Eşim beni aldatti

Şahsen sizin yerinizde olsam o kızı da bulup sosyal medyadan ailesine ulaşıp ikisini de rezil rüsva ederdim.

Konu sahibi gerçekte böyle bir yazışma ve kız var mı , ondan bile emin değil.

Verdiğiniz tavsiye de birini hedef seçtirmeye yönelik. "Galiba oymuş , ya oysa" dedikoduları onlarca can almışken ; bu tavsiyeleri nasıl bu kadar rahat verebiliyorsunuz , hayret ediyorum.

Hayr herşeye açığım ama biriside suç değil demiş ne yapayım ki hem adam beni aldatmış ben ekran görüntüsü almışım suç mu olur
Ekran görüntüsü saklayın dediğim gibi avukata danışırsinjz o size söyler nasıl olacağını. Eğer suç ise de kullanmazsınız olur biter ama gizli kamera ile bile çok şey delil sayılıp sonuca ulaştı siz delilleri yok etmeyin.

konu sahibi ben değilim ve tek suçlu kadın değil elbet sıra o kocaya da gelir demiştim diğer yorumumu okumamışsınız .

Allah razı olsun kendimi ifade edemiyorum sağımda solumda çocuk hiç uyumadim psikolojik olarak çok kötüyüm çok sağolun duygularıma tercüman oldunuz

Kaç yaşındasınız hanımefendi ? Kocanızın yaptığı adiliği haklı çıkartmaz o amaçla yazmıyorum altını çizeyim ama adam eve geç geleceğini söylemed diye iki gün trip mi attınız doğru mu anladım? İkiniz de tuhafsınız kusura bakmayın da.

Önce biraz sakinleşin öfkeyle istemediğiniz şeyler yapmayın. Tartın herşeyi kafanızda boşanırsam ne olur kendi ayaklarımın üzerinde durabilir miyim? Kocamı her şeye rağmen seviyor muyum? İki çocukla hayatımı rahat bir şekilde sürdürebilir miyim? diye. Böyle bir durumda tabi boşanmak en doğrusu ama her insan bunun sonuçlarına katlanamıyor bunun cevabı sizde sakin kafayla bir karar alın ve uygulayın. Eşinizi affederseniz bu olayı bir daha gündem yapmamalısınız çünkü hem siz hem eşiniz çok yıpranacak affetmeyi başarabilecek ve her şeyi unutmaya hazır mısınız?

Tam tersiyle boşanın ve kendinize yeni bir hayat verin sadece çocuklarınızla yeni bir hayat.

Çok yanlis düşünüyorsunuz ben öyle biri değilim ki ayrılırsam dönmem ki nereye kadar çocuğumu almcm.zaten yaptığının oda bedelini ödesin istedim sadece

O kızı rezil ederim tarzı konuşmalar yapmış bazıları. Benim çevremde buna benzer bir olay yaşandı kadının iş yerini bastı adamın eşi. Sonuç, kendi rezil oldu herkes kocasına iftira ettiğini düşündü vs vs. Başıma gelse muhtemelen sessiz sedasız boşanırdım.

Şahsen sizin yerinizde olsam o kızı da bulup sosyal medyadan ailesine ulaşıp ikisini de rezil rüsva ederdim.
Erkeklerin burnunun bile kanamadığı, aksine sırtının sıvazlanıp düğününde çeyrek takıldığı bir coğrafyadayız, kadına bunu yapmak çok zalimce. Adil değil.

Varsa ve kim olduğundan eminse yapar zaten.
Durduk yere ihtimali olan birine yapmaz.
Ayrıca evli bir adama evli olduğunu biliyorum sorun değil diyen biri her şeyi göze almıştır zannımca.
Rezil olmak çok umurunda olan evli birine bu kadar aşikar yürümez zaten!

Allah razı olsun kendimi ifade edemiyorum sağımda solumda çocuk hiç uyumadim psikolojik olarak çok kötüyüm çok sağolun duygularıma tercüman oldunuz
Gece iki çocuğunuz da uyumamış ya eşiniz ne yaptı peki uyudu mu?

