- 7 Nisan 2016
- 1.356
- 2.491
- 133
- 43
Benim aradığım çok oldu öyle. Alo bile demeden yolda mısın diye soruyorum. Yanındakiler duyup utansın diye ama nerdeeeYok köy degıl. Ben konu sahıbı degılım. Evler araba ıle 15 20 dakıka mesafede. 1haftadır görmüyorum, sohbet muabbet oluyor dıyor.Ben kavga cıkardım dıye bu sefer hıc gıtmıyor. Aklım sende kalıyor dıyor. Bende dıyorum kı haftada 1gıt erken gıt erken gel.Şimdi tabıkı evde korkmuyorum, tekte kaldıgım oldu.Ama gecenın 1ınde annesınde oturup benım evde yalnız olmam rahatsızlık verıyor.evımız 3. Cü kat, korumalık yok. Gece yatarken teras kapısı acık sonuna kadar. Kedımız gırıp cıkıyor. Eşime şakayla karısık bu saatte gelınır mı, ya genc karını öldürseler, ya bıcaklasalar. Ayıp degıl mı. Insanlar sızı kınar ayıp ayıp dıyorum.Korkum falan yok gercekten ama o saatte evınde olması gerek bence. 11 de gelsın 12 de gelsın. Bıdaha gıtsın baktım 12 yı gecıyor hadı eve gel dıye arıycam.
aynennn katılıyorum gerçekten buna bende hiç susmazdım sanırımm oyüzden adam alıştı artıkkHerkes bu problemlerı yaşıyor. Kararlı olan kadınlar kazanıyor. Tepkısını koyamayanlar ıse sürekli kendını kaynana evınde buluyor.
O onun vizyon eksikliği valla, köylü de biliyor hafta sonu kahvaltısı, film izleme günü, yatak keyfisi falan.Ya şimdi burada köylü linci yemek istemiyorum ama adam köylü yahuHafta sonu kahvaltısı, film izleme günü, yatakta tembellik falan ona antin kuntin iş geliyordur.
Bizimki bilir bak. Ama erkek kardeşi hiç anlamaz öyle şeylere ihtiyaç duymaz. O yüzden bizimki benimle, erkek kardeşi de eltimle evli zaten.O onun vizyon eksikliği valla, köylü de biliyor hafta sonu kahvaltısı, film izleme günü, yatak keyfisi falan.
Ayy ayıp ama. Ama bunlar ne diyor ee eşinde gelseydi. Kardeşim ben nıye uyku duzenımı bozayım ki?Benim aradığım çok oldu öyle. Alo bile demeden yolda mısın diye soruyorum. Yanındakiler duyup utansın diye ama nerdeee
Ooo ne güzel ya. Ben ayda 1 falan gıderım. Ya da 2 3haftada bır benım aıleme, 2 3haftafa bır onun aılesıne gayet yeterli. Hayır toplanıp napacagız, atom mu parcalayacagız. Bir de işe girdim artık zor. Ki bu kadar beklentı ıcınde olduklarından izin günümü bıle söylemedım. Eger susup sinseydim haftada 1 mutlaka anasındaydık.aynennn katılıyorum gerçekten buna bende hiç susmazdım sanırımm oyüzden adam alıştı artıkk
birnevi düzeliyor ya bende yaşadımm bide 3 hafta çok çabuk geçerdii
illede gitmekmi lazım yanii evde geçinmek varken zaten doğru düzgün geçinemiyoruz derdim
hiç susmazdım eşimde yanlış anlamazdı benii
şimdi 3 5 ay geçiyor anca gidiyoruz
Sende ben ailemin yanında doğup büyüdüm. Onlardan kopamam de, her haftasonu ailene gitmeyi teklif et.Konuştuk. Ben köyde doğup büyüdüm orada evimiz var gidip geliriz ordan kopamam dedi ama bu kadarı bana fazla geldi köy bile olmasa her haftasonu görüşmek zorunda mıyız? Ayrıca cuma gidip pazar dönüyoruz
Kaynanalar ama gurur duyuyor. Millete bakın gelin ve oglum benim evımdem cıkmıyor dıye hava atıyor. Gelin ve oglu gittikten sonra ınsanları arayıp ayy ıste oglum ve gelın gelmıstı napalım ıste gelıyorlar sevıyorlar dıye hava atıyor. Bızımkısı böyle. Çogu da böyle maalesefSende ben ailemin yanında doğup büyüdüm. Onlardan kopamam de, her haftasonu ailene gitmeyi teklif et.
