Eşim beni aldatti

İnan kızı bı bulsam oyle yaparım ama hicbirse yapmadan da gitmek istemiyorum
sen önce bir detay ver emin misin kadının kocanın evli olduğunu bildiğine belki kocan kandırıyo kadını bekarım diye nasıl eminsin detay ver kızın da günahına girmeyelim adam akıllı bir yaz

kocanızı cezalandırmak için çocuklarınızı kullanacak kadar sağlıksız düşünen birisiniz
çocuklarınıza çok ama çok üzüldüm .
Aldatılan olarak ne kadar sağlıklı dusuneyimki siz söyleyin çocuklarıma bende cok üzülüyorum bu şekilde yargılamasanz sağlıksız dusunebilrim gcektwn iyi degilm çünkü sizlerin yorumlarina çok ihtiyacım var bana yön gosteriyorsunz

sen önce bir detay ver emin misin kadının kocanın evli olduğunu bildiğine belki kocan kandırıyo kadını bekarım diye nasıl eminsin detay ver kızın da günahına girmeyelim adam akıllı bir yaz
Hayr evli olduğunu biliyo işte ben sana aşığım fln demiş kadın çocukları olduğunu bile biliyomus kendiside evlenip ayrılmış

hiç bir kadın ihaneti hak etmez kendimi konu sahibinin yerine koyuyorum. anlattıklarına göre yorum yapıyorum
Konu sahibi bişey anlatmıyor ki. Soru soruldukça anlatıyor ve tutarsız şeyler anlatıyor. Tek amacı kocasını kaybetmemek, kızın saçını başını yolup resim etmek, kocasının burnu sürtsün diye üç yaşında çocuğu bırakıp gitmek, kocasını ailesine şikayet etmek. Bunun dışındaki fikirlere kapalı ve cevap verme gereği duymuyor. Özeleştiriye kapalı. İşten geç geldi diye 2 gün kocası ile konuşmuyor, basit bir trip diyor. Çok mutluydu evliliğimiz diyor. Nerden tutsan elinde kalıyor

Çok güzel soylemissinz ah bi delil bulsam şifresini nasıl ogrenirimki
Önce sakin olun eşinize deyin ki ben şu an çok karışığım sakinleşip düşünüp karar vereceğim ya bitireceğim ya da devam edeceğim ama bana sakın bu süre zarfında dokunma ne istiyorsan da yap yolun açık olsun ben kendi içimde muhasebe yapacağım konunun seninle ilgisi artık yok ve şunu da bil bu iş biterse evden giden sen olacaksın çocuklarım da ben de kalacak devletin verdiği izin kadar görürsün şimdilik serbestsin git istediğinde takıl istediğini yap ben bitirirsem seni bir daha dönüşü yok. Yani güçlü olduğunuzu ayaklarınızın üstünde duracağınızı görsün biraz korksun ama bir öyle bir böyle davranmayın histerik olmayın fevri davranmayın biliyorum zor ama çocuklarınız için bunu yapın bitecekse zaten biter siz kendinizi yerden yere arsamızda biter

Hayr kocam evli olddugu belirtmiş zaten wp fotosunda 2 mz vardik

cakma romeoymuş.cok seven erkek ıkı gün tribi uzattın diye baska kollara ucmaz.Ya Kacırdıgın bir seyler var ya görmediğin ya görmek istemediğin.

Çok güzel soylemissinz ah bi delil bulsam şifresini nasıl ogrenirimk
Çok güzel soylemissinz ah bi delil bulsam şifresini nasıl ogrenirimki
Duymak istediğiniz dışında her dikte kapalısınız bir de fikirlerinize ihtiyacım var diyorsunuz. Eşiniz bile olsa telefonunu izinsiz karıştırmanız, ekran görüntüsü almanız suç. Delil olarak kabul edilmediği gibi ceza da alırsınız.

Hayr özür dilerim kendimi ifade edemedim galba kb kafam çok dolu bir önceki yorumlarda anlattim ama lütfen kızmayın çevremde fikir Alacagim kimse yok sizlwrin gorusu çok önemli sorun söyleyin isterseniz

hiç bir kadın ihaneti hak etmez kendimi konu sahibinin yerine koyuyorum. anlattıklarına göre yorum yapıyorum

Hiç bir insan ve hatta canlı ihaneti, kandırılmayı hak etmez.

Verilen tavsiye , olumsuz bir sonuca yol açarsa ; tavsiyeyi uygulayan kadar, tavsiyeyi veren de olaydan sorumlu olur.

Eşinizin demek ki böyle bir şeye meyili varmış. Hadi bu durumu es geçtiniz aranız düzeldi devam ettiniz ilerde yine olmayacağı ne malum. Bence eşinizle bu durumu iyice konuşup netleştirin devam edecekseniz de ona göre edin.

Neden? Kızın size evlenirken sözü mü var? Ben her zaman hatırlatıyorum. İşinize gelmiyor belki ama size sadakat sözü veren kocanız. Zaten tek eşli olmak için evlenilmiyor mu?
Konuşsun, hediye alsın koca kabul etmedikten sonra ne olur? söyleyeyim HİÇ birşey
Banada sinirden hep gülme geliyor ama bu Kemalim yapmaz kadın onu baştan çıkarmıştırcılardan

Hayr herşeye açığım ama biriside suç değil demiş ne yapayım ki hem adam beni aldatmış ben ekran görüntüsü almışım suç mu olur

Arkadaşlar kadın zaten kocasından kötü bir muamele görmüş, iki küçük çocuğu var, kafası allak bullak ve sağlıklı düşünme yetisini kaybetmiş şaşırmış kalmış neden bir de sizler bu kadar üstüne gidiyorsunuz? Tahkir edip, yargılıyorsunuz.
Tavsiyelerinizi daha uygun bir dille yargılamadan sonuç odaklı yapmak çok mu zor?
Biraz empati yapmayı ve karşınızdaki yaralı insanı daha fazla incitmeden yol göstermeyi denemek bu kadar mı zor?

Duygusal şiddet bu yaptığınız, ayıp yahu!

Böyle saçma düşünceleriniz varsa bile tavsiye diye buraya yazmayın bari. Sen kocandan sorumlusun sonuçta böyle durumlarda ya affedersin ya devam edersin üçüncü kişi sizi bağlamaz.

Zaten başka türlü bende yapmmki

Kadın demiş eşime ben sana aşığım fln diye
Püh reziller. Kocanız da ben evliyim senin ağzın neler diyor demeyip sürdürmüş.
Asla inanmayın bu konuşmanın 2 günlük olduğuna. Ekran görüntüsü vs suç tamam ama aldatıldığınızı kanıtlayacak başka delil bulamadığınızda hakim göz önünde bulundurabiliyor. Delil toplayın çakın nafakayı tazminatı da bakalım aşk kalıyor mu.

Tekrar ediyorum, böyle bir durumda da olsa hiçbir anne yavrusunu bırakmaz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…