Eşim beni aldatti

Nasıl delil Toplucm bilmiyorum ki ne yapsam telefonunda şifre var

İstediklerinizi duyunca rahatlıyorsunuz. Gerçekten ergen gibi davranıyorsunuz.
Tamm oyle davraniyom farzetki öyle olmazmi bi kadın olarak ne kadar kötü durumdayım sanki ben yapmış gibi çok üstüme geliyosunz

Küçücük bir şeyden 2 gün küsebiliyorsanız bu nasıl iyi giden bir evlilik oluyor ki? 1 günden uzun süren küslükler bence çok yıpratıcı küsülen kişi için tabi yine de aldatmasına asla sebep olamaz.

Bu saatten sonra yüz göz olmuşsunuz, adam bence onu bırakmayacağınızı düşündüğü için bu kadar rahat. Ki gerçekten de doğru düşünüyor hala barışalım derdindesiniz. Artık olayı kabullenip yolları ayırın bence barışsanız bile eskisi gibi olabilir misiniz?

Nasıl delil Toplucm bilmiyorum ki ne yapsam telefonunda şifre var
Öyle şeylerle uğraşma. Al karşına eşini konuş. Bilmem kaç sayfadır sana iletişim kır eşinle diyorum aldırmıyorsun. Delil topla, adamı kadını rezil et dediklerinde basıl yapacağım diye soruyorsun. Senin amacın ne? Ne istiyorsun?

Bir de gizlice bakın şifresini yazarken, bir şeyler yapın delil toplayın tazminat alın. Ama en önce lütfen sakin olmaya çalışın. Çok üzücü evet ama geçecek hepsi…

Tamm oyle davraniyom farzetki öyle olmazmi bi kadın olarak ne kadar kötü durumdayım sanki ben yapmış gibi çok üstüme geliyosunz
Eşinize de bu şekilde davranıyorsanız sağlıklı bir iletişim kuramama nedeniniz ortada. İstediğiniz kısmı cımbızla çekip alıyorsunuz. Yolunuz açık olsun.

T Topsom şimdi siz önce bir sakin olun , bir kaç gün sessiz kalın, ne yapacağınızı düşünün.

Bir kadın olarak size tavsiyem asla böyle bir ahlaksızlıgı kabul etmeyin, boşanın.
Diyeceksiniz ki çocuklarım var , evet haklısınız ama adam sizi aldatırken çocuklarınız yok muydu ? Neden düşünmedi onları ?

Pişman bile olmayan bir adamın bu yaptığını yutarsanız , ileride cok cok daha fazlasına maruz kalırsınız.

Doğru söylüyorsunuz mahkemede nasıl ispatlarimki

O konuda birşey diyemem çocuklar için nafaka almanız gerekiyor ve onun içinde ispat şart. Yada insan olcak azıcık sorumluluğu alacak.
Benim coluğum çocuğum yoktu. Rezil ederim seni sakin sessizce boşan benden dedim. Kaybedeceği çok şeyi olduğu için boşandı ne istediysemde aldım.
Ama sizde çocuk köprüsü var boşansanızda yüzyüze bakmak zorunda kalacaksınız.
Bunların hepsi konuşmayla halledilir. İletişim mecburi.. Zaten adam yaptığından pişmanda değil, yaptımda diyor. Konuşup çocuklar zarar görmeden bir orta yol bulursunuz.

Benim de aklıma bu geldi. Bazı erkekler vicdan yapıp karısı ne yapsa alttan alıyor. Belki ilk vukuatı bile olmayabilir.

Ne yapacak anında boşanma davasını açar, her yerde rezil eder. Kadının ne namusu kalır ne ahlakı.. Geçmişte cok iyiydik demez, üstüne de çocukları alır sırf ceza olsun diye.

Kesinlikle, kadın aldatsa şiddet uygulamayı darp etmeyi geçtim muhtemelen cinayet bile işlenir ama adam aldatınca ne güzel evde pişen yemekten yiyip temizlenmiş kıyafetleriyle sevgilisiyle buluşmaya gidebiliyor rahat rahat. Kadın da hala evliliğimiz çok iyi, çocuklarımız var meydanı başkasına bırakamam diyip pısmış oturuyor… Burada bazı üyelerin bile verdiği tavsiye şey “iletişim kur ona tatlı dille yaklaş”

Burda bir konu vardı. Adam karısıyla kavga ediyodu. Sonra hayatımda biri var biblo gibi, gecede 5 kere sevişiyoruz bana bayılıyo falan diye karısına anlatmıştı. Sonra öyle birinin olmadığı sırf egosunu tatmin için böyle bir yalan attığı ortaya çıkmıştı.

