Onuda yapamıyorum aramız başka sebeplerden naneli uzun zamandır ayrı yatıyoruz..hele bide bebek oldu ben sabaha kadar ona bakıyorum oda işe gidiyorya...uffff...Cnm lohusasın hiç maceraya girme büyük ihtimalle arkadaşlarının işidir. Güzelce sor “ sana güveniyorum ama aklıma takıldı “de. Mantıklı bi cevabı vardır mutlaka yoksa hemen silerdi msjı yada 2. yide yakalardın. Bebeğini düşün sadece.
Umarım oyledir ama kuşkuları nasıl yenicem bilemiyorum..yorumun için saol....Bana eşinin telefonundan başkası atmış gibi geldi. Aldatıyor olsa k kadar süre o mesajlar orda durmazdı, eşinin telefonu öyle ortalık yerde durmazdı, mesajlara illaki yenileri eklenirdi.
keşke mesajlar dururken eşine sorsaydın.Umarım oyledir ama kuşkuları nasıl yenicem bilemiyorum..yorumun için saol....
Sor en azından o neydi diyeDoğru olabilrisin ama emin olmadan yapamıyorsun işte...sakin olmak lazım bazen profoyonel davranmak yani..birde iki tane kızım var saçma sapan şeyler yüzünden onların gelicek dünyalarını etkilemek istemiyorum sankin olmayıp ne yapayım sen soyle...net bir şey elime geçtiğinde yutup bir bardak su içmektrn bahsetmiyorum..herkezin hayatındaki kişiler ve kişilikler farklı taktir edersen.yorumun için teşekkür ederim tabii dikkate aldığın için.. Ama emin ol kolay değil...
Kesin öyledirBana eşinin telefonundan başkası atmış gibi geldi. Aldatıyor olsa k kadar süre o mesajlar orda durmazdı, eşinin telefonu öyle ortalık yerde durmazdı, mesajlara illaki yenileri eklenirdi.
yani siz görün diye mi evde bırakmıştı? Peki amacı ne sizce?Msjları sildi şuan msj yok sadece benim çektiğim resmi var..ben bakmadığımı gösterince sildi ve evde artık tlfnu bırakmadı..
Merhaba hanımlar.kafam çok karışık lütfen bana akıl verin.45gün önce doğum yaptım ve doğuma bir hafta kala eşimin tlfnunda iki msj buldum.bir kadına gönderilmiş msjlar.seni görsem yeter annene çocuğu yarım saat bırakırsan özledim seni gibi..çok şaşırdım ve eşime soramadım.belkide bir arkadaşı göndermiştir diye düşündüm hep ama beynimi yiyor bu msjlar.sonrasında takip ettim bole msjlarmalar olmadı..birde tlfndaki msjları yaklaşık bir ay boyunca silmedi hatta tlfnu evde bile bıraktı.kendi gönderdiyse msjları niye silmedi ki hayatta silmeden evde tlfnunu bırakmaz..aradan zaman geçti baktı ki benden ses çıkmıyor msjları okuduğum halde hiç soylemedim çünkü sonra sildi..bu arada aramız 3..4 aydır hiç iyi değil...kafam çok karışık bu msjlardan dolayı aradan zaman geçtiği içinde soramıyorum..ne yapayım unutmalımıyım..lütfen bana fikir verin yardım edin kafayı yicem uykularım kaçıyorr....
Merhaba hanımlar.kafam çok karışık lütfen bana akıl verin.45gün önce doğum yaptım ve doğuma bir hafta kala eşimin tlfnunda iki msj buldum.bir kadına gönderilmiş msjlar.seni görsem yeter annene çocuğu yarım saat bırakırsan özledim seni gibi..çok şaşırdım ve eşime soramadım.belkide bir arkadaşı göndermiştir diye düşündüm hep ama beynimi yiyor bu msjlar.sonrasında takip ettim bole msjlarmalar olmadı..birde tlfndaki msjları yaklaşık bir ay boyunca silmedi hatta tlfnu evde bile bıraktı.kendi gönderdiyse msjları niye silmedi ki hayatta silmeden evde tlfnunu bırakmaz..aradan zaman geçti baktı ki benden ses çıkmıyor msjları okuduğum halde hiç soylemedim çünkü sonra sildi..bu arada aramız 3..4 aydır hiç iyi değil...kafam çok karışık bu msjlardan dolayı aradan zaman geçtiği içinde soramıyorum..ne yapayım unutmalımıyım..lütfen bana fikir verin yardım edin kafayı yicem uykularım kaçıyorr....
Keşke sorsaymış halinden tavrından az çok belli olurdu neyin ne olduğuKesin öyledir
Neyse herkes kendini kandırıyor işte
Valla bu erkeklerin işi iş
Msjlar çoktan silindi ve aradan zamangeçti konu açılmadan yada benzer mevzular olmadan soramıyorum lap diye açamıyorum ki konuyu...Bence geç de olsa sormalisin eşler arasında gizli saklı birşey olmaz.
Nasıl kendimizi kandırıyoruz olasıkları konuşuyoruz her olasılık olabilr tabi..Kesin öyledir
Neyse herkes kendini kandırıyor işte
Valla bu erkeklerin işi iş
Hiç mi yok yani buna benzer sorunlar yaşayan..böyle yada başka türden şüpheli durum ile karşılaşan....izlediği yolu anlatacak biri...Merhaba hanımlar.kafam çok karışık lütfen bana akıl verin.45gün önce doğum yaptım ve doğuma bir hafta kala eşimin tlfnunda iki msj buldum.bir kadına gönderilmiş msjlar.seni görsem yeter annene çocuğu yarım saat bırakırsan özledim seni gibi..çok şaşırdım ve eşime soramadım.belkide bir arkadaşı göndermiştir diye düşündüm hep ama beynimi yiyor bu msjlar.sonrasında takip ettim bole msjlarmalar olmadı..birde tlfndaki msjları yaklaşık bir ay boyunca silmedi hatta tlfnu evde bile bıraktı.kendi gönderdiyse msjları niye silmedi ki hayatta silmeden evde tlfnunu bırakmaz..aradan zaman geçti baktı ki benden ses çıkmıyor msjları okuduğum halde hiç soylemedim çünkü sonra sildi..bu arada aramız 3..4 aydır hiç iyi değil...kafam çok karışık bu msjlardan dolayı aradan zaman geçtiği içinde soramıyorum..ne yapayım unutmalımıyım..lütfen bana fikir verin yardım edin kafayı yicem uykularım kaçıyorr....
Daha kolayı var , kadının telefonu hala duruyor ise , eşinin telefonunu bir ara al ve kadına sadece "çok özledim dayanamadım" yazan bir mesaj at ve cevabı bekle .... Attığın mesajı da silmeyi unutma sakın !!!Hiç mi yok yani buna benzer sorunlar yaşayan..böyle yada başka türden şüpheli durum ile karşılaşan....izlediği yolu anlatacak biri...
Evet bu çok daha kolay. Ama kadın cevap vermezse yine içi içini yicek :/ ya da kocası gelip teli eline aldığında cevap gelirse adam hemen geri silerDaha kolayı var , kadının telefonu hala duruyor ise , eşinin telefonunu bir ara al ve kadına sadece "çok özledim dayanamadım" yazan bir mesaj at ve cevabı bekle .... Attığın mesajı da silmeyi unutma sakın !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?