Eşim beni aldattımı acaba...

Ya msjı eşiniz yazmamışsa bile onun size açıklama yapıp ikna etmesi gerekmiyor mu?

Ben olsaydım dan dan sorardım hatta yüksek perdeden bağırarak sorardım, kusura bakmayın ama ortada gayet şüpheli açıklama yapılması gereken birden fazla msj var, korkmayın sorun eşiniz sizi ikna etsin!

Karniniz genis degilse hicbisey icin gec degil bizaman once telinde msjlar gordum bu kavgalarin sebebi olabilirmi sana guvenyodum sormadim ama baktim bana hor davranmaya basladin yoksa benden sakladgn biseymi var gibi bisey sor benim hangi tavirlarmi begenmyosunda bole davranyosun bisey varsa sole bak evladimiz var yeni daha ona sut vermem gerek bole olursa benim sutum kesilir bu cocuga gunah deglmi bana acimiyorsan bebegi aci herseyi anlat delikanli insansan anlatrsin falan de

Memeess Şimdi bunları boş ver. Bebeğinin sana,senin sıcacık sevgine,şefkatine ihtiyacı var. Şimdi bebeğine gösteremediğin o yakınlık ileride farklı sorunlara yol açar. O masum yavrunun hiç bir suçu yok. Eşin aldatıyor olsa telefonu evde bırakmazdı. Bunları kafana takma.Şu an önemli olan bebek.Eşini de ihmal etme. Sevgiler.

Yahu lohusa kadıncağıza söylediklerinizi okudukça çok üzüldüm yapmayın lütfen.

Bakin saglikli düşünemiyorsunuz.bir kere vakif makif biseylerden bahsettiginize gore mutaasip bi cevre.yadaben öyle anladim.böyle ise eger ve başkasi bile msji atsa ki muhtemeln evli ve bebgi olan birine bu tarz bi msji baska bir adamin telefonundan asla atmaz.velev ki atti diyelim ,iki tarafinda riske girme luksü olmadigi icin iki eli kanda da olsa silinir o msjlar..ama silinmemiş.hatta siz okuyabilmişsiniz.yani bir ikinci gözde yani esinizde ne hikmetse görmemiş silmemiş msjlari öyle mi.. hiç normal geliyormu size bunlar

Sizi ümek icin yazmadim.hani eşine acarda sorarsan aklinda olsun.başkasi vs dedigi anda bi kafanda vuda uya sinki daha geniş sirabilesin diye.tamamen ikna etsin seni neyin ne olduğuna.ve neden cekiniyorsun ben anlayamadim.soracagin kisi eşin en takinin ve soracagin şeyde ayan beyan ortada işte. Suçlamadan sormalisn güzelce nevar bunda rahat ol..sor ki kafanda kuruntu yapmayi bitir meleğinle ilgilen.böyle takarsan kurarsan sütünü kaybedersin stresten.Allah korusun

Gerçekliğini bilsem ayrılırım tabi ama nasıl bulucam nasıl bir yol izlemem gerekiyor onu bilemiyorum
Bence numarayi alip kadini whatshaptan vs sosyal medyadan kimdir nedir bi araştirma yapardim eşinin telefonundan eşinden başka kimse msj atmaz diye dudunuyorum kusura bakma ama ben biraz kuşkucu yaklasirdım sen iyi sabirliymışsın valla

Aynen katılıyorum kimse kimsenin telefonundan msj atmaz bu devirde

Yani tam olarak ne demek istediniz pek ankamadım.banadanormal gelmiyor tabi sonuç ne çıkarttınız...

Tamam uzmek istemiyoruz elbette tamamiyle kendimi yerine koyuyorum ama mesajda ortada yani çocugu annene bırak yarim saat seni goreyim kime denirki anlamadim valla ben kadını arastirir bulur birde saçını basini yolardim asabiyim bu konularda kusura bakmayin mantıklı bi aćıklama ne olabilir karşı taraftan bilemiyorumm

Yani tam olarak ne demek istediniz pek ankamadım.banadanormal gelmiyor tabi sonuç ne çıkarttınız...
Arkadaşım eger telefon vakıfa ait gozukuyorsa cep telefonu yani sonucta kim kullaniyo bi takibe alsana numarayi kadınmi numarayi kullanan başka numaralardan falan bi ara yalandan birini arar gibi ne biliym bisuru yolu var sende biraz fazla temiz kalplisin canim ya nebiliym benimde bebegim var kolay degil su aralar anliyorum senide biraz takibe al iste

Memees lütfen burayı bırak çocuğunun yanına git. Lütfen hadi canım.Millete macera aksiyon lazım lütfen alet olma. O bebek her şeyi hissediyor ve senin olumsuz ruh halinden o da etkileniyor. Burayı bırak,eşinle sakin sakn konuş.Sıkıntını anlat.Hadi büyük sözü dinle bitanem. Sevgiler sana ve bebeğine.

Çok iyi niyetlisin. Arkadaşı eşinin telefonundan niye göndersin?

Bn olsam numarayı alır kadının soy ağacını çıkarır kaç çocuğu var eşinden ayrı mı ismi cismi Facesi insgramı nerde kimlerle kalıyor çocuğunun adı yaşı cinsiyeti çıkarıp bulurdum. Sonra kafamda 40 tane şey kurardm . Depresyona girer çıkardım. En sonunda adama patlardm sabrına hayran kaldm.

Bu dediklerini n ulucam söylermisin

Bu dediklerini n ulucam söylermisin
Cnm lohusasın hiç maceraya girme büyük ihtimalle arkadaşlarının işidir. Güzelce sor “ sana güveniyorum ama aklıma takıldı “de. Mantıklı bi cevabı vardır mutlaka yoksa hemen silerdi msjı yada 2. yide yakalardın. Bebeğini düşün sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…