Eşim beni anlamıyor

Ayyy degişikler yaa. Kendilerinden sogutuyorlar farkında degiller. Aşırı benciller. Sanki biz agaç kavugundan çıktık. Bizi bi ana baba yetiştirmedi. Erkek ailesise paşalarını büyüttüler, her hafta mutlaka gidip pohpohlamamız gerekir.

Hiçte pohpohlamam, kuzuyu kurda çevirirken düşüneceklerdi.
Sen kendi kıymetini bilip istaikrarlı olmazsan, sorun çıkmasın diye alttan alırsan değerinde bilinmiyor.
Bu her türlü ilişkide böyledir.
Hayırların net olacak, duruşun olacak. O zaman herkes çekiniyor, kavga, gürültü, kırgınlıkta olmuyor.

Cumadan pazara gitmeler,ileride pazartesi sabahı dönerize sarsacak,o da yetmeyecek annem babam yaşlandı tayinimi köye aldıralim onlarla yaşayalım diyecek.Esiniz sizi boşanmakla tehdit ederek sınırlarınızı ölçüyor.Daha ileriye nasıl gidebilirim diye.Sizin aileniz yok mu?Ya da eşiniz tek erkek çocuk mu?Madem ailesine bu kadar düşkün,her hafta görmeden yapamıyor neden evlenmiş?Ya da köyden,ailesinin yanından bi kız alıp koloni halde yaşasalarmış.Anne baba tabi ki ziyaret edilir ama herkesin işi gücü var.Siz her hafta onun ve ailesinin gönlünü etmeye mecbur değilsiniz ki.Gitmek istiyorsa o her hafta gidip görsün,siz de 2-3 hafta da bir eşlik edersiniz.

Çok dogru gerçekten. İnsan knedi

herkes çekiniyor, kavga, gürültü, kırgınlıkta olmuy
Çok dogru gerçekten. İnsan kendi degerini kendi belirler. Bence sınırlarımızı belirlerken çekingen olmamalıyız.Ben ailesi ile yanyana gelince güleryüzlü olmaya calısıyorum, kalıtelı zaman gecırmeye calısıyorum. Sonrasında da 3 hafta gıtmesemde son davranışlarım akıllarında kalıyor.

Konu sahıbı her hafta gıderse bu sekılde önünü asla alamaz.

Ben anlatsam destan olur
Benimkiler aşırı görgüsüz yüzsüz ve daha neler neler.
Ama en son kurbanda gittim bir kadın gördüm sen kimsin dedi bana ordakiler söyleyince en son düğünde görmüştüm seni dedi
İyi dedim teyze hafizan kuvvetliymis

Sizin burdaki herkesin dediklerini 6 aydır söylüyorum artık acaba bende mi sorun diye buraya yazıp konuşmak istedim ne dediysem ne yaptıysam olmadı hep kavga tabiki gitmediğimiz zamanlarda oldu son zamanlar en azından çünkü artık ailesi öğrendi benim gitmek istemememi buda eşimi rahatlattı yoksa gitmezsek yanlış anlaşılır ailem küser darılır kafası vardı kısacası çok sığ düşünceli

İşlerine göre davranıyorlar çok fena hepsi seviyorum demeleri bile inandırıcı değil kaynanaların

kayınvalidem beni her hafta görmezse kendince triplere giriyor, prenses006 nerede, yoksa ayrıldınız mı diye dertlere düşüyor. beni görünce rahatlıyor geçen birlikte tatile gittik, oğlunu birkaç kere yalnız gördü diye yine panik atak oldu. kavga ettik de ben döndüm sandı heralde. hemen yanına gittm burdayım x anne dedim de öyle rahatladı kadıncağız :) ama duruşum bellidir. saygı çerçevesinde bir mesafe ile eşim de kendileri de sınırların ne olduğunu kendiliğinden anladılar. hepsinin türlü türlü huyları var benim annemin aklına gelmez yani eşimi görmeyince ayrıldık sanmak. eşiniz konuşmaktan anlamıyorsa o zaman öncelikle gitme sıklığını düşürmek gerek. alıştıra alıştıra ilerlemek gerek sanırım.birden olmayacak gibi.

Kesin duracaksın karşısında ben gelmiyorum boşanmak istiyorsan buyur diyeceksin zaten aile oldugunu farkında olmayan ana kuzusu olan birisin diyip çekileceksin gidiyorsa o yalnız gitsin bi yerden sonra pes ederse amenna etmezse boşa bunu

Bundan dolayı ayrılırız diyor ve siz paşa paşa kalkıp gidiyorsunuz öyle mi?
Ozaman eşinize önce şunu belirtin, haftasonları seninle özel vakit geçirmek istiyorum, seninle özel dışarı çıkmak istiyorum. Her hafta sonumuzu köyde geçirmek istemiyorum. Yine gideriz ama her hafta gitmeyelim.
Buna rağmen, gelmezsen boşanırım derse; tamam sen bilirsin. Sırf bu yüzden benimle boşanmayı istiyorsan kapı orada gidip davayı açabilirsin de.

Bu kadar güçsüz olmayın ya, neden sizi boşanırım sözleriyle sindirmelerine izin veriyorsunuz!

Amaç bu zaten kavga edip pes ettirmek.Lanet olsun gideyim de çenesi kapansın demenizi bekliyor.Ailesi madem gelmek istemediğinizi biliyor o halde gelin diye baskı kurmayı bırakır zamanla.Ya da alırlar paşa oğullarını turşusunu kurarlar.

Sağol yorumun için ama ulvi bir düşünce değil.
Anne olan, evlat sevgisini tatmış her kadın böyle olmalı zaten.
Benim ki bana kıymetliyse başkasının evladı da ona kıymetli.
Olması gereken bu, ancak bu olgunluğa erişmiş o kadar az insan var ki. Kendi kızım keyif içinde yaşasın, gelin zaten el kızı her türlü cefayı çeksin diye düşünen çok var.

Onun ailesine her hafta gidiyorsunuz da o sizin ailenize kaç kere gitti ?

Calismiyorsunuz sanirim. Kendinize bir mesgele bulun.kurs olur spor salonu olur. Haftasonlarinizi doldurun yani. Olmadi acikogretimden bir bolum okuyun hem kendinize katkiniz olur hem de dersler,sinavlar vs bahaneniz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…