Konunun tamamını okumadım ama anladığım kadarıyla olayı eşin sana anlatmış. Bence yalan söylüyor. Kavga etmişsiniz. O da, bana aşık, hasta bir kadın var diye size anlatarak ohoo elimi sallasam ellisi mesajı veriyor. He belki hayatında cidden biri vardır. Ama ben evliyim demesine rağmen sana çok aşığım hüsnüüü diyen biri olduğunu sanmıyorum. Ya tamamen uyduruyor ya da abartıyor. Yok ona çok aşık bir kız varmış da tam siz kavga edince mesaj atıp ilanı aşk etmiş de bıraksın bu işleri

Rica ediyorum sen de beni bırakma hüsnüüü triplerine girme adamın yüzüne karşı. Hadi burda ben onu bırakamam falan diyosun da adamın yüzüne karşı biraz dik dur. Peşinde koşma, yalvarma. İnan bana yalan söylüyor. Eline adam akıllı delil geçmeden de aldatma nedeniyle boşanma davası açmaya çalışma patlarsın

Siz kendi tavsiyenizle ilgilenin. Size danisip uygun olani yazmak zorunda degilim. Iyi forumlar

Bu bana yapılsaydı eğer ; Giyinir,süslenir, çocukları güvendiğim birine emanet eder. Eşimin işyerine gider ilk önce onu rezil ederdim ama cirkefleserek değil hanimligimla. Eğer çalışansa direkt patronuyla görüşürüm bu konuları, isverense de iscilerinin yaninda, sakin sakin x beni aldatıyor biliyormusunuz hem de 2 çocuğuma ve güzel gittiğini sandığım evliligimize rağmen. Sonra arkadaşına gidip, sizin sevgilinizin arkadaşıymış lütfen bizi görüştürür müsünüz derim o kadınla da görüşürüm. Ve son durak avukat, hemen davamı açardım. ( ama ben olsaydım) evinizin içini siz biliyorsunuz siz nasıl davranmanız gerektiğine karar vereceksiniz.

Bu arada lütfen ev içinde giyiminiz makyajınız kahkahaniz tam olsun. O Yokmuş gibi davranın. O evham yapsın, gidecekse de o gitsin. Ve lütfen yavrularınız sizin yanınızda olsun...

Gidin adama direkt deyin ki, seni boşayıp ona yar etmeyeceğim, sen sağda solda g.t gezdirirken bu çocukları tek büyütmeye hiç niyetim yok. Yeterince yüzgöz olmuşsunuz zaten, eskisi gibi olmanızın pek imkanı yok. Bari birbirinize dürüst olun , aşırı komik bir hal alıyor yoksa gittikçe.

Siz kendi tavsiyenizle ilgilenin. Size danisip uygun olani yazmak zorunda degilim. Iyi forumlar

Bir başka insanın zarar görmesine neden olabilecek , sonuçları neler olabilir diye düşünülmeyen tavsiyelerin nelere yol açabileceğini söylemek gerekiyor.

Bu vesileyle siz de tavsiyenizin olası sonuçlarını düşünürsünüz belki.

Son düzenleme:
Herifin zerre pismanligi yok ki sen meydani ona mi birakayim diyorsun. o meydani kocan ona coktan vermis zaten. O senden gitmis bunu bir kabullensen iyi olur. Bu evliligi bitiren o, sen degilsin. Bu adamlar uzerinize basip geciyor piskin piskin de soyluyor mideniz nasil aliyor da ayrilmak istemiyorsunuz benim beynim yandi.

Ya ahahahsjssjs hatırladım , hatta demişti ki herif , o senin gibi cadaloz değil, çok sakin çok dingin çok pozitif, harika bi insan falan diye. Kadın buna karına değer ver sev yuvanı yıkma diyormuş bi de Allah 'ın tıknefes göbekli ayısına bak sabahlara kadar sevişmiş güya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…