- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.901
- 158
Arayanı bil diye bi program var oradan arat kime kayitliysa ismi cikarEevt hiçbir kayıt yok maalesef
Diyorum ya şahıs değil vakıfa ait tfn bilinmeyen no dan öğrendimArayanı bil diye bi program var oradan arat kime kayitliysa ismi cikar
Karniniz genis degilse hicbisey icin gec degil bizaman once telinde msjlar gordum bu kavgalarin sebebi olabilirmi sana guvenyodum sormadim ama baktim bana hor davranmaya basladin yoksa benden sakladgn biseymi var gibi bisey sor benim hangi tavirlarmi begenmyosunda bole davranyosun bisey varsa sole bak evladimiz var yeni daha ona sut vermem gerek bole olursa benim sutum kesilir bu cocuga gunah deglmi bana acimiyorsan bebegi aci herseyi anlat delikanli insansan anlatrsin falan deMerhaba hanımlar.kafam çok karışık lütfen bana akıl verin.45gün önce doğum yaptım ve doğuma bir hafta kala eşimin tlfnunda iki msj buldum.bir kadına gönderilmiş msjlar.seni görsem yeter annene çocuğu yarım saat bırakırsan özledim seni gibi..çok şaşırdım ve eşime soramadım.belkide bir arkadaşı göndermiştir diye düşündüm hep ama beynimi yiyor bu msjlar.sonrasında takip ettim bole msjlarmalar olmadı..birde tlfndaki msjları yaklaşık bir ay boyunca silmedi hatta tlfnu evde bile bıraktı.kendi gönderdiyse msjları niye silmedi ki hayatta silmeden evde tlfnunu bırakmaz..aradan zaman geçti baktı ki benden ses çıkmıyor msjları okuduğum halde hiç soylemedim çünkü sonra sildi..bu arada aramız 3..4 aydır hiç iyi değil...kafam çok karışık bu msjlardan dolayı aradan zaman geçtiği içinde soramıyorum..ne yapayım unutmalımıyım..lütfen bana fikir verin yardım edin kafayı yicem uykularım kaçıyorr....
Bence numarayi alip kadini whatshaptan vs sosyal medyadan kimdir nedir bi araştirma yapardim eşinin telefonundan eşinden başka kimse msj atmaz diye dudunuyorum kusura bakma ama ben biraz kuşkucu yaklasirdım sen iyi sabirliymışsın vallaGerçekliğini bilsem ayrılırım tabi ama nasıl bulucam nasıl bir yol izlemem gerekiyor onu bilemiyorum
Aynen katılıyorum kimse kimsenin telefonundan msj atmaz bu devirdeKocanızın söyleyeceği yalan “biri benden mesaj atmış”. Biri kocanızdan mesaj attıysa sevgiline, sorarsınız adamın kim olduğunu öğrenirsiniz. Arar adamı “bana bi sevgilinin numarasını söyle bakalım” der eşleştirirsiniz. Veremezse zaten aldatıldınız demektir. Böyle beklemenin, kanıt aramanın ne alemi var ki?
Yani tam olarak ne demek istediniz pek ankamadım.banadanormal gelmiyor tabi sonuç ne çıkarttınız...Bakin saglikli düşünemiyorsunuz.bir kere vakif makif biseylerden bahsettiginize gore mutaasip bi cevre.yadaben öyle anladim.böyle ise eger ve başkasi bile msji atsa ki muhtemeln evli ve bebgi olan birine bu tarz bi msji baska bir adamin telefonundan asla atmaz.velev ki atti diyelim ,iki tarafinda riske girme luksü olmadigi icin iki eli kanda da olsa silinir o msjlar..ama silinmemiş.hatta siz okuyabilmişsiniz.yani bir ikinci gözde yani esinizde ne hikmetse görmemiş silmemiş msjlari öyle mi.. hiç normal geliyormu size bunlar
Vakıfa kayıtlı şahısa değil bilinmeyen numaralardan sordumArayanı bil diye bi program var oradan arat kime kayitliysa ismi cikar
Arkadaşım eger telefon vakıfa ait gozukuyorsa cep telefonu yani sonucta kim kullaniyo bi takibe alsana numarayi kadınmi numarayi kullanan başka numaralardan falan bi ara yalandan birini arar gibi ne biliym bisuru yolu var sende biraz fazla temiz kalplisin canim ya nebiliym benimde bebegim var kolay degil su aralar anliyorum senide biraz takibe al isteYani tam olarak ne demek istediniz pek ankamadım.banadanormal gelmiyor tabi sonuç ne çıkarttınız...
Merhaba hanımlar.kafam çok karışık lütfen bana akıl verin.45gün önce doğum yaptım ve doğuma bir hafta kala eşimin tlfnunda iki msj buldum.bir kadına gönderilmiş msjlar.seni görsem yeter annene çocuğu yarım saat bırakırsan özledim seni gibi..çok şaşırdım ve eşime soramadım.belkide bir arkadaşı göndermiştir diye düşündüm hep ama beynimi yiyor bu msjlar.sonrasında takip ettim bole msjlarmalar olmadı..birde tlfndaki msjları yaklaşık bir ay boyunca silmedi hatta tlfnu evde bile bıraktı.kendi gönderdiyse msjları niye silmedi ki hayatta silmeden evde tlfnunu bırakmaz..aradan zaman geçti baktı ki benden ses çıkmıyor msjları okuduğum halde hiç soylemedim çünkü sonra sildi..bu arada aramız 3..4 aydır hiç iyi değil...kafam çok karışık bu msjlardan dolayı aradan zaman geçtiği içinde soramıyorum..ne yapayım unutmalımıyım..lütfen bana fikir verin yardım edin kafayı yicem uykularım kaçıyorr....
Bu dediklerini n ulucam söylermisinBn olsam numarayı alır kadının soy ağacını çıkarır kaç çocuğu var eşinden ayrı mı ismi cismi Facesi insgramı nerde kimlerle kalıyor çocuğunun adı yaşı cinsiyeti çıkarıp bulurdum. Sonra kafamda 40 tane şey kurardm . Depresyona girer çıkardım. En sonunda adama patlardm sabrına hayran kaldm.
Cnm lohusasın hiç maceraya girme büyük ihtimalle arkadaşlarının işidir. Güzelce sor “ sana güveniyorum ama aklıma takıldı “de. Mantıklı bi cevabı vardır mutlaka yoksa hemen silerdi msjı yada 2. yide yakalardın. Bebeğini düşün sadece.Bu dediklerini n ulucam söylermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?