Bakalım tepkisi ne olacak.
Evliliğin ne olduğunu anlamayan hanzo erkeklerin gencecik kızların hayallerini batırmasından, 6 ayda bile evlilikten nefret ettirecek hale getirmesini okumaktan yıldım yemin ederim.
19 yaşında bir kızım var gözüm gibi baktığım, geleceği için elimden gelen imkanı ayaklarına serdiğim. Böyle bir hanzoya kapılırsa diye ödüm kopuyor.
Birde oğlum var her hafta sonu karısını alıp evime gelse kovalarım. Kendi kızımın yaşamasını istemediğim hiç bir şeyi elin kıymetlisine yaşatamam.
aynıı senin gibi ediyordukkk 3 haftada bir annem 3 haftadabir annesine zaten işlerden dolayı fırsat olmuyor eskisii gibi oyüzden gidemiyoruzz bu iş konusuda beni de rahatlattıOoo ne güzel ya. Ben ayda 1 falan gıderım. Ya da 2 3haftada bır benım aıleme, 2 3haftafa bır onun aılesıne gayet yeterli. Hayır toplanıp napacagız, atom mu parcalayacagız. Bir de işe girdim artık zor. Ki bu kadar beklentı ıcınde olduklarından izin günümü bıle söylemedım. Eger susup sinseydim haftada 1 mutlaka anasındaydık.
Allah sizin gibi evlat yetiştirenlerden razı olsun.Sende ben ailemin yanında doğup büyüdüm. Onlardan kopamam de, her haftasonu ailene gitmeyi teklif et.
Bakalım tepkisi ne olacak.
Evliliğin ne olduğunu anlamayan hanzo erkeklerin gencecik kızların hayallerini batırmasından, 6 ayda bile evlilikten nefret ettirecek hale getirmesini okumaktan yıldım yemin ederim.
19 yaşında bir kızım var gözüm gibi baktığım, geleceği için elimden gelen imkanı ayaklarına serdiğim. Böyle bir hanzoya kapılırsa diye ödüm kopuyor.
Birde oğlum var her hafta sonu karısını alıp evime gelse kovalarım. Kendi kızımın yaşamasını istemediğim hiç bir şeyi elin kıymetlisine yaşatamam.
Öyle ama mesela benım işle alakalı birşey den bahsetsek cevap olarak Allah yardım eder. Hanı bazı şeylerı konusamıyoruz. Her hafta gitmek çok saçma cidden.İnşallah bende iyicene azaltacağım. Ailesini seviyorum ama çok görüşmek beni boguyoraynıı senin gibi ediyordukkk 3 haftada bir annem 3 haftadabir annesine zaten işlerden dolayı fırsat olmuyor eskisii gibi oyüzden gidemiyoruzz bu iş konusuda beni de rahatlattı
hahaha şu atommu parçalayacağız diyişine güldüm allah senide güldürsün
var tabi ki, en başta benim kiKaynanalar ama gurur duyuyor. Millete bakın gelin ve oglum benim evımdem cıkmıyor dıye hava atıyor. Gelin ve oglu gittikten sonra ınsanları arayıp ayy ıste oglum ve gelın gelmıstı napalım ıste gelıyorlar sevıyorlar dıye hava atıyor. Bızımkısı böyle. Çogu da böyle maalesef
%100 doğru tespitKaynanalar ama gurur duyuyor. Millete bakın gelin ve oglum benim evımdem cıkmıyor dıye hava atıyor. Gelin ve oglu gittikten sonra ınsanları arayıp ayy ıste oglum ve gelın gelmıstı napalım ıste gelıyorlar sevıyorlar dıye hava atıyor. Bızımkısı böyle. Çogu da böyle maalesef
aynennn ne kadar mesafe okadar iyi gerçektenÖyle ama mesela benım işle alakalı birşey den bahsetsek cevap olarak Allah yardım eder. Hanı bazı şeylerı konusamıyoruz. Her hafta gitmek çok saçma cidden.İnşallah bende iyicene azaltacağım. Ailesini seviyorum ama çok görüşmek beni boguyor
Sen sus, senin kaynana melek valla. Bdv nin en ponçik kaynanası.Kaynanalar ama gurur duyuyor. Millete bakın gelin ve oglum benim evımdem cıkmıyor dıye hava atıyor. Gelin ve oglu gittikten sonra ınsanları arayıp ayy ıste oglum ve gelın gelmıstı napalım ıste gelıyorlar sevıyorlar dıye hava atıyor. Bızımkısı böyle. Çogu da böyle maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?