Eşim beni aldattımı acaba...

Onuda yapamıyorum aramız başka sebeplerden naneli uzun zamandır ayrı yatıyoruz..hele bide bebek oldu ben sabaha kadar ona bakıyorum oda işe gidiyorya...uffff...

Unutmak mı?
Kendinize hiç mi değer vermiyorsunuz?
45 günlük bebeği olan adamın bu mesajları... Korkunç!
Bence üstüne gidin, yanına kar mı kalsın?

Bana eşinin telefonundan başkası atmış gibi geldi. Aldatıyor olsa k kadar süre o mesajlar orda durmazdı, eşinin telefonu öyle ortalık yerde durmazdı, mesajlara illaki yenileri eklenirdi.

Bana eşinin telefonundan başkası atmış gibi geldi. Aldatıyor olsa k kadar süre o mesajlar orda durmazdı, eşinin telefonu öyle ortalık yerde durmazdı, mesajlara illaki yenileri eklenirdi.
Umarım oyledir ama kuşkuları nasıl yenicem bilemiyorum..yorumun için saol....

Sor en azından o neydi diye
Boşan vs demiyorum zaten
İçinde nasıl tutuyorsun valla çok sabırlısın
Net zaten olay
Daha ne olsun

Kesin öyledir
Neyse herkes kendini kandırıyor işte
Valla bu erkeklerin işi iş

tamamen kendi fikrim yazacaklarım.etkilenin aynısını düşünün diye değil...o mesajlar silinmedi ya unutuldu ya sizin görmeniz istenildi bunu bilemem ama neticede siz gördünüz..hatta gördüğünüzden emin olunana kadar orada bekletildi.......1.ihtimal eşiniz biriyle msjlaştı ve unuttu diyelim.büyük ihtimalle sizin gördüğünüzü tahmin ettiğinden ''arkadaş atmış nevar bunda ben yapsam silmeden bırakırmıydım allaasennn''tavrı yapabilmek adına oda kendince riske girdi.ama siz hiçbişey sormayarak onun ekmeğine yağ sürdünüz......2.ihtimal eşiniz biriyle mesajlaşıyor ve sizin bu durumu gözünüze sokarak görmenizi istiyor ki kavga kıyamet olacağı ve kadının affetmeyeceğini düşündüğü için sizden ayrılamk istiyor olabilir.(epeydir sorununuz olduğundan yatakları ayırdığınız için bunu tahmien ettim sadece)......3.ihtimal aldatma vs.yoksa bile msjlaşılan kadın profili küçük bebeği olan muhtemelen evli bi bayan evli değilse bile ortalıkta çirkin bişeyler dönüyor. ve benim eşim bulayın neresinde ??? ve bu kadarı bile benim olayı irdelememe hatta sonuna kadar gitmeme yeter de artar bile..bu olay neticesi tuhaf ilişkiler çıkabilir gibi geliyor bana eşinizle alakalı değilse bile...

eşiniz bilerek öğrenmenizi istemiş olabilir mi diye düşündüm ben mesajları silmeden evde telefon bırakmaz yazmışsınız demek ki öğrenmenizi istedi

Konuyu takip ediyorum bakıyorum ki bir gelişme yok..

Sayın konu sahibi, eşim beni aldattı mı sorusundan önce bence evliliğimdeki sorun ne onu bulmanız lazım bariz sorunlar olduğu ortada. Yazdıklarınızdan boşanmayı düşünmediğinizi anlıyorum, o halde oturup eşinizle konuşmanız lazım sorun nedir, böyle yatak ayırmak evden kaçmak şu bu nereye kadar gidecek ki?

Bence geç de olsa sormalisin eşler arasında gizli saklı birşey olmaz.

Hiç mi yok yani buna benzer sorunlar yaşayan..böyle yada başka türden şüpheli durum ile karşılaşan....izlediği yolu anlatacak biri...

Numara hala sizdeyse, bir arkadaşınızın telefonundan kendisini arayın. Kendi telefonunuzdan aramayın çünkü eğer eşiniz sizi aldatıyorsa "Bu numara ararsa sakın açma" diye uyarmis olabilir.

Yapabilirseniz esinizin telinden arayin, ama cok da sart degil. Esinizin ismi Ahmet olsun diyelim, telefonu acinca deyin ki "Merhaba canım nasılsın, bebegin nasil?" "Tanıyamadım sizi?" "Kusura bakma canim tanitmadim kendimi, Ahmetin kuzeniyim (ya da yegeni siz bulun) hep senden bahsediyor bende cok merak ediyordum. İki lafın biri sensin. O da bana tanışın o zaman dedi. Sırdaş gibiyimdir ahmetle ben. Biraz kafasının etini yedim de.. Kusura bakma lütfen numaranı senden izinsiz aldım. "

Bence vereceği cevaplara göre gerçeği öğrenebilirsiniz. "Sorun değil" diyorsa durum açıktır zaten. "Onlar boşanmak üzereler şuan. Ben oldum olası sevemedim o kadını. Hayırlısı olsun inşallah" falan dersiniz. O kadın cevaplarla kendini ele verir zaten. Baktınız "Ahmet kim, ne alaka?" Falan diyor kapatırsınız.

Hiç mi yok yani buna benzer sorunlar yaşayan..böyle yada başka türden şüpheli durum ile karşılaşan....izlediği yolu anlatacak biri...
Daha kolayı var , kadının telefonu hala duruyor ise , eşinin telefonunu bir ara al ve kadına sadece "çok özledim dayanamadım" yazan bir mesaj at ve cevabı bekle .... Attığın mesajı da silmeyi unutma sakın !!!

Eğer eşinizin telefonundan ararsanız da "Ahmetten arıyorum ben, o kadar numaranızı istedim vermedi, zar zor bir kere konşmaya ikna ettim" dersiniz. Hatta arada "Ya ahmet dur vericem aa ne kıymetliymişş, sen git bak o tatlıdan ye son 1 tane kaldı ondan" falan dersinz. Ama biraz oyunculuk gerektiriyo tabi

Daha kolayı var , kadının telefonu hala duruyor ise , eşinin telefonunu bir ara al ve kadına sadece "çok özledim dayanamadım" yazan bir mesaj at ve cevabı bekle .... Attığın mesajı da silmeyi unutma sakın !!!
Evet bu çok daha kolay. Ama kadın cevap vermezse yine içi içini yicek :/ ya da kocası gelip teli eline aldığında cevap gelirse adam hemen geri siler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…