Ben bilinmeyen numaradan öğrendim nereye ait vakıf olduğunu
Yok hayır genel bilgiler var ama yiyip içilen eğlence mekanı belli canlı müzik falan yani ara harita yer bildirimi fotoraflar falan ama genel mekan tanıtım bildirimi...valla saol ya bu arada çok ilgilendiğin için...Anladım peki vakfın sayfasında isim filan var mı çalışanlarla ilgili?
Telefonunda bu numara kayıtlı değil...Esimin telefonundada bir kiza yazilmis mesaj gormustum
Kuzeni sevgilisine yazmis sarji bitmis
Kelimeler kuzeninin kullandigi turdendi
Arastirdim dogru cikti
Bir arkadasi yazmis olabilir kadinin esi sevgilisi kimmis ogrenip esinin telefonunda o kisinin nosu varmi bakabilirsin
Birde en onemlisi bu kadin kayitlimi telde
Yani msjlaşılan no kayıtlı değil ama sevgilisi kim bilmiyorum be numara layıtlımı bilmiyorum...Telefonunda bu numara kayıtlı değil...
Doğru olabilrisin ama emin olmadan yapamıyorsun işte...sakin olmak lazım bazen profoyonel davranmak yani..birde iki tane kızım var saçma sapan şeyler yüzünden onların gelicek dünyalarını etkilemek istemiyorum sankin olmayıp ne yapayım sen soyle...net bir şey elime geçtiğinde yutup bir bardak su içmektrn bahsetmiyorum..herkezin hayatındaki kişiler ve kişilikler farklı taktir edersen.yorumun için teşekkür ederim tabii dikkate aldığın için.. Ama emin ol kolay değil...Ayy ne kadar sakinsin
Elin kadınına özledim yazmış ya
Daha ne olsun
Tabikide aldatıyor adam seni
Bu peşine düşme diyenlerde valla garip
Ben olsam yet yerinden oynar
Böyle birseyi asla içimde tutamam
Başkası senin telinden aşk msjı atmaz ayrıca herkesin teli var artık
Kesinlikle doğru.Boşanmayacaksan peşine düşme derim
Biraz daaha açıklayabilirmisin..onun tlfnunamı şifre alayım anlamadım..nasıl farkertirmeden isteyeyim..tlfn şifre isteyince gelmiyormu..işlem tam oalrak nasıl oluyor anlamadım..tam anlatıırmısın..lütfenn...Dedektiflik isinde iyiyimdir hangi operatoru kullaniyorsa online islem icin sifre al telefonuna bir sifre gelir esine farkettirmeden sifreyi iste ve fatura detayina gir o numarayi sorgula ilk kez mi mesaj atilmis daha once aranmis mi bulabilirsin tarih saat ve konusma surelerine kadar
Of yaaaa eşim eve geldi şuan ilk defa bu kadar yüzüne potansiyel şuçlu gibi bakıyorum hatta bakmak bile istemiyorum...içim içimi yiyor sanki hayatta sadece şuan buna odaklanmışım hiç başka birşey düşünmüyorumm.belki gerçek bu belkide bir oyun belkide başakası ama bunu öğrenmeden bana rahat yok gibi geliyor..bir yolu olmalı çok huzursuzum...o ise o kadar rahat hiç bir tavrı bile yok bişey varmış gibi ki bu da beni delirtiyorrr....Merhaba hanımlar.kafam çok karışık lütfen bana akıl verin.45gün önce doğum yaptım ve doğuma bir hafta kala eşimin tlfnunda iki msj buldum.bir kadına gönderilmiş msjlar.seni görsem yeter annene çocuğu yarım saat bırakırsan özledim seni gibi..çok şaşırdım ve eşime soramadım.belkide bir arkadaşı göndermiştir diye düşündüm hep ama beynimi yiyor bu msjlar.sonrasında takip ettim bole msjlarmalar olmadı..birde tlfndaki msjları yaklaşık bir ay boyunca silmedi hatta tlfnu evde bile bıraktı.kendi gönderdiyse msjları niye silmedi ki hayatta silmeden evde tlfnunu bırakmaz..aradan zaman geçti baktı ki benden ses çıkmıyor msjları okuduğum halde hiç soylemedim çünkü sonra sildi..bu arada aramız 3..4 aydır hiç iyi değil...kafam çok karışık bu msjlardan dolayı aradan zaman geçtiği içinde soramıyorum..ne yapayım unutmalımıyım..lütfen bana fikir verin yardım edin kafayı yicem uykularım kaçıyorr....
Yom hayır haalaaa aynı hattı ve tfnu kullanıyor..amaaaalki okuduğumda aklıma şu geldi.
Acaba mesajın görüldüğünü anladı da gitti baska bi hat aldı. Temiz süsü vermek için de Eski cebini ortalıkta mi bırakıyor.
Konu sahibi mikserlik etmek istemem hatta kk kızacak ama ufak flörtöz konulardan evliliğn derhal bitirilmesinden yana değilimde
Sadece aklıma geldi yani.
Yuksek ihtimal baskasi yazdi mesajiTelefonunda bu numara kayıtlı değil...
Yom hayır haalaaa aynı hattı ve tfnu kullanıyor..amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?