- 16 Haziran 2011
- 16.506
- 73.017
- 798
Eşinizin şuan istediği nedir peki?
Ne yapmak niyetinde?
Ayrılmak mı istiyor?
Şuan yapmanız gereken en doğru hareket onu sizden ve evlatlarınızdan mahrum bırakmak.
Madem aldatan sensin köpek gibi çalışıp iki çocuğumun ve benim nafakamı, evin giderlerini karşılayacaksın kiminle ne b..k yersen ye kapı orda diyeceksiniz.
Şuan ki durumunuz eşinizin bir tarafını kaldırıyor.
Size ve çocuklarınıza bunu yapan adam zaten adam değildir.
Evliliğini bir çırpıda harcayan kişiden inanın bir cacık olmaz birde yüzsüzlüğün dip alası yaptığından utanmıyor bile.
İnanın bu konunun üstünü böyle kapatıp evliliğinize devam derseniz o adamın size hiç saygısı kalmayacak ve sizi sürekli ezecek.
Böyle bir hayata razı mısınız?
Hazırlayın bavulunu koyun kapının önüne eve de almayın gitsin nerde sürterse sürtsün.
Şahsen sizin yerinizde olsam o kızı da bulup sosyal medyadan ailesine ulaşıp ikisini de rezil rüsva ederdim.
Ekran görüntüsü saklayın dediğim gibi avukata danışırsinjz o size söyler nasıl olacağını. Eğer suç ise de kullanmazsınız olur biter ama gizli kamera ile bile çok şey delil sayılıp sonuca ulaştı siz delilleri yok etmeyin.Hayr herşeye açığım ama biriside suç değil demiş ne yapayım ki hem adam beni aldatmış ben ekran görüntüsü almışım suç mu olur
konu sahibi ben değilim ve tek suçlu kadın değil elbet sıra o kocaya da gelir demiştim diğer yorumumu okumamışsınız .Neden? Kızın size evlenirken sözü mü var? Ben her zaman hatırlatıyorum. İşinize gelmiyor belki ama size sadakat sözü veren kocanız. Zaten tek eşli olmak için evlenilmiyor mu?
Konuşsun, hediye alsın koca kabul etmedikten sonra ne olur? söyleyeyim HİÇ birşey
Banada sinirden hep gülme geliyor ama bu Kemalim yapmaz kadın onu baştan çıkarmıştırcılardan
Arkadaşlar kadın zaten kocasından kötü bir muamele görmüş, iki küçük çocuğu var, kafası allak bullak ve sağlıklı düşünme yetisini kaybetmiş şaşırmış kalmış neden bir de sizler bu kadar üstüne gidiyorsunuz? Tahkir edip, yargılıyorsunuz.
Tavsiyelerinizi daha uygun bir dille yargılamadan sonuç odaklı yapmak çok mu zor?
Biraz empati yapmayı ve karşınızdaki yaralı insanı daha fazla incitmeden yol göstermeyi denemek bu kadar mı zor?
Duygusal şiddet bu yaptığınız, ayıp yahu!
Çok yanlis düşünüyorsunuz ben öyle biri değilim ki ayrılırsam dönmem ki nereye kadar çocuğumu almcm.zaten yaptığının oda bedelini ödesin istedim sadeceGerçekten şaka gibisiniz. Nasıl bir bencillik, kocanızın burnu sürtsün diye çocuğunuzu bile gözden çıkarıyorsunuz üstelik bu çocuk üç yaşında. Siz ne istiyorsunuz. Kocanıza tek çocuğu bırakıp boşayıp annenize gideceksiniz, kocanızın ailesine duruma anlatacaksınız, tü kaka diye oğullarına tükürecekler, arkalarını dönecekler. Diğer kadın ben senin çocuğunu istemem deyip terk edecek, kocanız kimsesiz kalacak ve çocuğa bakamayıp size dönecek, ben ettim sen etme diye ayaklarınıza kapanacak.
Kesin olur bunlar, çok doğru düşünüyorsunuz, böyle devan edin. Hatta boşanmadan bir daha hamile kalın, babasına da hiç göstermeyin.
Erkeklerin burnunun bile kanamadığı, aksine sırtının sıvazlanıp düğününde çeyrek takıldığı bir coğrafyadayız, kadına bunu yapmak çok zalimce. Adil değil.Şahsen sizin yerinizde olsam o kızı da bulup sosyal medyadan ailesine ulaşıp ikisini de rezil rüsva ederdim.
Varsa ve kim olduğundan eminse yapar zaten.
Konu sahibi gerçekte böyle bir yazışma ve kız var mı , ondan bile emin değil.
Verdiğiniz tavsiye de birini hedef seçtirmeye yönelik. "Galiba oymuş , ya oysa" dedikoduları onlarca can almışken ; bu tavsiyeleri nasıl bu kadar rahat verebiliyorsunuz , hayret ediyorum.
