Nasıl delil Toplucm bilmiyorum ki ne yapsam telefonunda şifre varBahsettiğiniz gibi olma ihtimali yok. Size iyi olması o dönemde kadınla bir şeyler yaşamadığını ispat etmez. Aslında ilişki vardı eskiden de ama artık kaptırdı kendini aşık oldu, boşanmak için anlatıyor.
Gözünüzü açın, aldatan adamın amacı takılmaksa kalkıp da karısına kendi itiraf etmez. Yatakta yakalansan kabul etme derler. Sizinki kendi ağzıyla neden söyledi sizce?
Eskiye dayanan bir şeydi ilişki ciddiye dönecek sizden ayrılmak istiyor. Uyanık olun. Delil toplayın boşanma davası açarsa tazminat koparırsınız çocuklarınız için.
Tamm oyle davraniyom farzetki öyle olmazmi bi kadın olarak ne kadar kötü durumdayım sanki ben yapmış gibi çok üstüme geliyosunzİstediklerinizi duyunca rahatlıyorsunuz. Gerçekten ergen gibi davranıyorsunuz.
Öyle şeylerle uğraşma. Al karşına eşini konuş. Bilmem kaç sayfadır sana iletişim kır eşinle diyorum aldırmıyorsun. Delil topla, adamı kadını rezil et dediklerinde basıl yapacağım diye soruyorsun. Senin amacın ne? Ne istiyorsun?Nasıl delil Toplucm bilmiyorum ki ne yapsam telefonunda şifre var
Eşinize de bu şekilde davranıyorsanız sağlıklı bir iletişim kuramama nedeniniz ortada. İstediğiniz kısmı cımbızla çekip alıyorsunuz. Yolunuz açık olsun.Tamm oyle davraniyom farzetki öyle olmazmi bi kadın olarak ne kadar kötü durumdayım sanki ben yapmış gibi çok üstüme geliyosunz
Ne yapacak anında boşanma davasını açar, her yerde rezil eder. Kadının ne namusu kalır ne ahlakı.. Geçmişte cok iyiydik demez, üstüne de çocukları alır sırf ceza olsun diye.Siz başka adamla konuşsanız o ne yapardı sizce?
Doğru söylüyorsunuz mahkemede nasıl ispatlarimki
Benim de aklıma bu geldi. Bazı erkekler vicdan yapıp karısı ne yapsa alttan alıyor. Belki ilk vukuatı bile olmayabilir.Eşiniz belki de sizi aldattığı için vicdan azabından dolayı bu kadar alttan alıyordu. Yeni bir durum olmadığı kesin.
Boşanma olmazsa bile bundan sonraki hayatınıza huzurlu ve sakin olarak devam etmeniz pek mümkün değil.
Ne yapacak anında boşanma davasını açar, her yerde rezil eder. Kadının ne namusu kalır ne ahlakı.. Geçmişte cok iyiydik demez, üstüne de çocukları alır sırf ceza olsun diye.
Siz kendi tavsiyenizle ilgilenin. Size danisip uygun olani yazmak zorunda degilim. Iyi forumlarYine süper bir tavsiye. Evde 2 küçük çocuk var. Yaşları ve sağlık durumları belirsiz anne-baba / kayınvalide -kayınpeder var.
Diyelim ki , konu sahibi dediğinizi yaptı. Eline ne geçecek ? Aileler arasında ya olmadık bir tartışma çıkarsa ne olacak ?
Haberlerde izlediğiniz olaylardan biri olması riskini göze alabiliyor musunuz ?
Siz kendi tavsiyenizle ilgilenin. Size danisip uygun olani yazmak zorunda degilim. Iyi forumlar
Ya ahahahsjssjs hatırladım , hatta demişti ki herif , o senin gibi cadaloz değil, çok sakin çok dingin çok pozitif, harika bi insan falan diye. Kadın buna karına değer ver sev yuvanı yıkma diyormuş bi deBurda bir konu vardı. Adam karısıyla kavga ediyodu. Sonra hayatımda biri var biblo gibi, gecede 5 kere sevişiyoruz bana bayılıyo falan diye karısına anlatmıştı. Sonra öyle birinin olmadığı sırf egosunu tatmin için böyle bir yalan attığı ortaya çıkmıştı.
Konunun tamamını okumadım ama anladığım kadarıyla olayı eşin sana anlatmış. Bence yalan söylüyor. Kavga etmişsiniz. O da, bana aşık, hasta bir kadın var diye size anlatarak ohoo elimi sallasam ellisi mesajı veriyor. He belki hayatında cidden biri vardır. Ama ben evliyim demesine rağmen sana çok aşığım hüsnüüüdiyen biri olduğunu sanmıyorum. Ya tamamen uyduruyor ya da abartıyor. Yok ona çok aşık bir kız varmış da tam siz kavga edince mesaj atıp ilanı aşk etmiş de bıraksın bu işleri
Rica ediyorum sen de beni bırakma hüsnüüü triplerine girme adamın yüzüne karşı. Hadi burda ben onu bırakamam falan diyosun da adamın yüzüne karşı biraz dik dur. Peşinde koşma, yalvarma. İnan bana yalan söylüyor. Eline adam akıllı delil geçmeden de aldatma nedeniyle boşanma davası açmaya çalışma patlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?