Ne evlenmesi ya kendi soyluyo mümkün değil evlenmmm. Onla diye kıza da söylemiş ben senle evlenmem diye hem evlenmicek te ben biliyorum hem 6 yılı öyle sürekli kavgalara geçmedi ufaj tefek seylerimiz oluyodu evet hemn barisiyoduk ilk defa bu kadar uzun kus kaldım nasıl oldu bende biliyorum evet kendini kaptrmis ama 2 hafta öncesinde başladı eminim eşimin bana davranisi bianda degisti çünkü önceden çok iyiydikSiz o zaman neye 2 gün küstünüz ben hiç anlamadım, nişanlılıkta da küsüp ayrılmışsınız, 8 yıllık evliliğin de 6 yılı tartışmalarla geçmiş. Bunlar normal değil ki, bunun neresi çok çok iyi giden evlilik?
Bizim küslüğümüz gün içinde hallediliyor hiç öyle 2 gün küstüğümü hatırlamam etmem.
Ben hala iddiamı savunuyorum adamla kadının ilişkisi önceden de vardı ama gizliydi, artık adam saklamak istemiyor çünkü iyice kaptırmış kendini belki niyeti onunla evlenmek
Sanki aldatan benim bana yuklenmisinz 3 gün konuşmadık birbirimkzle ben 2 o 1 gün yani sonra gittim yanına yanastm fln soguk yaptı normalde ben çok cilveliyim.artij o ne yaptıysa gozunu kor etmişE ama sende yani!! Adam sana böyle yapma üzülüyorum demiş sen hala tribe devam etmişsin yormuşsun adamı ki diyorsun 10 günde oldu ! Bacım fazla naz aşık usandırır.... kendi hatalarımın farkına vardım ben seni çok yordum anladım ama gel beraber düzeltelim babında konuşmadıkca olmaz bu is.. o kız büyü yapmış diyorsun evet belki tatlı ve dil usandırmama adamı yormama büyüsü yapmış olabilir...
Bende öyle düşündüm nedense. Adam burnu sürtülsun diye yalan söylüyor bile olabilir. Anladığım.kadariyla konu sahibi mesaj falan da görmemiş .
Doğru söylüyorsunuz mahkemede nasıl ispatlarimkiEvliliğim çok iyi, çok mutluyum, hiç tartışmayız, 2 çocuğum var. Ben biraz soğuk yaptım o ara kadın hediyeler almış kocamı baştan çıkarmış. Benim konunuzdan anladığım bu.
Sonuca getirip boşanmıcamı düşünmemek elde değil...
Hayr görmedim ama böyle bi yaln soylemez.ya,Adamın telefonundaki hiç bir bilgiyi görmemiş hatta.
Bende alltan alıyordum hep o değil ayrıca sürekli Trip atmiyodum yaEşi işten geldi diye 2 gün konuşmamak hiç normal değil farkında mısnız? Size göre iyi giden bir evlilikmiş. Adam sizle uğraşmamak için alttan almış sürekli. Sizden sürekli trip yerken dışarıda ilgilenen bir kadın olunca egosu okşandı. Demek ki boşuna trip yiyorum, kadınlar beni değerli buluyor dedi ve o kadınla giderek yakınlaştı. Yine söylüyorum 10 günlük ilişkide öyle hediyeler alınmaz. Yeni bir ilişki değil bu.
Hala bana yükleniyorsunuz diyorsun. Uzun uzun anlattım. Kısacası fazla Naz aşık usandırır. Sen adama trip attıkça dışarıda gördüğü ilgi kıçını kaldırmış. Yapmayan yapmaz bunu ama senin eşin yapmış. Hiçbişey tek taraflı olmaz. Aldatmanın hiçbir bahanesi olmaz tabi ki. Özeleştiri yap nerelerde hata yaptığını gör. Hatalarını tekrarlamadan sağlıklı bir şekilde iletişim kur eşinle boşanacak mısnız ayrılacak mısınız oturup konuşun.Sanki aldatan benim bana yuklenmisinz 3 gün konuşmadık birbirimkzle ben 2 o 1 gün yani sonra gittim yanına yanastm fln soguk yaptı normalde ben çok cilveliyim.artij o ne yaptıysa gozunu kor etmiş
Kendi söylediğine göre yorum yapıyoruz şimdi sürekli trip atmıyorum ben de alttan alıyorum diyorsun.Bende alltan alıyordum hep o değil ayrıca sürekli Trip atmiyodum ya
Çok doğru takmışlar trip trip sanki hayatım boyunca trip atiyom anasını satiymSiz niye takıldınız bu kadar bu trip olayına?
Haketmişsin deyip rahatlayın madem.
Aldatıldıgı hâlde doğru düzgün sesini çıkaramayan kadın düşündüğünüz gibi eşine hayatı zindan edecek kadar trip yapabilir mi?
Eşler arasında bazen ufak bir meseleden bile uzayabiliyor konular. Her böyle olan gitsin aldatsın o zaman.
