Hanimefendi kendi yorumunuzla ilgilenin diyorum. Ayni dili konusuyoruzBir başka insanın zarar görmesine yol açabilecek , sonuçları neler olabilir diye düşünülmeyen tavsiyelerin nelere yol açabileceğini söylemek gerekiyor.
Bu vesileyle siz de tavsiyenizin olası sonuçlarını düşünürsünüz belki.
Adamın bir de kuşu ötmüyordu. Ama gecede 5 kere sevişiyomuşYa ahahahsjssjs hatırladım , hatta demişti ki herif , o senin gibi cadaloz değil, çok sakin çok dingin çok pozitif, harika bi insan falan diye. Kadın buna karına değer ver sev yuvanı yıkma diyormuş bi deAllah 'ın tıknefes göbekli ayısına bak sabahlara kadar sevişmiş güya.
Meydanı ona bırakayım ne demek!!! bir kere yapan her zaman yapar unutmayın.Onunla olmazsa başkasıyla yapacak emin ol.Sal ipini gitsin.Hiçmi gururunuz yok.Evet 10 gün olmuş konusali ondan önce yoktu emin olun gerçekten çok çok güzel evliligimiz vardı eşim bana çocuklarına çok bağlı büyü lafını mecazi anlamda söyledim 10 gün içinde değişti 2 çocuk iyi giden bı evliliğim vardı cekiliyim meydani ona mı birakayim
Şu fikir var ya bu saçma durumda yapılacak en iyi şey. hem karnım doysun hem pastam dursun yok bu dünyada. Eşinle konuş dedim defalarca ama burnunu sürttürmek, intikam almak daha cazip geliyor konu sahibine.Gidin adama direkt deyin ki, seni boşayıp ona yar etmeyeceğim, sen sağda solda g.t gezdirirken bu çocukları tek büyütmeye hiç niyetim yok. Yeterince yüzgöz olmuşsunuz zaten, eskisi gibi olmanızın pek imkanı yok. Bari birbirinize dürüst olun , aşırı komik bir hal alıyor yoksa gittikçe.
Hanimefendi kendi yorumunuzla ilgilenin diyorum. Ayni dili konusuyoruz
Siz oyle yapiverirsinizSizin verdiğiniz tavsiyeyi okuyup , o anın siniriyle uygulamayı düşünebilecek insanları uyardım.
İnsanlar sinirliyken , yangına körükle gidilmez.
Kimden intikam alınacak ? Neye yarayacak o kocayı yine koynuna soktuktan sonra ? Ayşe gidecek Fatma gelecek , kaç tanesinden intikam alacak? Millette ne bitmez tükenmez enerji var ben üşenirim yav.Şu fikir var ya bu saçma durumda yapılacak en iyi şey. hem karnım doysun hem pastam dursun yok bu dünyada. Eşinle konuş dedim defalarca ama burnunu sürttürmek, intikam almak daha cazip geliyor konu sahibine.
Güzel oldu , kadın kurtuldu kuşsuz herifin donlarını yıkamaktan. Gider kuşlu bulur , mis.Adamın bir de kuşu ötmüyordu. Ama gecede 5 kere sevişiyomuşbu heriflerin gerçekte suratlarına tüküren bile yok. Hayal dünyalarında evli olmasına rağmen kendisine çok aşık kadın profili kuruyolar. Konu sahibinin kocasına çok aşık olan bir kadın varmış da tam da kavga ettikleri sıra yazmış. Evliyim demiş ama yine de kadın bırakmamış falan. Nasıl yemiş bunu şaşırdım
Aynen kesinlikle üşenirim. Hadi diyelim intikam alındı, kafamdakileri kalbimdekileri nasıl sileceğim.Kimden intikam alınacak ? Neye yarayacak o kocayı yine koynuna soktuktan sonra ? Ayşe gidecek Fatma gelecek , kaç tanesinden intikam alacak? Millette ne bitmez tükenmez enerji var ben üşenirim yav.