Gece iki çocuğunuz da uyumamış ya eşiniz ne yaptı peki uyudu mu

konu sahibi ben değilim ve tek suçlu kadın değil elbet sıra o kocaya da gelir demiştim diğer yorumumu okumamışsınız .

Konu sahibi olmayabilirsiniz yada diğer mesajınızda kocasına giydirmiş de olabilirsiniz ben sizin yazdığınız mesajdaki zihniyete yorum yaptım. Orda ne gördüysem onu eleştiriyorum. Kadının saçını başını yolmayı O kadın gider başkası gelir, o gider bir başkası sürekli hepsinin saçı başı mı yolunacak.
Burda tek suçlu eş kişisi. Her aldatmada olduğu gibi.

Belki bana çok kızcaksiniz bende kendime kızıyorum ama kocamı hiç kaybetmek istemiyorum 2 günlük birisine bırakmak istemiyorum devam edersek nasıl olur nasıl güvenirim bilmiyorum ailem çok destek bana orda kalırım heralde

Erkeklerin burnunun bile kanamadığı, aksine sırtının sıvazlanıp düğününde çeyrek takıldığı bir coğrafyadayız, kadına bunu yapmak çok zalimce.
Yaaa başka bir kadın ve iki çocuğuna bilinçli şekilde bu muameleyi göstermek zalimce değil de yaptığı yanlışın ortaya serilmesi mi zalimce? Kusura bakmayın herkes ne yapıyorsa kendine yapar. Evli ve iki çocuğu olduğunu bildiği halde böyle bir şeye kalkışan birine acımam kusura bakmayın! İkiside rezilliklerinde boğulsunlar!

Bu durum da fazla abartılıyor bence. Evet eş suçlu da karşıdaki kişi de suçlu istediği kadar konu sahibine sadakat sözü vermemiş olsun değer yargıları vardır insanın. İnsanı insan yapan şeyler. Her ikisi de suçlu. Adam kandirsa evli olduğunu saklasa neyse de bile bile lades yapan kadın da bu günaha ortaktır. Konu sahibi onu muhatap almayacak sadece. Onunla tenezzül edip karşı karşıya bile gelmeyecek ama sadece erkek suçludur demek de doğru değil.

Kadın demiş eşime ben sana aşığım fln diye
Bence siz mesaj falan görmediğiniz halde sadece esinizin söylediklerine inanmaktan vazgeçin.
Ne diyecekti, kıza ilk ben yazdım, ona aşığım mi?
Kendi pisliğini diğer tarafa yüklüyor.
İlk adımı kız da atmış olabilir o da olmaz demiyorum, var öyle tipler ama şuan sizin için herşey belirsiz. Sizi aldatmış kocanın her dediği şüpheli artık.

Çocukları arada bırakmayacak şekilde yapın ne yapacaksanız. Onlar üzerinden eşinize ceza vermeyi düşünmeyin. Eşinizle devam edecek gibisiniz, o bırakıp gitmezse, yalvar yakar olmayın.

Konu sahibi , anlattığı mesajları hiç görmemiş.

Kocası ilgi çekmek için , "bana mesaj atan bekar kızlar var" diyen şuursuz bir insan dahi olabilir.

Konu sahibinin konusunu yeniden okuyun. Mesajları tutarlı mı ,kocasıyla konu hakkında gerçekten konuşmuş mu bir bakın.

Emin olsun , olmasın; bir söz ve yönlendirmeyle hareket etme ihtimali olabilecek bir insana, çok tehlikeli tavsiyeler veriyorsunuz.

Size kızmak değil sadece anlamaya çalışıyorum aldatılmak kolay kolay insanın içinden çıkmıyor hele ki evliliklerde kocanız hiç pişman değil sizi kaybetme korkusu yok anlaşılan tabi karşı taraftan neler gördü bilinmez böyle gözü kör olduysa. Şöyle de olabilir eşiniz size dava açarsa o zaman ne yapacaksınız lütfen hareket etmeden önce iyice ölçüp biçin eksilerini artılarını bu sıkıntıyı şuanda siz yaşıyorsunuz sağlıklı düşünmek için ailenizin yanına da gidebilirsiniz eşiniz nasıl bir yol izleyecek görmüş olursunuz hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…