Canım bak esin büyük hatalı evet..ama sende bak yapma üzülüyorum diyen adama surat yapmaya tribe devam etmişsin yıllarca bu tavır içindeysen ki bence öyledir adam usanmisdir..canım ben hatalarımı gözden geçirdim trip atmayacağım seni bunaltmayacagim sende bana sadık ol gel yuvamız bozmayalım de bir bak bakalım ne oluyorSanki aldatan benim bana yuklenmisinz 3 gün konuşmadık birbirimkzle ben 2 o 1 gün yani sonra gittim yanına yanastm fln soguk yaptı normalde ben çok cilveliyim.artij o ne yaptıysa gozunu kor etmiş
Bu onunla evleneceğim evlenmeyeceğim konularına ne ara girdiniz? Madem 2 gün konuştular ne ara bunlar kaynaştı da senle evlenmem noktasına gelindi?Ne evlenmesi ya kendi soyluyo mümkün değil evlenmmm. Onla diye kıza da söylemiş ben senle evlenmem diye hem evlenmicek te ben biliyorum hem 6 yılı öyle sürekli kavgalara geçmedi ufaj tefek seylerimiz oluyodu evet hemn barisiyoduk ilk defa bu kadar uzun kus kaldım nasıl oldu bende biliyorum evet kendini kaptrmis ama 2 hafta öncesinde başladı eminim eşimin bana davranisi bianda degisti çünkü önceden çok iyiydik
İstediklerinizi duyunca rahatlıyorsunuz. Gerçekten ergen gibi davranıyorsunuz.Çok doğru takmışlar trip trip sanki hayatım boyunca trip atiyom anasını satiym
Fazla naz yapan bi kadin degilm dozunda ben öyle sürekli trip atmadım evet tek taraflı oldu ben onun sevgisini ilgisininj hicbirseyinj eksik etmedim fazla fazla yaptım açlığa susuluga herşeye katlandm hatam yok keşke olsa ve ben uzulmesem ama yok malesefHala bana yükleniyorsunuz diyorsun. Uzun uzun anlattım. Kısacası fazla Naz aşık usandırır. Sen adama trip attıkça dışarıda gördüğü ilgi kıçını kaldırmış. Yapmayan yapmaz bunu ama senin eşin yapmış. Hiçbişey tek taraflı olmaz. Aldatmanın hiçbir bahanesi olmaz tabi ki. Özeleştiri yap nerelerde hata yaptığını gör. Hatalarını tekrarlamadan sağlıklı bir şekilde iletişim kur eşinle boşanacak mısnız ayrılacak mısınız oturup konuşun.
Ben sordum çünkü git evlen onla ozmn dedim boylw odlyBu onunla evleneceğim evlenmeyeceğim konularına ne ara girdiniz? Madem 2 gün konuştular ne ara bunlar kaynaştı da senle evlenmem noktasına gelindi?
Fazla naz aşık usandırır.. iyi de benim eşim ben yapma böyle hayatım üzülüyorum dediğim halde bana surat yapmaya devam etse ben bile irkilirim empati kurun bayanlar..adam büyük hatalı..ama bizler çok mu hatasız? Kim haklı kim haksız mı önemli olan yoksa yuvayı kurtarmak için sorumluluk almak mı? Sen eşine hatamı anladım seni yormayacagim demedikçe onu kazanamaycaksin...Çok doğru takmışlar trip trip sanki hayatım boyunca trip atiyom anasını satiym
Bahsettiğiniz gibi olma ihtimali yok. Size iyi olması o dönemde kadınla bir şeyler yaşamadığını ispat etmez. Aslında ilişki vardı eskiden de ama artık kaptırdı kendini aşık oldu, boşanmak için anlatıyor.Fazla naz yapan bi kadin degilm dozunda ben öyle sürekli trip atmadım evet tek taraflı oldu ben onun sevgisini ilgisininj hicbirseyinj eksik etmedim fazla fazla yaptım açlığa susuluga herşeye katlandm hatam yok keşke olsa ve ben uzulmesem ama yok malesef
Eşimin iş grublari oluyo ve birbirlerine iş yonlendiriyolar buda çalıştığı yerdeki kişinin sevgilisinin kız arkadaşıymis bana iş ayarla diye num.vermksİş arayan birisinde neden cep telefonu numarası oluyor eşinin. İş ve işçi bulma kurumumu. Tanımadığı bir insana neden telefon numarasını veriyor ve mesajlaşıyor. İşi ile ilgili bir konu olur tamam, ama tanımadığın birine iş bulma konusunda numara vermek nedir.
I ıh işte eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek bu. Bu ahlaksız adam size evlenmem dedi diye evlenmez mi sanıyorsunuz?Ben sordum çünkü git evlen onla ozmn dedim boylw odly
Bakın ben onu yaptım ben bunu yaptım diyorsunuz. Sadece kendi tarafınızdan düşünürseniz sonuca varamazsınız. Eşinizle sağlıklı bir şekilde konuşup yüzleşmeniz lazım. Sadece benim hatam ne demek değil olay. Birbirinizde sevdiğiniz sevmediğiniz yönleri, bu duruma nasıl geldiğinizi konuşmanız lazım. Adam size yapma böyle üzülüyorum demiş size devam etmişsiniz. Sonra da trip yapmama neden böyle takılıyorlar diyorsunuz.Fazla naz yapan bi kadin degilm dozunda ben öyle sürekli trip atmadım evet tek taraflı oldu ben onun sevgisini ilgisininj hicbirseyinj eksik etmedim fazla fazla yaptım açlığa susuluga herşeye katlandm hatam yok keşke olsa ve ben uzulmesem ama yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?