaten evde olduğunu bildiği saatlerde yapmaz bence.. kabullenilmiş bir bağ varsa yani.. çok karışık bir durum.. allah yardımcın olsun...

sana budan teselli edici öyle birşeyin olmadığına inandırıcı şeyler söylemeyi çok isterdim.. ama kendim inanmadığım birşeye başkasını inandırmak çok yanlış geliyor..

allahım yardımcın olsun.. senin adına çok üzüldüm.. umarım bir çıkış yolu bulursun:2:

bu tip durumlarda erkekler inanılmaz bi dayanışma içine giriyor. birbirlerini çok koruyorlar.

bu mail işi bana çok saçma geldi. başkasının mail'inden kızla mail'leşmek falan. kızla yüzleş diyeceğim ama bunlar numaradan bi kız da bulurlar. ne de olsa ilk fotoğrafları görmedin. eğer yüzleşirsen o fotoğrafları görmek istediğini söyle, hatta kendi mail'ine gönderilmesini iste. fotoğrafın özelliklerinden ne zaman çekildiğini de görebilirsin. olaydan çok önce mi, olay zamanı mı, olaydan sonra mı?

bütün bunların dışında çok ekstrem bi durum olsa da eşin suçsuz olabilir. yani burdan bakınca haksız görünüyor. ama şanssızlık yani, olmuş da olabilir. stajyer kem küm etti demişsin, belki utanmıştır, belki yalan söylüyor. yüz yüze gelmen lâzım.

ha benim başıma gelse hiçbir şey yapmam o da ayrı o konu.

canım bence bu çözüm değil... çünkü eğer gerçekten aldatıyorsa sen bunu bir defa yakalamış oldun... bundan sonra attığı her adıma dikkat edicektir.. çünkü senin tetikte olduğunu biliyor...

Aklıma takılan eğer stajyerin kız arkadaşı bir fotoğraf göndermişse stajyerin özel mailine göndermiştir ve stajyerin mailinde siz kayıtlı iseniz size yanlışlıkla cevap maili atabilir....Kaldı ki o zaman gönderici olarak o stajyerin maili gözükürdü sizde..... Eeee mail stajyerin mailine geldi... O da sizin eşinizin mailini açık gördü ve ordanmı cevap yazdı....? Yok stajyerin mailine değilde genel mail hesabına gönderdiyse kim gönderirki genel bir maile o tarz resimleri... bana garip geldi açıkçası...
ıyi düşünmeye çalışalım....Durum şu şekilde olabilir ...Stajyer masasında oturuyordur..Resimler mail ile gelir....O an orda cevap yazamaz sonra bi ara eşinizin masasına oturur....Aklına cevap yazmak gelir....Yazar ve yanlışlıkla size gönderir...???? Bilmiyorum canım benim pek aklıma yatmadı...Benim elimden de çok sakar, iş bilmez stajyerler geldi geçti... ama hepsi internet ve mail olayında canavar gibiydiler... ınşallah umarım hepsi bir hatadan ibarettir ... :teselli:

geçende böle bi konu açıldı ama eşi erkek arkadaşını ayarlamış ben yazdım diye..
erkekler suçlarını ört pas etmek için nasılda çaba içine giriyolar nasıl bir dayanışma sergiliyolar pes doğrusu :1ninca: ama sonuçta ortaya çıkıyo her ne varsa laelaelaelaelae

inşlhh eşinizin anlattıklarıo doğrudur stajeri bulup ona gelen maile ve saatine bakmadan içinizin rahat etmiyceğini düşünüyorum ..

şüpheli bir durum bence
dikkat etmek lazım.

İşleri düzeltelim derken iyice karıştırmışlar.
Stajyerin mailine geldiyse kendi adresinden neden göndermemiş.
Bu iş açıklığa kavuşup içinize sinmeden çocuk düşünmeyin bence de.

çekirge bir sıçrar,iki sıçrar,üçüncüde düşer.allah ayaklarına dolandırıyor.bu konu bana başka bir konuyu hatırlattı "mesaj benim değil arkadaşımın" ve araya süre koymak istiyorlar eşlerinin sinirleri yatışsın,kendileride zaman kazanıyor,işi kılıfına uydurmak için.allah kolaylık versin arkadaşım inşallah düşündüğümüz gibi değildir.ve erkekler böyle durumlarda çok güzel birlik oluyorlar.

siz demişsiniz ya müdürüyle eşimin ilişkisi pek iyi değil diye müdürün sözünede pek güvenmeyin derim,zira erkeler söz konusu aldatma oldumu bir dayanışma içine giriyorlar,onların gözünde tam bir erkek oluyor malesef bi hastayım paraya ihtiyacım var deseler yardım etmezler birbirlerine ama söz konusu aldatma oldumu can ciğer kuzu sarması olurlar ellerinden geleni yaparlar. :çok üzgünüm:

aman bilgisayarınıza dikkat edin eşiniz kkya giripte yazdıklarımızı okumasın.

evet bide bu var tabi her gün işiniz bitince çıkış yapın işinizi garantiye alın.

Offf yine erkeklerin acemi çapkınlıkları...
Akıl almaz mantığa sığmaz yalanlarla işi kılıfına uydurma çabaları...
Mavinin konusunda da demiştim aynı şeyi diyorum, hepsi hikaye bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…