Gece iki çocuğunuz da uyumamış ya eşiniz ne yaptı peki uyudu mu?Allah razı olsun kendimi ifade edemiyorum sağımda solumda çocuk hiç uyumadim psikolojik olarak çok kötüyüm çok sağolun duygularıma tercüman oldunuz
Gece iki çocuğunuz da uyumamış ya eşiniz ne yaptı peki uyudu muAllah razı olsun kendimi ifade edemiyorum sağımda solumda çocuk hiç uyumadim psikolojik olarak çok kötüyüm çok sağolun duygularıma tercüman oldunuz
konu sahibi ben değilim ve tek suçlu kadın değil elbet sıra o kocaya da gelir demiştim diğer yorumumu okumamışsınız .
Belki bana çok kızcaksiniz bende kendime kızıyorum ama kocamı hiç kaybetmek istemiyorum 2 günlük birisine bırakmak istemiyorum devam edersek nasıl olur nasıl güvenirim bilmiyorum ailem çok destek bana orda kalırım heraldeÖnce biraz sakinleşin öfkeyle istemediğiniz şeyler yapmayın. Tartın herşeyi kafanızda boşanırsam ne olur kendi ayaklarımın üzerinde durabilir miyim? Kocamı her şeye rağmen seviyor muyum? İki çocukla hayatımı rahat bir şekilde sürdürebilir miyim? diye. Böyle bir durumda tabi boşanmak en doğrusu ama her insan bunun sonuçlarına katlanamıyor bunun cevabı sizde sakin kafayla bir karar alın ve uygulayın. Eşinizi affederseniz bu olayı bir daha gündem yapmamalısınız çünkü hem siz hem eşiniz çok yıpranacak affetmeyi başarabilecek ve her şeyi unutmaya hazır mısınız?
Tam tersiyle boşanın ve kendinize yeni bir hayat verin sadece çocuklarınızla yeni bir hayat.
Size kötü bir haberim var...Belki bana çok kızcaksiniz bende kendime kızıyorum ama kocamı hiç kaybetmek istemiyorum 2 günlük birisine bırakmak istemiyorum
Yaaa başka bir kadın ve iki çocuğuna bilinçli şekilde bu muameleyi göstermek zalimce değil de yaptığı yanlışın ortaya serilmesi mi zalimce? Kusura bakmayın herkes ne yapıyorsa kendine yapar. Evli ve iki çocuğu olduğunu bildiği halde böyle bir şeye kalkışan birine acımam kusura bakmayın! İkiside rezilliklerinde boğulsunlar!Erkeklerin burnunun bile kanamadığı, aksine sırtının sıvazlanıp düğününde çeyrek takıldığı bir coğrafyadayız, kadına bunu yapmak çok zalimce.
Bu durum da fazla abartılıyor bence. Evet eş suçlu da karşıdaki kişi de suçlu istediği kadar konu sahibine sadakat sözü vermemiş olsun değer yargıları vardır insanın. İnsanı insan yapan şeyler. Her ikisi de suçlu. Adam kandirsa evli olduğunu saklasa neyse de bile bile lades yapan kadın da bu günaha ortaktır. Konu sahibi onu muhatap almayacak sadece. Onunla tenezzül edip karşı karşıya bile gelmeyecek ama sadece erkek suçludur demek de doğru değil.Konu sahibi olmayabilirsiniz yada diğer mesajınızda kocasına giydirmiş de olabilirsiniz ben sizin yazdığınız mesajdaki zihniyete yorum yaptım. Orda ne gördüysem onu eleştiriyorum. Kadının saçını başını yolmayıO kadın gider başkası gelir, o gider bir başkası sürekli hepsinin saçı başı mı yolunacak.
Burda tek suçlu eş kişisi. Her aldatmada olduğu gibi.
Bence siz mesaj falan görmediğiniz halde sadece esinizin söylediklerine inanmaktan vazgeçin.Kadın demiş eşime ben sana aşığım fln diye
Varsa ve kim olduğundan eminse yapar zaten.
Durduk yere ihtimali olan birine yapmaz.
Ayrıca evli bir adama evli olduğunu biliyorum sorun değil diyen biri her şeyi göze almıştır zannımca.
Rezil olmak çok umurunda olan evli birine bu kadar aşikar yürümez zaten!
Size kızmak değil sadece anlamaya çalışıyorum aldatılmak kolay kolay insanın içinden çıkmıyor hele ki evliliklerde kocanız hiç pişman değil sizi kaybetme korkusu yok anlaşılan tabi karşı taraftan neler gördü bilinmez böyle gözü kör olduysa. Şöyle de olabilir eşiniz size dava açarsa o zaman ne yapacaksınız lütfen hareket etmeden önce iyice ölçüp biçin eksilerini artılarını bu sıkıntıyı şuanda siz yaşıyorsunuz sağlıklı düşünmek için ailenizin yanına da gidebilirsiniz eşiniz nasıl bir yol izleyecek görmüş olursunuz hem.Belki bana çok kızcaksiniz bende kendime kızıyorum ama kocamı hiç kaybetmek istemiyorum 2 günlük birisine bırakmak istemiyorum devam edersek nasıl olur nasıl güvenirim bilmiyorum ailem çok destek bana orda kalırım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?