Eşim beni aldatti

Nasıl buluyum nasil bulcamki inanın bende öyle yapmak istiyorum evet eşim suçlu ama oda cezasını çeksin neden neden evli insana msj atar neden boşanıp gel ozamn demiyo
Sana elalemin karısından kızından. Sen kendi kocanı sanki halletmişsin de kız kusur kalmış.

Gidersem dönmem geri Arkadaşlar kötü bi anne değilim ki ben istermiym cocugumu oyle bırakmayı o benim dünyam ama neden aldatıp 2 çocuk bende neden kendisi rahat ben tekmi yaptım cocukalri babalık sadece para vermek mi

Nasıl buluyum nasil bulcamki inanın bende öyle yapmak istiyorum evet eşim suçlu ama oda cezasını çeksin neden neden evli insana msj atar neden boşanıp gel ozamn demiyo
Ablacım o kızın sorunu,kız sızı baglamaz suan.SIzı baglayan kocanız.Her msj atana kosmasın.Kızın karaktersızlıgı onu baglar.

Çocuğunuz çok küçük olduğu için ve düşüncenizin ne olduğunu belirttiğiniz için şu laflara hiç inanamadım

İşte bazıları için koca çocuktan daha önemli. Benim aklım hafsalam almasa da oluyor görüyoruz.

yoooo o kocayı da boşar hem o kızdan hem karısından olurdu
Evet evet öyle istiyorum TM bosancaksak bosanalim ama onsan
Bence ya bu hesap, ya da konu fake!
Sen bir kadın değilsin, kadınsan bile kesinlikle anne değilsin.
Hiçbir anne çocuğunu bırakmaz, hele böyle bir şey için hiç bırakmaz!
Neden beni sucluyosunuz niye fake olayım sabahın 9.3 ben hiç uyumadım sütüm kesilcek diye çok korkuyorum ben babasına birakiyorum başka birine değil ki hem aldatan o elini kolunu sallayarak gitsinmi hicmi bişe yapmasin

Iyı de cocukların gunahı ne?Perisan olcaklar,dunyaları yıkılcak.
Her ayrılan cocukları babaya mı kıtlıyor?Hıc mı psıkolojılerını dusunmuyorsunuz?En az hasarla atlatsınlar su donemı demenız gerekırken,sız cezalandırmak ıcın cocukları harcıyacaksınız.
Anne baba bırden ayrılıyor bu bır travma zaten.
Bıde 3 yasında cocugu anne terk etsın.2.travma.
Kardesler ayrılsın 3.travma.
Kendınıze gelın ,hıc bı erkek degmez buna.
Kesip attıgı tırnak olamaz cocugumun.

İşte bazıları için koca çocuktan daha önemli. Benim aklım hafsalam almasa da oluyor görüyoruz.
Ya oyle olur mu demeyin çok üzülüyorum çocuklarım en kıymetlim zaten onlar olmasa hiç durmam

Senin kocayı almayacak da ondan. Adam sağlam değil ki, 2 çocuklu ailesini karısını onunla aldatan adama güvenir mi sanıyorsunuz? Ahlaksız kocanız temiz bir kazık yesin de kendine gelsin. Kuyruğu kıstırıp size dönecek zaten.

Ya adam trip yemekten bıkıp , değer görmek için böyle bir palavra sıktıysa ? Konu sahibi ne anlattı şu ana dek ? Mesajları görmüş mü , yazışma var mı ; varsa yazışma içeriği nedir ?

Bu tür konularda , karşınızdaki insanın muhakeme yeteneğinin ne olduğunu bilmeksizin; verdiğiniz tavsiyelerin uygulanması halinde, olası sonuçlarını da düşünüyorsunuzdur umarım.

Ya kadın kendince bir sonuca varıp , konuyla hiç alakası olmayan bir kadını hedef alırsa ?

Konu sahibi , ilişkiler 2 kişiliktir. Başlarken 2 tarafında istemesi gerekirken , biterken 1 tarafın artık ilişkiye devam etmek istememesi yeterlidir.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ayyy Allah'ım çok haklısınız bide benim yavruum cok duygusal ben onlara bunları yaşatmak istermeyim ama bende yıkıldım ne yapayım çok uğraştım olmadı

Annelik de bu değil kusura bakma. Ne demek ikisi de neden bende. Kocandan vazgeçemiyosun ama iş çocuklara geldi mi çok güzel bölüşüyorsun. 3 yaşındaki çocuk anneden ayırılır mı?

o kızı rezil rüsva et konu sahibi o it kocanı da boşa evdeki bulgurdan da olsun donuna kadar al ihanetin bedeli ağır olur

Yoo gayet evleniyorlar o adamlarla.
Evli adamla ilişki yaşayan kadın erkekten farklı değil ki düşünce olarak. Gayet de güveniyor, bizim ilişkimiz, aşkımız başka diyorlar üstlelik.

Yoo gayet evleniyorlar o adamlarla.
Evli adamla ilişki yaşayan kadın erkekten farklı değil ki düşünce olarak. Gayet de güveniyor, bizim ilişkimiz, aşkımız başka diyorlar üstlelik.
İyi iyi tencere kapak. Karma bir güzel hallediyor onları, izlemesi en zevkli konulardan oluyor sonra.

Gerçekten şaka gibisiniz. Nasıl bir bencillik, kocanızın burnu sürtsün diye çocuğunuzu bile gözden çıkarıyorsunuz üstelik bu çocuk üç yaşında. Siz ne istiyorsunuz. Kocanıza tek çocuğu bırakıp boşayıp annenize gideceksiniz, kocanızın ailesine duruma anlatacaksınız, tü kaka diye oğullarına tükürecekler, arkalarını dönecekler. Diğer kadın ben senin çocuğunu istemem deyip terk edecek, kocanız kimsesiz kalacak ve çocuğa bakamayıp size dönecek, ben ettim sen etme diye ayaklarınıza kapanacak.
Kesin olur bunlar, çok doğru düşünüyorsunuz, böyle devan edin. Hatta boşanmadan bir daha hamile kalın, babasına da hiç göstermeyin.

konuşuyorlar demiş konu sahibin

valla yazıp yazıp sildim, ben dün benzer bir şey yaşadım. fikrim, ne halleri varsa görsünler. dünyadaki ilk de son da erkek değiller. ilişkilerine dair hisleri, fikirleri değişince söylemekten aciz, karaktersiz, büyüyememiş, sorumluluk almayı beceremeyen tipler. velayetin nasıl paylaşılıp ne olduğunu çok bilmiyorum ama ben de hem aldatıp hem de rahat rahat yaşaması fikrinden irrite oldum, yine de doğru tavsiye nedir bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…