Bence kadinla durum önceden vardi belki kadinla gorustugu icin size isim var dedi sonra da aramadi sonra siz soguk yaptiginiz adam da dedi ki bu kadin zaten baya sariyor suan evdeki de hic sarmiyo Allah affetsin, basladi aradaki ipleri koparip kendi hayatini yaşamaya en sonunda da itiraf etti, yoksa 2 gun biri wp dan senden hoslandim demesiyle kimse evliliginde bu noktaya gelmiyor, tek mantikli aciklamasi buKendimi anlatamadiysam özür dilerim birtarftan cocukla ugrasiyom bitarfatn kendimle hiç uyumadım sersemligime verin öyle sürekli trip atmam valla atmam o gün telefnu açmadı elimde iş var aşkım doncem dedi dönmedi gelince Elimdd çok iş vardı donemdm dedi keşke kaçta gelceginj söyleseydin fln dedim sonra 2 gün konuşmadım o benle konusuyodu ama gönlümü alamdi diye kırıldım ortada bişe yoktu ama böyle oldu 3 gün o benle konuşmadı 4 gün ben konuşmaya çalıştım baktim yine konuşmadı biranada buz gibi oldu aradan bi hafta geçti yine aynı ben dedimki bak iyi giden bi evliligilimz var neden soğuk davranıyon anlmayom ama çocuklarımız var ben mücadele edicem düzelrsin dedim bu sürede işten geldiğinde benn ona çok iyim o soğuk yine aradan bi hafta daha geçti aynı dayamadm ya kendini düzelt ya ayrialm dedi sonradan itiraf etti zaten
Merhaba arkadaşlar 8yildir çok güzel giden bi evliligilimz var Allah bağışlarsa biri 3 yaş diğeri 5 aylik evladım.var eşimle aramız çok iyi normalde beni üzmez bir dedigimi 2 etmez elinde olmasa bile bulur buluşturur her istediğimi yapar öyle çok sık kavgalarımz olmaz ben ona trip atınca hemen gönlümü alır çok güzel bir evliliğim var
Bundan 2 hafta öncesine kadar küçük birşey yüzünden Trip attım konu büyüdü 2gun konuşmadım daha önce kocama ilgisi olan bi kız msj atmış bizim aramiz gerginken ve bunlar konuşmuş tabi haberim yok eşim bana buz kesti soruyorum bişe demiyo 2 hafta sabrettim tabi çok soğuk en son ayrilalm dedim ve bı şekilde bununla konustugunu öğrendim kız biliyo evli olduğunu öğrendim beynimden vurulmusa döndüm eşim hiç pişman değil ama belki kizcaksinz ama ben evliliğimi kurtarmak istiyom hem 2 çocuk hemde mutlu giden evliligimz sizce hata mı yapiyorum
Her halükarde affederseniz başkasıyla yatmış bir herifle yatacaksınız bu benim için migdesizliktir acı olsada kusura bakın bakmayın ama doğrusu buNeden böyle diyosunz ki ben çok mu mutluyum 2 çocuğum var geçmiş günlerim var ve acabalarim var sizce ben mutlumuyum
O zaman benimki harem kursun varmıdır ben den çok trip atan bazen kendime bile kızıyorum abartıyorum diyeO koca seni daha önce de aldatmıştır sen yakalamamışsın sadece
İyi olan adam birden kötü olmaz
Boşanmayacaksan da “ benim suçum “ diye kendini hırpalama
Trip atmakla aldatılsaydı dünyada herkesin birbirini aldatması gerekirdi.
Tabiki de esiminde hatasi kızında neden evli bi adama insan msj atar neden ya hicmi erkek yok eşim tabikide hatali ama kimbilir karşı taraf ne dedi
HahahaO zaman benimki harem kursun varmıdır ben den çok trip atan bazen kendime bile kızıyorum abartıyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?