Eşim beni aldatti

Ayyy Allah'ım çok haklısınız bide benim yavruum cok duygusal ben onlara bunları yaşatmak istermeyim ama bende yıkıldım ne yapayım çok uğraştım olmadı
Sakın kalmanız bı uzmandan yardım almanız lazım.
Hıc bı bekar kadın da ,2 cocuklu adamla 2 haftada ömur gecıreyım demez.
Kız suan keyfınde,sız sakın kalıp adama kapıyı gostereceksenız arkanıza bakmayacaksınız.
Koca kısısı kendısı arada kalacak zaten.
Essek değilse illa cocuklarını özleyecek,duzenlı hayatını ozleyecek.
Kendı yıkasın bakalım camasırını,yemegını yapsın,ütüsünü yapsın.
2 cocuklu adamla keyıf yapan kadın mı yapacak onları?
Aklınızı kullanın sakın kalın.

Annelik de bu değil kusura bakma. Ne demek ikisi de neden bende. Kocandan vazgeçemiyosun ama iş çocuklara geldi mi çok güzel bölüşüyorsun. 3 yaşındaki çocuk anneden ayırılır mı?
Beni en içten vuruyosunz ben bunları düşünmedim mi kızgınlıkla söyledim glaba yapmamki bir gün bile ayrı duramam ki

Babalarına bırakın o zaman iki çocuğunuzu da. Bir işe girip eşinize nafaka ödersiniz , o da çocuklara bakar.(!)

o kızı rezil rüsva et konu sahibi o it kocanı da boşa evdeki bulgurdan da olsun donuna kadar al ihanetin bedeli ağır olur
İnan kızı bı bulsam oyle yaparım ama hicbirse yapmadan da gitmek istemiyorum

Eşinizin şuan istediği nedir peki?
Ne yapmak niyetinde?
Ayrılmak mı istiyor?
Şuan yapmanız gereken en doğru hareket onu sizden ve evlatlarınızdan mahrum bırakmak.
Madem aldatan sensin köpek gibi çalışıp iki çocuğumun ve benim nafakamı, evin giderlerini karşılayacaksın kiminle ne b..k yersen ye kapı orda diyeceksiniz.
Şuan ki durumunuz eşinizin bir tarafını kaldırıyor.
Size ve çocuklarınıza bunu yapan adam zaten adam değildir.
Evliliğini bir çırpıda harcayan kişiden inanın bir cacık olmaz birde yüzsüzlüğün dip alası yaptığından utanmıyor bile.
İnanın bu konunun üstünü böyle kapatıp evliliğinize devam derseniz o adamın size hiç saygısı kalmayacak ve sizi sürekli ezecek.
Böyle bir hayata razı mısınız?
Hazırlayın bavulunu koyun kapının önüne eve de almayın gitsin nerde sürterse sürtsün.

Şahsen sizin yerinizde olsam o kızı da bulup sosyal medyadan ailesine ulaşıp ikisini de rezil rüsva ederdim.

Evet evet öyle istiyorum TM bosancaksak bosanalim ama ondan da olsun

Son nüfus sayımına göre; Türkiye de 42 milyon kadın , 42 milyon erkek nüfusu var.

Eşinizin , kendi yaş dengesi/ eğitim düzeyi /sosyal çevresi / ekonomik durumu vb özelliklerine uyacak birkaç bin kadın varsa ; bu 42 milyonun içinde, hepsinin peşine mi düşeceksiniz ?

Önce gidip olayın bir aslını astarını öğrenin isterseniz.

Son düzenleme:
İnan kızı bı bulsam oyle yaparım ama hicbirse yapmadan da gitmek istemiyorum
Ya size ne elalemin karısından kızından. Çocuklarınızı, kendinizi düşünüp uğraş ak yerine hala onu bulsam şöyle yaparım diyorsun. Ne çocuk ne başka bişey, kocanızdan başka hiçbişey önemli değil size. Bu sağlıklı düşünemek filan değil, tamamen bencillik.

Bakın sağlıklı düşünemiyorsunuz bir kere bugüne dair düşünmeyin sadece o da ne yapar ya anasını alır gelir ya da kadını çocuğa o baksın der sonra iş ayrılmaya gelince bu sefer der ki iyi anne değil küçük çocuğu Bıraktı gitti velayeti bana verin. Siz sadece anı kurtarma derdindesiniz öncelikle sakin olun madem ayrılacak durumunuz yok sesinizi çıkarmayın delil toplayın ekran görüntüsü vs alın illa ki şifresini öğrenirsiniz ha meydan ona mı kalsın vs boşverin bunları eşiniz size saygı duymalı siz de alttan alta birikim yapın hemen ayrılın demiyorum çocuğunuzu biraz daha büyütün delil toplayın para biriktirin onu da bu süre zarfında yok sayın cezanız bu olsun o sansin ki siz her şeyi sineye çektiniz ha baktınız pişman oldu kadından vazgeçti siz de affetmek istediniz bu sizin tercihiniz bir şey diyemem ama siz hep alttan alta dediğimi yapın. Ayrıca ekran görüntüsü almak suç değil telefona casus programı yüklemek suç ekran görüntüsü almanızı avukatlar Söylüyor. Siz sakın çocukların psikolojisini bozmayın onlara yazık sırf adama ceza vermek adına ilerde çocuğunuzdan olursunuz ve çocuk da sizi asla affetmez annem kardeşimi bırakmadı ama benden vazgeçti der sakın ama sakın bu size en büyük önerim

o kızı rezil rüsva et konu sahibi o it kocanı da boşa evdeki bulgurdan da olsun donuna kadar al ihanetin bedeli ağır olur

Olmayacak tavsiyeler veriyorsunuz. Karşı tarafın ruh sağlığını , konunun gerçekliğini vs bilmeden , emin olmadan; bir varsayım üzerinden yangına körükle gidiyorsunuz.

Olayın nerede geçtiğini bilmiyorsunuz. Ya siz bir iftiraya uğrarsanız ve verdiğiniz tavsiyeyi size uygularlarsa ?

hiç bir kadın ihaneti hak etmez kendimi konu sahibinin yerine koyuyorum. anlattıklarına göre yorum yapıyorum

Çok güzel soylemissinz ah bi delil bulsam şifresini nasıl ogrenirimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…