Eşim beni aldatti

Hanimefendi kendi yorumunuzla ilgilenin diyorum. Ayni dili konusuyoruz

Bir şey diyimmi çok üzgünüm ama bir kez yapan bir daha yapıyor ne yazıkki, o fitne girdi bir kere araya, siz de artık güvenmeyeceksiniz eşinize, çocuklarınız çok küçük ne denir bilemiyorum.Birde çok mutluyduk, cok iyi giden bir evliliğimiz vardı demişsiniz sık sık, kendimden biliyorumki bu bir red ediş aslında...

Adamın bir de kuşu ötmüyordu. Ama gecede 5 kere sevişiyomuş bu heriflerin gerçekte suratlarına tüküren bile yok. Hayal dünyalarında evli olmasına rağmen kendisine çok aşık kadın profili kuruyolar. Konu sahibinin kocasına çok aşık olan bir kadın varmış da tam da kavga ettikleri sıra yazmış. Evliyim demiş ama yine de kadın bırakmamış falan. Nasıl yemiş bunu şaşırdım

Meydanı ona bırakayım ne demek!!! bir kere yapan her zaman yapar unutmayın.Onunla olmazsa başkasıyla yapacak emin ol.Sal ipini gitsin.Hiçmi gururunuz yok.

Şu fikir var ya bu saçma durumda yapılacak en iyi şey. hem karnım doysun hem pastam dursun yok bu dünyada. Eşinle konuş dedim defalarca ama burnunu sürttürmek, intikam almak daha cazip geliyor konu sahibine.

Şu fikir var ya bu saçma durumda yapılacak en iyi şey. hem karnım doysun hem pastam dursun yok bu dünyada. Eşinle konuş dedim defalarca ama burnunu sürttürmek, intikam almak daha cazip geliyor konu sahibine.
Kimden intikam alınacak ? Neye yarayacak o kocayı yine koynuna soktuktan sonra ? Ayşe gidecek Fatma gelecek , kaç tanesinden intikam alacak? Millette ne bitmez tükenmez enerji var ben üşenirim yav.

Güzel oldu , kadın kurtuldu kuşsuz herifin donlarını yıkamaktan. Gider kuşlu bulur , mis.

Kimden intikam alınacak ? Neye yarayacak o kocayı yine koynuna soktuktan sonra ? Ayşe gidecek Fatma gelecek , kaç tanesinden intikam alacak? Millette ne bitmez tükenmez enerji var ben üşenirim yav.
Aynen kesinlikle üşenirim. Hadi diyelim intikam alındı, kafamdakileri kalbimdekileri nasıl sileceğim.

Bence kadinla durum önceden vardi belki kadinla gorustugu icin size isim var dedi sonra da aramadi sonra siz soguk yaptiginiz adam da dedi ki bu kadin zaten baya sariyor suan evdeki de hic sarmiyo Allah affetsin, basladi aradaki ipleri koparip kendi hayatini yaşamaya en sonunda da itiraf etti, yoksa 2 gun biri wp dan senden hoslandim demesiyle kimse evliliginde bu noktaya gelmiyor, tek mantikli aciklamasi bu

Ek olarak bu ask sevgi hic bir sey degil, cocuklarim var diyen kisi cocuklarini dusunur biraz ve ona uygun hamleler yapar.

Ustelik nedir bu meydani birakma muhabbeti, esiniz aldatarak size saygisizlik etmis olabilir ama siz kendinize daha saygisiz davraniyorsunuz bence, kendinize gelin, bu kadar saf olmayin

Yani durum ortada, eşiniz hiç pişman değilse, hatta konuşmaya da devam ediyorsa siz ya ayrılacak ya da metresle yaşamayı kabul etmiş oluyorsunuz. Çocuklarınız için de paylaştırmaya çalışmanız çok yanlış olmuş, her iki çocuğunuz da hem sizle hem de babalarıyla büyümeli. Kendinize saygınız varsa ayrılmalısınız, ancak boşanmak demek çocuklardan vazgeçmek demek değildir, bu süreç de gayet doğru ilerletilebilir.

Biz bu durumlarda suçu hep hemcinslerimize atıyoruz da bir erkek sınırlarını net bir şekilde çizerse kolay kolay hiçbir kadın o erkeğe yazmaz. Trip atmak da erkeği soğutur sadece erkeği de değil kadını soğutur. Sizin yerinizde olsaydım adamı sakin bir zamanda karşıma alır düzgünce konuşurdum ama adamda en ufak bir çaba yoksa boşa kürek çekmek istemezdim. Sizde haklısınız ortada çocuklar var çocuk bile olmasa bir evliliği bitirmek kolay olmuyor. Çevrem mutsuz evliliklerle dolu elalem ne der, çocuklarım ne olur diye hepsi de boşanmaktan kaçınıyor bir kuzenim elalem ne derse desin bana ne diyerek boşandı işi de vardı. Biz olayları yüzeysel biliyoruz. Ama asla sizden soğuyan birini geri kazanmaya çalışmayın çünkü olmuyor kalp tekrar ısınmıyor işte..

O koca seni daha önce de aldatmıştır sen yakalamamışsın sadece
İyi olan adam birden kötü olmaz
Boşanmayacaksan da “ benim suçum “ diye kendini hırpalama
Trip atmakla aldatılsaydı dünyada herkesin birbirini aldatması gerekirdi.

Ben sizin gibilere cok uzuluyorum ya. Esim cok iyi, esim mukemmel, esim bana cok duskun ehe ehe diye kendinizi komik durumlara dusuruyorsunuz ama ne hikmetse adam buldugu ilk firsatta sizi aldatiyor. Bu kadar mukemmel adamin muhtemelen bu ilk girsimi de degildir. Mukemmel anlayisiniza insan hayret ediyor.

Sizler artik hayata nasil bir pencereden bakiyorsaniz sozde ayrilalim demissiniz. Ne hikmetse kizin varligini ogrenice evliliginizi kurtarmaya karar vermissiniz.

Bu kadar iyi bir evlilikte, bu kadar bir dediginizi iki etmeyen koca ile sorunlarinizi trip atarak cozmeniz zaten beni benden aldi.

Bizi mi kandirmaya calisiyorsunuz yoksa kendinizi mi inanin benim icin hic onemi yok. Sadece bu kadar samimiyetten uzak acilan bir konuya insan ister istemez yazmadan gecemiyor.

Neden böyle diyosunz ki ben çok mu mutluyum 2 çocuğum var geçmiş günlerim var ve acabalarim var sizce ben mutlumuyum
Her halükarde affederseniz başkasıyla yatmış bir herifle yatacaksınız bu benim için migdesizliktir acı olsada kusura bakın bakmayın ama doğrusu bu

Afffetmek kendi kararınız ama aldatmaya devam edecek bu kural hiç değişmez

Umarım kendi ayaklarınız üzerinde durunca kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz

O zaman benimki harem kursun varmıdır ben den çok trip atan bazen kendime bile kızıyorum abartıyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…